ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
17:10
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 84 ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

Περιπτερούχοι στον Βόλο εκπέμπουν SOS


E-mail Εκτύπωση
Περισσότερα από 84 λουκέτα σε περίπτερα (κιόσκια) της Μαγνησίας έχουν μπει μέσα σε τέσσερα χρόνια, από το 2010 μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία της Ενωσης Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Μαγνησίας, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους μέχρι το τέλος του έτους θα ακολουθήσουν τουλάχιστον άλλα δέκα λουκέτα.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Στους φτωχούς της Ευρώπης η Ελλάδα


E-mail Εκτύπωση
Στην 4η θέση μεταξύ των 28 κρατών -μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το υψηλότερο ποσοστό πολιτών στο όριο της φτώχειας, βρίσκεται η Ελλάδα.
περισσότερα >
 
1.462 ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Θέσεις στους παιδικούς σταθμούς Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Είκοσι τρεις (23) Παιδικοί Σταθμοί, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. – μεΑ) του Δήμου Βόλου, εντάσσονται στο πρόγραμμα Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής, που χρηματοδοτείται από ΕΣΠΑ για το 2014 2015.
περισσότερα >
 
ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 40.000 ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Πληγή τα παράνομα καταλύματα


E-mail Εκτύπωση
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος επισημαίνοντας πως η ενοικίαση παράνομων καταλυμάτων εξελίσσεται σε... πληγή για τον ελληνικό τουρισμό, με τις απώλειες σε τουριστικό συνάλλαγμα να φτάνουν το 1 δισ. ευρώ.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 23/07/14


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες
περισσότερα >
 
ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Σε εξέλιξη φωτιά στο Νέο Περιβόλι


E-mail Εκτύπωση
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Νέο Περιβόλι Λάρισας. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση και σύμφωνα με πληροφορίες δεν απειλεί σπίτια στο χωριό.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Εκτός λειτουργία τα φανάρια


E-mail Εκτύπωση
Στο ίδιο έργο... θεατές για μία ακόμη φορά οι Βολιώτες. Οι φωτεινοί σηματοδότες στον Περιφερειακό, στον κόμβο Φυτόκου, βρίσκονται από χθες το πρωί εκτός λειτουργίας. Κορώνα - γράμματα τη σωματική τους ακεραιότητα ακόμη και την ίδια τη ζωή τους, παίζουν οι διερχόμενοι από το σημείο οδηγοί, που επιχειρούν να διασχίσουν κάθετα τον Περιφερειακό από ή προς τη συνοικία του Φυτόκου.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 10.000 ΑΝΕΡΓΩΝ

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων


E-mail Εκτύπωση
Ξεκινά την Πέμπτη η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας- ΤοπΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες- ΤοπΕΚΟ».
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ

Σταγόνα στον ωκεανό το δωρόσημο


E-mail Εκτύπωση
Μερική ανάσα... και «σταγόνα στον ωκεανό» το δωρόσημο για τους οικοδόμους. Για όσους δηλαδή μπορούν και δικαιούνται να το πάρουν ακόμη. Η καταβολή του Β' τετραμήνου του 2014 θα ξεκινήσει στο Βόλο από την ερχόμενη Δευτέρα και θα καταβάλλεται επίσης στις 29 Ιουλίου και μετά 5, 6, 7, 20, 21 Αυγούστου εντός του πρωινού ωραρίου λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Βόλο.
περισσότερα >
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ


E-mail Εκτύπωση
Στην έκδοση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Βελεστίνο


E-mail Εκτύπωση
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου κάνει μία στάση στο Βελεστίνο για μία συναυλία στο Εθνικό Στάδιο την Κυριακή 27 Ιουλίου 2014.
περισσότερα >
 
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ 15 ΔΗΜΟΥΣ

Ενίσχυση σε 700.000 οικογένειες


E-mail Εκτύπωση
Περισσότερα από 700.000 νοικοκυριά που, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ζουν κάτω από άθλιες οικονομικά συνθήκες αναμένεται να λάβουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο, κατά τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου, θα καταβάλλεται με βάση την οικογενειακή και περιουσιακή τους κατάσταση (εισοδήματα, ακίνητα κ.λπ.).
περισσότερα >
 
ΝΕΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΟΣ

«Η δική μας Ελλάδα. Ο δικός μας χυμός»


E-mail Εκτύπωση
Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η Όλυμπος Γαλακτοβιομηχανία Λάρισας επανέρχεται στην τηλεόραση για τους χυμούς της, με ευρεία καμπάνια, η οποία ξεκίνησε προχθές Δευτέρα 21 Ιουλίου, με τηλεοπτικό σποτ διάρκειας 48 sec και κεντρικό μήνυμα «Η δική μας Ελλάδα, ο δικός μας χυμός. Όλυμπος».
περισσότερα >
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

Προσέφυγε στο ΣτΕ για το …ακριβές ύψος του


E-mail Εκτύπωση
Μία ασυνήθιστη ιστορία που αφορά το ακριβές ύψος ενός υποψήφιου στη Σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).
περισσότερα >
 
