ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
12:25
[12:00] Στις φλόγες αγροτική αποθήκη στη Ν. Αγχίαλο[11:29] Μετά τις εκλογές οι ευνοϊκές ρυθμίσεις [11:00] Πληρωμές σε έργα υποδομών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας[10:30] «Ναυάγιο» στις επαφές ΠΑΣΟΚ με ΚΙΔΗΣΟ [10:00] Λιγότεροι αριστούχοι φέτος στη Θεσσαλία [09:29] Μεγάλη βουτιά ΣΥΡΙΖΑ, εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ [08:58] O Γιάννης Γιάγκος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση [08:28] Με περικοπές από σήμερα οι συντάξεις[07:59] Δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή[07:46] Οι μέλλοντες γάμοι στα Τρίκαλα 28/08/2015[12:00] Στις φλόγες αγροτική αποθήκη στη Ν. Αγχίαλο[11:29] Μετά τις εκλογές οι ευνοϊκές ρυθμίσεις [11:00] Πληρωμές σε έργα υποδομών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας[10:30] «Ναυάγιο» στις επαφές ΠΑΣΟΚ με ΚΙΔΗΣΟ [10:00] Λιγότεροι αριστούχοι φέτος στη Θεσσαλία [09:29] Μεγάλη βουτιά ΣΥΡΙΖΑ, εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ [08:58] O Γιάννης Γιάγκος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση [08:28] Με περικοπές από σήμερα οι συντάξεις[07:59] Δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή[07:46] Οι μέλλοντες γάμοι στα Τρίκαλα 28/08/2015
ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ

Στις φλόγες αγροτική αποθήκη στη Ν. Αγχίαλο


E-mail Εκτύπωση
Αγροτική αποθήκη σε οικοπεδικό χώρο που χρησιμοποιούταν ως θερμοκήπιο κοντά στο Σκοπευτήριο στη Νέα Αγχίαλο καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στις 7 το απόγευμα.
περισσότερα >
 
ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ Ε65, ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Μετά τις εκλογές οι ευνοϊκές ρυθμίσεις


E-mail Εκτύπωση
Στην κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επερχόμενες εκλογές μεταφέρει η απερχόμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών την εφαρμογή των ευνοϊκών μέτρων για τους πολίτες που πρόσφατα ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας για την Ιόνια Οδό και τον Ε65.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ–ΓΟΥΛΑ

Πληρωμές σε έργα υποδομών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας


E-mail Εκτύπωση
Τις θερμές του ευχαριστίες για την απρόσκοπτη συνέχιση των έργων που εκτελεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο ΤΕΙ, παρά τις δυσχερείς συνθήκες και την αρνητική συγκυρία, μετέφερε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Παναγιώτης Γούλας στον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άντρες.
περισσότερα >
 
«ΠΑΓΩΝΕΙ» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

«Ναυάγιο» στις επαφές ΠΑΣΟΚ με ΚΙΔΗΣΟ


E-mail Εκτύπωση
Δίχως προβεβλημένους «παπανδρεϊκούς», ούτε βεβαίως με το ΚΙΔΗΣΟ, θα κατέλθει στις εκλογές του Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ. Οι υπόγειες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Χαρ. Τρικούπη και στο κόμμα του Γ. Παπανδρέου δεν τελεσφόρησαν.
περισσότερα >
 
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Λιγότεροι αριστούχοι φέτος στη Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Από τους 7.100 υποψηφίους που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις στη Θεσσαλία, οι μεν επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ήδη έχουν μπει σε διαδικασία προετοιμασίας για το νέο τους ξεκίνημα, ενώ οι υπόλοιποι ανασυντάσσουν δυνάμεις είτε για μια δεύτερη προσπάθεια, είτε για να ακολουθήσουν μια εναλλακτική οδό σπουδών, σε αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν.
περισσότερα >
 
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Μεγάλη βουτιά ΣΥΡΙΖΑ, εκτός Βουλής οι ΑΝΕΛ


E-mail Εκτύπωση
Κατακερματισμό του πολιτικού συστήματος με τουλάχιστον 9 κόμματα στη Βουλή και χαμηλά ποσοστά για τα δύο πρώτα κόμματα, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρίας ProRata.
περισσότερα >
 
Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΕΘΑ

O Γιάννης Γιάγκος στην υπηρεσιακή κυβέρνηση


E-mail Εκτύπωση
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την υπηρεσιακή κυβέρνηση και τις κάλπες που αναμένεται να στηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου. Στο νέο κυβερνητικό υπηρεσιακό σχήμα θα συμμετάσχει ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας ο τρικαλινός πτέραρχος ε.α. Ιωάννης Γιάγκος.
περισσότερα >
 
ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 6% ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ

Με περικοπές από σήμερα οι συντάξεις


E-mail Εκτύπωση
Η πρώτη δόση των περικοπών του τρίτου μνημονίου στις συντάξεις ξεκινάει να εφαρμόζεται σήμερα. Οι κύριες συντάξεις που θα λάβουν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ και του Δημοσίου θα είναι μειωμένες κατά 3% με 4% και κατά 6% οι επικουρικές.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ

Δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή


E-mail Εκτύπωση
Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, δυο Καρδιτσιώτες οδηγοί, νεαρής ηλικίας, που ενεπλάκησαν χθες το πρωί, σε ισάριθμα τροχαία ατυχήματα, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΕ

Αποσυσπείρωση στον ΣΥΡΙΖΑ


E-mail Εκτύπωση
Πρόβλημα αποσυσπείρωσης αναγνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ στην αφετηρία της προεκλογικής περιόδου, αναλύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των μετρήσεων που φθάνουν στην Κουμουνδούρου. Η εξέλιξη αυτή προσδίδει εκ των πραγμάτων χαρακτήρα «ντέρμπι» στην εκλογική αναμέτρηση της 20ής Σεπτεμβρίου.
περισσότερα >
 
ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δωρεάν wifi σε Βόλο και Ν. Ιωνία


E-mail Εκτύπωση
Θα εξυπηρετήσει κατοίκους που θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά και τουρίστες της περιοχής
περισσότερα >
 
TO WHO IS WHO ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΘΑΝΟΥ

Ποια είναι η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός


E-mail Εκτύπωση
Η Βασιλική Θάνου ορκίστηκε σήμερα υπηρεσιακή πρωθυπουργός, και αύριο Παρασκευή θα γίνει η ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης.
περισσότερα >
 
ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Στην υπηρεσιακή κυβέρνηση ο Χρήστος Ζώης


E-mail Εκτύπωση
Αύριο στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, θα έχει την εξής σύνθεση:
περισσότερα >
 
ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

Τα ένοχα συστατικά των αλλαντικών


E-mail Εκτύπωση
Τα αλλαντικά αποτελούν μια ομάδα προϊόντων που διατίθενται στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία και καταναλώνονται καθημερινά από μικρούς και μεγάλους.
περισσότερα >
 
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Φωτιά στη Νέα Αγχίαλο


E-mail Εκτύπωση
Φωτιά ξέσπασε σήμερα στις 7 το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου, κοντά στον Συνεταιρισμό «Η Δήμητρα».
περισσότερα >
 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Νέα Πρωθυπουργός η Βασιλική Θάνου


E-mail Εκτύπωση
Ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, ορκίστηκε νέα υπηρεσιακή Πρωθυπουργός τη χώρας η Βασιλική Θάνου.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στην Ελασσόνα ο Προκόπης Παυλόπουλος


E-mail Εκτύπωση
Την πρόσκληση που του προσκόμισαν στο Προεδρικό Μέγαρο ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου και ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κκ. Χαρίτων για να τιμήσει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης στις 6 Οκτωβρίου έκανε αποδεκτή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΤΕΣ

Η ΔΕΗ επιστρέφει το διπλάσιο κάθε παγίου


E-mail Εκτύπωση
Το διπλάσιο κάθε παγίου για το 2016 επιστρέφει στους «καλοπληρωτές» της η ΔΕΗ, μετά την κερδοφορία συνολικά 105 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε η επιχείρηση για το α' εξάμηνο του 2015.
περισσότερα >
 
ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΖΩΗ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν ΙΩΝΙΑ

Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο 54χρονης


E-mail Εκτύπωση
Βαθιά θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε ο θάνατος μιας 54χρονης από τη Νέα Ιωνία, η οποία κατέληξε μετά από άνιση μάχη που έδωσε για τη ζωή.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

Οριστικοί πίνακες για τις 2.417 θέσεις


E-mail Εκτύπωση
Αναρτήθηκαν σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, στη διεύθυνση www.oaed.gr, (ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες/Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015), ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 2.417 θέσεις πλήρους απασχόλησης» ύστερα από σχετική Απόφαση της Διοικήτριας του Οργανισμού.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΛΕΚΤΡΑ»

Ζει τον έρωτά της σε σκάφος στη Σκιάθο


E-mail Εκτύπωση
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος... και βρίσκεται αρόδο στη Σκιάθο!
περισσότερα >
 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΑΕΔ

Όλη η απόφαση για τις δωρεάν διακοπές


E-mail Εκτύπωση
Εκδόθηκε η απόφαση του Υπουργείου Εργασίας για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2015 - 2016 που καθορίζει τους δικαιούχους τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν και το διάστημα υλοποίησης του.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δραπέτης ανέστησε την συμμορία του


E-mail Εκτύπωση
Πήρε άδεια από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου απ' όπου είχε ήδη αποδράσει μια φορά ενώ κρατείτο για ληστείες και διακεκριμένες κλοπές, ένας 17χρονος τσιγγάνος κακοποιός.
περισσότερα >
 
ΑΥΡΙΟ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Εντός ωρών η ορκωμοσία Θάνου


E-mail Εκτύπωση
Απόψε ορκίζεται πιθανότατα ως υπηρεσιακή πρωθυπουργός, η πρόεδρος Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών.
περισσότερα >
 
ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Λάρισα, Καρδίτσα στον περονόσπορο 2011


E-mail Εκτύπωση
Στις αποζημιώσεις για τον περονόσπορο του 2011 εντάσσονται οριστικά Αττική, Λάρισα, Ζάκυνθος, Καρδίτσα, ενώ Ηλεία και Αχαΐα μένουν εκτός, μετά τη διασταύρωση των στοιχείων από το αρμόδιο υπουργείο.
περισσότερα >
 
ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πότε ανοίγουν τα σχολεία


E-mail Εκτύπωση
Αρκετοί γονείς αναρωτιούνται πότε ανοίγουν τα σχολεία, καθώς σήμερα αναμένεται να ορκιστεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δώρο ζωής σε 56χρονο νεφροπαθή


E-mail Εκτύπωση
Στη διαδικασία για τη λήψη ενός νεφρού μπήκε χθες 56χρονος από τη Μαγνησία ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Παρέδωσε την εντολή ο Π. Λαφαζάνης


E-mail Εκτύπωση
Στο Προεδρικό Μέγαρο μετέβη πριν από λίγο, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος επέστρεψε την διερευνητική εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την ορκωμοσία υπηρεσιακής κυβέρνησης και την διεξαγωγή εθνικών εκλογών.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Τραυματίας μετά από τροχαίο στη Νέα Ιωνία


E-mail Εκτύπωση
  Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Ελλησπόντου και Κυρίλλου, στη Νέα Ιωνία.
περισσότερα >
 
ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Έκλεψαν 81 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό


E-mail Εκτύπωση
  Συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων, δύο άντρες ηλικίας 35 και 21 ετών, διότι από κοινού με 41χρονο συνεργό τους που αναζητείται, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της άντλησης συνολικά 81 λίτρα πετρελαίου κίνησης από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 52χρονου.  
περισσότερα >
 
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΦΥΛΩΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Οι άνδρες προκαλούν στρες στις γυναίκες


E-mail Εκτύπωση
  Οι γυναίκες που εργάζονται σε περιβάλλον όπου η πλειονότητα των εργαζομένων είναι άνδρες, έχουν περισσότερο στρες και υποσκάπτουν έτσι περισσότερο την υγεία τους μακροπρόθεσμα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.
περισσότερα >
 
Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ

Ορκίζεται απόψε πρωθυπουργός η Θάνου


E-mail Εκτύπωση
  Από σήμερα το βράδυ η χώρα αναμένεται να έχει νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό, πολύ πιθανό την πρώτη γυναίκα στην Ιστορία της Ελλάδας, στο αξίωμα αυτό.
περισσότερα >
 
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

"SOS" Αγοραστού για το ΕΣΠΑ


E-mail Εκτύπωση
Επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής για την ολοκλήρωση του τρέχοντος και την εκκίνηση του νέου ΕΣΠΑ από πλευράς κυβέρνησης, αλλά και εγρήγορση από την επικείμενη υπηρεσιακή κυβέρνηση κι εκείνη που θα αναδειχθεί από τις εκλογές, ζητά ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κ. Κώστας Αγοραστός επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά τους σοβαρούς κινδύνους που ελλοχεύουν για την οικονομία και τη χώρα σε περίπτωση που δε δοθεί παράταση στο τρέχον ΕΣΠΑ, ενώ παράλληλα δε ληφθούν και οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για τη διαδικασία των εισροών των κοινοτικών κονδυλίων.
περισσότερα >
 
Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΤΕΡΖΟΥΔΗ

Λαρισαία μπήκε σε ΑΕΙ 17 χρόνια μετά


E-mail Εκτύπωση
  Ο κανόνας λέει πως η μητέρα βοηθάει την κόρη, όμως μια λαρισινή οικογένεια το έκανε ανάποδα και μάλιστα με επιτυχή αποτελέσματα.
περισσότερα >
 
ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ

Διέρρευσε βίντεο με το iPhone 6S


E-mail Εκτύπωση
    Οι φήμες θέλουν την Apple να συνεχίζει την παράδοση και τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου να ανακοινώνει τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, με τους λάτρεις να βρίσκονται υπ' ατμών.
περισσότερα >
 
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

Πάγωσαν εργολαβίες στον Βόλο


E-mail Εκτύπωση
Με λουκέτα στα εργοτάξια του Βόλου πάμε σε εκλογές.
περισσότερα >
 
ΓΑΛΑ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Τον Οκτώβριο οι αλλαγές


E-mail Εκτύπωση
Για τον προσεχή Οκτώβριο μετατίθεται, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, η εφαρμογή των επίμαχων ρυθμίσεων για το γάλα, τα αρτοποιεία, αλλά και τα φαρμακεία, οι οποίες ψηφίστηκαν στις 14 Αυγούστου στο πλαίσιο του νόμου 4336/2015 για το νέο Μνημόνιο.
περισσότερα >
 
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Απόγνωση στο Πήλιο για τις ελιές


E-mail Εκτύπωση
Σε δεινή θέση έχουν περιέλθει οι ελαιοπαραγωγοί του Πηλίου λόγω των προβλημάτων που εμφανίστηκαν σε επίπεδο παραγωγής, η οποία παρουσιάζει μείωση σχεδόν 100% στο νότιο Πήλιο και 70% στο κεντρικό.
περισσότερα >
 
ΤΕΣΣΕΡΑ «ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΤΕΛ- Τουριστικά ερίζουν για τους Σύριους


E-mail Εκτύπωση
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε χθες, περίπου στις 7 το απόγευμα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», μεταφέροντας από το λιμάνι της Μυτιλήνης, από όπου είχε αναχωρήσει στις 9.20 το πρωί, άλλους 2.486 πρόσφυγες από τη Συρία. 
περισσότερα >
 
ΕΚΛΟΓΕΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Σε Λάρισα - Καρδίτσα ο Μεϊμαράκης


E-mail Εκτύπωση
Επίσκεψη σε δύο Θεσσαλικές πόλεις περιλαμβάνει η προεκλογική περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
περισσότερα >
 
ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!

