ΤΕΤΑΡΤΗ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
03:11
[23:32] Στην Ελλάδα οι Θεσμοί τέλος Οκτωβρίου[23:06] 794 συλλήψεις στη Θεσσαλία[22:03] Συνελήφθη στον Βόλο για σύσταση συμμορίας [21:34] Η απόφαση που μπορεί να αλλάξει το Facebook[21:02] Εγκρίθηκαν 13,48 εκατ. για έργα στη Θεσσαλία[20:33] Παραγραφή αδικημάτων της λίστας Λαγκάρντ [20:03] Προχωρούν τα έργα στην Σκιάθο [19:33] Από το Υπ. Πολιτισμού τα ισοδύναμα[19:02] ΔΕΥΑΜΒ: Μήνυση και αγωγή κατά ΤΕΕ[18:31] Σημαντική αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας[23:32] Στην Ελλάδα οι Θεσμοί τέλος Οκτωβρίου[23:06] 794 συλλήψεις στη Θεσσαλία[22:03] Συνελήφθη στον Βόλο για σύσταση συμμορίας [21:34] Η απόφαση που μπορεί να αλλάξει το Facebook[21:02] Εγκρίθηκαν 13,48 εκατ. για έργα στη Θεσσαλία[20:33] Παραγραφή αδικημάτων της λίστας Λαγκάρντ [20:03] Προχωρούν τα έργα στην Σκιάθο [19:33] Από το Υπ. Πολιτισμού τα ισοδύναμα[19:02] ΔΕΥΑΜΒ: Μήνυση και αγωγή κατά ΤΕΕ[18:31] Σημαντική αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας
«3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015»

Στην Ελλάδα οι Θεσμοί τέλος Οκτωβρίου


E-mail Εκτύπωση
Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα οι επικεφαλής των Θεσμών, για να ξεκινήσει η πρώτη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος βοήθειας προς την χώρα.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

794 συλλήψεις στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2015, από τις υφιστάμενες Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας:
περισσότερα >
 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ

Εξι τροφές που ενισχύουν τη λίμπιντο


E-mail Εκτύπωση
Δεν είναι βέβαιο ότι οι «παλιές» λέγοντας ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι εννοούσαν αυτό ακριβώς, αλλά πλέον η επιστήμη μας βεβαιώνει ότι μπορούμε να ενισχύσουμε την ερωτική μας επιθυμία, καταναλώνοντας συγκεκριμένες τροφές!
περισσότερα >
 
45ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΣΗΤΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Συνελήφθη στον Βόλο για σύσταση συμμορίας


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γερμανικών Αρχών για το αδίκημα της διακεκριμένης τύπου κλοπής – συμμορίας.
περισσότερα >
 
ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ

Η απόφαση που μπορεί να αλλάξει το Facebook


E-mail Εκτύπωση
Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, ο πρώην σύμβουλος της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών NSA ο οποίος αποκάλυψε το εύρος του δικτύου ηλεκτρονικής κατασκοπείας των ΗΠΑ σε παγκόσμιο επίπεδο, «ευχαρίστησε» σήμερα την Ευρώπη για την απόφαση που έλαβε το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την οποία ακύρωσε το νομικό πλαίσιο για τη μεταφορά προσωπικών δεδομένων των Ευρωπαίων πολιτών στις ΗΠΑ.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΣΜΩΝ

Εγκρίθηκαν 13,48 εκατ. για έργα στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 13.488.849,87 ευρώ ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ:ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ

Παραγραφή αδικημάτων της λίστας Λαγκάρντ


E-mail Εκτύπωση
Την προειδοποίηση ότι πιθανά φορολογικά αδικήματα από τους μεγαλοκαταθέτες τις λίστας Λαγκάρντ, παραγράφονται στο τέλος του έτους, απηύθυνε ο Τρύφων Αλεξιάδης.
περισσότερα >
 
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ

Προχωρούν τα έργα στην Σκιάθο


E-mail Εκτύπωση
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή τριών έργων στην Σκιάθο συνολικού προϋπολογισμού 3,2 εκατ. ευρώ τα οποία υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα πρόκειται για το νέο κτίριο που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Σκιάθου, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ και την ασφαλτόστρωση του δρόμου Τρούλος – ΧΥΤΑ.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ 23% ΦΠΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΕΙΑ

Από το Υπ. Πολιτισμού τα ισοδύναμα


E-mail Εκτύπωση
Το ενδεχόμενο να βρεθούν από τα έσοδα του Υπουργείου Πολιτισμού τα ισοδύναμα ώστε να μην επιβληθεί ο 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, άφησε ανοικτό ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς μιλώντας στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνηση.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΔΕΥΑΜΒ: Μήνυση και αγωγή κατά ΤΕΕ


E-mail Εκτύπωση
Κατά πλειοψηφία απόφαση, για να κινηθούν οι διαδικασίες, για υποβολή μήνυσης και αγωγής εκ μέρους της ΔΕΥΑΜΒ, κατά των φυσικών προσώπων της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας για προσβολή και αποκατάσταση της Επιχείρησης, με διεκδίκηση ποσού 500.000 €, αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Επιχείρησης, υπό τις αντιδράσεις του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κώστα Γαργάλα και του προέδρου των εργαζομένων Δημήτρη Κουτσιφέλη που μειοψήφησαν.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ

Σημαντική αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας


E-mail Εκτύπωση
Σημαντική αύξηση του ποσοστού των παιδιών με σωματικό βάρος άνω του φυσιολογικού καταγράφεται στην Ελλάδα, την τελευταία δεκαετία. Σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ), σήμερα περίπου το 50% των παιδιών σχολικής ηλικίας είναι υπέρβαρα και παχύσαρκα, με το πρόβλημα να επιτείνεται και λόγω οικονομικής κρίσης.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Νομιμοποιούνται 12.870 αυθαίρετα


E-mail Εκτύπωση
Δώδεκα χιλιάδες οχτακόσια εβδομήντα αυθαίρετα της Μαγνησίας εντάχθηκαν στο Νόμο 4178 για νομιμοποίηση από σύνολο 900.000 πανελλαδικά σύμφωνα τα στοιχεία του ΤΕΕ που δόθηκαν στη δημοσιότητα με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εφαρμογή του πληροφοριακού συστήματος.
περισσότερα >
 
ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες


E-mail Εκτύπωση
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας το επόμενο διήμερο προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης.
περισσότερα >
 
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 25 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Κορυφαία στο Instagram η Αλόννησος


E-mail Εκτύπωση
Μεταξύ των 25 κορυφαίων νησιών συγκαταλέγεται η Αλόννησος, στο πλαίσιο μιας πρωτότυπης παρουσίασης μέσα από το Instagram. Στη λίστα των ειδυλλιακών Ελληνικών νησιών που παρουσιάζει το Buzzfeed συγκαταλέγεται η Αλόννησος με την επισήμανση «τα καλοκαιρινά της φεστιβάλ γράφουν ιστορία»...
περισσότερα >
 
ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

«Αυτοψία» Φάιμαν-Τσίπρα στη Λέσβο


E-mail Εκτύπωση
Στη Λέσβο βρίσκονται ο καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάιμαν και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις πρώτης υποδοχής και ταυτοποίησης των προσφύγων. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερους από τέσσερις μήνες που ο κ. Φάιμαν επισκέπτεται την Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Επίτιμος δημότης Ελασσόνας ο Παυλόπουλος


E-mail Εκτύπωση
«Η επέτειος του δήμου Ελασσόνας δείχνει σε εμάς, τους έλληνες, τον δρόμο της ενότητας. Και, συνακόλουθα, του εθνικού χρέους υπέρβασης κάθε διχόνοιας καθώς και κάθε μικρόψυχης πολιτικής, κομματικής ή άλλης σχετικής διαφοράς, ιδίως όταν καλούμεθα να επιτύχουμε κρίσιμους εθνικούς στόχους» υπογράμμισε κατά την ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη Ελασσόνας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
περισσότερα >
 
«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ»

Δεύτερο μέρος της κατάθεσης της Μ. Φύσσα


E-mail Εκτύπωση
Με εντολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού έγινε η δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, όπως κατέθεσε η μητέρα του θύματος Μάγδα Φύσσα για δεύτερη μέρα στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Η κ. Φύσσα φτάνοντας στο σήμερα επισήμανε ότι υπάρχει ακόμα ανοχή για την Χρυσή Αυγή.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ

Η Λάρισα σε διεθνές δίκτυο της UNESCO


E-mail Εκτύπωση
Στο Παγκόσμιο Δίκτυο των «Πόλεων που μαθαίνουν», της UNESCO έχει μπει πλέον η Λάρισα, μετά και τη συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στη διεθνή Συνδιάσκεψη για «Πόλεις που μαθαίνουν», που πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Μεξικού. από τις 28 εως τις 30 Σεπτεμβρίου και οργανώθηκε από την UNESCO.
περισσότερα >
 
2.672 ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Προσλήψεις εξπρές σε ΕΚΑΒ και νοσοκομεία


E-mail Εκτύπωση
Στην επίσπευση των διαδικασιών για την πρόσληψη 2.672 τακτικών υπαλλήλων στον τομέα της Υγείας προχωρά το υπουργείο μετά και την χθεσινή διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού στις προγραμματικές δηλώσεις για επίσπευση των διαδικασιών.
περισσότερα >
 
ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΓΕΝΝΕΣ

Η γυναίκα του Σπανούλη χωρίς κόμπλεξ


E-mail Εκτύπωση
Τα τελευταία χρόνια, τα χρόνια των social media, οι μαμάδες που αποφασίζουν να δείξουν το πώς πραγματικά είναι το σώμα τους μετά τη γέννα, ή τις γέννες, είναι αρκετές.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ 19.101 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Προσωρινοί πίνακες κοινωφελούς εργασίας


E-mail Εκτύπωση
Στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας 2015.
περισσότερα >
 
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΙΧ και δίκυκλα στον βυθό της Σκοπέλου