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ

Τρεις νεαροί νεκροί στο Στεφανοβίκειο


E-mail Εκτύπωση
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Στεφανοβικείου, αλλά και ολόκληρης της Μαγνησίας στο άκουσμα της είδησης του φοβερού τροχαίου που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο 36ο χιλιόμετρο της περιφερειακής οδού Βόλου – Λάρισας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις νεαροί, ηλικίας 18 και 21 χρονών.
περισσότερα >
 
Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ

Σε 12 δόσεις η Εφορία


E-mail Εκτύπωση
Τη δυνατότητα υπαγωγής στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχουν οι φορολογούμενοι που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.
περισσότερα >
 
Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑΞΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ο Μαγκούφης εστιάτωρ στην Γερμανία


E-mail Εκτύπωση
Η βουλευτική του καριέρα τελείωσε, το ΠαΣοΚ που τον ανέθρεψε πολιτικά βουλιάζει στην ανυποληψία, αλλά ούτε ο κατασκευαστικός κλάδος που είναι η δουλειά του πάει καλύτερα.
περισσότερα >
 
ΤΑ ΑΕΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αντιδράσεις κατά Λοβέρδου για τις μετεγγραφές


E-mail Εκτύπωση
Έντονο παρασκήνιο και αντιδράσεις προκαλούν οι χειρισμοί του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου για το θέμα των μετεγγραφών.
περισσότερα >
 
Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕ ΓΙΟΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΛΑΡΙΑ

Στις Σποράδες και ο Μπουφόν


E-mail Εκτύπωση
Μπορεί η Εθνική Ιταλίας να απογοήτευσε με την πορεία της στο Μουντιάλ, όμως, ο τερματοφύλακας της Juventus, Τζίτζι Μπουφόν, βρήκε την ευκαιρία να πνίξει τον... πόνο του στα γαλάζια νερά των ελληνικών νησιών.
περισσότερα >
 
ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΑΣΟΚ

Κυβερνητικός εμφύλιος για τις απολύσεις


E-mail Εκτύπωση
Εμφυλιοπολεμικό τείνει να καταστεί το κλίμα μεταξύ υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις εναπομείνασες 6.500 απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά και τη διαδικασία αξιολόγησης σε σχέση με την οποία φέρεται, πάντως, να κωλυσιεργούν και υπουργοί της Ν.Δ.
περισσότερα >
 
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Πρώτη με 3.000 κόσμο στην Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Mε την δύναμη του Αλκαζάρ και του κόσμου της στην Super League. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι 3.000 φίλοι των "βυσσινί" που βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στο ιστορικό γήπεδο της Λάρισας στην πρώτη της νέας σεζόν δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
περισσότερα >
 
ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ

Σήμα για αναστολή των πτήσεων προς Τελ Αβίβ


E-mail Εκτύπωση
«Θερμή σύσταση» προς τις αεροπορικές εταιρείες να αποφεύγουν το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ μέχρι νεωτέρας ετοιμάζεται να εκδώσει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας, καθώς η μία μετά την άλλη, ευρωπαϊκές και αμερικανικές εταιρείες ήδη ακυρώνουν πτήσεις προς το Ισραήλ.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ (ΚΕΔΕ)

Εκτός παιδικών σταθμών 40.000 παιδιά


E-mail Εκτύπωση
Σαράντα χιλιάδες παιδιά θα μείνουν εκτός δομών παιδικής φροντίδας τη σχολική χρονιά 2014-2015, δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης της ΚΕΔΕ, Σ. Δανιηλίδης, κατά το σημερινό Δ.Σ. Συγχρόνως, τόνισε ότι 2.500-3.000 εργαζόμενοι στις δομές κινδυνεύουν να χάσουν την εργασία τους.
περισσότερα >
 
25 ΕΩΣ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Με θέα στο Αιγαίο»


E-mail Εκτύπωση
Ένα πλέγμα πλούσιων πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων θα απολαύσουν όσοι βρεθούν το τριήμερο 27, 28, 29 Ιουλίου στα παράλια του νομού Λάρισας. Το τριήμερο φεστιβάλ πολιτισμού «Με θέα το Αιγαίο», που διοργανώνεται για άλλο ένα καλοκαίρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με τους Δήμους Αγιάς και Τεμπών, έχει ως στόχο να γίνουν τα παράλια του νομού πόλος έλξης επισκεπτών.
περισσότερα >
 
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 751 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.358

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών


E-mail Εκτύπωση
Τα ονόματα των 751 εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας για το έτος 2014.
περισσότερα >
 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Συνελήφθη Λαρισαίος με μισό κιλό κάνναβη


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη σήμερα το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 40χρονος, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
περισσότερα >
 
ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ Β' ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Τι προβλέπει το νέο ν/σ για τον τουρισμό


