kefir olimpos 728x90

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
13:12
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011
Τρεις μήνες επιπρόσθετη στρατιωτική θητεία – και για τους τρεις κλάδους – προτείνει η μελέτη που έκανε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμυνας (ΓΕΕΘΑ), οι άξονες της οποίας παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής χθες στο «Πεντάγωνο». Υπέρ της αύξησης της θητείας τάχθηκαν και βο
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011
Ενώ οι φοιτητές του περίφημου Πανεπιστημίου ΜΙΤ της Βοστώνης επιβαρύνονται χιλιάδες δολάρια τον χρόνο για την παρακολούθηση μαθημάτων, το πανεπιστήμιο ανακοινώνει νέο πρόγραμμα που επιτρέπει σε οποιονδήποτε από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου να παρακολουθεί δωρεάν μαθήματα μέσω Διαδικτύου, καθώς κα
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011
Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησαν τα 23 πανεπιστήμια της Ελλάδας, καταθέτοντας από κοινού, στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή, κατά της εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου Πλαισίου για τα ΑΕΙ.
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011
Δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό η έγκριση δημοπράτησης για το έργο του Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας με τίτλο: «Εξοπλισμός Ειδικών Σχολείων και Τμημάτων Ένταξης του Δήμου Βόλου».
Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2011
Στις 9 Δεκεμβρίου, όσοι μαθητές της Γ' λυκείου μπήκαν στο Ηλεκτρονικό Φροντιστήριο, την καινούργια ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας που περιλαμβάνει ψηφιακά εκπαιδευτικά βοηθήματα, αντιμετώπισαν το πρώτο... online διαγώνισμα Αρχαίων Ελληνικών!
Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011
Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση για τους εισακτέους στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στην έδρα του στην Πάτρα.
Σάββατο, 17 Δεκέμβριος 2011
 Δεν έμεινε ατιμώρητη τελικά, η μούντζα του 16χρονου μαθητή προς τους επισήμους στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα.
Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2011
Αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής των παιδιών πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών στα ΑΕΙ ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας. Στόχος είναι να διορθωθούν τα στρεβλά του, ιδιαίτερα, προβληματικού συστήματος, που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά φέτος και φέρει την υπογραφή του πρώην υφυπουργού κ. Ιωάννη Πανάρετο
Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011
Δεν τίθεται θέμα μετακίνησης των τεσσάρων Τμημάτων του ΤΕΙ Καρδίτσας και των δύο Τμημάτων του ΤΕΙ Τρικάλων στη Λάρισα, τουλάχιστον για την ώρα, όπως ειπώθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ Λάρισας.
Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2011
Την πάγια θέση της αιρετής Περιφέρειας Θεσσαλίας, για περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων του ΤΕΙ Λάρισας που λειτουργούν στο Θεσσαλικό διαμέρισμα, διατυπώνει για μία ακόμη φορά με δημόσια δήλωση του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός.
Τετάρτη, 14 Δεκέμβριος 2011
Οι πολυήμερες εκδρομές θα γίνονται μόνο εάν θα συμμετάσχει η πλειονότητα των μαθητών της τάξης. Αυτό ορίζει νέα απόφαση του υπ. Παιδείας, που εστιάζει μετ' επιτάσεως στην τήρηση των αυστηρών προδιαγραφών για την πραγματοποίηση μιας πολυήμερης (για 4 ή 5 ημέρες) σχολικής εκδρομής.
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011
  Το ουσιαστικό ενδιαφέρον του Δήμου Καρδίτσας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού για το παράρτημα Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας, όσον αφορά τουλάχιστον τις κτηριακές υποδομές του, επιβεβαίωσε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο.
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011
Στις κάλπες προσέρχονται αύριο περισσότεροι από 2.600 καθηγητές του νομού προκειμένου να αναδείξουν νέα διοίκηση στην ΕΛΜΕ Λάρισας.
Τρίτη, 13 Δεκέμβριος 2011
Απονεμήθηκαν οι υποτροφίες ΟΤΕ – COSMOTE για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 και σε πρωτοετείς φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων από το νομό Τρικάλων.