Το «90 ΚΑΦΕ» έφαγε διευθυντή ΥΠΕΧΩΔΕ


E-mail Εκτύπωση
Στoν υποβιβασμό του διευθυντή του υπουργείου Υποδομών που ζήτησε να κλείσουν οι μπάρες μπροστά από παράνομα συνδεδεμένο με την εθνική οδό εστιατόριο προχώρησε ο αναπλ. υπουργός Χρήστος Σπίρτζης.
περισσότερα >
 
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Ματαιώνεται η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου


E-mail Εκτύπωση
Ματαιώνεται τελικά η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου στην Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων για τον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος.
περισσότερα >
 
ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 4 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ

Κατέρρευσε ο προϋπολογισμός στο 7μηνο


E-mail Εκτύπωση
Τα capital controls που επιβλήθηκαν στα τέλη Ιουνίου και η στάση πληρωμών που κήρυξε η κυβέρνηση σε προμηθευτές του Δημοσίου, νοσοκομεία και επιχορηγούμενους φορείς, προκειμένου να εξασφαλίσει κονδύλια για την πληρωμή των μισθών και συντάξεων οδήγησαν στην κατάρρευση του προϋπολογισμού στο επτάμηνο του 2015.
περισσότερα >
 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Δείτε τις διακοπές ρεύματος στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Από τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκαν διακοπές ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή σε συνοικίες της Λάρισας στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης του δικτύου. Οι προγραμματισμένες διακοπές που θα ξεκινήσουν στις 7.30 το πρωί θα πραγματοποιηθούν στις παρακάτω περιοχές
περισσότερα >
 
MEIΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΩΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Φαγητά σύμμαχος της μακροζωίας


E-mail Εκτύπωση
Για όσους λατρεύουν τα καυτερά φαγητά τα νέα είναι καλά. Μια έρευνα που έγινε στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ από αμερικανούς και κινέζους ερευνητές δείχνει ότι συχνή κατανάλωση καυτερών και πικάντικων φαγητών, με καυτερές πιπεριές, κάρι και άλλα μπαχαρικά, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου και να ευνοήσει την μακροζωία.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

11 Ισπανοί bloggers αποθεώνουν τα Μετέωρα


E-mail Εκτύπωση
Tη φημισμένη μοναστική πολιτεία των Μετέωρων επισκέφτηκαν πρόσφατα Ισπανοί bloggers και εντυπωσιάστηκαν σε τέτοιο βαθμό ώστε να τη χαρακτηρίζουν «θαύμα»!
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ALPHA

Δεν θα συνεργαστώ με ΝΔ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ


E-mail Εκτύπωση
Την πρώτη προεκλογική συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο κανάλι Alpha. Σημεία από την συνέντευξη του πρωθυπουργού:
περισσότερα >
 
ΕΚΑΨΕ 52 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ

Πυρκαγιά στο Περίβλεπτο Μαγνησίας


E-mail Εκτύπωση
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στις 14:10 στο Περίβλεπτο Μαγνησίας με αποτέλεσμα να καταστραφούν 2 στρέμματα δασικής έκτασης και 50 στρέμματα υπολειμμάτων καλλιεργειών.
περισσότερα >
 
ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Ρύζι: Μέρος μιας υγιεινής διατροφής


E-mail Εκτύπωση
Λίγα είναι τα δημητριακά που μπορούν να συγκριθούν με το ρύζι και τον ρόλο που παίζει στην διατροφή των ανθρώπων παγκοσμίως.
περισσότερα >
 
ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Πυρκαγιές έκαψαν σιτοκαλαμιές στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Άμεσα ανταποκρίθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία στη κατάσβεση πυρκαγιών που σημειώθηκαν σήμερα σε Νίκαια και στα Ασπρόγεια Φαρσάλων.
περισσότερα >
 
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΙΣΟΠΟΣΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Επιχορήγηση 20 εκατ. ευρώ στο Tαμείο Nομικών


E-mail Εκτύπωση
Οικονομική ενίσχυση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ θα δοθεί από το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών στο Ταμείο Νομικών προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συνταξιούχων του.
περισσότερα >
 
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Βόλος: Επέκταση της μονάδας χημειοθεραπείας


E-mail Εκτύπωση
Τα εγκαίνια επέκτασης της μονάδας χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Βόλου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί. Ουσιαστικά η μονάδα χημειοθεραπείας αποκτά δύο νέους χώρους με εξοπλισμό που εξασφάλισε και χρηματοδότησε ο κ. Χαράλαμπος Τσιμάς.
περισσότερα >
 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΕΝΕΤΕ

Χιλιάδες μικρόβια στη σκόνη των σπιτιών


E-mail Εκτύπωση
Η ταπεινή σκόνη που μαζεύεται σε ένα τυπικό σπίτι, «φιλοξενεί» χιλιάδες βακτήρια και μύκητες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη δείχνει ότι η ανάλυση της σκόνης μπορεί να αποκαλύψει με αρκετά μεγάλη ακρίβεια τη γεωγραφική περιοχή της κατοικίας, το φύλο των ενοίκων του σπιτιού και ακόμη το κατά πόσο υπάρχει κατοικίδιο ζώο.
περισσότερα >
 
ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΜΕ ΛΙΜΝΗ

Ποδηλατική διαδρομή στα Τρίκαλα 2.880 μ.