E-mail Εκτύπωση
Οι ημέρες περνούν και το θρίλερ συνεχίζεται στη Σκόπελο με τα περιβαλλοντικά προβλήματα να αναδεικνύονται σε κυρίαρχα, μετά την καταστροφή.
περισσότερα >
 
ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ

Τέλος στην 35ετία βάζουν οι δανειστές


E-mail Εκτύπωση
Νέα βόμβα στο ασφαλιστικό τινάζει στον αέρα χιλιάδες ασφαλισμένους που αποχωρούν με 35 έτη ασφάλισης, καθώς τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές και πρέπει να νομοθετήσει η κυβέρνηση έως τα μέσα Οκτωβρίου θέλουν σταδιακή αύξηση του χρόνου καταβολής εισφορών ως τα 40 έτη.
περισσότερα >
 
28ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του


E-mail Εκτύπωση
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες στο Βόλο όταν 28χρονος απείλησε την εν διαστάσει σύζυγό του.
περισσότερα >
 
ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Μειωμένη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης


E-mail Εκτύπωση
Στα 85 λεπτά το λίτρο εκτιμούν οι εταιρίες εμπορίας καυσίμων ότι θα κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης κατά την έναρξη της χειμερινής περιόδου, στις 15 Οκτωβρίου, εφόσον ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης παραμείνει στα περυσινά επίπεδα (23 λεπτά ανά λίτρο).
περισσότερα >
 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

5.500 τουρίστες, κλειστά μαγαζιά!


E-mail Εκτύπωση
Χιλιάδες ευρώ έχασε την περασμένη Κυριακή η εμπορική αγορά του Βόλου, καθώς οι περίπου 5.500 επιβάτες τριών κρουαζιερόπλοιων που έδεσαν στο λιμάνι βρήκαν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΦΕΙΔΑΚΗ-ΡΕΣΤΗ

Άδεια σε σούπερ αιολικό 250 εκ. ευρώ!


E-mail Εκτύπωση
Τους περιβαλλοντικούς όρους για επένδυση αιολικών πάρκων προϋπολογισμού, άνω των 250 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε με απόφασή του ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Ελασσόνα υποδέχεται τον Πρόεδρο


E-mail Εκτύπωση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα λαμπρύνει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ελασσόνας σήμερα Τρίτη 6 Οκτωβρίου.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΕΡΑ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ

Υπόγειος πόλεμος στη ΝΔ


E-mail Εκτύπωση
Στην τελική ευθεία μιας εκλογικής αναμέτρησης με ανοιχτό αποτέλεσμα εισέρχεται από σήμερα το κόμμα της Ν.Δ., μετά τη χθεσινή τυπική ανακήρυξη των τεσσάρων υποψηφίων (αλφαβητικά, οι Αδ. Γεωργιάδης, Ευ. Μεϊμαράκης, Κυρ. Μητσοτάκης και Απ. Τζιτζικώστας) που θα διεκδικήσουν την ηγεσία.
περισσότερα >
 
ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καταδίκη Παπατόλια για Καρτάλη


E-mail Εκτύπωση
Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε σήμερα από το Εφετείο Λάρισας ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας Απόστολος Παπατόλιας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του πρώην βουλευτή Κώστα Καρτάλη.
περισσότερα >
 
ΛΗΓΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Στον «αέρα» 50 κλίνες ΜΕΘ


E-mail Εκτύπωση
Τον σοβαρό κίνδυνο το επόμενο διάστημα να «κλείσουν» περί τις 50 κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τονίζει η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Νέοι ποδηλατόδρομοι στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Πεζόδρομοι, ποδηλατόδρομοι και δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας, σχεδόν 50 χιλιομέτρων συνολικά, θα συνθέτουν τη νέα εικόνα της πόλης στο κοντινό μέλλον.
περισσότερα >
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΕΣΑ

Δέκα μέτρα φωτιά για τα δυο δις ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Δέκα σκληρά μέτρα που αναμένεται να εγείρουν αντιδράσεις, τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες, περιλαμβάνονται στο πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων δράσεων (συνολικά 49 μέτρα) που θα πρέπει να έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση έως τα μέσα Οκτωβρίου για να εκταμιευθεί η πρώτη υποδόση των 2 δισ. ευρώ.
περισσότερα >
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το Ίδρυμα Νιάρχου σιτίζει Θεσσαλούς μαθητές


E-mail Εκτύπωση
Νέα δωρεά ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη του προγράμματος «Διατροφή», για τη σίτιση και προώθηση υγιεινής διατροφής σε δημόσια σχολεία της χώρας, κατά το τρέχον σχολικό έτος, ανακοίνωσε το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
περισσότερα >
 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

«Δώρο» 2 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ


E-mail Εκτύπωση
Η Ελλάδα αναμένεται να εκταμιεύσει πρόωρα το 5% των πληρωμών της ΕΕ που εκκρεμούν από το παλιό ΕΣΠΑ (2007-2013), κάτι το οποίο εξοικονομεί αυτόματα 2 δισ.ευρώ από τον προϋπολογισμό.
περισσότερα >
 
