ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
04:05
[23:31] Ξεκινάει το Αστρονομικό 15ήμερο στον Βόλο[23:01] Αλλάζουν όλα στην απόδοση του ΦΠΑ[22:31] Προσλήψεις στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας[22:00] Έρχονται 90.000 προσλήψεις ανέργων[21:30] Βαριά ήττα για τα Τρίκαλα BC[21:01] Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος [20:31] «Μάχη» με τη μαύρη εργασία στον Βόλο[20:01] Στημένα παιχνίδια κανόνιζαν οι αρχαίοι Ελληνες[19:31] Εντοπίστηκε το παράσιτο «λύκος» στα Φάρσαλα[19:02] Ανακαλείται παιδικό παγούρι από την αγορά [23:31] Ξεκινάει το Αστρονομικό 15ήμερο στον Βόλο[23:01] Αλλάζουν όλα στην απόδοση του ΦΠΑ[22:31] Προσλήψεις στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας[22:00] Έρχονται 90.000 προσλήψεις ανέργων[21:30] Βαριά ήττα για τα Τρίκαλα BC[21:01] Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος [20:31] «Μάχη» με τη μαύρη εργασία στον Βόλο[20:01] Στημένα παιχνίδια κανόνιζαν οι αρχαίοι Ελληνες[19:31] Εντοπίστηκε το παράσιτο «λύκος» στα Φάρσαλα[19:02] Ανακαλείται παιδικό παγούρι από την αγορά
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ

Ξεκινάει το Αστρονομικό 15ήμερο στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, με τη συνεργασία του Δήμου Βόλου, διοργανώνει φέτος το 3ο αστρονομικό 15ήμερο με θέμα: «Γνωριμία με τη γειτόνισσά μας τη Σελήνη». Θα λάβει χώρα δε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας του Δήμου Βόλου (οδός Σταδίου και Μανδηλαρά), από Δευτέρα, 28η Απριλίου έως και Παρασκευή, 9η Μαΐου 2014.
περισσότερα >
 
Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Αλλάζουν όλα στην απόδοση του ΦΠΑ


E-mail Εκτύπωση
Αδικίες και στρεβλώσεις στη φορολογία εισοδήματος και στη διαδικασία απόδοσης του ΦΠΑ, διορθώνει το υπουργείο Οικονομικών με δύο τροπολογίες που κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Προσλήψεις στα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας


E-mail Εκτύπωση
Ανακοινώθηκαν σε 8 περιφέρειες οι πίνακες με τα μόρια των εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αιτήσεις για τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας. Το ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών ήταν αρκετά μεγάλο. Ειδικά στην ειδικότητα των φιλολόγων υπήρξαν πολυάριθμες αιτήσεις.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Έρχονται 90.000 προσλήψεις ανέργων


E-mail Εκτύπωση
Οι διαδικασίες για τις 50.000 προσλήψεις σε δήμους ,δημόσιους φορείς και οργανισμούς προβλέπονται να ξεκινήσουν άμεσα, το πρώτο δεκαήμερο Μαΐου, με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ για το 2014, ενώ για το 2015 αναμένονται 40.000 ακόμη προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας.
περισσότερα >
 
ΕΧΑΣΑΝ 88-57 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ

Βαριά ήττα για τα Τρίκαλα BC


E-mail Εκτύπωση
Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν επηρέασε τον φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Άρη σε αντίθεση με τα Τρίκαλα που παρουσίασαν άσχημη εικόνα σήμερα το απόγευμα στο «Nick Galis Hall», με αποτέλεσμα να γνωρίσουν βαριά ήττα με 88-57.
περισσότερα >
 
Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του δέρματος


E-mail Εκτύπωση
Δερματολόγοι της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ), σε όλη τη χώρα, θα δέχονται στα ιατρεία τους και σε νοσοκομειακά ιδρύματα το κοινό και θα εξετάζουν δωρεάν για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος, στο πλαίσιο της «Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος» από τις 5 έως τις 9 Μαΐου.
περισσότερα >
 
ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Μάχη» με τη μαύρη εργασία στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτικών μηχανισμών ο Βόλος καθώς καταγράφονται υψηλά ποσοστά ανασφάλιστης εργασίας, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και το 45% σε ελέγχους που πιστοποιήθηκαν από τις αρχές του χρόνου από την Ειδική Υπηρεσία Ασφάλισης του ΙΚΑ.
περισσότερα >
 
ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΑΠΥΡΟ

Στημένα παιχνίδια κανόνιζαν οι αρχαίοι Ελληνες


E-mail Εκτύπωση
Στην αποκρυπτογράφηση ενός λεπτεπίλεπτου ελληνικού παπύρου που ανακαλύφθηκε πριν από έναν περίπου αιώνα προχώρησαν Βρετανοί ιστορικοί στο King's College του Λονδίνου και δείχνει πως η έκβαση ενός αγώνα πάλης μεταξύ δύο εφήβων ήταν προκαθορισμένη.
περισσότερα >
 
ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Εντοπίστηκε το παράσιτο «λύκος» στα Φάρσαλα


