REX 728X90 1

ΤΡΙΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
20:31
Περιφέρεια
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017
Από την Αντιδημαρχία Πρασίνου ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εκ νέου διανομή των κηπαρίων σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Λαχανόκηπου για τα έτη 2017-2018.
Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017
"Παγώνει" στην προηγούμενη ένδειξη διμήνου την κατανάλωση νερού η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων (ΔΕΥΑΤ) για το σύνολο των καταναλωτών, λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού που επικράτησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2017
Χιονοπτώσεις σημειώνονται από το βράδυ της Δευτέρας στα ορεινά και από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στα ημιορεινά του νομού μας.
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017
Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στην αποψινή του συνεδρίαση αποφάσισε την πρόσληψη 34 ατόμων σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017
Πρωτοβουλία υπέρ των τοπικών επιχειρήσεων, λόγω της πολυήμερης κακοκαιρίας, ανέλαβαν έξι δήμαρχοι του νομού Καρδίτσας.
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μοριοδότησης για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων για τις 7 δομές, όπου υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης παιδιών και εκτός προγράμματος χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ.
Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017
Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, για πρώτη φορά τη νέα χρονιά, με 47 θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ των οποίων ο προγραμματισμός πρόσληψης τακτικού προσωπικού, κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017
Με ανοιχτές τις αγκάλες φαίνεται πως θα υποδεχτούν οι γονείς και εκπαιδευτικοί της Λάρισας τα προσφυγόπουλα, που αναμένεται να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους στα σχολεία, την ερχόμενη εβδομάδα. Και αυτό παρά τις διαφωνίες που εκδηλώνονται δημοσίως από τον σύλλογο γονέων του 16 δημοτικού σχολείου Λάρι
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017
Για σήμερα Σάββατο, στις 18.30 στο ΤΕΕ Μαγνησίας έχει προγραμματιστεί η ιδρυτική συνέλευση της νέας δημοτικής κίνησης «Πάμε μαζί για το Βόλο», που βασίζεται στον κορμό των έξι ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων και έχει στόχο «να ανατρέψει το αυτοδιοικητικό κατεστημένο της πόλης».
Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017
Kαμία μικροβιακή επιβάρυνση δεν υπάρχει στο νερό του πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα μετρήσεων που έγιναν σε δείγματα που λήφθηκαν στο διάστημα από 17/01/2017 έως και 20/01/2017, τα οποία κοινοποίησε σήμερα, η ΔΕΥΑΜΒ.
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017
Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η έναρξη καταγραφής των ανέργων που θα ενταχθούν στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας 274 δήμων.
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017
Η πρόσληψη συνολικά 24 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό προσλήψεων για το 2017 από τη ΔΕΥΑΜΒ, σύμφωνα και με την απόφαση που λήφθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Επιχείρησης.
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017
Πραγματικότητα είναι πλέον, το Δημοτικό Οδοντιατρείο του Δήμου Λαρισαίων, και το οποίο, έρχεται να προστεθεί στο Δημοτικό Πολυιατρείο και γενικότερα δίκτυο των κοινωνικών δομών του Δήμου, που βασικό στόχο έχει τη στήριξη των Λαρισαίων, που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την κρίση.
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017
Η διαδικασία του αποχιονισμού της πόλης από τα βαρέα οχήματα άφησε πίσω πολλά τραύματα στο οδικό δίκτυο.
Παρασκευή, 20 Ιανουάριος 2017
Πολλά ειπώθηκαν και άλλα τόσα γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τις απουσίες του δημοφιλούς Λαρισαίου ηθοποιού και δημοτικού συμβούλου με την παράταξη Τζανακούλη, Αλέξη Γεωργούλη, από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας!
Πέμπτη, 19 Ιανουάριος 2017
Νότα αισιοδοξίας η σημερινή βράβευση στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Μετά την πτώση της εμπορικής κίνησης λόγω του χιονιά, η αναθέρμανσή της έρχεται με... βραβεία.
Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017
Σύσκεψη εκπροσώπων των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων & Παλαμά με το ΔΣ του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμου Καρδίτσας και λοιπών Δήμων για την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι Τ.Κ. Σταυρού, Αγ.Θεοδώρου, Προδρόμου, Μακρυχωρίου, Μυρίνης Ματαράγκας , Ερμητσίου, Γοργοβιτών, Μάρκου &
Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017
Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «άφαντους» εργαζόμενους, οι οποίοι προσλήφθηκαν μέσω προγραμμάτων στον δήμο Λάρισας, για την διαχείριση του προσφυγικού και του κέντρου φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, έδωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής, Δημήτρης Δεληγιάννη
Τετάρτη, 18 Ιανουάριος 2017
Η ανοργανωσιά και το χάος που επικρατούν σε πολλές δομές του προσφυγικού ανά την Ελλάδα συναντώνται στο θέμα του προσωπικού και στη Λάρισα όπου η κυβέρνηση προσέλαβε 90 ανθρώπους χωρίς σχέδιο, εκπαίδευση και σαφείς αρμοδιότητες.
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017
Επίσημο αίτημα για να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο δήμος Καρδίτσας υπέβαλε στο υπουργείο Εσωτερικών ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός ανταποκρινόμενος στο σχετικό αίτημα που του απέστειλε ο δήμαρχος Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος.
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017
Ο Δήμος Τρικκαίων, λόγω των παρατεταμένων φαινομένων κακοκαιρίας, συνεργάζεται με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα προστασίας από τα φαινόμενα αυτά.
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017
Παραμένει σε κλοιό χιονιά η πόλη των Τρικάλων αλλά και ολόκληρος ο νομός.
Τρίτη, 17 Ιανουάριος 2017
Ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας αισθάνεται την ανάγκη και είναι υποχρεωμένος εκ του θεσμικού του ρόλου σε θέματα Υγείας του κοινωνικού συνόλου, να εκφράσει την άποψή του, με νηφαλιότητα και επιστημονική ορθότητα, αναφορικά με τα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάσθηκαν τις τελευταίες ημέρες στον Δή
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017
Σε νομοθετική πρωτοβουλία «με αξιοκρατική και διαφανή διαδικασία» για τη μετατροπή συμβάσεων δημοτικών υπαλλήλων, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου μέσω ΑΣΕΠ, προσανατολίζεται η κυβέρνηση, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017
Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν κανονικά.
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017
Χωρίς νερό παραμένουν για έκτη ημέρα τμήματα των χωριών στους Γοργοβίτες και στο Μάρκο του Δήμου Παλαμά λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017
Σε λευκό εφιάλτη για την πόλη εξελίσσεται η κακοκαιρία στα Τρίκαλα.
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017
Περισσότερες από 700 επεμβάσεις έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, (εξωτερικοί συνεργάτες και υπάλληλοι), που εργάζονται νυχθημερόν για την αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ.
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η γιγαντιαία επιχείρηση του Δήμου Λαρισαίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας.
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017
Κανονικά θα λειτουργούν και πάλι τα σχολεία στον Βόλο από τη Δευτέρα.
 
Σελίδα 1 από 191

 

larisa-feb-300x250

banner carmex

ekptoseis 2017

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300

ski report 01


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336