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

Το πρώτο σπίτι που...αναπνέει στο Βόλο


E-mail Εκτύπωση
To πρώτο σπίτι από αχυροπηλό σε αστικό περιβάλλον χτίζεται στη συνοικία των Παλαιών του Βόλου και ήδη έχει προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον της αρχιτεκτονικής κοινότητας...
περισσότερα >
 
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,ΦΠΑ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα στη Βουλή


E-mail Εκτύπωση
«Κρίσιμους» χαρακτήρισε τους επόμενους 20 μήνες ο Πρωθυπουργός κατά την έναρξη της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 61ΧΡΟΝΟΣ

Εντοπίστηκε χασισοφυτεία στη Καλαμπάκα


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 61χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
περισσότερα >
 
ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ

Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός του 2016


E-mail Εκτύπωση
Κατατέθηκε το Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2016 από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Βουλή και ανακοινώθηκε πριν λίγο στην Ολομέλεια από τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΒΑΣΗ 300.000 ΕΥΡΩ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Συντηρήσεις δρόμων σε Πύλη και Φαρκαδόνα


E-mail Εκτύπωση
Στη συντήρηση του οδικού δικτύου των ορεινών περιοχών των Δήμων Πύλης και Φαρκαδόνας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.
περισσότερα >
 
ΤΑ 315.000 ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ

Στο TAXIS βρέχει ραβασάκια


E-mail Εκτύπωση
Αναρτήθηκαν στο Taxis 315.000 ραβασάκια με διπλάσια προκαταβολή φόρου και στέλνονται τα email από την Εφορία.
περισσότερα >
 
ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

1η Γιορτή Μανιταριού στην Καλαμπάκα


E-mail Εκτύπωση
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 1η γιορτή Μανιταριού που διοργάνωσαν στην Καλαμπάκα οι υπεύθυνοι του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών, το περασμένο σαββατοκύριακο.
περισσότερα >
 
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ-ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ

Κλείνει η πόρτα στην επιστροφή επίορκων


E-mail Εκτύπωση
Με δύο βασικές πρωτοβουλίες το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα κλείσει οποιαδήποτε πόρτα επιστροφής υπαλλήλων που έχουν υποπέσει σε βαριά αδικήματα, κινούμενο ταυτόχρονα σε μία κατεύθυνση εξισορρόπησης της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος και διασφάλισης του τεκμηρίου της αθωότητας στους ελεγχόμενους υπαλλήλους.
περισσότερα >
 
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συλλήψεις για ηρωίνη- αφορολόγητο καπνό


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθησαν σήμερα (05-10-2015) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 30χρονος και μια 23χρονη, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Ε.ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ

Ντάισελμπλουμ:Χρειάζεται δουλειά ακόμη


E-mail Εκτύπωση
«Πολλή δουλειά μένει να γίνει ακόμα», ήταν το μήνυμα που έστειλε στην Ελλάδα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, μετά από τη συνάντηση που είχε στο Λουξεμβούργο με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
περισσότερα >
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 81.078 ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

22 τροχαία ατυχήματα τον Σεπτέμβριο


E-mail Εκτύπωση
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Σεπτεμβρίου 2015, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.
περισσότερα >
 
ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ

Ξεκινάει η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης


E-mail Εκτύπωση
Τη δική τους «μάχη» με την κυβέρνηση και τις επιταγές του νέου Μνημονίου δίνουν οι πρατηριούχοι προκειμένου να μειωθεί η τελική τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, που θα αρχίσει να διατίθεται στους καταναλωτές εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΧΑΛΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τραυματισμός παιδιού σε τροχαίο


E-mail Εκτύπωση
Τροχαίο μεταξύ δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Οιχαλία.
περισσότερα >
 
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ

ΕΚΠΑ: Στάσεις εργασίας


E-mail Εκτύπωση
Σε στάσεις εργασίας την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, από τις 12:00 έως τις 15:00 και σε απεργία τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, θα προχωρήσουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), συμπαραστεκόμενοι στους 14 συναδέλφους τους που διώκονται για την απεργία κατά της διαθεσιμότητας το 2013, που κράτησε 3,5 μήνες.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Βροχή καταγγελιών στο ΣΕΠΕ


E-mail Εκτύπωση
Εναντι αντί αποδοχών, χαρτζιλίκι «αντί μηνιάτικου» και απασχόληση αλά καρτ, έχουν να αντιμετωπίσουν ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι.
περισσότερα >
 
ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τι θα πληρώσετε για τέλη κυκλοφορίας


E-mail Εκτύπωση
Τουλάχιστον για τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους. Υπενθυμίζεται πως θα τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016 θα πρέπει να πληρωθούν έως το τέλους Δεκεμβρίου 2015 .
περισσότερα >
 
ΤΟ COSTA NEOROMANTICA ΦΕΡΝΕΙ 5.500 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Έρχεται και άλλο κρουαζιερόπλοιο στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Μετά τον κατάπλου τριών κρουαζιερόπλοιων με 5.500 τουρίστες την Κυριακή, ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο θα δέσει αύριο το πρωί στο λιμάνι του Βόλου.
περισσότερα >
 
