ΣΑΒΒΑΤΟ 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
19:59
[18:33] Τα ΕΛΠΕ για την επάρκεια καυσίμων[18:04] Χρήματα για ένα ακόμη μήνα στο Π.Θ[17:33] Πως θα ψηφίσουμε την Κυριακή[17:03] Εικαστικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη[16:33] Ίδιες εφορευτικές εκλογές με τις εθνικές[16:03] Σκιάθος: Περίπου 4.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο [15:31] Κοίτασμα κέρδους η αγριαγκινάρα[15:01] Στα Τρίκαλα η ΕΡΤ για τους αδελφούς Λώλα [14:32] Oριακές διαφορές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις [14:01] ΕΔΕ σε βάρος υπαλλήλου στο δήμο Αλμυρού[18:33] Τα ΕΛΠΕ για την επάρκεια καυσίμων[18:04] Χρήματα για ένα ακόμη μήνα στο Π.Θ[17:33] Πως θα ψηφίσουμε την Κυριακή[17:03] Εικαστικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη[16:33] Ίδιες εφορευτικές εκλογές με τις εθνικές[16:03] Σκιάθος: Περίπου 4.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο [15:31] Κοίτασμα κέρδους η αγριαγκινάρα[15:01] Στα Τρίκαλα η ΕΡΤ για τους αδελφούς Λώλα [14:32] Oριακές διαφορές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις [14:01] ΕΔΕ σε βάρος υπαλλήλου στο δήμο Αλμυρού
ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Η δίαιτα του ενός γεύματος


E-mail Εκτύπωση
Θραύση κάνει ανάμεσα στις σταρ του Hollywood, η δίαιτα του ενός γεύματος την ημέρα, η οποία υπόσχεται θεαματική απώλεια βάρους.
περισσότερα >
 
ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ

Τα Μετέωρα… όπως δεν τα έχετε δει


E-mail Εκτύπωση
Ένα καταπληκτικό βίντεο από τα Μετέωρα που αξίζει να δει κανείς, καθώς αναδεικνύει την ομορφιά της περιοχής στο εξωτερικό, έχει εντυπωσιάσει πολλούς στο διαδίκτυο.
περισσότερα >
 
ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ

Τα ΕΛΠΕ για την επάρκεια καυσίμων


E-mail Εκτύπωση
Με αφορμή δημοσιεύματα και «πληροφορίες» σχετικά με την επάρκεια καυσίμων και τη λειτουργία των πρατηρίων ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΠΕ κ.Γρηγόρης Στεργιούλης δήλωσε:
περισσότερα >
 
ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Χρήματα για ένα ακόμη μήνα στο Π.Θ


E-mail Εκτύπωση
Σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. «Ενα ακόμη μήνα θα αντέξουμε. Φοβάμαι ότι αν συνεχιστεί η μη χρηματοδότηση του Πανεπιστημίου, από Σεπτέμβριο δεν θα έχουμε ούτε λογαριασμούς να πληρώνουμε», ανέφερε ο Πρύτανης του ιδρύματος, Γιώργος Πετράκος.
περισσότερα >
 
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Πως θα ψηφίσουμε την Κυριακή


E-mail Εκτύπωση
Όλα έτοιμα είναι για τη διεξαγωγή του πολύ σημαντικού για τη χώρα δημοψηφίσματος της Κυριακής 5 Ιουλίου. Οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν μεταξύ ενός «ναι» ή ενός «όχι» και να αποφανθούν επί του ακόλουθου ερωτήματος:
περισσότερα >
 
H EKΘΕΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Εικαστικό αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη


E-mail Εκτύπωση
"Tίποτα δεν αγνόησα στα τραγούδια μου. Η φαντασία μου φτερούγισε παντού" έλεγε ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο σπουδαίος μας συνθέτης που ταξίδεψε παντού το ελληνικό λαϊκό τραγούδι και συνεχίζει να το κάνει, στέλνοντας με τον μαγικό τρόπο της μουσικής μαθήματα ανθρωπιάς, κατανόησης και αγάπης για τη ζωή και τον άνθρωπο.
περισσότερα >
 
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ίδιες εφορευτικές εκλογές με τις εθνικές


E-mail Εκτύπωση
Οι εφορευτικές επιτροπές που θα συμμετέχουν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 είναι οι ίδιες με αυτές που διορίστηκαν στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, υπενθυμίζει το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
περισσότερα >
 
21 ΑΦΙΞΕΙΣ ΤΣΑΡΤΕΡ ΧΘΕΣ

Σκιάθος: Περίπου 4.000 αφίξεις στο αεροδρόμιο


E-mail Εκτύπωση
Σταθερή είναι μέχρι στιγμής η κίνηση στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, όπου καταγράφηκαν χθες 21 αφίξεις τσάρτερ και 4.000 τουρίστες από το εξωτερικό, αλλά την ίδια στιγμή κορυφώνεται η αγωνία των επαγγελματιών, λόγω των μεμονωμένων ακυρώσεων που καταγράφονται για τους επόμενους μήνες από διάφορες χώρες.
περισσότερα >
 
ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΟ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Κοίτασμα κέρδους η αγριαγκινάρα


E-mail Εκτύπωση
Θεωρείται το εναλλακτικό... πετρέλαιο της Ελλάδας και μπορεί να αποτελέσει μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση στην αγορά των βιοκαυσίμων. Ο λόγος για την αγριαγκινάρα, η καλλιέργεια της οποίας δίνει σημαντικές προοπτικές εξαιτίας της ανάπτυξης μονάδων επεξεργασίας στερεών καυσίμων στη χώρα μας.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στα Τρίκαλα η ΕΡΤ για τους αδελφούς Λώλα


E-mail Εκτύπωση
Δεν πέρασε απαρατήρητη από την πρωτεύουσα η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην 19η Μαθηματική Βαλκανιάδα από τον Τρικαλινό μαθητή Δημήτρη Λώλα.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Oριακές διαφορές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις


E-mail Εκτύπωση
Ντέρμπι μεταξύ του «ναι» και του «όχι», δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για το δημοψήφισμα της Κυριακής.
περισσότερα >
 
ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ

ΕΔΕ σε βάρος υπαλλήλου στο δήμο Αλμυρού


E-mail Εκτύπωση
Υπόθεση μη απόδοσης δόσεων δανείων υπαλλήλων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων απασχολεί τη δημοτική αρχή Αλμυρού.
περισσότερα >
 
ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Η διατροφή-αντίδοτο στο στρες


E-mail Εκτύπωση
Ολοι το νιώθουμε, αλλά το πώς το αντιμετωπίζουμε μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το στρες και η διαχείρισή του είναι πολύ σημαντικά για την ευεξία μας διότι σε μεγάλες «δόσεις» βλάπτει σοβαρά την υγεία, ενώ σε μικρές είναι η κινητήριος δύναμη που μας ωθεί να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο.
περισσότερα >
 
ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

«Ναι» από τα Τρίκαλα στο δημοψήφισμα


E-mail Εκτύπωση
Πληθώρα Τρικαλινών πολιτών κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της πόλης το απόγευμα της Παρασκευής στην τελευταία εκδήλωση των υποστηρικτών του "ΝΑΙ" ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
περισσότερα >
 
ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aσφυξία στην αγορά από τις κλειστές τράπεζες


E-mail Εκτύπωση
Ασφαλείς εκτιμήσεις ως προς τον εφοδιασμό της αγοράς δεν μπορούν να γίνουν. Όπως επισημαίνουν στην «Η» στελέχη δύο μεγάλων ελληνικών αλυσίδων σούπερ μάρκετ οι επίμονες απαιτήσεις εγχώριων και ελληνικών προμηθευτικών επιχειρήσεων για πληρωμή των παραγγελιών με μετρητά, σε συνδυασμό με την απρόβλεπτη συμπεριφορά των καταναλωτών, είναι δύο παράγοντες που δεν επιτρέπουν τα προγνωστικά.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 42ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Aρπαξε πορτοφόλι με 470 ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.
περισσότερα >
 
ΣTHN AΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Οι πρώτες φωτογραφίες των iPhone 6S


E-mail Εκτύπωση
Φωτογραφίες του iPhone 6S, που φέρεται να ετοιμάζεται για το φθινόπωρο του 2015, δημοσίευσε το 9to5mac.com.
περισσότερα >
 
ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Ξεκινούν τα μαθήματα Αστρονομίας


E-mail Εκτύπωση
Την ερχόμενη Δευτέρα 6η Ιουλίου αρχίζουν τα μαθήματα 16ου Θερινού Σχολείου Αστρονομίας, από την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος της πόλης μας, τα οποία θα γίνονται στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού, πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο).
περισσότερα >
 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα


E-mail Εκτύπωση
Σκηνικό ραγδαίων εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο προδιαγράφει η επιλογή του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, να δρομολογήσει ένα άκρως διχαστικό και στα όρια του Συντάγματος δημοψήφισμα, που εκ των πραγμάτων έχει ως τελικό διακύβευμα το «ναι» ή «όχι» στην Ευρώπη, τη δημοκρατία, την ασφάλεια.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 283 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στην κάλπη 133.819 Καρδιτσιώτες


E-mail Εκτύπωση
Στην κάλπη καλούνται να προσέλθουν αυτή την Κυριακή 5 Ιουλίου οι 133.819 ψηφοφόροι της Καρδίτσας (από 133.698 που ήταν στις τελευταίες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου) προκειμένου να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα παίρνοντας θέση επί του ερωτήματος σχετικά με τις προτάσεις των θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση.
περισσότερα >
 
ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ TO ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Στις 9:30 το βράδυ θα ξέρουμε το αποτέλεσμα


E-mail Εκτύπωση
Σε δύο ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή περί τις 21:00, αναμένεται η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Singular Logic.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Βουτιά στους τζίρους των πρακτορείων ΟΠΑΠ


E-mail Εκτύπωση
Ακόμη και στη θεά Τύχη γύρισαν την πλάτη τους οι Βολιώτες, δίνοντας προτεραιότητα στην αγορά βασικών αγαθών για το σπίτι και την οικογένειά τους, κρατώντας στο πορτοφόλι τους έστω και 0,50 ευρώ που στοιχίζει η στήλη του απλού δελτίου τυχερών παιχνιδιών.
περισσότερα >
 
ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ

Λεφτά τέλος τη Δευτέρα, χωρίς ELA


E-mail Εκτύπωση
Στο έλεος των αποφάσεων της ΕΚΤ το πρωί της Δευτέρας επιβεβαίωσε ότι βρισκόμαστε η πρόεδρος της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη η οποία παραδέχθηκε ότι αν δεν μας ενισχύσουν μέσω ELA με ρευστότητα, τα χρήματα τελειώνουν.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

H ανάδειξη του ιστορικού Μύλου Ματσόπουλου


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούν στην αποκατάσταση του ιστορικού μηχανολογικού εξοπλισμού του μύλου Ματσόπουλου (υποέργο 2) ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο του 1884 και αναμένεται να παραδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα με τη νέα του χρήση ως μουσείο βιομηχανικών λειτουργιών παραγωγής αλεύρου.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ FT

Κούρεμα για καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Για σχέδιο έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με το οποίο θα «κουρευτούν» κατά 30% όλες οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, άνω των 8.000 ευρώ, κάνει λόγο η ηλεκτρονική έκδοση των Financial Times.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Καύσιμα στα ασθενοφόρα της Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Δεκτό έκανε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αίτημα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και θα χορηγήσει υγρά καύσιμα πετρελαίου κίνησης για την εύρυθμη λειτουργία των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις περιοχές Αμφικλειας
περισσότερα >
 
ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ

Συνελήφθη με χάπια 37 χρονος στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Για κατοχή ναρκωτικών χαπιών συνελήφθη ένας 37χρονος Έλληνας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ σήμερα.
περισσότερα >
 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Υπερ του δημοψηφίσματος οι Γερμανοί πολίτες


E-mail Εκτύπωση
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήγαγε το γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD σε δείγμα 1.001 Γερμανών η πλειονότητα των ερωτηθέντων (60%) τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας


E-mail Εκτύπωση
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Κάρλας που διεξήχθη την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 περιλαμβάνοντας δύο διαδρομές: τη μικρή διαδρομή 4,5 χλμ. και τη μεγάλη διαδρομή 46 χλμ.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ REUTERS

Η ευρωζώνη ήθελε να σταματήσει το ΔΝΤ


E-mail Εκτύπωση
Μια αποκάλυψη που αν επιβεβαιωθεί θα συζητηθεί, κάνει το Reuters.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Στον μήνα του μέλιτος ξεμειναν από ρευστό...


E-mail Εκτύπωση
Σχεδίαζαν αυτό το ταξίδι για καιρό. Το ονειρεύονταν. Αλλά όταν βρέθηκαν στη Ν. Υόρκη, ήταν η στιγμή που κλιμακώθηκε η ελληνική κρίση και επιβλήθηκαν έλεγχοι κεφαλαίων.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΣτΕ: Νόμιμο το δημοψήφισμα


E-mail Εκτύπωση
Νόμιμο έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας το δημοψήφισμα της Κυριακής, απορρίπτοντας την προσφυγή των δύο πολιτών κατά της συνταγματικότητάς το
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Να εκφραστούν ελεύθερα οι Λαρισαίοι


E-mail Εκτύπωση
Πραγματοποιήθηκε το δημοτικό συμβούλιο που έκτακτα συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης. Το θέμα αφορούσε την στάση που θα πρέπει να κρατήσει ο δήμος σχετικά με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, μετά το κλείσιμο των τραπεζών, με αφορμή το δημοψήφισμα. Το κλίμα στη συνεδρίαση ήταν νηφάλιο και διεξήχθη σε χαμηλούς τόνους.
περισσότερα >
 
ΟΡΙΑΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ

Απόλυτο ντέρμπι για το δημοψήφισμα


E-mail Εκτύπωση
Οριακή διαφορά μεταξύ του «ναι» και του «όχι» για το δημοψήφισμα της Κυριακής, δίνει δημοσκόπηση της GPO για το Mega.
περισσότερα >
 
ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4,5 ΚΙΛΑ!