E-mail Εκτύπωση
Αρχίζει σήμερα στο Β' Θερινό Τμήμα της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Τουρισμού, με τίτλο «Απλούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών υποδομών, ειδικές μορφές τουρισμού και άλλες διατάξεις».
περισσότερα >
 
Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Περιοδεία Χάαν στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Για δυο ημέρες θα βρίσκεται στη Θεσσαλία ο επίτροπος περιφερειακής πολιτικής κ. Γιοχάνες Χααν.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ

Ελλάδα: 3,5 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών


E-mail Εκτύπωση
Ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών στο πεντάμηνο Ιανουαρίου- Μαΐου, σημειώνοντας αύξηση κατά 17% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ).
περισσότερα >
 
ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΕΝΑΣ 67ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Καλαμπάκα


E-mail Εκτύπωση
Eνα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, σήμερα το απόγευμα, στην περιοχή της Καλαμπάκας, λίγα μέτρα από το Κέντρο Υγείας, σε μια επικίνδυνη στροφή.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έτσι εμφανίζεται σήμερα η Πόλα Ρούπα


E-mail Εκτύπωση
Mε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, τα οποία προσπάθησε ν΄ αρπάξει κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που προκάλεσε μέσα σε δεκάδες κόσμου στο Μοναστηράκι, επιχείρησε να διαφύγει ο καταδικασμένος τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης.
περισσότερα >
 
ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συντήρηση οδικού δικτύου στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Υπεγράφη σήμερα από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η σύμβαση κατασκευής για το έργο «Συντήρηση Επαρχιακού Εθνικού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 500.000 € (με ΦΠΑ) καθώς και η σύμβαση κατασκευής του έργου με τον ανάδοχο, το οποίο περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ & ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

25 δισ. για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις


E-mail Εκτύπωση
Πρόσβαση σε περίπου 25 δισ. ευρώ θα έχουν οι ευρωπαϊκές ΜμΕ μετά τη συμφωνία που υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤΕ).
περισσότερα >
 
ΥΨΟΥΣ 15.000 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Πρόστιμο στον Διευθυντή της ΔΕΥΑΜΒ


E-mail Εκτύπωση
Πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ καλείται να καταβάλλει ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΜΒ, Δημ. Οικονομίδης, για τη διοχέτευση ανεπεξέργαστων λυμάτων στο λιμάνι του Βόλου, τον Οκτώβριο του 2013.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2012

Επαναφορά μισθών ζητούν οι ένστολοι


E-mail Εκτύπωση
Στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, μετέβησαν σήμερα οι εκπρόσωποι των ένστολων, ζητώντας να πληροφορηθούν τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των αποφάσεων του ΣτΕ για τα ειδικά μισθολόγιά τους.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Εργαζόμενοι 10 ημερών στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Πληθαίνουν οι καταγγελίες για «τη δοκιμαστική απασχόληση» που δεν επιφέρει υποχρέωση πρόσληψης και αποζημίωσης στους εργοδότες, κυρίως σε τουριστικές περιοχές στη Μαγνησία σε περίοδο αιχμής.
περισσότερα >
 
ΕΝΤΟΛΗ ΒΡΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ

Σαφάρι για την αδήλωτη εργασία


E-mail Εκτύπωση
Εντολή να προβούν άμεσα σε έκτακτους και στοχευμένους ελέγχους για αδήλωτη εργασία στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, της Ανατολικής Αττικής, του Πειραιά, της Κω, της Αχαίας και του Λασιθίου, έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και την Ειδική Υπηρεσία Ελέγχων Ασφάλισης (ΕΥΠΕΑ).
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

19 νέες συλλήψεις στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλίας μετά από συντονισμένη αστυνομική δράση κατά το χρονικό διάστημα από 14.07.2014 έως 20.07.2014.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ

Το σχέδιο για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα


E-mail Εκτύπωση
Με βάση την οικογενειακή και περιουσιακή τους κατάσταση περισσότερα από 700.000 νοικοκυριά που ζουν κάτω από άθλιες οικονομικά συνθήκες αναμένεται να λάβουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα .
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 22/07/14


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες
περισσότερα >
 
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΣΕΕ

Κλειστά 4 στα 10 καταστήματα την Κυριακή


E-mail Εκτύπωση
Κλειστά έμειναν τέσσερα στα δέκα εμπορικά καταστήματα την περασμένη Κυριακή, σύμφωνα με έρευνα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου για την κίνηση στην αγορά την πρώτη Κυριακή των καλοκαιρινών εκπτώσεων.
περισσότερα >
 
ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 33ΧΡΟΝΟΥ

«Ρήμαξε» εργοστάσιο στα Φάρσαλα


E-mail Εκτύπωση
Εξιχνιάστηκε έπειτα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, μία περίπτωση κλοπής από εργοστάσιο στην πόλη των Φαρσάλων.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