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟ

Το καθημερινό ζύγισμα μας αδυνατίζει


E-mail Εκτύπωση
Η προσεκτική, καθημερινή καταγραφή του σωματικού βάρους μπορεί να παίζει ρόλο-κλειδί στο αδυνάτισμα και στη διατήρηση του νέου σωματικού βάρους, και μάλιστα δίχως να ακολουθεί κανείς συγκεκριμένο διαιτολόγιο.    
περισσότερα >
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Γ. ΣΤΑΘΑΚΗ

O ΣΘΕΒ για το νέο αναπτυξιακό νόμο


E-mail Εκτύπωση
Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη καθώς και τον Γενικό Γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων Λόη Λαμπριανίδη απέστειλε η Διοίκηση του ΣΘΕΒ με τις προτάσεις της για τον νέο αναπτυξιακό νόμο.
περισσότερα >
 
ΕΚΤΑΜΙΕΥΤΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ

Πρόγραμμα επιδότησης φυσικού αερίου


E-mail Εκτύπωση
Στα τέλη Σεπτεμβρίου έγινε η εκταμίευση της πρώτης δόσης, ύψους 6 εκατ. ευρώ, για το πρόγραμμα επιδότησης εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου που υλοποιεί το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε συνεργασία με τις Επιχειρήσεις Παροχής Αερίου Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

Καπάκια έγιναν καροτσάκια για τα ΑμΕΑ


E-mail Εκτύπωση
Για μια ακόμα χρονιά η Σκόπελος δείχνει με εντυπωσιακό τρόπο τα σπουδαία αποτελέσματα που μπορεί να φέρει η ομαδική προσπάθεια!
περισσότερα >
 
TO ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 850.000 ΕΥΡΩ

Αρχίζει η απονομή των Νόμπελ


E-mail Εκτύπωση
Με το Νόμπελ Ιατρικής/Φυσιολογίας ξεκινάει σήμερα η απονομή των βραβείων. Θα ακολουθήσουν, αύριο, το Νόμπελ Φυσικής και την Τετάρτη το Νόμπελ Χημείας και έπονται τα βραβεία Λογοτεχνίας, Ειρήνης και Οικονομικών.
περισσότερα >
 
ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

Όχι εκχώρηση ενοικίων στο δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Μπορεί με μια πρώτη ανάγνωση να μην γίνονται αντιληπτά τα μέτρα που κρύβει η λίστα με τα 48 προαπαιτούμενα, αλλά διαβάζοντάς την κανείς προσεκτικά αντιλαμβάνεται ότι οι ρυθμίσεις της δεν είναι καθόλου... light!
περισσότερα >
 
«ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ»

Ανοιχτή επιστροφή Νικολόπουλου στη ΝΔ


E-mail Εκτύπωση
«Ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα», ανέφερε ο Νίκος Νικολόπουλος σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στη ΝΔ, ενώ τόνισε ότι αυτό που βλέπει είναι ότι ο κόσμος στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
περισσότερα >
 
103η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

Στην Ελασσόνα αύριο ο ΠτΔ


E-mail Εκτύπωση
Όλα είναι έτοιμα στην Ελασσόνα για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, που θα έλθει αύριο Τρίτη 6 Οκτωβρίου στην Ελασσόνα, προκειμένου να παραστεί στις πανηγυρικές εορταστικές εκδηλώσεις της 103ης επετείου της απελευθέρωσης της Επαρχίας Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ FRONTEX

Χρειαζόμαστε χιλιάδες φρουρούς στην Ελλάδα


E-mail Εκτύπωση
Περί τα 630.000 άτομα έχουν εισέλθει παρανόμως στην Ευρώπη από την αρχή του έτους, δηλώνει ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής υπηρεσίας εποπτείας των συνόρων Frontex, Φαμπρίς Λεγκερί, σε συνέντευξή του στον γαλλικό όμιλο Τύπου Ebra.
περισσότερα >
 
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΟΛΟΥ

Η μαγνητική πύλη… σκουριάζει


E-mail Εκτύπωση
Σε σκάνδαλο εξελίσσεται η προμήθεια, αλλά μη λειτουργία του συστήματος ασφαλείας (μαγνητική πύλη) στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου.
περισσότερα >
 
ΣΤΙΣ 19:30 ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Παγώνει ο ΦΠΑ στην Ιδιωτική εκπαίδευση


E-mail Εκτύπωση
Την αναστολή της επιβολής ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση αναμένεται να ανακοινώσει το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας.
περισσότερα >
 
ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ

Σήμερα η κηδεία του τρίχρονου Χρήστου


E-mail Εκτύπωση
Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος για τον τρίχρονο Χρήστο Λιάκο που πνίγηκε το Σάββατο σε πάρκο της Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ DEBATE

