ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
13:56
Η 35ΧΡΟΝΗ ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Λαρισαία πέθανε την ώρα του θηλασμού!


E-mail Εκτύπωση
Παγωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από την είδηση ότι μια 35χρονη γυναίκα έχασε αιφνιδίως τη ζωή της ενώ θήλαζε το 18 μηνών παιδί της.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Προσλήψεις 5.000 συμβασιούχων


E-mail Εκτύπωση
Στα 5.495 άτομα ορίζεται ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός που θα προσληφθούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή θα συνάψουν σύμβαση μίσθωσης έργου με τους OTA α΄ και β΄ βαθμού για το έτος 2015, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών.
περισσότερα >
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Η κρίση έφερε τη φυματίωση


E-mail Εκτύπωση
Ογδόντα περιστατικά φυματίωσης το χρόνο, εκδηλώνονται στη Θεσσαλία της κρίσης, τονίστηκε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Ημέρες Πνευμονολογίας», που ξεκίνησε χθες στο «Ξενία» και ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής, με τη συμμετοχή 500 περίπου πνευμονολόγων όλης της χώρας.
περισσότερα >
 
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Με δημάρχους και Περιφερειάρχες ο Τσίπρας


E-mail Εκτύπωση
Δεκτό έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το αίτημα των περιφερειαρχών και των δημάρχων για συνάντηση μαζί του, σχετικά με το ζήτημα της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ στην Τράπεζα της Ελλάδος.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

Kατά Αγοραστού οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ


E-mail Εκτύπωση
Η πρώτη σοβαρή ρήξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι γεγονός. Και μάλιστα με μια κοινή δήλωση την οποία υπογράφουν όλοι οι βουλευτές από τη Θεσσαλία! Με αυτή καταγγέλλουν τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστό,για τα όσα υποστηρίζει σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, «περί παύσης πληρωμών και σταμάτημα των έργων ΕΣΠΑ». Τονίζοντας ότι «συνδέε μεταξύ τους πράγματα, με στόχο τη δημιουργία επικοινωνιακού ντόρου και δεν βοηθά την εθνική προσπάθεια για διαπραγμάτευση».
περισσότερα >
 
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ν. Κοτζιάς: Σεβασμός στη Γερμανία


E-mail Εκτύπωση
Θέλουν να μας στηρίξουν για να έχουμε ανάπτυξη... ή αποφασίζουν να αφήσουν την Ελλάδα να αντιμετωπίζει δυσκολίες, να την τιμωρήσουν και να δώσουν ένα παράδειγμα του τι συμβαίνει σε μια χώρα που έχει αριστερή κυβέρνηση" αυτό το δίλημμα θέτει στην Ευρώπη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters από την Νέα Υόρκη, κατά την τελευταία ημέρα της πενθήμερης επίσημης επίσκεψής του στις ΗΠΑ.
περισσότερα >
 
ΠΛΗΘΟΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στην Καρδίτσα


E-mail Εκτύπωση
Με εντυπωσιακή συμμετοχή μικρών και μεγάλων, γιορτάστηκε φέτος για πρώτη φορά στην κεντρική πλατεία της πόλης μας η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, την Πέμπτη 23 Απριλίου.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΦΑΙΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Οι παγίδες για τις επικουρικές συντάξεις


E-mail Εκτύπωση
Διάταξη-παγίδα που αφαιρεί χρόνο ασφάλισης από χιλιάδες εργαζόμενους, παρότι έχουν πληρωθεί από μέρους τους οι ασφαλιστικές εισφορές, εφαρμόζεται με «αυτόματη ρήτρα» στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΟΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Κόντρα» οδηγών ταξί-Τροχαίας στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Την αντίδραση των οδηγών ταξί προκάλεσε χθες η απόφαση του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας να μην επιτρέπει πλέον τη διπλοστάθμευση επαγγελματικών οχημάτων (ταξί) επί της Μεγ. Αλεξάνδρου στο ύψος της Κεντρικής πλατείας της Λάρισας. Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια και με αφορμή την οικονομική κρίση, έχει μειωθεί σημαντικά ο όγκος εργασίας των ταξιτζήδων με δραματική παράλληλα μείωση του τζίρου.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ

Νομική οδό αναζητούν οι πρυτάνεις


E-mail Εκτύπωση
Οι δικηγόροι κατ' αρχήν, οι κινητοποιήσεις ακολούθως! Αυτά είναι τα μέσα που προκρίνουν οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων για να «μπλοκάρουν» τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, με βάση την απόφαση της κυβέρνησης. Σήμερα συγκαλείται στην Αθήνα έκτακτη συνεδρίαση –η τρίτη μέσα σε διάστημα επτά ημερών– της συνόδου πρυτάνεων, που θα συζητήσει και τις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Παιδείας χωρίς διαβούλευση με τα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Αντίστοιχη θεματική θα έχει και η έκτακτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα η σύνοδος προέδρων των ΤΕΙ.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΡΓΑ

Το 2016 έτοιμες οι σήραγγες Τεμπών


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στο τμήμα Ευαγγελισμός - Σκοτίνα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, που περιλαμβάνουν τις μεγάλες σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα.
περισσότερα >
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 40.000 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