E-mail Εκτύπωση
Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας ανακοινώνεται ότι ύστερα από επιτόπιο έλεγχο που διενεργήθηκε από κλιμάκιο της Υπηρεσίας σε αγροτεμάχια φακής σε δημοτικές κοινότητες του Δήμου Φαρσάλων, εντοπίστηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά σημαντικές εκτάσεις με την παρουσία του δυσεξόντωτου ολοπαράσιτου της οροβάγχης (ή «λύκος» όπως πολλοί την αποκαλούν) που προσβάλει πολλές βιομηχανικές καλλιέργειες (καπνός, τομάτα) συμπεριλαμβανομένου και τα ψυχανθή (φακή, μπιζέλι, ρεβίθι, βίκος, κουκιά κ.α.).
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ

Ανακαλείται παιδικό παγούρι από την αγορά


E-mail Εκτύπωση
Την άμεση ανάκληση- απόσυρση παιδικού παγουριού για νερό με την εμπορική ονομασία «Παιδικό παγούρι Monsuno» απαίτησε από την εταιρεία που το διακινεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
περισσότερα >
 
ΕΝΑ ΕΙΔΥΛΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Γνωρίστε το δάσος του Πολυδενδρίου


E-mail Εκτύπωση
Στο κέντρο των Μύθων, των Παραδόσεων, της Ιστορίας, τo τέως Βασιλικό δασόκτημα Πολυδενδρίου προκαλεί τους επισκέπτες του να συμμετάσχουν σε ένα ειδυλλιακό «ταξίδι» στο κατάφυτο Μαυροβούνι.
περισσότερα >
 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΩΡΕΣ

Τα ελληνικά προϊόντα σαρώνουν στο εξωτερικό


E-mail Εκτύπωση
Παγκόσμιες πρωτιές προσφέρει η αγροτική παραγωγή στη χώρα καθώς προϊόντα από την Ελλάδα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο.
περισσότερα >
 
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 25 ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Έρχονται προσλήψεις στο ΠΕΔΥ του Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Σε έναν μήνα αναμένεται να προκηρυχθούν οι θέσεις γιατρών για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ). Επιτακτική χαρακτηρίζεται η ανάγκη για την άμεση πρόσληψη παθολόγων, παιδιάτρων, ωτορινολαρυγγολόγων, οφθαλμίατρων και καρδιολόγων στα πολυϊατρεία του ΠΕΔΥ στο Βόλο, όπου παρατηρούνται οι σοβαρότερες ελλείψεις.
περισσότερα >
 
Η ΠΝΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Με δεμένα πλοία θα γιορταστεί η Πρωτομαγιά


E-mail Εκτύπωση
Δεμένα στα λιμάνια θα μείνουν τα πλοία λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την Πέμπτη 1η Μαΐου, συμμετέχοντας στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά.
περισσότερα >
 
ΚΑΛΠΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σε προεκλογική τροχιά το Παν. Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Η ατζέντα του φετινού Μαΐου δεν περιλαμβάνει μόνο τις Ευρωεκλογές και τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Στις 7 Μαΐου, οι κάλπες θα στηθούν για την ανάγκη διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών. Το στοίχημα για τις παρατάξεις, είναι η μαζική συμμετοχή των φοιτητών στη διαδικασία.
περισσότερα >
 
ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Απεργία διαρκείας στις λαϊκές αγορές


E-mail Εκτύπωση
Σε απεργία διαρκείας προχωρούν από τη Δευτέρα οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που φέρνει αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας τους.
περισσότερα >
 
ME ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ Ο 39 ΧΡΟΝΟΣ

Επιχείρηση διάσωσης ανθρώπου στην Αγριά


E-mail Εκτύπωση
Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης 39χρονου περιπατητή από τα Κανάλια, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό στο ύψος της Ανεμούτσας, στις 12.40 το μεσημέρι και ειδοποίησε μόνος του το ΕΚΑΒ.
περισσότερα >
 
ΓΙΑ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Ελέγχονται 100 γιατροί του ΕΟΠΥΥ


E-mail Εκτύπωση
Για υπερσυνταγογράφηση ελέγχονται 100 γιατροί του ΕΟΠΥΥ. Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός,στο πλαίσιο των ελέγχων της συνταγογράφησης και της ζήτησης παρακλινικών εξετάσεων, εντοπίστηκαν οι 100 πρώτοι σε δαπάνες πιστοποιημένοι και μη συμβεβλημένοι γιατροί, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 24/04/14


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες.
περισσότερα >
 
ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Η διαδικασία για συλλήψεις χρεών στο δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται οι αυτόφωρες συλλήψεις για χρέη προς το Δημόσιο και για τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας έδωσαν στη Βουλή τόσο το υπουργείο Οικονομικών όσο και αυτό Δικαιοσύνης.
περισσότερα >
 
ΤΑΜΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Το πρώτο αποτεφρωτήριο της χώρας στο Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Είναι η καύση νεκρών στην Ελλάδα ένα δογματικό ταμπού; Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας Κολομβιανός συγγραφέας Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες απεβίωνε στην Ελλάδα του 2014 και όχι στο Μεξικό η σορός του θα έπρεπε να ταξιδέψει μέχρι την Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Ο ΟΣΕ μοιράζει έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ


E-mail Εκτύπωση
To ποσό των 1.500 ευρώ σε υπαλλήλους του οργανισμού που έχουν ανάγκη, χορηγεί τις τελευταίες ημέρες ο ΟΣΕ.
περισσότερα >
 
59ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Συνελήφθη Λαρισαίος για οφειλές 153.632€


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 59χρονος, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ

Τέρμα οι πλαστικές σακούλες σε σούπερ μάρκετ


E-mail Εκτύπωση
Το Ευρωκοινοβούλιο βάζει «φρένο» στη χρήση της πλαστικής σακούλας και άλλων μη ανακυκλώσιμων πλαστικών αποβλήτων. Κάθε χρόνο 8 δισεκατομμύρια πλαστικές σακούλες καταλήγουν στο φυσικό περιβάλλον, καθώς καθένας μας χρησιμοποιεί 176 σακούλες ετησίως.
περισσότερα >
 
ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μεγάλη ανάγκη για αίμα για 24χρονο Τρικαλινό


E-mail Εκτύπωση
Στην αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ένας 24χρονος Τρικαλινός, ο οποίος χρειάζεται επειγόντως πολλές φιάλες αίμα.
περισσότερα >
 
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΜΑ

Ζάμπλουτοι έκαναν αίτηση για το 500αρικο!


E-mail Εκτύπωση
Την ώρα που χιλιάδες φορολογούμενοι δεν μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα όσων δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ και στο υπουργείο Οικονομικών προσπαθούσαν να λύσουν το πρόβλημα αλλάζοντας τα κριτήρια, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι που έχουν ανάγκη να λάβουν το βοήθημα, κάποιοι άλλοι -με τσέπες γεμάτες- έκαναν αίτηση για να πάρουν τα χρήματα.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Ελεύθερος δραπέτης των Τρικάλων


E-mail Εκτύπωση
Οι αλβανικές Αρχές άφησαν ελεύθερο έναν 31χρονο επικίνδυνο δραπέτη των φυλακών Τρικάλων που είχε αποδράσει τον Μάρτιο του 2013 μαζί με τον Μάριο Κόλα, τον Ιλίρ Κούπα και άλλους σκληρούς αλβανούς ποινικούς.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠΤΑ ΑΤΟΜΑ

Μεγάλη κομπίνα με μεταχειρισμένα


E-mail Εκτύπωση
Επτά άτομα κρύβονταν πίσω από τη σπείρα που εξαπατούσε πολίτες με «μαϊμού» αγγελίες μεταχειρισμένων ΙΧ μέσω διαδικτύου. Συνολικά είχαν καταφέρει να ξεγελάσουν 130 πολίτες, αποσπώντας του περισσότερα από 250.000 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Διάβασε το ευαγγέλιο στα …Βλάχικα!


E-mail Εκτύπωση
Αίσθηση και πολυποίκιλα σχόλια προκάλεσε τη βραδιά της Αναστάσεως στον ενοριακό ναό του Αγίου Δημητρίου Τυρνάβου η απόφαση του ιερέα του ναού να επιτρέψει σε αναγνώστη ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Κορυτσάς να αναγνώσει το Ευαγγέλιο στα βλάχικα.
περισσότερα >
 
ΕΩΣ 42 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Mε 3% η εκλογή ενός ευρωβουλευτή


E-mail Εκτύπωση
Έως και 42 υποψήφιους μπορεί να περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο κάθε κόμματος ή συνδυασμού για τις ευρωεκλογές, δηλαδή το διπλάσιο του αριθμού των εδρών (21) που αναλογεί στην Ελλάδα σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών.
περισσότερα >
 
ΕΠΕΣΕ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ

Σκοτώθηκε 48χρονος Λαρισαίος


E-mail Εκτύπωση
Έχασε τελικά τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 48χρονος Κωνσταντίνος Μιλτ. Γκουζιώτης που τραυματίστηκε στο κεφάλι, πέφτοντας από τη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ

Μετά τις κάλπες το θέμα ασυλίας της Χ.Α.


E-mail Εκτύπωση
Απάντηση στις αιχμές δικαστικών κύκλων για κωλυσιεργία της Βουλής ως προς τη διαδικασία άρσης ασυλίας των υπό κατηγορία βουλευτών της Χρυσής Αυγής έδωσε χθες ο πρόεδρος του σώματος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
περισσότερα >
 
ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σεισμός τη νύχτα στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Αναστάτωση προκλήθηκε τη νύχτα στα Τρίκαλα από ασθενή σεισμική δόνηση η οποία σημειώθηκε στις 00:41 μετά τα μεσάνυχτα, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 18 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην Σαρακίνα του Δήμου Καλαμπάκας.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

Έρχονται 14.000 προσλήψεις στο Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Ολοταχώς προχωρά ο σχεδιασμός για τις 14.000 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο μέσα στο 2014, τις οποίες ενέκρινε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης.
περισσότερα >
 
ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Βόλος: Αντιδρούν οι παραγωγοί των λαικών


E-mail Εκτύπωση
Νέος κύκλος αντιδράσεων φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει για τους παραγωγούς λαϊκών αγορών, μετά τις αλλαγές που προωθούνται από το αρμόδιο υπουργείο στον τρόπο λειτουργίας κατά τις υποδείξεις του ΟΟΣΑ.
περισσότερα >
 
ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΠΟΥ)

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον MERS


E-mail Εκτύπωση
Τα εύσημα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) δέχτηκε το ΚΕΕΛΠΝΟ και οι υπηρεσίες του για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα με το πρόσφατο κρούσμα με τον κορονοϊό MERS.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ «ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΣ» ΧΟΡΩΔΙΑ ΒΟΛΟΥ