«Σφάζονται» για την ημερομηνία στη ΝΔ


E-mail Εκτύπωση
Τις αποφάσεις της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) αρχικά για την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων και κατόπιν για τον καθορισμό της ημερομηνίας κατά την οποία θα κληθούν τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ να προσέλθουν στην κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα, αναμένουν οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να αρχίσουν να ξεδιπλώνουν τους σχεδιασμούς που έχουν αρχίσει να κάνουν τα επιτελεία τους.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Στην κόψη του ξυραφιού οι βιομηχανίες


E-mail Εκτύπωση
Ο φόβος των συνδικάτων ότι το Φθινόπωρο με την επιστροφή των εργαζομένων από τις καλοκαιρινές άδειες και στην πορεία θα φανούν οι πραγματικές επιπτώσεις της κρίσης μετά και τα capital controls, δυστυχώς επιβεβαιώνεται.
περισσότερα >
 
ΝΕΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποθέματα νερού και σε δορυφόρους πλανητών


E-mail Εκτύπωση
Η ανακάλυψη τρεχούμενου νερού στον Άρη, όπως ανακοίνωσε η NASA την περασμένη εβδομάδα, αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες ύπαρξης μικροβιακής ζωής στον Κόκκινο Πλανήτη.
περισσότερα >
 
ΤΟ…ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ

Ήθελε γαμπρό τον Τσίπρα στην… κόρη της


E-mail Εκτύπωση
Η Λαρισαία ηθοποιός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Secret, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά, ότι ήθελε να κάνει τον Αλέξη Τσίπρα προξενιό στην κόρη της, διότι αγνοούσε το δεσμό του με την Μπέττυ Μπαζιάνα και τον ήθελε για γαμπρό της.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

Aλαλούμ με το ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζονται οι παλινωδίες σχετικά με το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση. Αργά το απόγευμα της Κυριακής, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το μέτρο δεν θα εφαρμοστεί στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Ωστόσο, λίγο αργότερα, νεώτερη ανακοίνωση ακύρωσε την προηγούμενη...
περισσότερα >
 
ΠΙΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ

Hττα(2-1) για την Καρδίτσα στην Καλλιθέα


E-mail Εκτύπωση
Παρότι έπαιζε σε όλο το δεύτερο μέρος με παίκτη λιγότερο η Καλλιθέα πήρε τους τρεις βαθμούς.
περισσότερα >
 
ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Πρώτη νίκη για τον ΑΟΤ στο πρωτάθλημα


E-mail Εκτύπωση
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Τρίκαλα και μάλιστα εκτός έδρας, Το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου κέρδισε 2-1 μέσα στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρας και έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
περισσότερα >
 
ΚΕΡΔΙΣΕ 3-1 ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ

Πήρε «κεφάλι» η Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Λάρισα επιβλήθηκε της ομάδας της Ελευσίνας εντός έδρας.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ


E-mail Εκτύπωση
Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει στις 22 και 23 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.
περισσότερα >
 
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 7ο ΓΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πρωτιά σε πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής


E-mail Εκτύπωση
Tην πρώτη θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής (κατηγορία open Λυκείου) κατέκτησε η ομάδα του 7ου ΓΕΛ Τρικάλων (B.E.A.S.T.) και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στη Ντόχα του Κατάρ. Η βράβευση έγινε για το ρομποτικό όχημα WA.TE.x. (Water and Temperature Explorer), το οποίο πραγματοποιεί περιβαλλοντικές μετρήσεις σε έναν άγνωστο πλανήτη.
περισσότερα >
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ

Δηλώνουν εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Μεγάλο προβληματισμό προκαλούν τα πρώτα στοιχεία από τις φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί έως και το τέλος Αυγούστου, καθώς το 62,82% εμφανίζει οικογενειακές αποδοχές κάτω από 12.000 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ SIRINA ENTERTAINMENET

Δεύτερη σε κατανάλωση πορνό η Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Ποιες κατηγορίες πορνό ψάχνουν οι Έλληνες στο διαδίκτυο, ποιες είναι οι πιο περιζήτητες Ελληνίδες πορνοστάρ και ποιες οι πιο σεξουαλικά «ανήσυχες» πόλεις της Ελλάδας;
περισσότερα >
 
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αστυνομικοί με ποδήλατα σε Αθήνα-Θεσ/κη


E-mail Εκτύπωση
Ξεκίνησαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι περιπολίες αστυνομικών με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα. Στην Αθήνα το μέτρο εφαρμόζεται στην ευρύτερη περιοχή του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, ενώ σύντομα η συγκεκριμένη δράση αναμένεται να επεκταθεί στην Κέρκυρα, τη Ρόδο, τα Χανιά και το Ναύπλιο.
περισσότερα >
 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες


E-mail Εκτύπωση
Δραματική αύξηση καταγράφουν οι αυτοκτονίες στη Μαγνησία. Ο Νομός πενθεί το 2015 την απώλεια δεκατεσσάρων ανθρώπων που προχώρησαν στο απονενοημένο διάβημα και έκοψαν το νήμα της ζωής τους μία για πάντα. Επιπλέον, άλλοι δέκα αποπειράθηκαν να τερματίσουν τη ζωή τους αλλά στάθηκαν τυχεροί για λόγους που δεν ευθύνονταν όμως οι ίδιοι.
περισσότερα >
 