Οικονομική ενίσχυση δήμων με 1,3 εκ. ευρώ


E-mail Εκτύπωση
Με 1,3 εκατ. ευρώ ενισχύονται οι δήμοι για τη δημιουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων, με απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΥΡΩ

Στο «σφυρί» 400 Βολιώτες επαγγελματίες


E-mail Εκτύπωση
Τα ονόματα 400 περίπου ελευθέρων επαγγελματιών από το Βόλο, φαίνεται ότι περιλαμβάνονται στη λίστα - «μαμούθ» που απέστειλε η Διοίκηση του ΟΑΕΕ προς το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ) και η οποία περιλαμβάνει 92.000 οφειλέτες που χρωστούν ποσά άνω των 5.000 ευρώ προς τον ασφαλιστικό τους φορέα.
περισσότερα >
 
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ - ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ

Σύζυγοι προς ενοικίαση και στην Ελλάδα!


E-mail Εκτύπωση
Όχι, δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για μια νέα εταιρία που αποδεικνύει ότι η "κρίση τέχνας κατεργάζεται"! Η εταιρεία έχει τον τίτλο "Σύζυγος προς ενοικίαση" και υπόσχεται να δώσει άμεση και κυρίως δραστική λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όσοι ζουν μόνοι ή όσοι εργάζονται νυχθημερόν και δεν διαθέτουν ελεύθερο χρόνο ούτε για τα απολύτως απαραίτητα.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ «ΖΟΥΓΚΛΑ»

Επιδρομή αρουραίων στο κέντρο της Λάρισας


E-mail Εκτύπωση
Επιδρομή από... αρουραίους δέχεται η περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Λάρισα, λόγω της ύπαρξης ενός εγκαταλελειμμένου οικόπεδου, επί της οδού Ριζοπούλου, το οποίο έχει μετατραπεί σε πραγματική εστία μόλυνσης.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ 35.000 ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πάρτι με πλαστά πιστοποιητικά στο Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Επιτήδειοι είχαν στήσει... φάμπρικα με πλαστά δικαιολογητικά στο Δημόσιο με στόχο την πρόσληψη ή τις προαγωγές δημοσίων υπαλλήλων. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι πλαστογραφούσαν βαθμούς, αλλά και απολυτήρια λυκείου έως και πτυχία.
περισσότερα >
 
ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙΩΤΗΣ - ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ

Πως έγινε η ληστεία στο Συκούριο


E-mail Εκτύπωση
Η πρόσφατη σύλληψη του Μαζιώτη έδωσε την ευκαιρία στην αστυνομία να διασταυρώσει διάφορα στοιχεία με τα οποία εμπλέκουν και τον διαβόητο δραπέτη Βασίλη Παπαιοκώστα.
περισσότερα >
 
ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 8 ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Πακέτα τηλεφωνίας για κάθε βαλάντιο


E-mail Εκτύπωση
Ο ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες στο ζενίθ. Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι Ελληνες καταναλωτές είναι δέκτες περισσότερων από 800 εμπορικών πακέτων τηλεφωνίας, σταθερής και κινητής, και Internet.
περισσότερα >
 
ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Βόλος: 250 τόνοι εμφιαλωμένου την ημέρα!


E-mail Εκτύπωση
Ευθέως ανάλογες με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι οι πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού, οι οποίες παρουσιάζουν ραγδαία άνοδο το τελευταίο δίμηνο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι κάνουν λόγο για 250 τόνους περίπου, σε ημερήσια βάση στην τοπική αγορά.
περισσότερα >
 
ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Εκδιώκονται οι χριστιανοί από την Μοσούλη


E-mail Εκτύπωση
Όταν το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας (ISIS) κατέλαβε τη Μοσούλη στις 10 Ιουνίου, οι χριστιανοί που αποτελούν εδώ και αιώνες ένα από τα κύτταρα της πολυεθνικής αυτής πόλης δεν ανησύχησαν.
περισσότερα >
 
ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Συνταγές φαρμάκων χωρίς…ασθενείς


E-mail Εκτύπωση
Μία ασφαλισμένη του ΕΟΠΥΥ, τέσσερις ιατρικές συνταγές τον μήνα, 102 κουτιά φάρμακα σ' ένα χρόνο, 32 γιατροί που συνταγογράφησαν, 35 φαρμακεία που εκτέλεσαν τις συνταγές.
περισσότερα >
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ 21 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Κινεζική γλώσσα στα Πειραματικά γυμνάσια


E-mail Εκτύπωση
Τα κινεζικά θα διδάσκονται στα Πρότυπα Πειραματικά Γυμνάσια από την επόμενη σχολική χρονιά.
περισσότερα >
 
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΦΕΤΟΣ

Σέρβοι στα Λαρισινά παράλια


E-mail Εκτύπωση
Οι Σέρβοι αποτελούν το νέο στοίχημα για τον τουριστικό κλάδο του Νομού Λάρισας καθώς φέτος για πρώτη φορά επήλθε μια συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα σε εκπροσώπους των τοπικών καταλυμάτων και των Σέρβων τουριστικών πρακτόρων.
περισσότερα >
 