Μια συναυλία αφιερωμένη στον M. Θεοδωράκη


E-mail Εκτύπωση
Την Δευτέρα 5 Μαίου 2014 στις 8.30 το βράδυ ,η ¨Απολλώνειος¨ χορωδία της Ν.Ιωνίας θα δώσει μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, του μεγαλύτερου εν ζωή Έλληνα συνθέτη ,στο Δημοτικό Θέατρο της Ν.Ιωνίας (Σταδίου και Μανδηλαρά).
περισσότερα >
 
ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ RANDSTAD

Στην παραοικονομία 1,8 δισ άνθρωποι


E-mail Εκτύπωση
Σχεδόν τα 2/3 (περίπου 1,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι) από τον παγκόσμιο εργασιακό πληθυσμό των περίπου 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων εργάζονται στην παραοικονομία, όπως προκύπτει από την έκθεση της flexibility@work 2014, η οποία περιλαμβάνει μία νέα μελέτη σχετικά με την παραοικονομία από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και την Regioplan Policy Research και την παρουσιάζει η Randstad - κορυφαία εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΕΧΑΣΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ

Και άλλη ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν... λέει να ορθοποδήσει στα πλέι οφ της Football League, γνωρίζοντας και πάλι την ήττα. Έχασε με 1-0 από τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο των Ψαχνών μετά από γκολ του Κρητικού με σουτ στο 50'. Το χειρότερο γι' αυτόν είναι πως απώλεσε και ευκαιρίες αλλά και πέναλτι στις καθυστερήσεις!
περισσότερα >
 
ΚΕΡΔΙΣΕ 2-1 ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ

Φουλάρει για άνοδο η Νίκη Βόλου!


E-mail Εκτύπωση
Έπαιξε με τη φωτιά η Νίκη Βόλου αλλά δεν κάηκε... Σε ματς με φοβερό φινάλε, ο Λουκίνας ισοφάρισε στο 90ό λεπτό με κεφαλιά αλλά ο Ανιέτε, ψύχραιμος από την άσπρη βούλα, έγραψε το τελικό 2-1 για τους "κυανόλευκους" που τους φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ

Οι υποψήφιοι στη Λάρισα με την Ηρ. Διώτη


E-mail Εκτύπωση
Με επίθεση σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε η Η. Διώτη την ομιλία της στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων για την ΠΕ Λάρισας, λέγοντας ότι η εκλογική μάχη δεν αποτελεί μάχη των εντυπώσεων, αλλά μια μάχη βαθιά πολιτική.
περισσότερα >
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Άλλαξε το σύστημα πώλησης των ακινήτων


E-mail Εκτύπωση
Νέα δήλωση με αναλυτικά στοιχεία για τα ακίνητα θα πρέπει να υποβάλλουν οι πωλητές πριν από την σύνταξη των συμβολαίων και να υπολογίζουν τον φόρο υπεραξίας σύμφωνα με υπουργική απόφαση που εκδόθηκε χθες.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Οι υποψήφιοι με τον Ν. Τσιλιμίγκα στην Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Toυς υποψήφιους στην Π.Ε Λάρισας παρουσίασε ο κ. Τσιλιμίγκας σε μια συμβολική εκδήλωση μπροστά στο άγαλμα του Ιπποκράτη. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε μεταξύ άλλων
περισσότερα >
 
ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK

Πάνω από 500 εκατ. χρήστες στο WhatsApp


E-mail Εκτύπωση
Mπορεί αρχικά η είδηση της εξαγοράς του WhatsApp από το Facebook να προκάλεσε ειρωνικά έως αρνητικά σχόλια, όμως γεγονός είναι ότι η δημοφιλής υπηρεσία instant messaging αυξάνει τη βάση των χρηστών της με φρενήρεις ρυθμούς.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Του άρπαξε τον σταυρό από το λαιμό


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 20χρονος από την Ρουμανία, για κλοπή.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΦΠΑ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

Ευνοϊκά μέτρα για τους νέους επιχειρηματίες


E-mail Εκτύπωση
Ρυθμίσεις και μέτρα που θα δώσουν νέα πνοή στις νεοφυείς επιχειρήσεις προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας εσόδων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε επιχειρηματική ιστοσελίδα.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Oι πιστοί τίμησαν τον Αϊ Γιώργη τον Μαντηλά


E-mail Εκτύπωση
Αναβίωσε και φέτος το παμπάλαιο έθιμο για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στο Καστράκι Καλαμπάκας με τους νεαρούς Καστρακινούς και Καλαμπακιώτες να ανεβαίνουν στο ερειπωμένο μοναστήρι του Αϊ-Γιώργη...
περισσότερα >
 
ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ KFW

Ξεκινά το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο


E-mail Εκτύπωση
Ξεκινά με 200 εκατ. ευρώ το πρώτο από τα τρία ταμεία του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου, που αφορά τη δανειοδότηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, μετά την υπογραφή σήμερα της σχετικής συμφωνίας με τη γερμανική KfW, η οποία θα συμμετάσχει με 100 εκατ. ευρώ.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Θύμα ληστείας 68χρονη στο Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος μιας 68χρονης τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Βόλο.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Τι διδάσκουν οι Έλληνες για καλά γεράματα