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Επίθεση Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα


E-mail Εκτύπωση
Ούτε την τελευταία ώρα δεν σταμάτησε τις επιθέσεις της κατά του Αλέξη Τσίπρα η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Στην εκπνοή της θητείας της, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του Κοινοβουλίου, η κ. Κωνσταντοπούλου διένειμε το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, μέσα από το οποίο ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το τρίτο Μνημόνιο.
περισσότερα >
 
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σπίτι από αχυροπηλό στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
To πρώτο σπίτι από αχυροπηλόσε αστικό περιβάλλον χτίζεται στη συνοικία των Παλαιών του Βόλου και ήδη έχει προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον τόσο της αρχιτεκτονικής κοινότητας εντός και εκτός της Ελλάδας, που το επισκέπτονται για να το θαυμάσουν από κοντά και να συμμετέχουν στις εργασίες ανέγερσης.
περισσότερα >
 
ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μοσκοβισί: Απαιτούνται και νέα μέτρα


E-mail Εκτύπωση
Σαφές μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τον οποίο θα συναντηθεί τη Δευτέρα στο Eurogroup, στέλνει με συνέντευξή του ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, τονίζοντας ότι «χρειαζόμαστε νέα μέτρα μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων». Ο ίδιος επαναλαμβάνει πως «οι μεταρρυθμίσεις αποτελούν κλειδί για το μέλλον της χώρας».
περισσότερα >
 
4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Απόψε η φαντασμαγορική τελετή λήξης


E-mail Εκτύπωση
Mε την τελετή λήξης σήμερα στις 19:00 θα κλείσει το 4ο Διεθνές Θέατρο δρόμου Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ

Σχέδια για νέες μειώσεις στις συντάξεις


E-mail Εκτύπωση
Ενα νέο σχέδιο για περικοπές στις συντάξεις, σε ποσοστό από 3% έως 7% είναι υπό εξέταση στις συζητήσεις ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας και τους εκπροσώπους των δανειστών.
περισσότερα >
 
ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Επαφές Πετρακάκου με Παλαιοκώστα


E-mail Εκτύπωση
Σημαντικά ευρήματα εντοπίστηκαν στα κρησφύγετα Πετρακάκου, ενώ αποκαλύπτεται ότι η αστυνομία είχε στήσει παγίδες έξω από τράπεζες σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, εντοπίζοντας τους ληστές πριν την έφοδο στην Αγχίαλο.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

Οι 6 ανατροπές για όλους τους αγρότες


E-mail Εκτύπωση
Εκ βάθρων αλλαγές σε φορολογία και επιδοτήσεις προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για τους αγρότες.
περισσότερα >
 
ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

«Πλημμύρισε» από 5.654 τουρίστες ο Βόλος


E-mail Εκτύπωση
Πλημμύρισε με τουρίστες σήμερα ο Βόλος μετά την επίσκεψη τριών κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι. Το «Voyager», το «Costa Pacifica» και το «Εuropa 2» έδεσαν στο λιμάνι του Βόλου στις 6 και μισή το πρωί μεταφέροντας συνολικά 5.654 επιβαίνοντες.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σήμερα εκλέγεται ο νέος πρόεδρος της Βουλής


E-mail Εκτύπωση
Τον νέο πρόεδρο της Βουλής θα κληθούν να εκλέξουν σήμερα το πρωί οι βουλευτές, ενώ λίγο αργότερα, σε ξεχωριστή συνεδρίαση, θα γίνει και η ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους, τους κοσμήτορες και τους γραμματείς.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΗΘΑΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Τρίκαλα: Μαθητές κατασκεύασαν υδρορομπότ


E-mail Εκτύπωση
Βυθίζεται στα νερά του Ληθαίου και καταμετρά τα όσα «βλέπει», τα όσα υπάρχουν, την άσχημη ή την καλή εικόνα των ποταμών, ερευνά την κοίτη του ποταμού και καταγράφει τη θερμοκρασία και τη φωτεινότητα του νερού.
περισσότερα >
 
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ

Τα τρία σενάρια για το πετρέλαιο θέρμανσης


E-mail Εκτύπωση
Μόλις 12 ημέρες απομένουν μέχρι να ξεκινήσει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης και σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια του Ε. Τσακαλώτου, του Γ. Χουλιαράκη και του Τ. Αλεξιάδη βρίσκεται φάκελος με τρεις εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να καλυφθεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η μνημονιακή υποχρέωση για «μαχαίρι» 50% στο κονδύλι του επιδόματος θέρμανσης ήτοι για εξοικονόμηση 100 εκατ. ευρώ.
περισσότερα >
 
Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Προκλητική στάση του Σπίρτζη στη Σκόπελο


E-mail Εκτύπωση
Συνέβη στη Σκόπελο, παρουσία δεκάδων ανθρώπων, το επιβεβαιώσαμε από πολλούς μάρτυρες και χρειάστηκε να μιλήσουμε με πολλούς ανθρώπους γιατί απλά δεν το πιστεύαμε. Είναι απίστευτο, είναι αληθινό και λέχθηκε από τον υπουργό Σπίρτζη που επισκέφθηκε τη Σκόπελο.
περισσότερα >
 