«Παγώνουν» διατάξεις για το Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
«Παγώνουν» και αναμένεται να επανέλθουν επαναδιατυπωμένες στο επόμενο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, οι διατάξεις που αφορούν τη μονιμοποίηση περίπου 40.000 υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) και την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στο Δημόσιο.
περισσότερα >
 
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Η ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρόγραμμα εκπαίδευσης από το ΚΕΚ Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο «Τεχνικές Μουσικοθεραπείας για παιδιά με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ): Ανάπτυξη Λόγου, Κοινωνικές Δεξιότητες, Σχολική Ενταξη».
περισσότερα >
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Για νέο κύμα… phishing προειδοποιεί η ΕΛΑΣ


E-mail Εκτύπωση
Νέα προσπάθεια αλίευσης χρηματικών ποσών και προσωπικών δεδομένων (phishing) με την αποστολή απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από επιτήδειούς βρίσκεται σε εξέλιξη το τελευταίο χρονικό διάστημα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει και παράλληλα προειδοποιεί τους πολίτες ώστε να είναι προσεκτικοί.
περισσότερα >
 
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΟΥΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Εξόρμηση στη Δρακότρυπα Καρδίτσας


E-mail Εκτύπωση
Το χωριό ''Δρακότρυπα'', περιτριγυρισμένο από ελατόδασος, ξεπροβάλλει στις παρυφές των Αγράφων, σε υψόμετρο 650 μέτρων, και η θέα που προσφέρει στο θεσσαλικό κάμπο...σου κόβει την ανάσα! Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 14 χλμ από το Μουζάκι, 40 χλμ από την πόλη της Καρδίτσας και 30 χλμ. από τα Τρίκαλα.
περισσότερα >
 
«ΒΟΜΒΕΣ» ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΜΑΞΙΜΟΥ

«Οι δανειστές μας υπονομεύουν»


E-mail Εκτύπωση
«Βόμβες» μεγατόνων εξαπολύουν Μαξίμου και Βαρουφάκης οι οποίοι κατηγορούν μερίδα των δανειστών ότι υπονομεύουν και ναρκοθετούν τις διαπραγματεύσεις.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

«Καλάθια αγάπης» στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Ο ΕΣΑΚΕ συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την εκστρατεία «Καλάθια Αγάπης» για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στις πόλεις όπου αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
περισσότερα >
 
THN NEA ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

Σε πορεία αναδιοργάνωσης ο ΟΑΕΔ


E-mail Εκτύπωση
Tις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), παρουσίασε η Διοικήτρια Μαρία Καραμεσίνη, κατά τη σημερινή έβδομη προγραμματισμένη διευρυμένη Διοικούσα Επιτροπή του προγράμματος για τον «Επαναπροσδιορισμό του Επιχειρησιακού Μοντέλου του ΟΑΕΔ».
περισσότερα >
 
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Επτά μήνες απλήρωτοι στην «Αρωγή»


E-mail Εκτύπωση
Επτά μήνες είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον όμιλο «Euromedica - Αρωγή» Θεσσαλίας, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσουν σε στάση εργασίας ζητώντας τα δεδουλευμένα τους
περισσότερα >
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 71.800 ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ

Ρυθμίστηκαν οφειλές 2,03 δισ στα ταμεία


E-mail Εκτύπωση
Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις πρώτες 20 ημέρες της εφαρμογής της νέας ρύθμισης των οφειλών σε ασφαλιστικά ταμεία, έχουν ρυθμίσει οφειλές τους 71.835 οφειλέτες, ύψους 2.032.082.907,64 ευρώ και έχουν εισπραχθεί 46.126.532,04 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Σε διαδικασία αδειοδότησης τα υδατοδρόμια


E-mail Εκτύπωση
Το θέμα των υδατοδρομίων ανοίγει σύμφωνα με δημοσιεύματα το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), καθώς εξετάζει τη δημιουργία μητροπολιτικού υδατοδρομίου στον Άγιο Κοσμά, με προφανή στόχο να δώσει αξία στην Ελληνικό ΑΕ, που διαχειρίζεται την έκταση του πρώην αερολιμένα της Αθήνας.
περισσότερα >
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιαούρτι για καλή υγεία και μακροζωία


E-mail Εκτύπωση
Οι Γάλλοι το ονόμασαν «γάλα της αιώνιας ζωής» και οι κάτοικοι του Καυκάσου πιστεύουν ότι οφείλουν την καλή τους υγεία και μακροζωία στο γιαούρτι. Βάλτε το στο καθημερινό σας τραπέζι και επωφεληθείτε κι εσείς από τις ευεργετικές του ιδιότητες.    
περισσότερα >
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

1.500 Θεσσαλοί με καρκίνο του πνεύμονα


E-mail Εκτύπωση
Περίπου 1500 άτομα νοσηλεύονται ετησίως με καρκίνο του πνεύμονα στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ περισσότερα από 80 είναι τα περιστατικά φυματίωσης στην περιοχή της Θεσσαλίας κάθε χρόνο.
περισσότερα >
 
ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ

Σύμβαση για το ιπποδρομικό στοίχημα


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκε σήμερα (24/04/2015) η υπογραφή της σύμβασης ΟΠΑΠ-ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση από τον ΟΠΑΠ της 20ετούς αποκλειστικής σύμβασης για το ιπποδρομιακό στοίχημα.
περισσότερα >
 
ΕΓΙΝΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύλληψη Λαρισαίας με ναρκωτικά χάπια


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, μια 37χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Κατασχέθηκαν 20 τόνοι λαθραίων τσιγάρων


E-mail Εκτύπωση
Πάνω από 20 τόνοι λαθραίων τσιγάρων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από τις Λιμενικές Αρχές, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Πλατιγυάλι Μεσολογγίου.
περισσότερα >
 
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ

Στη Λάρισα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής


E-mail Εκτύπωση
Στη Λάρισα θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα 27 Απριλίου ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής
περισσότερα >
 
ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Πήγαν να παίξουν ξύλο στη Βουλή


E-mail Εκτύπωση
Εκρηκτική είναι η ατμόσφαιρα στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα φορέων του Δημοσίου.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

Κλειστά τα εμπορικά την Κυριακή 3 Μαΐου


E-mail Εκτύπωση
Πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Σ.Θ με τη συμμετοχή των Προέδρων και μελών των Δ.Σ των Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαρκαδόνας.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΡΥΘΜΙΣΗ

Δεν έχουν τέλος τα φέσια στο Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Το καλό νέο για το υπουργείο Οικονομικών ήταν ότι το Μάρτιο εισέπραξε- μάλλον ανέλπιστα- 147 εκατ. ευρώ από τη ρύθμιση εξπρές. Το κακό νέο ήταν ότι μέσα στον ίδιο μήνα "γεννήθηκαν" νέες οφειλές ύψους 989 εκατ. ευρώ!
περισσότερα >
 
Η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ» ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ

Νέα σούπερ μάρκετ στη θέση των «ΛΑΡΙΣΑ»


E-mail Εκτύπωση
Ένα, ένα τα άλλοτε καταστήματα φιλέτα των σούπερ μάρκετ «ΛΑΡΙΣΑ» αλλάζουν χέρια, με τα περισσότερα, περίπου 7-8, να έχουν βάλει ταμπέλα «Μαρινόπουλος», με τη μέθοδο φρανσάιζ, μέσω μιας Κυπριακής εταιρείας η οποία φέρεται να ανήκει σε Λαρισαίους επιχειρηματίες.
περισσότερα >
 
ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 32ΧΡΟΝΟΥ

Απάτη με προπληρωμένες κάρτες στο διαδίκτυο


E-mail Εκτύπωση
Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπόθεση απάτης σε βάρος καταστημάτων, στα οποία πωλούνται προπληρωμένες κάρτες για διαδικτυακές αγορές.
περισσότερα >
 
ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Τελική παράταση για το Κτηματολόγιο


E-mail Εκτύπωση
Μια ακόμη παράταση (τελευταία) δόθηκε στην κατάθεση δηλώσεων για το Κτηματολόγιο στο νομό Τρικάλων. Η τρίτη ημερομηνία ορίζεται για τους κατοίκους του εσωτερικού η 2α Ιουνίου 2015 (όπως και του εξωτερικού), έτσι ώστε και οι τελευταίοι που δεν έχουν καταθέσει δηλώσεις να το πράξουν για να αποφύγουν τυχόν κυρώσεις.
περισσότερα >
 
ZHTOYN EΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ

«Σφυροκόπημα» Βαρουφάκη στο Eurogroup


E-mail Εκτύπωση
«Σφυροκόπημα» από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης φέρεται να δέχθηκε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup που ολοκληρώθηκε στη Ρίγα της Λετονίας.
περισσότερα >
 
ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ

Aυξήθηκαν οι χρήστες του Facebook το 2015


E-mail Εκτύπωση
Αυξήθηκαν οι χρήστες και οι λογαριασμοί στο Facebook τους τελευταίους τρεις μήνες και πλέον 1,44 δις άνθρωποι το χρησιμοποιούν.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΔΡΑΣΗ ΨΑΛΛΙΔΑΣ»

Μόνη ελπίδα των 33 Τρικαλινών το…οικόπεδο


E-mail Εκτύπωση
Τριάντα τρείς Τρικαλινοί, εργαζόμενοι στην άλλοτε κραταιά τεχνική εταιρεία «Έδραση-Ψαλλίδας», στην τοπική μονάδα της επιχείρησης στο Πετρωτό, περιμένουν πως και πως μια δικαστική απόφαση μήπως και λάβουν δεδουλευμένα ετών.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

450 εκατ. από τα ταμειακά διαθέσιμα


E-mail Εκτύπωση
Διχασμένη εμφανίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση όσον αφορά τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των ΟΤΑ και των Περιφερειών στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς κάποιοι δήμοι, όπως ο Δήμος Ρέντη - Νίκαιας, ανακοίνωσαν ότι θα εφαρμόσουν την απόφαση.
περισσότερα >
 
ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ Α’ ΒΙΠΕ ΒΟΛΟΥ

Σώος και αβλαβής ο τρίτος Βούλγαρος


E-mail Εκτύπωση
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι υπήρχε και τρίτο άτομο στο χώρο του παλιού εργοστασίου ψυγείων στην Α" ΒΙΠΕ Βόλου, όπου χθες προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 27χρονος Βούλγαρος και ένας δεύτερος να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική του Νοσοκομείου Βόλου με εγκαύματα σε ποσοστό 95%
περισσότερα >
 
KOIΝΩΦΕΛΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Ως τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τις προσλήψεις


E-mail Εκτύπωση
Την ερχόμενη Δευτέρα λήγει η προθεσμία για την πρόσληψη 32.433 ανέργων στους Δήμους μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς απασχόλησης.
περισσότερα >
 
ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Πέθανε ο οδοντίατρος Γιώργος Ντούλας


E-mail Εκτύπωση
Συγκίνηση και θλίψη στην Ελασσόνα, στην Τσαριτσάνη και στη γύρω περιοχή, αφού χθες...ημέρα της ονομαστικής του εορτής, «έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός Ελασσονίτης οδοντίατρος Γιώργος Ντούλας, σε ηλικία 63 ετών, μετά από μάχη λίγων μηνών με την επάρατο νόσο.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Mπλόκο στη μονιμοποίηση 40.000 υπαλλήλων


E-mail Εκτύπωση
Υπομονή τουλάχιστον μέχρι το επόμενο νομοσχέδιο θα πρέπει να κάνουν 40.000 υπάλληλοι του Δημοσίου με συμβάσεις αορίστου χρόνου, καθώς αποσύρεται η διάταξη για τη μονιμοποίησή τους.
περισσότερα >
 
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ

Έκλεψαν επτά εξωλέμβιες μηχανές


E-mail Εκτύπωση
Επτά εξωλέμβιες μηχανές από χώρο στάθμευσης σκαφών θαλάσσης στον Αγιόκαμπο, έκλεψαν άγνωστοι δράστες, προχθές το βράδυ, επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα της «αφύλακτης» περιφέρειας από την ΕΛ.ΑΣ.
περισσότερα >
 
MΕΛΕΤΟΥΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ

Πληρωμή τελών κυκλοφορίας με τον μήνα


E-mail Εκτύπωση
Tην επαναφορά του μέτρου της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας με τον μήνα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.
περισσότερα >
 
ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ 1.440.000 ΕΥΡΩ

Στο Στεφανοβίκειο το χρυσό δελτίο του ΠΡΟΤΟ


E-mail Εκτύπωση
Εκατομμυριούχος θα ξυπνήσει σήμερα το πρωί, ο τυχερός που κέρδισε στο ΠΡΟΤΟ 1.440.000 ευρώ, καθώς το «χρυσό δελτίο» παίχτηκε στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της Κατερίνας Ακριβούση.
περισσότερα >
 
ΔΙΠΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ

Πρώτα σημάδια απεμπλοκής


E-mail Εκτύπωση
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, ανάμεσά τους και η Αθήνα, απηύθυνε η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, χθες από τις Βρυξέλλες, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
περισσότερα >
 
ΤΜΗΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΣΚΟΤΙNΑ ΤΟΥ ΠΑΘΕ

Στα μέσα του 2016 σε λειτουργία οι σήραγγες


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζονται με σημαντικούς ρυθμούς στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και στα έργα στο τμήμα Ευαγγελισμός-Σκοτίνα που περιλαμβάνουν τις μεγάλες σήραγγες Τεμπών και Πλαταμώνα.
περισσότερα >
 
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Νέος άγριος καυγάς στη βουλή


E-mail Εκτύπωση
«Άναψαν τα αίματα» κατά την διάρκεια της συζήτησης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Άνοιξαν τα Τέμπη


E-mail Εκτύπωση
Παραδόθηκε στην κυκλοφορία σήμερα το βράδυ η Κοιλάδα των Τεμπών.
περισσότερα >
 
AITIA Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

Ευρωκαταδίκη για την Ελλάδα


E-mail Εκτύπωση
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάνθηκε σήμερα ότι η Ελλάδα, αποφεύγοντας να χαρακτηρίσει ευπρόσβλητες αρκετές περιοχές της στις οποίες έχει παρατηρηθεί στις μάζες υπόγειων υδάτων περιεκτικότητα σε νιτρικά ιόντα μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη (50 mg/l), παραβίασε την κοινοτική οδηγία 91/676, η οποία έχει ως σκοπό τη μείωση της ρυπάνσεως των υδάτων που προκαλείται άμεσα ή έμμεσα από νιτρικά ιόντα γεωργικής προελεύσεως.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Εννιά βήματα προς την ευτυχία


E-mail Εκτύπωση
Ακόμη και ο ίδιος άνθρωπος μπορεί να δώσει διαφορετικές απαντήσεις για το τι είναι ευτυχία. Παρότι δεν μπορεί να το ορίσει, ο καθένας το... κυνηγά μετά μανίας σε όλη του τη ζωή. Οι επιστήμονες τώρα διευκολύνουν λίγο την κατάσταση. Δίνουν εννιά μικρές συμβουλές για ισάριθμα βήματα προς την ευτυχία.
περισσότερα >
 