E-mail Εκτύπωση
Ποδηλατική διαδρομή, σύμφωνη με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, συνολικού μήκους 2.880 μέτρων περίπου, που έχει ως αφετηρία της το δημοτικό δάσος Φωτάδας της Δημοτικής Ενότητας Καλλιδένδρου και ακολουθώντας βορειοανατολική κατεύθυνσης θα καταλήγει στον υγρότοπο (λίμνη) της Τοπικής Κοινότητας Μικρού Κεφαλόβρυσου της Δημοτικής Ενότητας Φαλώρειας, σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δήμος Τρικκαίων.
περισσότερα >
 
ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Στο κόμμα της Ζωής και η Βαλαβάνη


E-mail Εκτύπωση
Βέβαιη θεωρείται πλέον η ίδρυση νέου κομματος από την Ζωή Κωνσταντοπούλου και πλέον έχουμε περάσει στην ονοματολογία.
περισσότερα >
 
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ

38 συλλήψεις στην Θεσσαλία


E-mail Εκτύπωση
Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
περισσότερα >
 
19.101 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Άρχισαν οι αιτήσεις για την Κοινωφελή Εργασία


E-mail Εκτύπωση
Ξεκινά από σήμερα και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 19.101 ανέργους για πρόσληψη στα 5μηνα Κοινωφελή Προγράμματα Εργασίας του ΟΑΕΔ.
περισσότερα >
 
«ΑΡΤΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ» ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

«Ζύμωσαν» καινοτόμο βιολογικό ψωμί


E-mail Εκτύπωση
Ενα βιολογικό, καινοτόμο συσκευασμένο ψωμί, προϊόν αρτοποιΐας, χωρίς συντηρητικά και με το όνομα... «Αρτοθαλασσιές» δημιούργησαν φοιτητές του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας, το οποίο συμμετείχε στον Διαγωνισμό ECOTROPHELIA 2015 του ΣΕΒΤ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχανιών Τροφίμων) τον περασμένο Ιούνιο.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΧΟΥΝΤΗΣ

Μπαράζ αποχωρήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ


E-mail Εκτύπωση
Αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ 53 στελέχη της Κ.Ε. του κόμματος για να πάνε στην Λαϊκή Ενότητα Λαφαζάνη. Ανάμεσά τους οι Ησυχος, Λεουτσάκος, Χαραλαμπίδου, αλλά και ο ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής.
περισσότερα >
 
ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Έργα προστασίας σε Αμπελιά και Ενιπέα


E-mail Εκτύπωση
Έργα προστασίας της γέφυρας της Αμπελιάς στα Φάρσαλα αλλά και του ποταμού Ενιπέα στην περιοχή από ακραία καιρικά φαινόμενα, θα υλοποιηθούν μετά από την υπογραφή την Τετάρτη, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, της σύμβασης για την κατασκευή του έργου «Προστασία γέφυρας Αμπελιάς και αναχωμάτων στον Ενιπέα ποταμού», αρχικού προϋπολογισμού 246.000,00 ευρώ.
περισσότερα >
 
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑΙΠΕΔ

Θέλει το ΔΕΣΦΑ η SOCAR


E-mail Εκτύπωση
Το ενδιαφέρον της για το 66% του ΔΕΣΦΑ επαναβεβαίωσε η SOCAR, όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ.
περισσότερα >
 
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Στη στρατιωτική ιατρική με 19.459 μόρια


E-mail Εκτύπωση
  Ο Θωμάς Βασιλούλης από το 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των υποψηφίων της Μαγνησίας αγγίζοντας τα 19.459 μόρια. Η Στρατιωτική Ιατρική Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες της, για τον Θωμά που πέρασε τέταρτος και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Παρά τα πολύ δύσκολα θέματα που έπεσαν φέτος, κατάφερε και έγραψε πολύ υψηλή βαθμολογία πετυχαίνοντας το στόχο του.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δεν αποκλείει το debate ο Τσίπρας


E-mail Εκτύπωση
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε ένα ενδεχόμενο ντιμπέιτ άφησε το Μέγαρο Μαξίμου, αν αυτό πραγματοποιηθεί μετά την προκήρυξη των εκλογών.
περισσότερα >
 
ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

Ομαδική παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας


E-mail Εκτύπωση
  Με… παρεξηγήσεις, διαψεύσεις και διευκρινήσεις, σημαδεύτηκε η αποχώρηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας προς τη «Λαϊκή Ενότητα» και μόνο για… βελούδινο διαζύγιο δεν μιλούν πλέον οι πρώην σύντροφοι.
περισσότερα >
 