E-mail Εκτύπωση
Το ιερό «δισκοπότηρο» για την ανθρωπότητα ήταν πάντα ο τρόπος για να ζήσει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Το ζήτημα, όμως, δεν είναι μόνο να καθυστερήσει το μοιραίο, αλλά και η καλή ζωή σε προχωρημένη ηλικία. Για να το βρει κανείς αυτό, πρέπει να κοιτάξει προς την Ελλάδα, σύμφωνα με την Huffington Post.
περισσότερα >
 
«ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ»

Διαψεύδει ο Χαρακόπουλος για Κέλλα


E-mail Εκτύπωση
Με μια ανακοίνωση υπό τον τίτλο «Το Άγιο Φως και καθαρτήριο πυρ που κατακαίει συκοφαντίες», ο Μάξιμος Χαρακόπουλος διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε εμπλοκή στον αιφνίδιο αποκλεισμό του συναδέλφου του Χρήστου Κέλλα από την αποστολή που μετέβη στα Ιεροσόλυμα για να μεταφέρει το Άγιον Φως στην Αθήνα την παραμονή της Ανάστασης. Στον κ. Κέλλα, παρόλο που είχε επιλεγεί για να συμμετάσχει στην μεταφορά του Φωτός, δεν του επετράπη καν να ανέβει στο αεροπλάνο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος» της Λάρισας.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στην αξιολόγηση


E-mail Εκτύπωση
Σειρά κινητοποιήσεων με αίτημα την κατάργηση του νόμου 4250/2014 για την αξιολόγηση ξεκινούν οι εργαζόμενοι στους δήμους, έπειτα από σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
περισσότερα >
 
ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΕ ΧΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ

Συνελήφθη Λαρισαίος έμπορος ναρκωτικών


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 63χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης.
περισσότερα >
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ 4 ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ

Ηλεκτροσόκ για τους φορολογούμενους


E-mail Εκτύπωση
Φόρο εισοδήματος, εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος και φόρο πολυτελούς διαβίωσης, θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι, καθώς και οι τέσσερις φόροι θα περιλαμβάνονται στα φετινά εκκαθαριστικά της δήλωσης. Μάλιστα, όπως γράφει και το capital.gr, τα εκκαθαριστικά θα είναι -σχεδόν στο σύνολό τους- χρεωστικά, λόγω της κατάργησης του βασικού αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 23/04/14


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

Στα 3,4 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα


E-mail Εκτύπωση
Το πρωτογενές πλεόνασμα 2013, χωρίς τη στήριξη των τραπεζών, ανήλθε στα 3,4 δισ. ευρώ (σύμφωνα με τον τρόπο υπολογισμού της τρόικας στα 1,5 δισ. ευρώ) ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ.Σταϊκούρας την Τετάρτη και επανάλαβε πως το 2014 δεν θα υπάρχει δημοσιονομικό κενό.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 44ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ

Κυκλοφορούσε με μαχαίρι και τσεκούρι


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.
περισσότερα >
 
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 249,3 ΕΚ. ΕΥΡΩ

Eπιχορήγηση από Βρυξέλλες για άπορους


E-mail Εκτύπωση
Το ποσό των 249,3 εκατ. ευρώ θα εισπράξει η Ελλάδα ως ευρωπαϊκή επιχορήγηση από το Ταμείο Βοήθειας προς τους απόρους για την περίοδο 2014-2020.
περισσότερα >
 
ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΜΒ

Πέθαναν τρεις δημοτικοί υπάλληλοι


E-mail Εκτύπωση
Τη Μεγάλη Πέμπτη κατέθεσε στην υπηρεσία του τα δικαιολογητικά του για συνταξιοδότηση, αλλά προχθές το βράδυ, Δευτέρα του Πάσχα, άφησε την τελευταία του πνοή.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Δεύτερη ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα


E-mail Εκτύπωση
Πολλοί από τους φορολογούμενους που βλέπουν τώρα τις αιτήσεις τους για το κοινωνικό μέρισμα να απορρίπτονται είναι πιθανό να επανακριθούν μετά τις 30 Ιουνίου, όπως γράφει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», επικαλούμενος πηγές του υπουργείου Οικονομικών.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Για ραντεβού στο ΠΕΔΥ Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Σε εφαρμογή μπαίνει από σήμερα το σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού για 73 μονάδες του πρώην ΕΟΠΥΥ.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2014

Επτά σαρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο


E-mail Εκτύπωση
Αλλάζουν όλα στο Δημόσιο με την εφαρμογή 7 σημαντικών μεταρρυθμίσεων που έχει προγραμματιστεί από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, οι οποίες μάλιστα αναμένεται να υλοποιηθούν εντός του 2014.
περισσότερα >
 
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Ο Κινέζος πρέσβης στα Tρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
H είδηση μάλλον είναι ότι οι κινέζοι άρχισαν να τρώνε θεσσαλικά τυριά, φτιαγμένα από τα εργοστάσια της ΤΥΡΑΣ, αλλά πέραν αυτού υπάρχει και η κοινωνική πλευρά του θέματος.
περισσότερα >
 
ΒΡΟΧΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

«Έμφραγμα» στα Ειρηνοδικεία


E-mail Εκτύπωση
Η αποσυμφόρηση των ειρηνοδικείων όλης της χώρας που δέχονται μαζικά αιτήσεις για ένταξη στον νόμο Κατσέλη βάσει του οποίου ρυθμίζονται τα χρέη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, αποτελεί το επόμενο βήμα στην προσπάθεια του υπουργείου Ανάπτυξης να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό πλαίσιο για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και την προστασία των δανειοληπτών.
περισσότερα >
 
«ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ

Δεν άφησαν τον Κέλλα να μπει στο αεροπλάνο


E-mail Εκτύπωση
Τα συντροφικά μαχαιρώματα δεν γνωρίζουν έλεος ούτε το Πάσχα.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Β΄ΕΞΑΜΗΝΟ

Διορθωτικές κινήσεις για το μέρισμα


E-mail Εκτύπωση
Στην επανεξέταση ακραίων περιπτώσεων αδικίας όπου χαμηλόμισθοι χάνουν το κοινωνικό μέρισμα για ελάχιστα ευρώ, προσανατολίζονται στο υπουργείο Οικονομικών, μετά τη διαπίστωση ότι λαμβάνουν μέρισμα «σκηνίτες» και «δεντρίτες» αλλά το χάνουν όσοι έχουν ένα κεραμίδι για να ζουν -ή φιλοξενούνται σε σπίτια άλλων.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ποιοι είναι οι 200 του Μπέου


E-mail Εκτύπωση
Τους υποψήφιους τους συνδυασμού του έδωσε στη δημοσιότητα, σε εκδήλωση που έγινε χθες σε ξενοδοχείο του Βόλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Δεν θα πάει ο Θεοδωράκης στον eniko


E-mail Εκτύπωση
Πέρασε από πολλά... κύματα η εκπομπή της 28ης Απριλίου του Νίκου Χατζηνοκολάου, με καλεσμένο τον μέχρι πρότινος συνάδελφό του και νυν πολιτικό αρχηγό, Σταύρο Θεοδωράκη, με αποτέλεσμα, τελικά, να ακυρωθεί.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

73 θέσεις εποχικών στο νομό Τρικάλων


E-mail Εκτύπωση
Με τρεις συνολικά υπουργικές αποφάσεις εγκρίθηκαν 6.462 προσλήψεις εποχικών στους δήμους της χώρας. Οι προσλήψεις είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και έχουν διάρκεια από 8 έως και 11 μήνες.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Ο μεσημεριανός ύπνος κόβει χρόνια


E-mail Εκτύπωση
Οι άνθρωποι της μέσης και τρίτης ηλικίας που συνηθίζουν να κοιμούνται κάθε μεσημέρι, μπορεί να αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, ιδίως αν πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιδημιολογική έρευνα.
περισσότερα >
 
ΙΧ EΠΕΣΕ ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΡΓΚΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Aγιο είχαν τέσσερις επιβάτες αυτοκινήτου


E-mail Εκτύπωση
Άγιο είχαν σήμερα το μεσημέρι τέσσερις επιβάτες ενός ΙΧ που εκτράπηκε της πορείας του ένα χιλιόμετρο μετά τον Οικισμό Μουργκάνι στην Καλαμπάκα.
περισσότερα >
 
ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Αστυνομικός διευθυντής σε ρόλο σεκιούριτι!


E-mail Εκτύπωση
Στον εισαγγελέα προσάγεται αστυνομικός διευθυντής ο οποίος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης «κατελήφθη να ασκεί καθήκοντα προσωπικού ασφαλείας (security) σε ιδιωτική επιχείρηση, ενώ επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, έδωσε αρχικά στους αστυνομικούς ψευδή στοιχεία ταυτότητας».
περισσότερα >
 
EΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Ασθενής σεισμική δόνηση στην Β. Εύβοια


E-mail Εκτύπωση
Ασθενής σεισμική δόνηση, που έγινε αισθητή και στη Μαγνησία, μεγέθους 3,1 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 7.20 σήμερα το απόγευμα, με επίκεντρο τον ευρύτερο χώρο του Αρτεμισίου Βόρειας Εύβοιας, που έγινε αισθητή και στο Βόλο.
περισσότερα >
 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΑΕΙ: Κατά της αύξησης των εισακτέων


E-mail Εκτύπωση
Προβλήματα λειτουργίας θα δημιουργήσει σε πολλά πανεπιστήμια η εφετινή αύξηση των εισακτέων τους, ενώ σε πολλές περιπτώσεις «η αναλογία διδασκομένων και διδασκόντων θα είναι απαγορευτικά υψηλή», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι πρόεδροι των Συμβουλίων των ΑΕΙ.
περισσότερα >
 
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

«Πράσινο» στην ηλεκτροκίνηση Λάρισα-Βόλος


E-mail Εκτύπωση
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, υπέγραψε την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) για την κατασκευή και λειτουργία του έργου «Ηλεκτροκίνηση Σιδηροδρομικής Γραμμής Λάρισα –Βόλος», μήκους περίπου 61,2 χλμ, εντός των ορίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
περισσότερα >
 
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΕΞΟΔΟ

Τα κρυφά «μπόνους» για σύνταξη από τα 52


E-mail Εκτύπωση
Τα κρυφά «μπόνους» που υπάρχουν, μπορούν να εκμεταλλευτούν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, κατοχυρώνοντας σύνταξη με χαμηλό όριο ηλικίας, το οποίο ξεκινά από τα 52 χρόνια, επιλέγοντας τις προϋποθέσεις του 2011 ή του 2012.
περισσότερα >
 