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

Οι μύθοι της καλοκαιρινής διατροφής


E-mail Εκτύπωση
Τί πίνετε για να ξεδιψάσετε το καλοκαίρι; Νερό από τη βρύση ή από το ψυγείο; Πόσο και τι είδους αλάτι βάζετε στο φαγητό σας; Και πώς τρώτε τα λαδερά σας;
περισσότερα >
 
ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ

Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης


E-mail Εκτύπωση
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Φορτούνης, καθώς ο διεθνής Καλαμπακιώτης μεσοεπιθετικός βρέθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο, ενώ η Καϊζερσλάουτερν, από την οποία αποκτήθηκε, θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΝΕΚΡΟΙ 550 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΚΑΙ 27 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

Μακελειό χωρίς τέλος στη Γάζα


E-mail Εκτύπωση
Στόχος πυρών από ισραηλινά άρματα έγινε νοσοκομείο στη Λωρίδα της Γάζας τη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερα άτομα και να τραυματιστούν άλλα 60. Παράλληλα, σκοτώθηκαν επτά ισραηλινοί στρατιώτες.
περισσότερα >
 
ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

Aπαγχονίστηκε 88χρονη στο Βελεστίνο


E-mail Εκτύπωση
Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή της σήμερα το μεσημέρι, μια ηλικιωμένη γυναίκα, στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου, που απαγχονίστηκε με σχοινί που έκανε βρόγχο και έδεσε στην πόρτα του σπιτιού της.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟN ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

26 προσλήψεις στις δομές κατά της φτώχειας


E-mail Εκτύπωση
Στην πρόσληψη 26 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προχωρά ο διαχειριστής του προγράμματος (ΣΥΝΕΙΡΜΟΣ αμκε) καταπολέμησης της φτώχειας στα Τρίκαλα.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Έλεγχος για τα πλαστά δικαιολογητικά


E-mail Εκτύπωση
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ελέγχου της εγκυρότητας των τίτλων σπουδών και των πιστοποιητικών που αξιοποίησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι για την πρόσληψή τους.
περισσότερα >
 
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

H Eλασσόνα υποδέχθηκε το νέο Μητροπολίτη


E-mail Εκτύπωση
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα η υποδοχή του νέου αλλά όχι αγνώστου στον πιστό λαό της επαρχίας, Μητροπολίτη Ελασσώνος Χαρίτωνα.
περισσότερα >
 
TO ΣTΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Πράσινο φως για την αξιολόγηση στο Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Το «πράσινο φως» για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς απέρριψε την αίτηση της ΑΔΕΔΥ να ανασταλούν οι εγκύκλιοι του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως αντισυνταγματικές.
περισσότερα >
 
ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ

Πρεσβυτέρα νεκρή σε τροχαίο στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Μια 62χρονη πρεσβυτέρα βρήκε σήμερα το απόγευμα τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στο 18ο χλμ της εθνικής οδού Καλαμπάκας-Ιωαννίνων, στο ύψος της Μύκανης στο νομό Τρικάλων.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΟ 11% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

Έρευνα για την ανακύκλωση σε 11 πόλεις


E-mail Εκτύπωση
Στα μεγάλα αστικά κέντρα, το ποσοστό των κατοίκων που ανακυκλώνουν τα απορρίμματά τους έστω και μια φορά το μήνα έχει αυξηθεί κατά 28% την τελευταία επταετία. Όμως, παρά την πρόοδο, περισσότεροι από ένας στους δέκα κατοίκους θεωρούν ότι η ανακύκλωση «δεν αξίζει τον κόπο».
περισσότερα >
 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Delivery… σούπερ μάρκετ στο Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Τι σας έρχεται στο μυαλό στο άκουσμα της λέξης σούπερ μάρκετ; Απαραίτητη εβδομαδιαία δουλειά, χάσιμο χρόνου ή ταλαιπωρία από τη μεταφορά πλαστικών σακουλών φορτωμένες με ψώνια. Ολα τα παραπάνω έρχεται να «γκρεμίσει» η δημιουργία Καταναλωτικού Συνεταιρισμού στο Βόλο, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ενωση Καταναλωτών Βόλου.
περισσότερα >
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΗ: Αυξήσεις στα οικιακά τιμολόγια


E-mail Εκτύπωση
Αυξήσεις της τάξης του 11% για τους οικιακούς πελάτες με κατανάλωση έως 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο και μειώσεις έως 3,4 % στα τιμολόγια της ΔΕΗ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για την ηλεκτροδότηση κοινόχρηστων χώρων ισχύουν από 25 Ιουλίου 2014.
περισσότερα >
 
ΕΡΓΟ 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Παράδοση δρόμου «Κυψελοχώρι-Μακρυχώρι»