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Κάνει δικό της κόμμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου


E-mail Εκτύπωση
Ετοιμη να ανακοινώσει την ίδρυση του δικού της κόμματος φαίνεται πως είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα στα επόμενα 24ωρα, με το μόνο που την καθυστερεί να είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στα "Τσιτσάνεια" ο Δημήτρης Μπάσης


E-mail Εκτύπωση
  Με μια μουσική παράσταση με τίτλο «Τα λαϊκά της Μεγάλης Οθόνης» η περιφερειακή ενότητα Τρικάλων της περιφέρειας Θεσσαλίας γιορτάζει τα φετινά «Τσιτσάνεια».
περισσότερα >
 
ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

Tροφές που διώχνουν τις τοξίνες


E-mail Εκτύπωση
Η αποτοξίνωση είναι μια διαδικασία που γίνεται από τον ίδιο τον οργανισμό, ο οποίος αποβάλλει τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού μέσω του λεμφικού συστήματος, του ιδρώτα, της διούρησης και της αφόδευσης.    
περισσότερα >
 
ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ

Δείτε τις βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


E-mail Εκτύπωση
  Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι βάσεις για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για μεγάλη πτώση τους σε περιζήτητες σχολές. 
περισσότερα >
 
Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ

«Με πλησίασαν δυο π. βουλευτές από Λάρισα»


E-mail Εκτύπωση
Δυο πρώην βουλευτές από τη Λάρισα, οι οποίοι μάλιστα κάποια στιγμή στο παρελθόν είχαν και υπουργικά χαρτοφυλάκια θέλουν να πολιτευτούν με την Ένωση κεντρώων.
περισσότερα >
 
ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πρώτη σε παραγωγικότητα αλλά και άδειες!


E-mail Εκτύπωση
Αντιστέκεται η Γερμανία στην ευρύτερη αβεβαιότητα για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, παρουσιάζοντας χθες σειρά θετικών στοιχείων για την εγχώρια οικονομική δραστηριότητα.
περισσότερα >
 
ΒΟΛΟΣ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Διαφημιστικά πλαίσια σε 52 σημεία


E-mail Εκτύπωση
Αισθητική αναβάθμιση του Βόλου και της Ν. Ιωνίας μέσα από την καταπολέμηση της αφισορύπανσης και ταυτόχρονα, σημαντικά έσοδα στα δημοτικά ταμεία, αναμένεται να εξασφαλιστούν μέσα από τη δημιουργία σταθερών διαφημιστικών πλαισίων στην πόλη.
περισσότερα >
 
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Τι επιδοτείται στο νέο ΕΣΠΑ


E-mail Εκτύπωση
Οι δαπάνες για αμοιβές προσωπικού, για ταξίδια και μετακινήσεις, για χρηματοδοτική μίσθωση, ο ΦΠΑ, οι εισφορές σε είδος, οι αποσβέσεις παγίων, οι επιταγές, οι κρατήσεις υπέρ τρίτων, όπως και οι δαπάνες για προκαταβολές, είναι μεταξύ αυτών που μπορούν, κάτω από προϋποθέσεις, να επιχορηγηθούν ή να επιδοτηθούν στο πλαίσιο μιας παραγωγικής επένδυσης, δημόσιας ή ιδιωτικής, από τα διαρθρωτικά ταμεία μέσω του νέου ΕΣΠΑ.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Η κόρη τράκαρε, ο πατέρας συνελήφθη


E-mail Εκτύπωση
Η 15χρονη κόρη είχε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα, αλλά ο 43χρονος πατέρας της συνελήφθη από αστυνομικούς για παραμέληση ανηλίκου.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

«Πιάσε δυο μανιταρόπιτες…»


E-mail Εκτύπωση
Αποκαλυπτικές είναι οι συνομιλίες μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και μαστροπείας στη Μύκονο, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής.
περισσότερα >
 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ

Έφυγαν άλλοι 22 από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας


E-mail Εκτύπωση
Συνεχίζεται η «αιμορραγία» από μέλη και στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας μετά την επισημοποίηση της διάσπασης.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Στο 2% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ


E-mail Εκτύπωση
Ανοικτό παιχνίδι με αβέβαιο νικητή και έντονη τάση για κατακερματισμό της ψήφου των πολιτών που μπορεί να στείλουν στην επόμενη Βουλή οκτώ -ή ίσως και... εννέα- κόμματα, προοιωνίζονται τα πρώτα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που διενεργούνται για την κάλπη του Σεπτεμβρίου.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Νατάσσα Μποφίλιου στη Λάρισα


E-mail Εκτύπωση
Mε μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι Λαρισαίοι την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου στη πόλη. Η μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ και όπως προβλέπεται το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο
περισσότερα >
 
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ

Η σοκολάτα διώχνει πόνους και κυτταρίτιδα!