ΞΕΚΙΝΑ AYΡΙΟ Η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΦΗΒΩΝ

Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ στα Τρίκαλα


E-mail Εκτύπωση
Από αύριο και για πέντε ημέρες η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπά στα Τρίκαλα όπου και θα διεξαχθεί η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 500 αυτοκτονίες λόγω λιτότητας


E-mail Εκτύπωση
Για ξεκάθαρη σχέση μεταξύ των περικοπών λόγω κρίσης και της αύξησης του αριθμού των αυτοκτονιών στην Ελλάδα κάνει λόγο έρευνα του πανεπιστημίου Πόρτσμουθ, την οποία παρουσιάζει η βρετανική Guardian. Σύμφωνα με τη μελέτη, 551 άνδρες αυτοκτόνησαν το διάστημα 2009-2010 «αποκλειστικά εξαιτίας της λιτότητας».
περισσότερα >
 
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Άδεια τα ταμεία των εμπόρων στο Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Στα απολύτως απαραίτητα περιορίστηκαν οι αγορές για τους Βολιώτες την περίοδο του Πάσχα, με αποτέλεσμα να μη δουλέψουν οι επιχειρήσεις, που είδαν τα ταμεία τους για άλλη μια φορά άδεια, με κίνηση που θύμιζε καθημερινές και όχι ημέρες εορτών.
περισσότερα >
 
50 ΑΤΟΜΑ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

«Αρνητικός» στον ιό MERS ο οδηγός ταξί


E-mail Εκτύπωση
Συνολικά 50 άτομα έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, την ίδια ώρα που οι εξετάσεις στον ταξιτζή για τον κοροναϊό MERS βγήκαν αρνητικές.
περισσότερα >
 
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δήμου Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Μετά από επίμονες ενέργειες των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ, ψηφίσματα Δημοτικών Συμβουλίων, μεταξύ αυτών και του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κλπ), όπως και των επαγγελματικών οργανώσεων των καταστηματαρχών εστίασης και διασκέδασης, ψηφίστηκε επιτέλους από τη Βουλή νομοθετική ρύθμιση που ικανοποιεί πάγια αιτήματα του κλάδου, διευκολύνει τη λειτουργία της αγοράς και θέτει τέλος σε καταστάσεις του παρελθόντος που τελικά συσσώρευσαν προβλήματα στις επιχειρήσεις και στις σχέσεις τους με τους Δήμους.
περισσότερα >
 
5ΕΤΗΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ

Oδηγός για τις αυτοδιοικητικές κάλπες


E-mail Εκτύπωση
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών ο εκλογικός οδηγός για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του. Στις εγκυκλίους αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η επιμήκυνση κατά ένα έτος της θητείας των δημοτικών - περιφερειακών αρχών, η διενέργεια των τοπικών εκλογών ταυτόχρονα με την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των Ελλήνων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πώς θα κατανεμηθούν οι έδρες του δημοτικού συμβουλίου.
περισσότερα >
 
ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 22-24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Πανθεσσαλικό Τουρνουά Μπάσκετ παίδων


E-mail Εκτύπωση
Πανθεσσαλικό τουρνουά μπάσκετ παίδων διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας το τριήμερο 22-24 Απριλίου 2014 στο Γυμνάσιο της Νέας Πολιτείας. Αυτό έγινε γνωστό σε συνέντευξη τύπου σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας.
περισσότερα >
 
ΟΛΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Αντίδραση για το άνοιγμα σχολείων


E-mail Εκτύπωση
Σε τρίωρες στάσεις εργασίας (08:00-11:00) την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή προχωρά η ΟΛΜΕ, αντιδρώντας στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κοπούν τρεις ημέρες από τις διακοπές του Πάσχα για να αναπληρωθούν οι ώρες που χάθηκαν από τις καταλήψεις που έγιναν σε σχολεία τον περασμένο Οκτώβριο και Νοέμβριο.
περισσότερα >
 
ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΣΠΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Νέος συνεταιρισμός στην Καρδίτσα


E-mail Εκτύπωση
Η παραγωγή οσπρίων και ψυχανθών εν γένει καθώς και δημητριακών, σουσαμιού, αραχίδας και άλλων ξηρών καρπών είναι μία από τις βασικές δραστηριότητες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Οσπρίων και Προϊόντων Διατροφής που δημιουργείται στην Καρδίτσα.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140.000 ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ

«Βροχή» οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα


E-mail Εκτύπωση
Ξεπερνούν τις 140.000 οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί έως τη Δευτέρα του Πάσχα στον δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (www.gsis.gr) για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΥΠΟ

Σχόλια... στο μίξερ από τα φύλλα της 22/04/14


E-mail Εκτύπωση
Επιλογές παραλειπόμενων, σχολίων, παρασκηνίων κλπ. από εφημερίδες.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ

Ανακαλούνται 356 οχήματα Suzuki Swift


E-mail Εκτύπωση
Ανάκληση αυτοκινήτων SUZUKI μοντέλο Swift 1.2L (AZG 412, MY 2013), πραγματοποιεί η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.
περισσότερα >
 
ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ 18ΧΡΟΝΟΥΣ

Ληστεία για 12 ευρώ στη Λάρισα!