Kορνές – γίγας στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Με γιγαντιαίους... κορνέδες στη βιτρίνα του καταστήματός του δίνει μια γερή δόση γλύκας στους συμπολίτες του τους τελευταίους μήνες ένας ζαχαροπλάστης στα Τρίκαλα!
περισσότερα >
 
ΠΑΓΩΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥΣ

Εκτός taxis 3,3 εκ. φορολογικές δηλώσεις


E-mail Εκτύπωση
Η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων πάγωσε τις πληρωμές προς το Δημόσιο, αλλά και τη διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Μεγάλο ενδιαφέρον από Λαρισαίους μαθητές


E-mail Εκτύπωση
Σε μία λιτή εκδήλωση στην αίθουσα "Όλυμπος 1" του Imperial της Λάρισας πολλοί απόφοιτοι λυκείων του Νομού με τη συνοδεία των γονέων τους άκουσαν με προσοχή την παρουσίαση του προγράμματος σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

Μειωμένο Τέλος Επιτηδεύματος


E-mail Εκτύπωση
Μειωμένο Τέλος Επιτηδεύματος θα πληρώσουν επιχειρήσεις με δραστηριότητα μικρότερη των 12 μηνών.
περισσότερα >
 
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Μείωση 80% στις κρατήσεις από τουρίστες


E-mail Εκτύπωση
Εντείνεται η αγωνία των ξενοδόχων της περιοχής μας, λόγω της δραματικής μείωσης των κρατήσεων των Ελλήνων τουριστών που υπολογίζεται ότι αγγίζει το 80%, ενώ την ίδια στιγμή δημιουργείται πρόβλημα ρευστότητας, το οποίο δημιουργεί φόβους για μελλοντικό πρόβλημα στην προμήθεια προϊόντων για τις επιχειρήσεις. Λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, οι επαγγελματίες καλούνται να καταβάλουν τοις μετρητοίς το ποσό που αντιστοιχεί στις παραγγελίες που πραγματοποιούν, για την προμήθεια διαφόρων ειδών.
περισσότερα >
 
ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Τσίπρας: Το «όχι» δεν σημαίνει ρήξη


E-mail Εκτύπωση
Με αναφορά στη χθεσινή έκθεση του ΔΝΤ, που ζήτησε από τους Ευρωπαίους «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάλεσε για μια ακόμη φορά τους Έλληνες να ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, λέγοντας πως το «όχι» δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη, αλλά συνέχιση της διαπραγμάτευσης για μια καλύτερη συμφωνία. Επίσης, κάλεσε το λαό σε ενότητα σημειώνοντας πως τη Δευτέρα θα είμαστε όλοι ενωμένοι.
περισσότερα >
 
ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

«Φιλί» εργασιακής ζωής σε μικροπωλητές


E-mail Εκτύπωση
«Φιλί» εργασιακής ζωής σε παραγωγούς και μικροπωλητές στις λαϊκές αγορές, που δεν έχουν καταφέρει να ανανεώσουν τις επαγγελματικές τους άδειες. Με έγγραφο που παρέλαβε χθες το μεσημέρι ο Δήμος Βόλου, η προθεσμία για ανανέωση των αδειών παραγωγών και πωλητών παρατείνεται έως τις 30 Οκτωβρίου.
περισσότερα >
 
OΡΙΑΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Στεγνώνουν από 20ευρα και 50ευρά


E-mail Εκτύπωση
Συναγερμός έχει σημάνει στο τραπεζικό σύστημα της χώρας καθώς η ρευστότητα είναι επικίνδυνα οριακή και σύμφωνα με πηγές είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσει έως την Κυριακή.
περισσότερα >
 
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

Υπέρμαχος του «Ναι» ο Γιώργος Σουφλιάς


E-mail Εκτύπωση
Υπέρμαχος του «ΝΑΙ» εμφανίζεται ο Λαρισαίος πρώην υπουργός επί Ν.Δ. Γιώργος Σουφλιάς και θεωρεί ότι το λάθος δημοψήφισμα είναι εθνική ανάγκη να καταλήξει σε σωστό αποτέλεσμα. Και το σωστό αποτέλεσμα κατά τον πρώην υπουργό και ιστορικό στέλεχος της κεντροδεξιάς είναι την Κυριακή ο ελληνικός λαός να ψηφίσει «ΝΑΙ».
περισσότερα >
 
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Ρυθμός και άσκηση πάνε μαζί


E-mail Εκτύπωση
Κανείς δεν αμφιβάλλει για την δύναμη της μουσικής, ούτε καν οι αθλητές και οι λάτρεις της γυμναστικής. Με πολλούς τρόπους, η μουσική μπορεί να ενισχύσει την προπόνηση σας.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΟΚΑΪΝΗ

Τρεις συλλήψεις στη Λάρισα για ναρκωτικά


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, τρία άτομα.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα


E-mail Εκτύπωση
Από τις 11 το πρωί και μετά μπορούν οι υποψήφιοι την Πανελλαδικών Εξετάσεων που εξετάστηκαν στα ειδικά μαθήματα να πληροφούνται τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr .
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κλείνει λόγω capital control το εργαστήριο Φυσιολογίας


E-mail Εκτύπωση
Κλείνουν εργαστήρια σε ΑΕΙ ενώ φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν τις προθεσμίες τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.
περισσότερα >
 
TΣΑΚΑΛΩΤΟΣ: Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ

"Ρισκάρουμε τη ρήξη με την Ευρώπη"


E-mail Εκτύπωση
Στην παραδοχή ότι αν η κυβέρνηση έφερνε το πρόγραμμα στη Βουλή θα έπεφτε η κυβέρνηση, προχώρησε και σήμερα το πρωί μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Χθες σε συνέντευξή του στο CNN είπε ότι ένα «ναι» στο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής θα σημαίνει ήττα των κυβερνητικών θέσεων.
περισσότερα >
 
ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ

Διέρρηξαν την αποθήκη πρώην δημαρχείου


E-mail Εκτύπωση
Σε δύο συλλήψεις, ενός 32χρονου και μιας 28χρονης, προχώρησαν χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.
περισσότερα >
 
6.000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ

Κύμα φυγής εργαζομένων από το Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Η φημολογία για κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και η πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού ότι αποδέχεται τις σχετικές προτάσεις των δανειστών έχουν προκαλέσει πανικό.
περισσότερα >
 
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Aναψε "πράσινο" για τα ανοιχτά λεωφορεία


E-mail Εκτύπωση
To περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας ανοίγει τον δρόμο για την αδειοδότηση των λεωφορείων ανοιχτού τύπου, υιοθετώντας την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καλαμπάκας να πει ναι στην αστικοποίηση της πόλεως.
περισσότερα >
 
ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Μικρό το προβάδισμα του «ναι»


E-mail Εκτύπωση
Nτέρμπι το δημοψήφισμα για το «ναι» ή το «όχι» σύμφωνα με έρευνα της Alco που δημοσιεύεται στο Έθνος. Συγκεκριμένα, το «ναι» προηγείται με 44,8%, έναντι 43,4% που συγκεντρώνει το «όχι», ενώ οι αναποφάσιστοι κινούνται στο 11,8%.
περισσότερα >
 
Η ΦΩΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε σπίτι


E-mail Εκτύπωση
Ένας 50χρονος υπήκοος Βουλγαρίας βρέθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες απανθρακωμένος μέσα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στο συνοικισμό της Αγίας Σοφίας Τυρνάβου.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία


E-mail Εκτύπωση
Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 32 και 38 ετών με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες για άλλα τέσσερα άτομα, 24, 30, 37 και 50 ετών, στο πλαίσιο συντονισμένης έρευνας με την κωδική ονομασία «RINA», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές και άλλων χωρών.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ουρές συνταξιούχων για τα 120 ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Για τρίτη ημέρα στήνονται στην ουρά έξω από τα 1.155 υποκαταστήματα τραπεζών οι συνταξιούχοι για να πάρουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Παρακάμπτεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας!


E-mail Εκτύπωση
Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα μεταδίδονται πρώτα από το Υπουργείο Εσωτερικών στα ΜΜΕ και όχι από τις αιρετές περιφέρειες στα τοπικά Μέσα...
περισσότερα >
 
ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Εγκυρα τα ψηφοδέλτια με σταυρό


E-mail Εκτύπωση
Στο δημοψήφισμα της Κυριακής για να είναι έγκυρο το ψηφοδέλτιο οι πολίτες θα πρέπει να σημειώσουν έναν σταυρό εντός του τετραγώνου που βρίσκεται κάτω από την απάντηση ΝΑΙ (εγκρίνω) ή ΟΧΙ (δεν εγκρίνω) της προτίμησής τους.
περισσότερα >
 
ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ

Θρήνος για το θάνατο 25χρονης Βολιώτισσας


E-mail Εκτύπωση
Μεγαλώνει καθημερινά η λίστα των νέων ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή «χτυπημένοι» από την επάρατο. Μία ακόμη νέα γυναίκα κατέληξε χθες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, φίλους και συγγενείς.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Το δημοψήφισμα έχει αργήσει 5 χρόνια


E-mail Εκτύπωση
Τους λόγους για τους οποίους προσέφυγε στο δημοψήφισμα ανέλυσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ-1. Επανέλαβε ότι πρέπει να επικρατήσει το «όχι» καθώς «η απάντηση είναι ναι ή όχι σε μια βιώσιμη λύση».
περισσότερα >
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 19ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Στο Καρπενήσι η Χορωδία Ελασσόνας