E-mail Εκτύπωση
  Η σοκολάτα είναι υπέροχη σε οποιαδήποτε μορφή και στιγμή. Ως ρόφημα, ως πλάκα, ως τούρτα ακόμα και ως μασάζ. Το μασάζ σοκολάτας είναι ιδανικό καθώς όχι μόνο για χαλάρωση αλλά και αποτοξίνωση.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ

205 θέσεις στα Τρίκαλα για τα νέα πεντάμηνα


E-mail Εκτύπωση
Η πολυαναμενόμενη προκήρυξη για τη τρίτη φάση της κοινωφελούς εργασίας και τις 19.101 θέσεις εργασίας, είδε το φως της δημοσιότητας. Η σχετική πρόσκληση για την πεντάμηνη εργασία εκδόθηκε από πλευράς ΟΑΕΔ με τις αιτήσεις των ανέργων (ηλικίας 18 ετών και άνω) να πραγματοποιούνται μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου και ξεκινάνε από αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ: www.oaed.gr
περισσότερα >
 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

«Παρών» το bullying στην εκπαίδευση


E-mail Εκτύπωση
Σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης εκδηλώνονται φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού, με τη σοβαρότητα των περιστατικών να κλιμακώνεται με την ηλικία.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Αλλάζουν δρόμους οι λαϊκές αγορές του Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Σε νέες θέσεις θα λειτουργήσουν το δίμηνο από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου, οι λαϊκές αγορές του Δήμου Βόλου.
περισσότερα >
 
1.110 ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ 600 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΡΩΝ

Έρχονται 2.440 προσλήψεις από το υπ. Υγείας


E-mail Εκτύπωση
Εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών για την πλήρωση 2.440 κενών οργανικών θέσεων, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, σε φορείς του υπουργείου Υγείας, μετά την υπογραφή της σχετικής Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ).
περισσότερα >
 
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Στον αέρα η σχολική χρονιά στη Μαγνησία


E-mail Εκτύπωση
Εκπαιδευτικοί δεν ξέρουν πού θα βρεθούν - Φημολογία για έναρξη των μαθημάτων στις 22 Σεπτεμβρίου
περισσότερα >
 
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΚΗΝΙΚΟ

Νέα δημοσκόπηση: ΣΥΡΙΖΑ 24% - ΝΔ 22%


E-mail Εκτύπωση
Δημοσκόπηση-ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό βλέπει το φως της δημοσιότητας,
περισσότερα >
 
ΠΙΘΑΝΗ ΒΛΆΒΗ ΚΆΠΟΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

Αστικά λύματα μολύνουν τον Σεσκουλιώτη


E-mail Εκτύπωση
Ρύπανση από αστικά λύματα έδειξαν οι αναλύσεις στο χείμαρρο Σεσκουλιώτη.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ

Εξι τροφές που ενισχύουν τη λίμπιντο


E-mail Εκτύπωση
Δεν είναι βέβαιο ότι οι «παλιές» λέγοντας ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι εννοούσαν αυτό ακριβώς, αλλά πλέον η επιστήμη μας βεβαιώνει ότι μπορούμε να ενισχύσουμε την ερωτική μας επιθυμία, καταναλώνοντας συγκεκριμένες τροφές!
περισσότερα >
 
ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Σχολικά βοηθήματα σε μαθητές των Τρικάλων


E-mail Εκτύπωση
Και με το... παραπάνω ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι των Τρικάλων στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων για συγκέντρωση σχολικών βοηθημάτων, που θα δοθούν σε μαθητές με οικονομικές δυσκολίες, καθώς αυτή η πρόσκληση έτυχε ευρείας αποδοχής.
περισσότερα >
 
ΔΥΟ ΕΚΑΤ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

Αφίξεις ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό


E-mail Εκτύπωση
Η κακή οικονομική κατάσταση, το κλίμα ανησυχίας και τα capital controls δεν φαίνεται, τελικά, να πτόησαν τους τουρίστες που επέλεξαν και φέτος (μαζικά) να επισκεφθούν την Ελλάδα.
περισσότερα >
 
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Εκδηλώσεις για την αυγουστιάτικη πανσέληνο


E-mail Εκτύπωση
Υπό το φως του φεγγαριού, διοργανώνοντας εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας υποδέχεται το κοινό στους αρχαιολογικούς χώρους αρμοδιότητάς της, στο πλαίσιο του φετινού καθιερωμένου εορτασμού της αυγουστιάτικης πανσελήνου από το υπουργείο Πολιτισμού.
περισσότερα >
 
ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Τα 11 επικουρικά Ταμεία που ενοποιούνται


E-mail Εκτύπωση
Με την ενοποίηση, από την 1η Σεπτεμβρίου, 11 επικουρικών ταμείων - ΝΠΔΔ στο ΕΤΕΑ, ξεκινά η εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου για τις συντάξεις.
περισσότερα >
 
ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

Παρελθόν από τη Εθνική ο Φάνης Γκέκας


E-mail Εκτύπωση
Τέλος στην καριέρα του με την Εθνική ομάδα αποφάσισε να βάλει ο Λαρισαίος Φάνης Γκέκας έπειτα από 78 συμμετοχές και 24 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος.
περισσότερα >
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΞΠΡΕΣ

«Κλείδωσαν» οι κάλπες για τις 20 Σεπτεμβρίου


E-mail Εκτύπωση
Η 20η Σεπτεμβρίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ημερομηνία των βουλευτικών εκλογών ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος προσανατολίζεται στο να μην συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
περισσότερα >
 
