REX 728X90 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
13:08
ΥΓΕΙΑ
18 καινούρια ασθενοφόρα, δωρεά του ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου, αναμένεται να ενταχθούν στον στόλο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας μέχρι το τέλος του μήνα. Με ακόμη 13 ασθενοφόρα θα ενισχυθεί το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας από τις αρχές του χρόνου, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.
Το αδυνάτισμα θέλει προσωπικό κίνητρο, υπομονή και επιμονή. Εξίσου σημαντικό είναι να θέσει ο καθένας από εμάς ρεαλιστικούς στόχους και να μην ψάχνει για μαγικές λύσεις με αδυνατιστικά προϊόντα https://www.my-pharmacy.gr/tag/adunatistika-proionta για εντυπωσιακές αλλαγές.
Οι μπανάνες είναι ένα από τα αγαπημένα φρούτα πολλών και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γευστικό φρούτο. Περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, είναι πλούσια σε βιταμίνες (Α, Β, C, D) ενώ έχει μόνο 88 θερμίδες. Εκτός, όμως από αυτά έχει και άλλα οφέλη, πολύ σημαντικά.
Τα 405 έχουν φτάσει τα καταγεγραμμένα κρούσματα της ιλαράς στην Ελλάδα, σύμφωνα νεότερα δεδομένα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η συχνότητα των κρουσμάτων εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη στη Νότια Ελλάδα προσβάλλοντας κυρίως μικρά παιδιά από κοινότητες Ρομά.
«Στηρίζοντας την υγεία»: το μεγάλο πρόγραμμα δωρεών του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ύψους 200εκατ. ευρώ στον ζωτικό χώρο της υγείας, με ανεγέρσεις δυο νέων Νοσοκομείων, μιας νοσηλευτικής σχολής, με ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, με δημιουργία πτητικού στόλου για αεροδιακομιδές και ενίσχ
Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο που –όπως αναφέρουν- ανατρέπει τον σταθερό ημερήσιο και εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας τους και σμπαραλιάζει κάθε κανονικότητα στο ωράριο.
Τα προϊόντα Power Health αδυνάτισμα ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κατηγορία εξελιγμένων σκευασμάτων, τα οποία έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Για αυτό το λόγο τα προτιμάει σε μεγάλο βαθμό το καταναλωτικό κοινό. Ωστόσο, θα πρέπει ν όλοι μας να έχουμε ρεαλιστικούς στόχους, όταν αναφερόμ
Η Vichy είναι μια από τις εταιρείες καλλυντικών που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και στη χώρα μας. Κυκλοφορεί στο εμπόριο μία σειρά από εξελιγμένα προϊόντα, παρέχοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Ένα από αυτά είναι και η σύσφιξη προσώπου, που απασχολεί πολλές γυναίκες.
Το αδυνάτισμα είναι για τους περισσότερους ανθρώπους ένας χαμένος αγώνας, αφού όσο και αν προσπαθούν δεν καταφέρνουν στο τέλος να «κάψουν» τις θερμίδες που πήραν τρώγοντας. Έτσι, οι περισσότεροι απογοητεύονται και αποφασίζουν να σταματήσουν την προσπάθειά τους, εγκαταλείποντας κάθε σκέψη για μείωση
Τα προϊόντας Power Health αδυνάτισμα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα για αυτό το λόγο και τα προτιμούν σε μεγάλο βαθμό άνδρες και γυναίκες. Η συγκεκριμένη εταιρεία προωθεί στην αγορά εξειδικευμένες φόρμουλες που έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Ωστόσο, όπως συμβαίνει σε κάθε ανθρώπινη π
 
Σελίδα 3 από 497

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

onlarissa

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336