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ

Φωτιά σε αγροτική περιοχή της Ζαγοράς


E-mail Εκτύπωση
Ξερά χόρτα σε έκταση δύο στρεμμάτων έκαψε φωτιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα σε αγροτική περιοχή, κοντά στη διασταύρωση του δρόμου της Ζαγοράς προς Χορευτό.
περισσότερα >
 
ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΥΚΟΖΗΣ

Μαύρο τσάι κατά του διαβήτη


E-mail Εκτύπωση
Ολοένα και περισσότερες επιστημονικές έρευνες τονίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της κατανάλωσης τσαγιού και ιδιαίτερα των ωφελειών που προσφέρει στον οργανισμό σε σχέση με την πρόληψη της εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.    
περισσότερα >
 
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΊΑ

Η Μόνικα αύριο στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Η Μόνικα θα επισκεφθεί το Βόλο για μια μοναδική βραδιά στο Lab Art την Παρασκευή 24 Απριλίου, όπου θα ξεδιπλώσει τα μυστικά του νέου της δίσκου «Secret In The Dark» και θα μας ξαναθυμίσει παλιότερες αγαπημένες της επιτυχίες.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ

"Μαζεύει" το φόρο στις τριγωνικές συναλλαγές


E-mail Εκτύπωση
Είχαν τελικά αποτέλεσμα οι φωνές και οι αντιδράσεις για την περιβόητη διάταξη, που προβλέπει φόρο 26% στις τριγωνικές συναλλαγές, καθώς η ερμηνευτική και εφαρμοστική Απόφαση καλύπτει τους νομιμόφρονες και επιτρέπει στεναγμούς ανακούφισης απ' όσους έχουν πάρε- δώσε με Κύπρο και Βουλγαρία.
περισσότερα >
 
ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Αυτοκίνητο τούμπαρε σήμερα στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
"Τον χάρο με τα μάτια" του είδε ένας νεαρός σήμερα στη Λάρισα καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε επί της οδού Ιωάν. Λάτσιου, και ανατράπηκε.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Σε θετικό κλίμα η συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ


E-mail Εκτύπωση
Επίσημο διπλωματικό αίτημα για κατ' ιδίαν συνάντηση Μέρκελ - Τσίπρα και όχι στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής κατέθεσε η ελληνική πλευρά στη γερμανική.
περισσότερα >
 
ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ 6-7 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Αναστολή υπηρεσιών από φυσικοθεραπευτές


E-mail Εκτύπωση
Στην αναστολή παροχής υπηρεσιών φυσικοθεραπείας προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ και έναρξη κινητοποιήσεων, προσανατολίζονται οι φυσικοθεραπευτές και στη Μαγνησία, που ζητούν την παρέμβαση των βουλευτών του νομού ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα του κλάδου.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Διαγράφει οφειλές η Τράπεζα Πειραιώς


E-mail Εκτύπωση
Πρωτοβουλία για την ανακούφιση των οφειλετών-πελατών της που διαθέτουν πλέον πολύ χαμηλό εισόδημα εξαιτίας της κρίσης ανακοινώνει η Τράπεζα Πειραιώς.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο σεφ Λ. Λαζάρου μοιράζεται τα μυστικά του


E-mail Εκτύπωση
Το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής, να διδαχθούν από τον κορυφαίο Έλληνα σεφ, Λευτέρη Λαζάρου.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»

ΑΣΕΠ: Οι 705 διοριστέοι ΠΕ


E-mail Εκτύπωση
Εκδόθηκαν από τον ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Δ/2014, για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων - ειδικοτήτων Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημοσίου.
περισσότερα >
 
ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ

Βούλγαρος ο νεκρός στην ΒΙΠΕ Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Υπήκοος Βουλγαρίας φέρεται να είναι ο νεκρός που κάηκε μετά από πυρκαγιά και ανάφλεξη στο παλιό εργοστάσιο των Ψυγείων Παπακώστα, στο ύψος της ΜΙΣΚΟ, ενώ ένας ακόμη συμπατριώτης του τραυματίστηκε βαρύτατα (έχει 95% εγκαύματα στο σώμα του), άλλοι δύο μάλλον ελαφρά τραυματισμένοι ανέβηκαν τρέχοντας προς τα βουνά, ενώ ερευνάται ακόμη αν βρίσκονται άλλοι άνθρωποι εγκλωβισμένοι στο παλιό εργοστάσιο του οποίου η οροφή κατέρρευσε.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Έκτακτη σύσκεψη των φαρμακοποιών


E-mail Εκτύπωση
Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος συνεδριάζει εκτάκτως την ερχόμενη Δευτέρα 27 Απριλίου, ενώ παράλληλα έχει συγκαλέσει συνεδρίαση των προέδρων των συλλόγων όλης της χώρας, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της ρευστότητας.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ

Οι Tricoolore live με νέο δίσκο


E-mail Εκτύπωση
Το world jazz σχήμα Tricoolore παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο "Oregano Infused" στις 8, 9 και 13 Μαΐου 2015 σε Καρδίτσα, Αθήνα και Λονδίνο αντίστοιχα.
περισσότερα >
 
NEO ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Τέλος το «τρολάρισμα» στο Twitter!