E-mail Εκτύπωση
Δόθηκε σήμερα σε κυκλοφορία, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δρόμος Κυψελοχώρι-Μακρυχώρι. Στην παράδοση του έργου παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κα. Ρένα Καραλαριώτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Αντικείμενο του έργου 1 εκατ. ευρώ ήταν η ασφαλτόστρωση οδού μήκους 4,5 χιλιομέτρων.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Ν.ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

«Είμαι επαναστάτης, δεν απολογούμαι»


E-mail Εκτύπωση
Ολοκληρώθηκε η τυπική απολογία του Νίκου Μαζιώτη στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού με τον κρατούμενο να μην απαντάει σε καμία ερώτηση και να κάνει μία λιτή δήλωση υποστηρίζοντας ότι τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν είναι εκείνοι που προκάλεσαν την κοινωνική και οικονομική γενοκτονία που ζει σήμερα η χώρα και όχι όσοι παλεύουν για την ανατροπή αυτού του συστήματος.
περισσότερα >
 
ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ

Περιορισμένη η κίνηση στο Πήλιο


E-mail Εκτύπωση
Μια τουριστική σεζόν που δεν εξελίσσεται, όπως περίμεναν, είναι η φετινή για τους ξενοδόχους του Πηλίου. Η κίνηση τις καθημερινές ημέρες είναι πολύ περιορισμένη ενώ κάπως καλύτερη είναι η κίνηση τα Σαββατοκύριακα κυρίως από ξένους τουρίστες, και πολύ λιγότερους Ελληνες. Σύμφωνα με τα στοιχεία των ξενοδόχων οι πληρότητες, μέσα Ιουλίου, κυμαίνονται μόλις στο 50%, γεγονός που τους έχει προβληματίσει ιδιαίτερα καθώς ουσιαστικά θα έχουν μόνο τον Αύγουστο για να δουλέψουν.
περισσότερα >
 
ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ

Έλεγχοι για το ζύγισμα του ψωμιού


E-mail Εκτύπωση
Μέτρα για να πέσουν οι τιμές σε γάλα και ψωμί, προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς η πρόσφατη νομοθεσία δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, όπως προκύπτει από στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ερευνά το υπουργείο.
περισσότερα >
 
ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νέες περιπτώσεις υπερσυνταγογράφησης


E-mail Εκτύπωση
Μπροστά σε νέες περιπτώσεις υπερσυνταγογράφησης, παράνομης χρήσης βιβλιαρίων υγείας, αλλά και καταχρηστικές χρεώσεις Ιδιωτικών Κλινικών σε ασφαλισμένους για τη νοσηλεία τους σε αυτές, βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο EOΠΥΥ.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Φθηνά δάνεια για μικρομεσαίες επιχειρήσεις


E-mail Εκτύπωση
Τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν μία ανάσα για την επιχείρηση τους έχουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μέσω φθηνών δανείων τα οποία έχουν επιτόκια κοντά στο 8%, ενώ δίνεται και περίοδος χάριτος μέχρι και 12 μήνες. Οπως γράφει το ΕΘΝΟΣ οι τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς, Eurobank, Attica και Geniki προσφέρουν είτε ανοιχτά δάνεια για κεφάλαιο κίνησης, είτε πρόγραμμα τακτής λήξης που προσφέρουν στον επιχειρηματία τη δυνατότητα:
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 21/07/14


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες
περισσότερα >
 
5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Στα 707 εκατ. το πρωτογενές πλεόνασμα


E-mail Εκτύπωση
Στα 707 εκατ. ευρώ ανήλθε το πρωτογενές αποτέλεσμα του Κρατικού Προϋπολογισμού στο 6μηνο Ιανουαρίου - Ιουνίου 2014, περίπου 5 εκατ. ευρώ χαμηλότερα έναντι της αρχικής πρόβλεψης που είχε ανακοινώσει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δεν καταργούνται σχολεία στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Νέα απόφαση του υφυπουργού Παιδείας κ.Δερμεντζόπουλου έρχεται να αναστείλει την ισχύ δύο προηγούμενων αποφάσεων που είχαν εκδοθεί το 2011 και προέβλεπαν την κατάργηση και την συγχώνευση σχολείων από το εκπαιδευτικό έτος 2014-2015.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

Απεργούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι


E-mail Εκτύπωση
Επαναλαμβανόμενες απεργίες και στάσεις εργασίας αποφάσισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.
περισσότερα >
 
ΚΗΔΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑΣ

Αφησε πίσω αγώνες και «Πέτρινα χρόνια»


E-mail Εκτύπωση
Την περίοδο της δικτατορίας, ο Στυλιανός Παττακός, ως υπουργός Δικαιοσύνης, επισκέπτεται τις φυλακές όπου βρίσκονταν έγκλειστοι ο Μπάμπης Γκολέμας, η Ελένη Βούλγαρη και το μικρό τους παιδί, ο Μίλτος. Ρωτά τίνος είναι το παιδί. «Δικό μου» απαντά η Ελένη. «Α», λέει, «εσύ είσαι... το φίδι! Θα σ' το πάρουμε το παιδί, γιατί εσείς οι κομμουνιστές φτιάχνετε γενίτσαρους, δεν φτιάχνετε ανθρώπους!».
περισσότερα >
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Κάλεσε ασθενοφόρο για το… ψηλοτάκουνο!


