rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
03:53
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012
Τροπολογία που θα παρατείνει την εισαγωγή των αποφοίτων Γενικών Λυκείων (ή άλλου τύπου Λυκείου) σε ποσοστό 10% επί των θέσεων εισακτέων σε κάθε σχολή ή τμήμα θα καταθέσει το υπουργείο Παιδείας.
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012
Δι' αλληλογραφίας θα κληθούν να ψηφίσουν οι πανεπιστημιακοί και οι διδάσκοντες στα ΤΕΙ, στα ιδρύματα των οποίων δεν είναι δυνατό να οργανωθούν εκλογές για τα Συμβούλια Ιδρύματος.
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012
Αρχισαν επίσημα σήμερα το απόγευμα με τη συμμετοχή 500 και πλέον σπουδαστών οι εργασίες του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου και στην πόλη των Τρικάλων.
Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2012
Το πανεπιστήμιο είναι εδώ και θέλει να το γνωρίσουν οι μαθητές της περιοχής. Τους πρώτους 140 τελειόφοιτους μαθητές δύο σχολικών μονάδων της Μαγνησίας, υποδέχθηκε χθες στους κόλπους του το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της «Εβδομάδας Γνωριμίας» με το θεσσαλικό ΑΕΙ και με στόχο οι Βολιώτες μα
Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2012
Δεν καταργείται η σίτιση των φοιτητών, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, απαντώντας σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κατάργηση.
Κυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012
Σε περίοδο μεγάλης αναταραχής μπαίνουν τα πανεπιστήμια, μετά τις αναβληθείσες εκλογικές διαδικασίες στα τέσσερα ιδρύματα της χώρας, όπου οι διδάσκοντες κλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα εν μέσω «πολεμικού κλίματος» να ψηφίσουν για το νέο Συμβούλιο Διοίκησής τους (Θεσσαλίας, Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης
Σάββατο, 18 Φεβρουάριος 2012
Μετά τις πολλές συμμετοχές των πολιτών, αλλά και το υψηλό επίπεδο των διαλέξεων από γνωστούς καθηγητές των Πανεπιστήμιων όλης της χώρας συνεχίζεται στη Λάρισα, όπως και σε όλη τη Θεσσαλία, για δεύτερη χρονιά η λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου από την Ακαδημία των Πολιτών Θεσσαλίας.
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012
Με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών του ΤΕΙ Λάρισας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, με αντικείμενο το κοινό αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας να συμπεριληφθούν τα 4 τμήματα του ΤΕΙ στο μηχανογραφικό της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς.
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012
Η χθεσινή κινητοποίηση μαθητών στο Βόλο έφερε στο φως το θέμα της χρηματοδότησης των Γυμνασίων – Λυκείων και σύμφωνα με τα στοιχεία της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτή τη στιγμή, το χρηματικό ποσό των 138.908,44 ευρώ διαθέτουν συνολικά στα ταμεία τους τα σχολεία του Δήμου Βόλου
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος 2012
Ξεκινάει με 400 και πλέον σπουδαστές το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Τρικάλων ενώ θα συνεχίζονται οι εγγραφές και την επόμενη εβδομάδα. Η ζήτηση είναι μεγάλη και είναι σίγουρο από τους διοργανωτές ότι ο αριθμός των 500 ατόμων όσο δηλαδή και η χωρητικότητας του Πνευματικού Κέντρου που θα γίνονται οι
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Κουφογάζου αύριο Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου δεν θα λειτουργήσουν τα παρακάτω σχολεία: Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο κεντρικού οικισμού Ροποτού, Δημοτικό Σχολείο Παλαιοχωρίου Γαρδικίου και Δημοτικό Σχολείο Βαλκάνου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επ
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012
Κανονικά θα λειτουργήσει αύριο το 13ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Παγασών – Αναλήψεως), καθώς αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο σύστημα κεντρικής θέρμανσης της παλαιάς πτέρυγας.
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012
Την εισαγωγή του μαθήματος της μαγειρικής, προτείνουν οι ειδικοί για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παιδικής παχυσαρκίας, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει λάβει ανησυχητικές διαστάσεις και στη Ελλάδα.
Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2012
Μαθητές όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Θεσσαλίας συναντώνται με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και τους Δημάρχους των παρακάρλιων Δήμων την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012.
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Κουφογάζου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα στενά της Πύλης και πάνω δε θα λειτουργήσουν ούτε αύριο Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012
Χωρίς θέρμανση, λόγω βλάβης, έχουν μείνει έξι τμήματα σε δημοτικό σχολείο του Βόλου και μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά, οι μαθητές δεν θα κάνουν μάθημα.
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012
Περίπου 50 φοιτητές μπλόκαραν την είσοδο της Γεωπονικής Σχολής Φυτόκου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, από τις 7 το πρωί και δεν επέτρεψαν να στηθούν οι κάλπες, ούτε φυσικά την είσοδο των μελών ΔΕΠ για να ψηφίσουν.
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012
Μια σειρά μεταβολών στις σχολικές μονάδες εκπαίδευσης του δήμου Καλαμπάκας προτείνουν οι διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Τρικάλων.
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012
Νέο Δημοτικό Σχολείο αποκτούν οι μαθητές των Καλών Νερών μετά από την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ που υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.
Τρίτη, 14 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Κουφογάζου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα στενά της Πύλης και πάνω δε θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Κουφογάζου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα στενά της Πύλης και πάνω δε θα λειτουργήσουν ούτε αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Κυριακή, 12 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Κουφογάζου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα στενά της Πύλης και πάνω δε θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2012
Ανακατατάξεις θα γίνουν φέτος στο μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο θα κληθούν να συμπληρώσουν οι περίπου 115.000 υποψήφιοι για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.
Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, κλειστά θα παραμείνουν τα Νηπιαγωγεία των περιοχών: Μακρινίτσα, Άγιος Λαυρέντιος και Άγιος Βλάσιος.
Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2012
Κλειστά θα είναι σήμερα όλα τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία του δήμου Τρικκαίων.
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012
Ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα σε Βολιώτες μαθητές της Τρίτης Λυκείου από εθελοντές εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού.
Πέμπτη, 09 Φεβρουάριος 2012
Σε ...σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί το θέμα της διδασκαλίας και δεύτερης ξένης γλώσσας, πλην της Αγγλικής, στα δημοτικά σχολεία της χώρας.
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή 24 μαθητών Λυκείων της Θεσσαλίας στο πρόγραμμα Euroscola του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία του δήμου Καλαμπάκας και τα σχολεία μέσα στη πόλη λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012
Την άρση των περιορισμών σε επαγγέλματα του κλάδου της Εκπαίδευσης, συγκεκριμένα στο καθεστώς αδειοδοτήσεων φροντιστηρίων, ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, ΙΕΚ, Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών, αλλά και της άσκησης του επαγγέλματος του καθηγητή ξένων γλωσσών προτείνει με γνωμοδότησή της η Επιτροπή Ανταγωνισμού
 
Σελίδα 90 από 97

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336