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011
Μία νέα υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας, είναι διαθέσιμη για τους μαθητές της Τρίτης Λυκείου.
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011
Σήμερα το μεσημέρι, θα ξεκινήσει από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας η δωρεάν πρόσθετη Εκπαιδευτική Στήριξη σε μαθητές των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011
Στην αρχή θεωρήθηκε λαϊκισµός. Στη συνέχεια δηµοσιογραφική υπερβολή. Τα στοιχεία ωστόσο είναι πλέον αµείλικτα. Το ένα περυσινό κρούσµα ασιτίας µαθητή σε σχολείο της πρωτεύουσας δεν έµεινε εκεί.
Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011
Η Ακαδημία των Πολιτών, το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, που με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην υπόλοιπη Θεσσαλία, ανοίγει τις πύλες του και στα Τρίκαλα.
Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2011
Τον Ιανουάριο του 2012 θα διοριστούν τελικά οι 400 νεοεκλεγμένοι καθηγητές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.
Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2011
Δόθηκε σήμερα η έγκριση συμβασιοποίησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για το έργο «Αποπεράτωση Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων των Διδακτηρίων 1ου & 2ου Γυμνάσιου και Λυκείου του Δήμου Πύλης Π.Ε. Τρικάλων» προϋπολογισμού 480.000,00 ευρώ.
Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2011
Κυνήγι Χίμαιρας αποδεικνύεται τελικά η προσπάθεια των τοπικών φορέων-Δήμος, περιφέρεια, επιμελητήριο κλπ-από το καλοκαίρι και μετά για τη διατήρηση των τμημάτων ΤΕΙ στην περιοχή μας.
Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα EUROSCOLA, δίνει τη δυνατότητα σε νέους ευρωπαίους να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις εμπειρίες τους, αλλά και πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως επίσης και να γνωριστούν.
Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2011
Μπορεί να πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα ωστόσο το 25% των βιβλίων δεν έχει φτάσει ακόμα στα σχολεία της χώρας όπως αναφέρουν μέλη της διοίκησης της ΟΛΜΕ.
Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2011
Οι περικοπές στις αποδοχές των εκπαιδευτικών φάνηκαν ανεξίτηλα στην κάλπη. Τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών στην Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Τρικάλων (ΕΛΜΕΤ) είναι αποκαλυπτικά των διαθέσεων των καθηγητών απέναντι στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Το ποσοστό της ΠΑΣΚ έπεσε στο 13,7
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011
Ενημερωτική επιστολή προς τους βουλευτές Καρδίτσας έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος, με στόχο να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στα τέσσερα τμήματα ΤΕΙ που λειτουργούν στην Καρδίτσα.
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011
Η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων για σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, η οποία ως γνωστό γίνεται ηλεκτρονικά, ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011
Προς αναβολή οδηγείται η διεξαγωγή εντός του 2012 του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, λόγω της κρίσης και δεδομένου ότι την επόμενη χρονιά οι διορισμοί θα κινηθούν σε μηδενικά επίπεδα.
Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2011
Κατηγορία: κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από καθηγητή. Απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου στο οποίο παραπέμφθηκε: προσωρινή παύση 6 μηνών!
Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011
Τη νέα τους διοίκηση καλούνται να εκλέξουν την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου οι καθηγητές του νομού Τρικάλων. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και ελεγκτικού συμβουλίου θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΕΛΜΕ Τρικάλων, επί της
Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011
Εντελώς διαφορετική φαίνεται πως είναι πλέον η ιδέα που έχει η νέα γενιά για το Δημόσιο. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, στην οποία πήραν μέρος νέοι άνθρωποι, ηλικίας από 18 ώς 34 ετών.
 
Σελίδα 90 από 93

 

ΠΟΥ PHC 300x250

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336