E-mail Εκτύπωση
Στον περιορισμό των προσβλητικών μηνυμάτων που εμφανίζονται στους χρήστες του στοχεύει το Twitter, εισάγοντας ένα καινούριο φίλτρο, με σκοπό να προλαμβάνει αυτόματα την εμφάνιση τέτοιου είδους μηνυμάτων.
περισσότερα >
 
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΡΑΧΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Στις 8 το βράδυ ανοίγουν τα Τέμπη


E-mail Εκτύπωση
Κλειστή θα παραμείνει και σήμερα, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ, η κοιλάδα των Τεμπών, εξαιτίας προγραμματισμένης συντήρησης των έργων βραχοπροστασίας.
περισσότερα >
 
ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΣΚΗΣΗ

«Κλειδί» για την παχυσαρκία η διατροφή


E-mail Εκτύπωση
Η άσκηση και γενικότερα η σωματική δραστηριότητα παίζει δευτερεύοντα ρόλο στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Νεκρός σε πυρκαγιά στη ΒΙ.ΠΕ.


E-mail Εκτύπωση
Ένα άτομο έχασε σήμερα τη ζωή του σε πυρκαγιά που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, σε εγκαταλειμμένη αποθήκη στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, πλησίον του εργοστασίου της Coca Cola.
περισσότερα >
 
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ

Σε απεργιακή ετοιμότητα η ΚΕΔΕ


E-mail Εκτύπωση
Η Κ.Ε.Δ.Ε. προγραμματίζει μια σειρά από κινητοποιήσεις, ενόψει της συζήτησης σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή στη Βουλή και την αυριανή ψήφιση από την Ολομέλεια, της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων φορέων του Δημοσίου και της Αυτοδιοίκησης.
περισσότερα >
 
«ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» – ΟΠΑΠ

Mε 34 καταστήματα στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Στα 34 ανέρχονται τα καταστήματα με «φρουτάκια» που θα λειτουργήσει στη Θεσσαλία ο ΟΠΑΠ με τα σχέδια του να προβλέπουν έναρξη τους μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε η διοίκηση του Οργανισμού ολοκληρώνει και τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της εγκατάστασης τους.
περισσότερα >
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ

ΕΚΤ: Τέλος στο σενάριο του Grexit


E-mail Εκτύπωση
Υπάρχει «πολλή δουλειά» να γίνει ακόμα στην Ελλάδα, εκτιμά ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) σε δηλώσεις του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).
περισσότερα >
 
ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΦΑΠΑΞ

Τροπολογία καταργεί τις μειώσεις


E-mail Εκτύπωση
Με τροπολογία, η οποία θα κατατεθεί εντός δεκαπενθημέρου στη Βουλή, το υπουργείο Εργασίας προωθεί την κατάργηση ή την τροποποίηση διατάξεων των προηγούμενων ασφαλιστικών νόμων.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑ

Καρδιτσιώτης εισέβαλε στα κλειστά Τέμπη


E-mail Εκτύπωση
Υπάρχουν και οδηγοί που δεν αντέχουν να ...στερούνται τα Τέμπη όταν κλείνουν για να γίνει η απαραίτητη συντήρηση βραχοπροστασίας του δρόμου, όπως συμβαίνει χθες Τετάρτη και σήμερα Πέμπτη στην Κοιλάδα.
περισσότερα >
 
ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Χρηματιστής έριξε τη Wall Street το 2010!


E-mail Εκτύπωση
Τον Μάιο του 2010 συνέβη στο χρηματιστήριο της Wall Street μια ανεξήγητη κατάρρευση του δείκτη Dow Jones κατά περισσότερες από 1.000 μονάδες, στη διάρκεια της οποίας η συνολική αξία των μετοχών μειώθηκε κατά σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.
περισσότερα >
 
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΥ

«Ράμπο» της Σαβαϊδου στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Έξι επιθεωρητές της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, βρίσκονται από χθες στη Λάρισα και ελέγχουν εντατικά τη διερεύνηση και την εξιχνίαση υποθέσεων διαφθοράς για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα και πειθαρχικά παραπτώματα υπαλλήλων των ΔΟΥ και του Τελωνείου.
περισσότερα >
 
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ

Σε αναγκαστική διαχείριση η Μηχανική Α.Ε.