E-mail Εκτύπωση
Σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ χορωδιών της χώρας θα λάβει μέρος η Μικτή Χορωδία Ελασσόνας το Σαββατοκύριακο 3-5 Ιουλίου 2015 στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, μετά από πρόσκληση του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ και μαέστρου Γιώργου Ξενάκη σε συνέχεια της εξαιρετικής εντύπωσης που έκανε στο περσινό ομώνυμο φεστιβάλ η παιδική χορωδία της Ελασσόνας .
περισσότερα >
 
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ

200 άνθρωποι του Πολιτισμού υπέρ του ΟΧΙ


E-mail Εκτύπωση
Υπέρ του «Όχι» στο δημοψήφισμα τάσσονται 200 άνθρωποι του πολιτισμού, σημειώνει σε κείμενό της η επιτροπή Πολιτισμού για το «Όχι». Ανάμεσά τους ο Νίκος Κούνδουρος, η Αφροδίτη Μάνου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χάρρυ Κλυνν.
περισσότερα >
 
ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Έχασε τις αισθήσεις και αιωρούνταν στο κενό


E-mail Εκτύπωση
Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Τρικάλων μια 90χρονη τρικαλινή
περισσότερα >
 
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

8.000 θέσεις στον τουρισμό


E-mail Εκτύπωση
Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα voucher 8.000 ανέργων ηλικίας 18 έως 29 ετών στον τομέα του τουρισμού.
περισσότερα >
 
ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Λαρισαίοι που υπογράφουν υπέρ του «όχι»


E-mail Εκτύπωση
Σε ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας τονίζονται τα εξής: "Όσοι υπογράφουμε, διαπιστώσαμε ότι μετά από τετράμηνη διαπραγμάτευση με ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ –και ενώ διαφαινόταν δήθεν πρόθεση των θεσμών να προχωρήσουν σε μια έντιμη συμφωνία, η ελληνική κυβέρνηση πιέστηκε να υπογράψει "μνημονιακή συμφωνία" νεοφιλελεύθερης έμπνευσης, ως γενναιόδωρη χειρονομία των εταίρων -δανειστών.
περισσότερα >
 
ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΔΝΤ: Το χρέος δεν είναι βιώσιμο


E-mail Εκτύπωση
Βόμβα βάζει το ΔΝΤ στην αυλή της Ευρώπης, προτείνοντας κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 30%, προκειμένου να καταστεί βιώσιμο.
περισσότερα >
 
ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 35 ΧΡΟΝΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ

Σύλληψη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη, σήμερα (02-07-2015) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 35χρονος ,
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ

Αποζημιώσεις σε 14.997 παραγωγούς


E-mail Εκτύπωση
Τους πίνακες με τους δικαιούχους αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για ζημιές τα έτη 2013-2014, καθώς και την πληρωμή κρατικών ενισχύσεων για τις περιόδους 2011-2012 απέστειλε ο ΕΛΓΑ στην Τράπεζα Πειραιώς.
περισσότερα >
 
ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Συνεχίζεται ο ανεφοδιασμός των Σποράδων


E-mail Εκτύπωση
Κανονικά, χωρίς προβλήματα συνεχίζεται ο ανεφοδιασμός των Βορείων Σποράδων, μέσω των επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων, τα οποία πραγματοποιούν κανονικά δρομολόγια προς και από τα νησιά.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Καμμένος διαγράφει τον Δαμοβολίτη


E-mail Εκτύπωση
Διαγράφει ο Πάνος Καμμένος τον βουλευτή που δήλωσε ότι θα ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα.
περισσότερα >
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Τηλεφωνικά στο Δημοτικό Πολυϊατρείο


E-mail Εκτύπωση
Ο Δήμος Λαρισαίων ενημερώνει για τη λειτουργία του Δημοτικού Πολυιατρείου, που λειτουργεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου (Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου), στελεχωμένο με ιατρούς (παθολόγο, παιδίατρο), φυσιοθεραπεύτρια και νοσηλεύτρια.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Χωρίς διόδια το Σαββατοκύριακο


E-mail Εκτύπωση
Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των ψηφοφόρων για το δημοψήφισμα της Κυριακής, το υπουργείο υποδομών συμφώνησε με τους παραχωρησιούχους των αυτοκινητοδρόμων να καταργηθούν το Σαββατοκύριακο τα τέλη των διοδίων, τόσο στις εθνικές οδούς όσο και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και την Αττική Οδό.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ

Ναι στο δημοψήφισμα της Κυριακής


E-mail Εκτύπωση
Σε κοινή δήλωση της Βιομηχανίας για το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 την οποία συνυπογράφει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος αναφέρονται τα εξής:
περισσότερα >
 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Την Κυριακή λέμε «ναι» στην Ευρώπη


E-mail Εκτύπωση
Να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής κάλεσε τους Έλληνες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε τηλεοπτική παρέμβασή του.
περισσότερα >
 
ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΝΩΠΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ

Delivery μέσω των ΚΤΕΛ Μαγνησίας


E-mail Εκτύπωση
Κότες, αβγά, τυρί, τενεκέδες με λάδι, ψάρια, νωπά λαχανικά και φρούτα, γεμίζουν τα πορτμπαγκάζ των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εκτελούν καθημερινά δρομολόγια συνδέοντας το Βόλο με τα χωριά του Πηλίου αλλά και με την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού. Αντί για βαλίτσες, το χώρο των αποσκευών κατακλύζουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που η μαμά ή η γιαγιά από το χωριό, προμηθεύει στην οικογένεια στην πόλη για να μη χρειαστεί να χαλάσουν χρήματα στο σούπερ μάρκετ ή το μπακάλη, από τη στιγμή που τα χρήματα από τις τράπεζες εκταμιεύονται με το σταγονόμετρο.
περισσότερα >
 
ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Έως 10/7 οι αιτήσεις για ωρομίσθιους


E-mail Εκτύπωση
Αρχίζει τη Δευτέρα και λήγει την Παρασκευή 10 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών στις επαγγελματικές σχολές μαθητείας (ΕΠΑ.Σ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για το σχολικό έτος, 2015 - 2016.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Δωρεάν μαθήματα στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Για 3η συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει η Κοινωνική Δομή της Ενισχυτικής Διδασκαλίας, η οποία παρέχει δωρεάν μαθήματα σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την οποία ίδρυσαν ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ανοίγει 112 Κέντρα Ειδικών Συναλλαγών


E-mail Εκτύπωση
Τη δημιουργία 112 κέντρων ειδικών συναλλαγών σε όλη την Ελλάδα και τα οποία προστίθενται στα 290 ήδη ανοιχτά καταστήματα για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

Τρίκαλα: Αγρυπνία ενόψει δημοψηφίσματος


E-mail Εκτύπωση
Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί απόψε στον Μητροπολιτικό Ναό των Τρικάλων «δια την σωτηρία της πατρίδας μας».
περισσότερα >
 
ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΨΗΦΙΖΟΥΝ «ΝΑΙ»

Ρωγμές στην κυβέρνηση


E-mail Εκτύπωση
Σε περιδίνηση μπαίνει η συμπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Βουλή καθώς η απόφαση για δημοψήφισμα και οι εξελίξεις που πυροδότησε (ρήξη με εταίρους, κλείσιμο τραπεζών, capital controls) αναγκάζουν πολλά στελέχη της συμπολίτευσης σε δεύτερες σκέψεις.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Σύσταση εμιρατινής εταιρείας στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Νέες προοπτικές για τις ελληνικές εξαγωγές οπωροκηπευτικών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) δημιούργησε η σύσταση εμιρατινής εταιρείας στη Λάρισα για το σκοπό αυτό και ήδη έγινε η αποστολή του πρώτου φορτίου νωπής ντομάτας, λίγο πριν ενταθούν τα προβλήματα στην οικονομία μας και κλείσουν οι τράπεζες.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Εθνικός μονόδρομος το «ναι»


E-mail Εκτύπωση
Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε πριν από λίγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σημειώνοντας πως το "ναι" είναι εθνικός μονόδρομος.
περισσότερα >
 
ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Χρυσό για μαθητή από τα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Το χρυσό μετάλλιο στην 19η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα (Junior Balkan Mathematical Olympiad, JBMO 2015), που διεξήχθη από 24 έως 29 Ιουνίου στο Βελιγράδι της Σερβίας, συναγωνιζόμενος και με μεγαλύτερους μαθητές, κατέκτησε ο Τρικαλινός Δημήτρης Λώλας, μαθητής της β' τάξης του γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά».
περισσότερα >
 
ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

Φόβοι και σενάρια για κούρεμα καταθέσεων


E-mail Εκτύπωση
Με την Ελλάδα να ζει τον εφιάλτη του κλεισίματος των τραπεζών και των capital controls και τη χρεοκοπία να πλανάται από πάνω της, αναλυτές εξηγούν πως το επόμενο βήμα θα είναι το κούρεμα των καταθέσεων.
περισσότερα >
 
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Προσλήψεις στην ΕΒΖ


E-mail Εκτύπωση
Σε προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του εργοστασίου Πλατέος που εδρεύει στο Πλατύ Ημαθίας ανακοίνωσε η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.
περισσότερα >
 
ΛΟΓΩ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο ΟΠΑΠ αναστέλλει την επένδυση VLTs


E-mail Εκτύπωση
Την αναστολή υλοποίησης των καταστημάτων Play που θα φιλοξενούσαν τα παιγνιομηχανημάτα (VLTs) αποφάσισε ο ΟΠΑΠ.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε 317 τμήματα η ψήφος στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Στα 317 εκλογικά τμήματα της Μαγνησίας στα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 25 Ιανουαρίου οι βουλευτικές εκλογές, θα πραγματοποιεί την Κυριακή το δημοψήφισμα.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Συνεχίζεται η περιφρούρηση τραπεζών