E-mail Εκτύπωση
Και κάθε λογής... τρελά «περιστατικά» αντιμετωπίζουν μαζί με τις σοβαρές περιπτώσεις οι γιατροί, νοσηλευτές και οδηγοί του ΕΚΑΒ Κάθε ενάμιση λεπτό πραγματοποιείται τουλάχιστον μία διακομιδή ασθενούς στην Αθήνα και καθημερινά, τα ασθενοφόρα πραγματοποιούν περίπου 1.000 διακομιδές.
περισσότερα >
 
THN ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

15ος διάπλους της Λίμνης Πλαστήρα


E-mail Εκτύπωση
Για 15η συνεχή χρονιά θα γίνει ο Κολυμβητικός Διάπλους της Λίμνης Ν. Πλαστήρα την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 π.μ.
περισσότερα >
 
ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014

Ποιες σχολές «τραβούν την ανηφόρα»


E-mail Εκτύπωση
Με το βλέμμα... στραμμένο στις βάσεις εισαγωγής των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της χρονιάς του 2012 θα πρέπει να είναι οι φετινοί υποψήφιοι και κυρίως εκείνοι που στοχεύουν σε υψηλόβαθμες σχολές όλων των επιστημονικών πεδίων, αφού τα μόρια θα κινηθούν ανοδικά.
περισσότερα >
 
ΤΟ Δ.Σ. ΕΙΧΕ ΑΓΝΟΙΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Η ΔΕΥΑΛ και το χαμένο αποθεματικό


E-mail Εκτύπωση
Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος σχετικά με τα οικονομικά της ΔΕΥΑΛ και όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα υψηλά χρηματικά αποθεματικά.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Σχέδιο ρυθμίσεων πολλών ταχυτήτων


E-mail Εκτύπωση
Ο σχεδιασμός μιας νέας ρύθμισης οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία φαίνεται ότι μπορεί να αποδώσει και να πάρει τη μορφή νόμου μέχρι τα τέλη Αυγούστου, εάν η διαπραγμάτευση που άρχισε –επί του θέματος– με την τρόικα, το υπουργείο Εργασίας και τις διοικήσεις των Ταμείων, καταλήξει σε συμφωνία.
περισσότερα >
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Αρχαίο ναυάγιο εντοπίστηκε στη Σούρπη


E-mail Εκτύπωση
Πολύ σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται μισοβυθισμένος προϊστορικός οικισμός και εντυπωσιακό ναυάγιο με πολυάριθμες άγκυρες, έχει φέρει στο φως η έρευνα που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Εναλίων Αρχαιολογικών Ερευνών, σε μια ευρεία ακτίνα του Παγασητικού, που ξεκινάει από την Αμαλιάπολη και φθάνει έως νότια από τον Τηλέγραφο, στη θέση Πριόνια.
περισσότερα >
 
ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ιστορίες ποδοσφαιρικού στοιχήματος


E-mail Εκτύπωση
Πρακτορείο, απόδοση, ταμείο, κουβάς, ανατροπή, στήλη, πέφτει, ανεβαίνει, τυρί, ρίσκο, «κλείνω δελτίο», ειδικός, πληροφορία. Είναι λέξεις που φαινομενικά δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους, ωστόσο κάτω από τη στοιχηματική «στέγη» ενώνονται και γίνονται ένα, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ των ανθρώπων που επιλέγουν να συνδυάσουν τη θέαση ενός αγώνα με το ποντάρισμα σε αυτόν.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ!

Δραματικές εξελίξεις στην ΕΑΣ Τρικάλων


E-mail Εκτύπωση
Επιβεβαιώνοντας όλα τα δυσμενή δεδομένα και τις αποκαλύψεις της «Ε», ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας και η παρέα του στο Δ.Σ., μετατρέπουν ταχύτατα την Ένωση σε έναν σωρό ερειπίων.
περισσότερα >
 
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

350 ηλεκτρονικά φαρμακεία!


E-mail Εκτύπωση
Με το πληκτρολόγιο αντικαθιστούν το «χέρι του φαρμακοποιού» πολλά φαρμακεία στη χώρα μας που επιδίδονται συστηματικά στη διαδικτυακή πώληση παραφαρμακευτικών προϊόντων.
περισσότερα >
 
ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΨΑΡΙΑ-ΔΙΨΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΡΤΑ

Κίνδυνος από έμ-φραγμα στον Πηνειό


E-mail Εκτύπωση
Σε απόγνωση βρίσκονται και φέτος εκατοντάδες αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Αμπελώνα, του Βρυοτόπου, της Ροδιάς και του Μαυρόλιθου, αφού άμεσα κινδυνεύουν οι καλλιέργειές τους από την ξηρασία.
περισσότερα >
 