E-mail Εκτύπωση
Σε μία από τις πλέον σπάνιες κινήσεις για είσπραξη οφειλών, η εισηγμένη κατασκευαστική εταιρεία Μηχανική Α.Ε. τέθηκε υπό καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης. Η αναγκαστική διαχείριση επιβάλλεται σε μία επιχείρηση με στόχο να ικανοποιηθούν άμεσα οι υποχρεώσεις που έχει προς τους πιστωτές της.
περισσότερα >
 
ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Σύλληψη για νόθευση μελιού στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Μια υπόθεση νόθευσης μελιού απασχολεί την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ

Η Λεπέν σε γκαλά του ΤΙΜΕ


E-mail Εκτύπωση
Τη διεθνή καταξίωση, που πάντα ποθούσε, εξασφάλισε, την Τρίτη, η πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, Μαρίν Λεπέν, σε γκαλά του περιοδικού «TIME» στη Νέα Υόρκη, για τις εκατό προσωπικότητες του κόσμου με τη μεγαλύτερη επιρροή.
περισσότερα >
 
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ

Διακόπτονται έργα 45 εκ. στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Ταφόπλακα στα έργα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, των λιμνοδεξαμενών Ξηριά και Μαυρομάτη, της βελτίωσης του δρόμου Βόλου-Βελεστίνου στο ύψος του ΠΕΒ, στο σύστημα ασφαλείας του λιμανιού και σε άλλα στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο βάζει η δέσμευση των αποθεματικών της Περιφέρειας Θεσσαλίας από το υπουργείο Οικονομικών.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ

Συνεδριάζουν τα Ταμεία για τα διαθέσιμα


E-mail Εκτύπωση
Παραμένει οικειοθελής η μεταφορά των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων στην ΤτΕ, και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η μετατροπή τους σε ρέπος θα αποτελέσει την ύστατη λύση για το ελληνικό Δημόσιο.
περισσότερα >
 
ENΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Απόδραση στο Χορευτό Πηλίου


E-mail Εκτύπωση
Εκεί που το καταπράσινο βουνό των Κενταύρων ανταμώνει το βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου πελάγους βρίσκεται το Χορευτό ένα από τα ομορφότερα παραθεριστικά θέρετρα του Πηλίου.
περισσότερα >
 
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ

Οι αλλεργίες της άνοιξης


E-mail Εκτύπωση
Αλλεργικός την εποχή της άνοιξης σημαίνει ότι την ώρα της αναγέννησης της φύσης, αυτά τα άτομα που πάσχουν από αναπνευστική αλλεργία, δηλαδή αλλεργική επιπεφυκίτιδα, ρινίτιδα και άσθμα, είναι στη στιγμή της ταλαιπωρίας και του κινδύνου εισαγωγής στα νοσοκομεία λόγω κρίσεως αλλεργικού βρογχικού άσθματος.
περισσότερα >
 
ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Συνελήφθη για ληστεία ηλικιωμένης


E-mail Εκτύπωση
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, η ληστεία που διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα περίπου σε βάρος ημεδαπής στην πόλη της Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ

Tελεσίγραφο FIFA - UEFA για αποκλεισμούς


E-mail Εκτύπωση
Πλέον δεν πρόκειται για μια «αόρατη» απειλή, αλλά για έναν άμεσο κίνδυνο. FIFA και UEFA, με κοινή επιστολή που υπογράφεται από ανώτατα στελέχη τους και έχει αποδέκτη την ΕΠΟ και κοινοποιείται ασφαλώς στην ελληνική κυβέρνηση, εφόσον το περίφημο νομοσχέδιο που καταργεί το αυτοδιοίκητο ψηφιστεί (και όχι με την κατάθεσή του), θα υπάρξει μια σειρά από κυρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με κυριότερη τον άμεσο αποκλεισμό εθνικών συγκροτημάτων και συλλόγων από τις διεθνείς διοργανώσεις επ' αόριστον.
περισσότερα >
 
51 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Συνελήφθη με πάνω από ένα κιλό χασίς


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη σήμερα (22-04-2015) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ένας 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Χάος για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου


E-mail Εκτύπωση
Μεγάλη ένταση με το καλημέρα στη Βουλή, καθώς, τα αίματα άναψαν στην επιτροπή που συνεδριάζει για την Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Βολιώτες στο Φεστιβάλ Κιθάρας της Κροατίας


E-mail Εκτύπωση
Για το φημισμένο Διεθνές Φεστιβάλ Κλασικής Κιθάρας, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 170 κιθαριστές και ορχήστρες κιθαριστών απ' όλο τον κόσμο, αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου, η Ορχήστρα Κιθαριστών Βόλου SEMPRE VIVA. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Όμις της Κροατίας, μια πόλη κοντά στο Σπλίτ, στις Δαλματικές ακτές.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΪΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Γιατί οι ΗΠΑ έχουν στη «μαύρη λίστα» τον Ξηρό


E-mail Εκτύπωση
Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ αναφορικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο «ανοίγει το δρόμο» στην αποφυλάκιση και τον κατ΄οίκον περιορισμό του Σάββα Ξηρού.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Εθελοντική δράση καθαριότητας στον Πηνειό


E-mail Εκτύπωση
Ο Δήμος Λαρισαίων, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για μία ανθρώπινη, καθαρή και αειφόρο πόλη, καλεί τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν ενεργά στην ευρωπαϊκή εθελοντική δράση «Let's clean up Europe» που στη χώρα μας συντονίζεται από την HELMEPA.
περισσότερα >
 
ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΝΙΓΜΕΜΗ ΣΕ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στον Κλοκοτό


E-mail Εκτύπωση
Πνιγμένη στα νερά παραποτάμου του Πηνειού, στο ύψος του Κλοκοτού Τρικάλων, βρέθηκε πριν από λίγο μια ηλικιωμένη γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στη γέφυρα πριν από το χωριό.
περισσότερα >
 