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθη σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 32χρονος , διότι διέπραξε ληστεία σε βάρος δύο 18χρονων, ενώ αναζητείται ένας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός του.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ 5 ΕΥΡΩ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Από αύριο τηλεφωνικοί αριθμοί για το ΠΕΔΥ


E-mail Εκτύπωση
Τηλεφωνικά ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν και πάλι από αύριο οι πολίτες με τις δομές του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας. Ασφαλισμένοι και μη θα μπορούν να επικοινωνούν με τους γνωστούς πενταψήφιους αριθμούς από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
περισσότερα >
 
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Το γλέντι εξελίχθηκε σε… πιστολίδι


E-mail Εκτύπωση
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, έξι ROMA, αδέρφια μεταξύ τους, ηλικίας 24 έως 38 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος επτά ομόφυλών τους στον συνοικισμό ROMA Μαύρικας Καρδίτσας.
περισσότερα >
 
ΟΙ 70.000 ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙ

Διαγράφονται 180.000 αιώνιοι φοιτητές


E-mail Εκτύπωση
Εντός του έτους αναμένεται να χάσουν τη φοιτητική τους ιδιότητα 180.000 φοιτητές, εκ των οποίων οι 70.000 σε ΤΕΙ, καθώς όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί πριν από το 2006, πρέπει να προσπαθήσουν πολύ, για να πάρουν το πολυπόθητο πτυχίο εντός τους έτους.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ… ΒΟΛΙΩΤΗΣ

Τότσικας με πατέρα κι αδερφό…


E-mail Εκτύπωση
Οικογενειακή υπόθεση έκανε μία συνέντευξή του ο Αποστόλης Τότσικας και πόζαρε μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη και τον αδερφό του, Θανάση, οι οποίοι αποκάλυψαν πτυχές της παιδικής ηλικίας του ηθοποιού!
περισσότερα >
 
ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

Τα 10 μυστικά για τα κόκκινα δάνεια


E-mail Εκτύπωση
Οι εύλογες δαπάνες διαβίωσης και ο συνεργάσιμος δανειολήπτης θα είναι από το 2015 και μετά οι βασικές παράμετροι που θα λαμβάνονται υπόψη σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις των κόκκινων δανείων ή εκείνων που κινδυνεύουν να βρεθούν στο κόκκινο μεταξύ τραπεζών και δανειοληπτών.
περισσότερα >
 
ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 ΑΤΟΜΑ

Δύο τροχαία χθες στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν χθες, δεύτερη μέρα του Πάσχα, στην περιοχή της Λάρισας, ευτυχώς χωρίς θύματα.
περισσότερα >
 
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Κόβονται αργίες και σχολικές εκδρομές


E-mail Εκτύπωση
Σε θέση μάχης βρίσκονται το υπουργείο Παιδείας και οι καθηγητές με αφορμή την απόφαση να κοπούν σχολικές εκδρομές και αργίες, ώστε να βγαίνει σωστά η διδακτική ύλη.
περισσότερα >
 
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 5 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 4 ΑΝΔΡΕΣ

Εννιά Βολιώτες για την Ευρωβουλή


E-mail Εκτύπωση
Θέση στο Ευρωκοινοβούλιο διεκδικούν εννέα Βολιώτες. Πρόκειται για πέντε γυναίκες και τέσσερις άνδρες που συμμετέχουν στα Ευρωψηφοδέλτια κομμάτων και έχουν το δικό τους όραμα και όνειρο για την Ευρώπη.
περισσότερα >
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ 16ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ταξίδεψε στο χώρο με τις ρόδες αεροπλάνου!


E-mail Εκτύπωση
Ένας έφηβος επέζησε μετά από πτήση πέντε ωρών από την Καλιφόρνια για τη Χαβάη κρυμμένος στο χώρο ανάσυρσης των τροχών ενός αεροσκάφους, όπως έγινε γνωστό από την αεροπορική εταιρεία Hawaiian Airlines.
περισσότερα >
 
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ξήλωσε κάμερες από ιδιοκτήτη οικοδομής


E-mail Εκτύπωση
Έβαλε 8 κάμερες για να προφυλάξει –όπως ισχυρίστηκε- την περιουσία του, αλλά λογάριαζε χωρίς τον «ξενοδόχο».
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 315

 Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες
η συνταγή της
ημέρας
Αρνάκι φρικασέ με αγκινάρες ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Κόκκινος κάβουρας [Ανδρουλάκης Μίμης]
Κόκκινος κάβουρας [Ανδρουλάκης Μίμης]
Κόκκινος κάβουρας [Ανδρουλάκης Μίμης] "Καλύτερα να μην έγραφα τη ιστορία αυτού του πράκτορα στο Κόμ...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

sportrikala

kosmoslarissa

e-enimerosi

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


athensgreece

Τί έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί;
Τί έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί;
Τι έχετε βάλει μέσα σε αυτό το κρασί? Μην μπερδεύεστε, κρασί είναι, όχι συνταγή φαγητού. Σε εκθέσ...
περισσότερα >
Αμπελάκια Λάρισας
Αμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
Μεζονέτες στη φτήνια από τον ΜαγκούφηΜεζονέτες στη φτήνια από τον Μαγκούφη
...
Διαμαρτυρία Λαρισαίων εμπόρων στο δημαρχείοΔιαμαρτυρία Λαρισαίων εμπόρων στο δημαρχείο
...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
 
 
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΕΛΙΖΑ ΜΑΝΟΥ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336