E-mail Εκτύπωση
Ισχυρή αστυνομική δύναμη θα συνεχίσει να διατίθεται για την ασφάλεια των συνταξιούχων-καταθετών που θα επιχειρήσουν, και σήμερα, να πραγματοποιήσουν αναλήψεις μετρητών από τα 968 υποκαταστήματα τραπεζών που λειτουργούν κατ' εξαίρεση σε όλη τη χώρα.
περισσότερα >
 
ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΝΑΙ» Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ρήγμα στους ΑΝΕΛ από Κόκκαλη


E-mail Εκτύπωση
Να μην διεξαχθεί το δημοψήφισμα της Κυριακής, ανεξάρτητα με την αποδοχή ή μη της πρότασης από τους δανειστές, διότι η ακύρωση του δημοψηφίσματος θα αποτελέσει δείγμα γνήσιας διάθεσης εξεύρεσης λύσης εντός ευρωζώνης» ζητά με δήλωσή του ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης, για να αποφευχθούν διχαστικά διλήμματα στην ελληνική κοινωνία.
περισσότερα >
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΝΠ

Κοντά στη ρήξη Τσίπρας-Καμμένος


E-mail Εκτύπωση
Στα όρια θραύσης της έφτασε χθες η δικομματική κυβέρνηση των κ. Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένου, εξαιτίας της δέσμευσης που ανέλαβε, με την επιστολή του προς πιστωτές, ο πρωθυπουργός για περικοπές ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ το 2016 και επιπλέον 400 εκατομμυρίων το 2017 στις αμυντικές δαπάνες.
περισσότερα >
 
ΟΜΙΛΙΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Κέλλας: Μας πάνε για έξοδο


E-mail Εκτύπωση
Συγκέντρωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας υπέρ του «ΝΑΙ», στο επικείμενο δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Επιμελητήριο Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Χάνονται 50.000 κρατήσεις τη μέρα!


E-mail Εκτύπωση
Μεγάλες διαστάσεις προσλαμβάνουν οι επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, της απόφασής της για κλείσιμο των τραπεζών και της αθέτησης των πληρωμών προς το ΔΝΤ.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

Σποράδες: Ακυρώσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων


E-mail Εκτύπωση
Εντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν στους ναυτιλιακούς και τουριστικούς πράκτορες της περιοχής μας οι δεκάδες ακυρώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
περισσότερα >
 
ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΧΙ

Τι δείχνει δημοσκόπηση για το δημοψήφισμα


E-mail Εκτύπωση
Νέα δημοσκόπηση διενήργησε η GPO και παρουσιάζει η ΒΝP Paribas. Η δημοσκόπηση έγινε την Τρίτη σε δείγμα 1000 ατόμων επιλεγμένων με όρους περιοχής, ηλικίας και φύλου.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαρισα


E-mail Εκτύπωση
«Την Κυριακή έχουμε ένα καινούργιο ραντεβού με την Ιστορία. Και σ' αυτό καλούμαστε να δώσουμε αυτό το βροντερό ΟΧΙ σε 'κείνες τις πολιτικές που εδώ και 5 χρόνια έκαναν τη χώρα μας μια αποικία χρέους, ένα πειραματόζωο.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Σύσκεψη στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


E-mail Εκτύπωση
Με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής μετάδοσης των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, πραγματοποιήθηκε χθες ευρεία σύσκεψη στην έδρα της διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
περισσότερα >
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Διεθνής χορευτική συνάντηση στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το Greek Salsa Bootcamp, που αποτελεί σημαντικό θεσμό για την περιοχή μας, με διεθνή ακτινοβολία.
περισσότερα >
 
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ

Στην Πειραιώς οι αποζημιώσεις των δικαστικών


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να μετακινηθούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι εκτός έδρας, για να επιτηρήσουν και να εγγυηθούν τη διαδικασία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου.
περισσότερα >
 
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πέθανε δίπλα από την ουρά σε ATM της Γιάννουλης


E-mail Εκτύπωση
  Νεκρός έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 59χρονος την ώρα που περνούσε δίπλα από την ουρά του ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στην Γιάννουλη Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΠΩΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ

Eκλογικές άδειες στο Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Ειδική άδεια απουσίας από την υπηρεσία τους χορηγείται στους δημοσίους υπαλλήλους, προκειμένου να μπορέσουν να ασκήσουν το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 455

Γιουβαρλάκια κοκκινιστά
η συνταγή της
ημέρας
Γιουβαρλάκια κοκκινιστά ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτά που θα διαβάσετε βασίζονται σε αληθινά γεγονότα, πραγματικούς ανθρώπους που ζούνε δίπλα μας –...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

sportrikala

kosmoslarissa

e-enimerosi

bestcars-logo

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


athensgreece

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336