olimpos amigdalo

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
23:13
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Καταβάλλονται τα Οικογενειακά Επιδόματα Γ' Τριμήνου 2016 στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέσω του taxisnet μέχρι και 23-09-2016 και πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τους ηλεκτρονικούς ελέγχους, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ.
Βουλιάζουν στα χρέη τα ασφαλιστικά ταμεία, η «μαύρη τρύπα» από τις οφειλές των ασφαλιστικών εισφορών φτάνει στο ιλλιγγιώδες ποσό των 33,6 δισ. ευρώ.
Η νέα γενιά των 100 ευρώ κάνει την εμφάνισή της στην αγορά εργασίας την ίδια ώρα που οι δανειστές απαιτούν και νέα μείωση στον κατώτατο μισθό του ιδιωτικού τομέα. Μπροστά στον εφιάλτη της ανεργίας, όλο και περισσότεροι νέοι αναγκάζονται να απασχολούνται με δουλειές του ποδαριού αποδεχόμενοι μισθού
Στο 1,14 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση στο εννιάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, από 2,5 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος.
Αλλάζει το τοπίο για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις που τελούν υπό πτωχευτική διαδικασία με τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στον «Πτωχευτικό Κώδικα», που έθεσε το υπουργείο Δικαιοσύνης δημόσια διαβούλευση έως τις 27 Οκτωβρίου.
Έντονο είναι και στον Νομό Μαγνησίας το ενδιαφέρον δικαιούχων και εμπόρων, για την εφαρμογή του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για νέους ανέργους ηλικίας από 25 έως 29 ετών, οι οποίοι πρόκειται να απασχοληθούν σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.
Ξανά στο προσκήνιο φέρνει το ΔΝΤ τις απαιτήσεις του για μείωση του αφορολόγητου ορίου που ισχύει για μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες καθώς επίσης την κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών ώστε να δεχθεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα για την Ελλάδα.
Την αντίδραση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ προκάλεσε η παραδοχή του διοικητή του Ταμείου Δημήτρη Τσακίρη ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία.
To θέμα της αξιοποίησης του κρατικού αερολιμένα Αγχιάλου για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας συζητήθηκε σε χθεσινή σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο Βόλου.
Αντιμέτωπη με ένα ακόμα γρίφο βρίσκεται η Ελληνική κυβέρνηση, εν όψει της έναρξης της δεύτερης αξιολόγησης. Οι επικεφαλής αναμένονται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα, προκειμένου να πιάσουν και πάλι δουλειά, ενώ από σήμερα τα τεχνικά κλιμάκια που βρίσκονται όλο αυτό τον καιρό στην Ελλάδα θα ξεκινήσο
 
Σελίδα 5 από 664

 

e-shop-baner-250X300pixel

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336