728x90 olimpos

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
03:24
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018
Προγραμματική σύμβαση με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.), για την διενέργεια τεχνικογεωλογικής έρευνας οριοθέτησης των πληγέντων περιοχών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, από τις κατολισθήσεις του 2018, πρόκειται να συνάψει ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου.
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018
Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 7 άτομα, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας.
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018
Ο «Κλεισθένης» ανοίγει διάπλατα το παράθυρο των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου και όλα πλέον άρχισαν να κινούνται σε κλίμα προεκλογικής περιόδου.
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018
Λύση στο πρόβλημα που δημιουργεί στο αγροτικό κεφάλαιο περιοχών του Νομού Τρικάλων η «δράση» των αγριογούρουνων, θα αναζητηθεί αύριο Δευτέρα σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων.
Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018
Ξεκίνησαν από την Παρασκευή το πρωί οι εργασίες στον χώρο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας.
Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018
Η νέα γεωργία και η νέα γενιά συνενώνονται και στον Δήμο Τρικκαίων. Αυτό το γενικό μήνυμα δόθηκε στην ημερίδα, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΓΠΑ), όπου παρουσιάστηκαν δράσεις κατάρτισης και συμβουλευτικής που υλοποιήθηκαν από το ΓΠΑ από τον Φεβρουάριο έως τον Ιού
Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018
Στον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Βόλου θα καταλήγουν τα απόβλητα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, για διάστημα τεσσάρων μηνών, όπως προκύπτει από σύμβαση που υπέγραψε το ίδρυμα υγείας με εταιρία που εδρεύει στην Πάτρα στις 6 Ιουλίου και δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».
Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018
Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίος θα παραστεί στα σημερινά εγκαίνια της νέας πτέρυγας της ΣΜΥ (εστιατόρια και μαγειρεία), τα οποία κατασκευάστηκαν με την οικονομική συνδρομή της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018
Το απαραίτητο πιστοποιητικό καταλληλότητας έλαβαν από την αρμόδια αρχή 20 παιδικές χαρές σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Καρδίτσας και παραδίδονται προς χρήση στο κοινό.
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018
Οι καταρρακτώδεις βροχές και τα μπουρίνια του Ιουνίου και των πρώτων ημερών του Ιουλίου, μπορεί να έχουν προκαλέσει προβλήματα σε υποδομές, καλλιέργειες και καλοκαιρινές επιχειρήσεις, για τη ΔΕΥΑΜΒ όμως ήταν μόνο ευεργετικές, αφού στην καρδιά του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την ποιό
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018
Παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία το νέο τμήμα της ανακατασκευασμένης οδό Ηπείρου, από την οδό Παναγούλη έως και την 28η Οκτωβρίου. Οι εργασίες συνεχίζονται στο τμήμα της Ηπείρου, από την 28η Οκτωβρίου εως και την οδό Μιαούλη.
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018
Πλέον των 1.000 ανθρώπων βροντοφώναξαν το βράδυ της Τετάρτης υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας από το κέντρο της Ελλάδας.
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018
Φαίνεται να προχωράει η παραχώρηση στρατιωτικών εκτάσεων στο Δήμο Λαρισαίων αλλά οι ρυθμοί είναι αργοί και χειροπιαστό αποτέλεσμα δεν υπάρχει.
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018
Τριήμερο πένθος κηρύσσει ο Δήμος Λαρισαίων για την εκδημία του Μακαριστού Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου, από την Πέμπτη 12 Ιουλίου έως το Σάββατο 14 Ιουλίου.
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018
Στη χορήγηση έξι απορριμματοφόρων για να καλυφθούν οι ανάγκες στο Δήμο Πύλης προχωρά το υπουργείο Υποδομών.
Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018
Μετά τα κουνούπια που είναι σχεδόν μόνιμο πρόβλημα για τους κατοίκους των Μεσάγγαλων, εντάθηκαν και οι επιθέσεις των αδέσποτων σκυλιών.