ΜΕΧΡΙ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

38 προσλήψεις στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου


E-mail Εκτύπωση
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομισθίων), συνολικά τριάντα οκτώ (38) ατόμων για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου, σε Τμήματα της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του ΝΠΔΔ Δήμου Βόλου «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού - ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ», που εδρεύει στο Βόλο, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.
περισσότερα >
 
ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ούτε ο Στουρνάρας πήγε στη Ζωή


E-mail Εκτύπωση
Επιστολή στην πρόεδρο της Βουλής έστειλε ο διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, σχετικά με την πρόσκληση να παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Δηλώνει αδυναμία να παραστεί, παραθέτει σειρά ημερομηνιών που ήταν διαθέσιμος, αλλά δεν έλαβε πρόσκληση και δηλώνει πρόθυμος να προσέλθει μετά τις εκλογές.
περισσότερα >
 
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Εννέα θέσεις εργασίας στον Δήμο Τρικκαίων


E-mail Εκτύπωση
  Στην τελική έγκριση θέσεων για του δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα προχώρησε, με απόφασή του που αναρτήθηκε στη «Δι@ύγεια», το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
περισσότερα >
 
ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Ζητά δανεικά το ΙΚΑ για να πληρώσει συντάξεις


E-mail Εκτύπωση
  Την ώρα που η κυβέρνηση και ασχολείται με τις επόμενες εκλογές και την ημερομηνία διεξαγωγής τους, στην πραγματική οικονομία προκύπτουν μεγάλα, ρεαλιστικά προβλήματα, τα οποία ζητούν λύση και απασχολούν μεγάλη μερίδα της κοινωνίας.
περισσότερα >
 
ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Συνελήφθη Τσέχα στην Καρδίτσα


E-mail Εκτύπωση
Στη σύλληψη μίας γυναίκας Τσέχικης καταγωγής προχώρησε η αστυνομία στην Καρδίτσα τη Δευτέρα.
περισσότερα >
 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΧΘΕΣ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Σε καλό δρόμο η σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ


E-mail Εκτύπωση
  Στη σύνταξη των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και στα οργανωτικά θέματα των εκλογών επικεντρώθηκε η χθεσινή πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
περισσότερα >
 
ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

«Μύθος» πως κάνουν καλό τα 8 ποτήρια νερό


E-mail Εκτύπωση
Λένε πως κάθε άνθρωπος πρέπει να πίνει 8 ποτήρια νερό την ημέρα, διότι έτσι κάνει καλό στην υγεία του, φαίνεται νεότερος και έχει πιο λαμπερό δέρμα.
περισσότερα >
 


Σελίδα 1 από 471

Ραβανί με ινδοκάρυδο
η συνταγή της
ημέρας
Ραβανί με ινδοκάρυδο ...
περισσότερα >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
>
Δείτε τι λέει
το ωροσκόπιό σας για την
Σήμερα
περισσότερα >
 
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτός ο μπάτσος [Σκούρτης Γιώργος]
Αυτά που θα διαβάσετε βασίζονται σε αληθινά γεγονότα, πραγματικούς ανθρώπους που ζούνε δίπλα μας –...
περισσότερα >

laikos radio 11Μουσική
Θέατρο
Σινεμά
Τηλεόραση • ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Νέα συγκάλυψη του οικονομικού σκανδάλου στον ΟΠΑΔ»
  περισσότερα >
 • ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Τα ΚΔΑΠ απαραίτητα για την ελληνική οικογένεια
  περισσότερα >
 • ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία
  περισσότερα >
 • ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: «Αναδιάρθρωση της Σούπερ Λίγκα»
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Δήλωση για την απαξίωση των εργαζομένων
  περισσότερα >
 • Ψύρρας: Για τη συμμετοχή του ΣΕΤΕ σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης
  περισσότερα >
 • ΨΥΡΡΑΣ: Προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών
  περισσότερα >
 • ΜΕΪΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αναδιάρθρωση του ΙΚΑ και κλείσιμο υποκαταστήματος Νέας Ιωνίας Μαγνησίας
  περισσότερα >
Για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος εμπιστευτείτε την εμπειρία της Plushost.gr για την κατασκευη eshop. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η επένδυσή σας θα αποδώσει.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

athleticlarissa

sportrikala

kosmoslarissa

e-enimerosi

bestcars-logo

Στο WIZ.gr θα βρείτε θήκες iphone, θήκες κινητών, θήκες tablet, Θήκες ipad, και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ smart phones και tablets.


athensgreece

Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα ωραία Τρίκαλα..!!!...
Κώστας ΑγοραστόςΚώστας Αγοραστός
Για μια Περιφέρεια χωρίς διακρ...
Αμπελάκια ΛάρισαςΑμπελάκια Λάρισας
Πεζοπορώντας με τον Πάνα.........
Τσαγκαράδα - ΠήλιοΤσαγκαράδα - Πήλιο
Ένα όμορφο αφιέρωμα στην Τσαγκ...
Ο Μύλος των ΞωτικώνΟ Μύλος των Ξωτικών
Ο Μύλος Των Ξωτικών στα Τρίκαλ...
δείτε περισσότερα >


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΑΚΟΣ


ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 16 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336