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

Facebook: Βίντεο αντί για φωτογραφία προφίλ


E-mail Εκτύπωση
Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες ότι σε λίγο καιρό θα υπάρχει η δυνατότητα να μπει ένα βίντεο στην θέση της κεντρικής φωτογραφίας που έχει ο καθένας στο προφίλ του. Αρχικά, θα έχουν πρόσβαση σε αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μόνο λίγοι χρήστες iPhone στη Μεγάλη Βρετανία και την Καλιφόρνια, αλλά σιγά σιγά όλο και περισσότεροι θα μπορούν να εντάξουν τα βίντεο στο προφίλ τους.
περισσότερα >
 
ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΕΡΝΑ ΜΕ ΝΕΡΟ

Νεκρό 3χρονο αγοράκι στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
  Τραγική τροπή πήρε η εκδρομή μίας οικογένειας σε φάρμα στο Κυψελοχώρι Λάρισας, καθώς το τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του από ατύχημα.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 2 ΔΙΣ.

Αυτά είναι τα 48 προαπαιτούμενα


E-mail Εκτύπωση
Ο μακρύς κατάλογος με τα προαπαιτούμενα που πρέπει να εκπληρώσει η ελληνική κυβέρνηση μέσα στις επόμενες εβδομάδες προκειμένου να έρθουν στα ταμεία του ελληνικού κράτους τα πρώτα 2 δισ.ευρώ της υποδόσης των 3 δισ.ευρώ, συζητήθηκε χθες στο Euroworking Group και αναμένεται να πάρει το οριστικό πράσινο φως από το Eurogroup της Δευτέρας.
περισσότερα >
 
ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΑΛΚΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Έκλεψε το αλεξικέραυνο από νηπιαγωγείο


E-mail Εκτύπωση
Σε κίνδυνο έθεσε μικρά παιδιά ένας κυνηγός χαλκού στο Βόλο. Το περιστατικό σημειώθηκε στο 5ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας όταν ο δράστης ξήλωσε το αλεξικέραυνο από την οροφή του κτιρίου.
περισσότερα >
 
ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

"Κουλτούρα φοροδιαφυγής στην Ελλάδα"


E-mail Εκτύπωση
Για «κουλτούρα» μη καταβολής φόρων των Ελλήνων μίλησε η Κριστίν Λαγκάρντ, φέρνοντας ως παράδειγμα το καθεστώς που ισχύει για τη ναυτιλιακή βιομηχανία, ενώ τόνισε πως η αναδιάρθρωση χρέους βρίσκει εμπόδια επειδή υπάρχει πολιτικό και όχι οικονομικό πρόβλημα.
περισσότερα >
 
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Έχασε στη Ζάκυνθο ο Ολυμπιακός Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Ποδαρικό με ...το αριστερό για τον Ολυμπιακό Βόλου που έφυγε ηττημένος με 1-0 από τη Ζάκυνθο, όπως και στον αντίστοιχο περσινό αγώνα. Σε τρία παιχνίδια ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν ισάριθμες ήττες και έτσι, οι νησιώτες έχουν μετατραπεί σε κακό δαίμονα για τη βολιώτικη ομάδα. Μέτρια η παρουσία για το σύνολο του Χαραλαμπίδη. Δέχθηκε το γκολ στο 54ο λεπτό από τον Κρολ και δεν μπόρεσε να σκοράρει έχοτας μια κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος και δύο φάσεις για γκολ στο δεύτερο.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Με 61 "πρωτάρηδες" η ορκωμοσία στη Βουλή


E-mail Εκτύπωση
Με μία σύντομη διαδικασία και με θρησκευτικό και πολιτικό όρκο, ανέλαβαν και επίσημα τα καθήκοντά τους οι 300 της νέας βουλής. Της διαδικασίας προέδρευσε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ως ο παλαιότερος από τους προηγούμενους αντιπροέδρους που επανεξελέγησαν.
περισσότερα >
 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Το...γαμήλιο δώρο που έκανε έξαλλη τη νύφη


E-mail Εκτύπωση
Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίστηκαν έξω από το Δημαρχείο Καλαμπάκας.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Το ύψος αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου


E-mail Εκτύπωση
Ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου αυξάνεται ανάλογα με το ύψος, σύμφωνα με επιστήμονες του σουηδικού ινστιτούτου Karolinska.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 482

Ψωμάκια ζυμωτά χειροποίητα
η συνταγή της
ημέρας
Ψωμάκια ζυμωτά χειροποίητα από τους Γεωργανάδες Τρικάλων ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτά που θα διαβάσετε βασίζονται σε αληθινά γεγονότα, πραγματικούς ανθρώπους που ζούνε δίπλα μας –...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

kosmoslarissa

logo trikalaenimerosi

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


final banner

athens greece new

selfhelpbanner

litrokapis 5 10 2015 web 1

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336