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

ΕΟΠΥΥ: Κανονικά η εξόφληση των παρόχων


E-mail Εκτύπωση
Κανονικά θα εξοφλήσει όλους τους παρόχους του ο ΕΟΠΥΥ και τον Απρίλιο, διαβεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή και διευκρινίζουν ότι δεν έχει ζητηθεί από τον υπουργό Υγείας να δεσμευθούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων.
περισσότερα >
 
ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

«Στάχτη» κτηνοτροφική μονάδα στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
«Στάχτη» έγιναν από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία, περίπου 700 δέματα άχυρο, που βρισκόταν σε αποθήκη κτηνοτροφικής μονάδας στο τέρμα της οδού Λαρίσης, σήμερα το πρωί.
περισσότερα >
 
ΔΕΗ: ΟΦΕΙΛΕΣ 1,3 ΕΚ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ

Ρεύμα ξανά στην ΔΟΥ Αμαρουσίου


E-mail Εκτύπωση
Σε οφειλές άνω του 1,3 εκατ. ευρώ οφείλεται η διακοπή της ηλεκτροδότησης στο κτιριακό συγκρότημα όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Αμαρουσίου, αναφέρει η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει ότι ενώ το Δημόσιο (και άλλοι ένοικοι) ήταν συνεπείς στην πληρωμή των λογαριασμών, η διαχείριση του κτιρίου δεν κατέβαλε τα ποσά στη ΔΕΗ και είχε αθετήσει διακανονισμούς που είχαν προηγηθεί.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ

Τρικαλινός ορειβάτης έπεσε θύμα απάτης


E-mail Εκτύπωση
Στην Ελλάδα επέστρεψε άπραγη η αποστολή των οκτώ ορειβατών που είχαν ως στόχο να ανέβουν στο Εβερεστ, καθώς ο οδηγός βουνού που εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους για να τους βοηθήσει στο εγχείρημά τους έγινε...καπνός.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΜΑΪΟΥ

Μάρδας:Βρήκαμε τα 400 εκατ. ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Πλήρως εξασφαλισμένες είναι οι υποχρεώσεις του Δημοσίου, περιλαμβανομένων και των πληρωμών για μισθούς και συντάξεις του Μαΐου, ξεκαθάρισαν σήμερα, Τετάρτη, κορυφαίες πηγές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, διαβεβαιώνοντας ότι το έλλειμμα των 400 εκατ. ευρώ καλύφθηκε πλήρως και αμέσως από φορείς του Δημοσίου -μεταξύ των οποίων και ασφαλιστικά ταμεία- με οικειοθελή τρόπο.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.50 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ Η ΑΜΟΛΥΒΔΗ

Συνεχείς αυξήσεις στη βενζίνη στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Την ανιούσα έχει πάρει η τιμή της βενζίνης από το Δεκέμβριο. Ενώ η τιμή είχε κατέβει στο 1,30 ευρώ το λίτρο, τους μήνες που ακολούθησαν άρχισε να ανεβαίνει και λόγω ισοτιμίας ευρώ – δολαρίου έφτασε πλέον στα 1,52 ευρώ το λίτρο. Οι οδηγοί οχημάτων δυσκολεύονται πλέον στις μετακινήσεις, με αποτέλεσμα οι βενζινοπώλες να γίνονται δέκτες διαμαρτυριών.
περισσότερα >
 
ΛΟΓΩ ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΕ ΥΠΟΠΤΗ ΣΚΟΝΗ

Συναγερμός στην Εισαγγελία Πρωτοδικών


E-mail Εκτύπωση
Συναγερμός στις Αρχές μετά την ανέρευση φακέλου με ύποπτη σκόνη στο κτίριο της 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, στην Ευελπίδων.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Χειροπέδες σε 31χρονο Βολιώτη


E-mail Εκτύπωση
Ένας 31χρονος Βολιώτης συνελήφθη ως δράστης δυο κλοπών και μιας απόπειρας κλοπής που σημειώθηκαν το τελευταίο διήμερο στο Βόλο.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ

Στη δημοσιότητα η διαθήκη της Νταϊάνα


E-mail Εκτύπωση
Στη δημοσιότητα δόθηκε η διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία είχε χάσει αιφνιδίως τη ζωή της σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Παρίσι, σε ηλικία 36 ετών.
περισσότερα >
 
ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

Ενα μουσείο αλλιώτικο από τα άλλα


E-mail Εκτύπωση
Στη σκιά των εμβληματικών βράχων των Μετεώρων, που προσελκύουν εκατομμύρια επισκεπτών από κάθε άκρη της γης, κάθε χρόνο, υπάρχει πλέον ένας ακόμη λόγος για να παρατείνετε την διαμονή σας.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 432

Γαλατόπιτα τρικαλινή
η συνταγή της
ημέρας
  Γαλατόπιτα τρικαλινή ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτά που θα διαβάσετε βασίζονται σε αληθινά γεγονότα, πραγματικούς ανθρώπους που ζούνε δίπλα μας –...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

sportrikala

kosmoslarissa

e-enimerosi

bestcars-logo

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


athensgreece

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
 
 
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336