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018
Ριζικά αναμένεται να αλλάξει η όψη στο κέντρο της Λάρισας στο ύψος της πλατείας Μπλάνα, μετά το «πράσινο φώς» που άναψε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Λάρισας, το οποίο ενέκρινε κατά πλειοψηφία την εκτέλεση έργων ύψους 2,6 εκ. ευρώ.
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018
Πρόσθετη χρηματοδότηση για το έργο των τεσσάρων κυκλικών κόμβων του Βόλου, ύψους 360.553 ευρώ δέσεμυσε με απόφασή του ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Γ. Δέδες. Το συμπληρωματικό ποσό εγκρίθηκε λόγω αύξησης του οικονομικού αντικείμενου της αρχικά εγκεκριμένης μελέτης.
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018
Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» των πρώτων 13 έργων των δύο νέων Προσκλήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης, συνολικού προϋπολογισμού 31.867.775,94 ευρώ, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018
Προβλήματα δημιούργησε η πολύ έντονη βροχόπτωση με ισχυρούς ανέμους που έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου ,στο αγροτικό δίκτυο και στη μηλοκαλλιέργεια, ενώ πρόβλημα υπάρχει στους δημοφιλείς προορισμούς , κυρίως τα Σαββατοκύριακα με την ύδρευση.
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018
Ολοκληρώθηκαν πολύ πιο γρήγορα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες οι εργασίες συντήρησης του δρόμου Γιάννουλης -Τυρνάβου, οι οποίες ξεκίνησαν με την υπογραφή της σύμβασης και διακόπηκαν λόγω της χειμερινής περιόδου και των χαμηλών θερμοκρασιών.
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Σχεδόν το σύνολο των Δήμων της χώρας έχουν υποβάλλει ένα ή παραπάνω αιτήματα για χρηματοδότηση από τα Προγράμματα ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ». Αυτό σημειώνουν πηγές του Υπουργείου Εσωτερικών και δίνουν αναλυτικά στοιχεία για την πορεία του προγράμματος.
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Αγώνας δρόμου προκειμένου τα προνοιακά επιδόματα να φθάσουν στα χέρια των δικαιούχων στο τέλος της εβδομάδας, ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα στο Δήμο Καρδίτσας.
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Ευθύνες στον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, ότι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου «Κλεισθένης», «επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τον δημόσιο διάλογο από το νομοσχέδιο, θέτοντας στον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ.
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Με την ακρόαση φορέων συνεχίζεται από το πρωί η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα «Κλεισθένης», που προβλέπει την καθιέρωση της απλής αναλογικής και την κατάτμηση της Β' Αθήνας σε τρεις μικρότερες περιφέρειες και το
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ευφημιανού Λύσης και Παναγίας Ξενιά, στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής Βόλου, θα τελέσουν οι Μητροπολίτες Ταμασσού και Ορεινής (Κύπρου) κ. Ησαΐας και Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη και του Δημάρχο
Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018
Είκοσι λεπτά στάθηκαν αρκετά για να καταστρέψει η έντονη βροχόπτωση, το χαλάζι και οι δυνατοί άνεμοι τους κόπους των αγροτών.
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018
Παρατείνονται τα έργα στην οδό Μανδηλαρά στο κέντρο της Λάρισας.
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018
Ο Δήμος Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου, προβαίνει στην αποκατάσταση και επανάχρηση του κτιριακού συγκροτήματος Ξενία Καλαμπάκας, σε κτίριο διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και σε χώρο αναψυκτηρίου, σύμφωνα με τη δράση «Δ
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018
«Πράσινο φως» για να καταστούν προσβάσιμες από άτομα με κινητικές αναπηρίες τρεις ακόμη παραλίες του Δήμου Βόλου, πλην του Αναύρου όπου ήδη υπάρχουν υποδομές αν και θα αναβαθμιστούν, άναψε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.
 
Σελίδα 1 από 202

 

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336