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ελαιόλαδο για δέρμα όλο υγεία


E-mail Εκτύπωση
Tο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες. Περιέχει επίσης και άλλα σημαντικά δραστικά συστατικά ευεργετικά για το δέρμα και τα μαλλιά.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Ξεμούδιασε κόντρα στους Νέους


E-mail Εκτύπωση
Φιλικό με την ομάδα Νέων έδωσε το πρωί της Κυριακής η Νίκη Βόλου, επικρατώντας 4-1.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Βουλή: Kαυτά νομοσχέδια στα θερινά τμήματα


E-mail Εκτύπωση
Όλες τις ημέρες του καλοκαιριού δείχνει ότι θα συνεχιστεί η αντιπαράθεση κυβέρνησης αντιπολίτευσης αφού και στο δεύτερο θερινό τμήμα της Bουλής θα συζητηθούν κρίσιμα νομοσχέδια.
περισσότερα >
 
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Ενθρονίστηκε ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος


E-mail Εκτύπωση
Με αισθήματα χαράς υποδέχθηκε η πόλη της Καρδίτσας τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο Άνθη.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΟΓΛΟΥ

Παρελάσεις στα Κατεχόμενα για τον Αττίλα


E-mail Εκτύπωση
Στα κατεχόμενα για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο βρίσκεται ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ. Πρόκειται για νέα πρόκληση της Αγκυρας, τη στιγμή που στην Κύπρο βρίσκεται σε εξέλιξη ο διάλογος για το Κυπριακό.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

«Πιάνει λιμάνι» ο Φορτούνης


E-mail Εκτύπωση
Τη φανέλα του Ολυμπιακού αναμένεται να φοράει από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Φορτούνης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Καϊζερσλάουτερν, είπε το «ναι» στην πρόταση των «ερυθρολεύκων» και δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί μέχρι τη Δευτέρα.
περισσότερα >
 
Ο 59ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΛΙΣΤΡΗΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ

Σκοτώθηκε στον Ολυμπο Λαρισαίος ορειβάτης


E-mail Εκτύπωση
Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κατεβαίνοντας από την κορυφή του Ολύμπου ο Αμπελωνίτης Γιώργος Γκόλτσιος ο οποίος μαζί με μια ομάδα φίλων επιχείρησαν να κατακτήσουν την κορυφή του βουνού.
περισσότερα >
 
ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Aπάτη αστυνομικών με λογαριασμό πεθαμένου


E-mail Εκτύπωση
Αστυφύλακας και Ειδικός Φρουρός προσπάθησαν να κάνουν ανάληψη 20.000 ευρώ από λογαριασμό ανθρώπου που είχε πεθάνει. Συνεργός και μία 49χρονη.
περισσότερα >
 
ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Άμεσα τα πρώτα υδροπλάνα στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Σε τροχιά υλοποίησης είναι δεκάδες υδατοδρόμια και την Ανοιξη του 2015 θα έχει ολοκληρωθεί δίκτυο περίπου 30 υδατοδρομίων, στα οποία έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης.
περισσότερα >
 
ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΩΤΗ, ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

Στόχος νέες συλλήψεις για τρομοκρατία


E-mail Εκτύπωση
Στο κλείσιμο μεγάλων φακέλων της τρομοκρατίας προσβλέπει η Αστυνομία.
περισσότερα >
 
Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Εκατό φορείς του AIDS στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Εκατό οροθετικοί (φορείς του AIDS) ζούνε στο Βόλο αλλά και αρκετοί πρώην πάσχοντες από μία ξεχασμένη ασθένεια (λέπρα) που καταγράφονται ως χανσενικοί και διαμένουν στη Μαγνησία.
περισσότερα >
 
ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ

Αντέχουν οι ελληνικές τράπεζες


E-mail Εκτύπωση
Διαχειρίσιμα θα είναι τα αποτελέσματα των ασκήσεων προσομοίωσης ακραίων καταστάσεων (stress tests) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) για τις ελληνικές τράπεζες εκτιμά η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) κα Αναστασία Σακελλαρίου.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 344


Γλυκό με πορτοκαλάδα
η συνταγή της
ημέρας
Γλυκό με πορτοκαλάδα ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Στους δρόμους του Καϊρου [Πέρσα Κουμουτση]
Στους δρόμους του Καϊρου [Πέρσα Κουμουτση]
«Κανένας άλλος σκοπός δε δέσποζε πια στη ζωή μου, κανένας προορισμός, εκτός από την καγκελόπορτα α...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

sportrikala

kosmoslarissa

e-enimerosi

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


taxydromos emagazine

athensgreece

Τί έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί;
Τί έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί;
Τι έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί? Μην μπερδεύεστε, κρασί είναι, όχι συνταγή φαγητού. Σε εκθέσ...
περισσότερα >
Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
 
 
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΕΛΙΖΑ ΜΑΝΟΥ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336