REX 728X90 1

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
14:00
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2017
Σε λευκό εφιάλτη για την πόλη εξελίσσεται η κακοκαιρία στα Τρίκαλα.
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017
Περισσότερες από 700 επεμβάσεις έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, (εξωτερικοί συνεργάτες και υπάλληλοι), που εργάζονται νυχθημερόν για την αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ.
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η γιγαντιαία επιχείρηση του Δήμου Λαρισαίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κακοκαιρίας.
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017
Κανονικά θα λειτουργούν και πάλι τα σχολεία στον Βόλο από τη Δευτέρα.
Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017
Για τρίτη ημέρα παραμένει χωρίς νερό ο Βόλος και τα προβλήματα των χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών οξύνονται ακόμη περισσότερο, αφού δεν υπάρχει νερό ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες της καθημερινότητας.
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017
Χωρίς νερό παραμένουν τις τελευταίες τέσσερις ημέρες οι κάτοικοι του μισού χωριού των Γοργοβιτών αλλά και τμήματος του Μάρκου του Δήμου Παλαμά.
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017
Χωρίς νερό παραμένει ο Βόλος για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μετά την πλήρη διακοπή της υδροδότησης από τη ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου, λόγω προβλημάτων από την κακοκαιρία.
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017
Επί δεκαετίες, η κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα ήταν ένα θέμα ταμπού, που δύσκολα έμπαινε στη δημόσια συζήτηση και ακόμα πιο δύσκολα προχωρούσε.
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017
Απολύτως επιτακτική είναι η ανάγκη άμεσων εκταφών στο Κοιμητήριο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Δημοτικό Νεκροταφείο), στο οποίο δεν υπάρχουν πλέον ελεύθεροι χώροι για νέες ταφές, με αποτέλεσμα η λειτουργία του να καθίσταται σχεδόν αδύνατη.
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017
Το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Χάνια Πηλίου θα είναι ανοιχτό και πάλι από σήμερα Παρασκευή, σε όλους τους κατοίκους της Μαγνησίας και τους επισκέπτες που επιθυμούν να κάνουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα, το σκι, ή απλά να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο, να κάνουν την βόλτα τους και να παίξουν με το φ
Παρασκευή, 13 Ιανουάριος 2017
Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο δημιουργήθηκε στον ποταμό Ληθαίο στα Τρίκαλα.
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017
Πέραν των προβλημάτων που προκαλεί το χιόνι έχει και τα καλά του.
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017
Με τη δεύτερη προσπάθεια κατάφερε ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας να προσεγγίσει το νησί της Σκοπέλου, που πλήττεται και σήμερα, πέμπτη ημέρα από το χιονιά.
Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017
Παρά το γεγονός ότι το δικαστικό μέγαρο της πόλης θα παραμείνει ανοιχτό, καμιά δίκη δεν πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη στη Λάρισα.
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017
Λύσεις σε προβλήματα που παρατηρήθηκαν σε υδροδότηση χωριών του Δήμου Τρικκαίων δόθηκαν από τη ΔΕΥΑΤ.
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλους τους Δήμους του νομού Τρικάλων και την Πέμπτη λόγω της κακοκαιρίας.
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017
Με αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλο το δίκτυο του νομού Καρδίτσας και μόνο γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων και όπου φυσικά και αυτό είναι εφικτό από την σφοδρή χιονόπτωση που ξεκίνησε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης σε όλο το νομό μας.
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017
Ενόψει της νέας επιδείνωσης του καιρού που αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο στην περιοχή της Καρδίτσας, η οποία, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα συνοδευτεί από ισχυρή χιονόπτωση, και προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των λεπιδοφόρων εκχιονιστικών μηχανημάτων, ο Δήμος Καρδ
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017
Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις του ΑΤΑ το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας αναμένεται να συνεχιστεί και το επόμενο 24ωρο. Κύριο χαρακτηριστικό του φαινομένου είναι ο ολικός παγετός, καθώς η μέγιστη θερμοκρασία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν ξεπερνάει το 0 βαθμούς Κελσίου
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017
Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και της υπερκατανάλωσης νερού που γίνεται από τους πολίτες, που αφήνουν ανοιχτές τις βρύσες για να αποφύγουν το πάγωμα του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στα σπίτια τους, αλλά και διαρροών στο εσωτερικό δίκτυο των ακινήτων, η ΔΕΥΑΜΒ πέρα από το μέτρο της μείωσης της
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017
Χωρίς πολλά προβλήματα γίνεται αυτή την ώρα ο αποχιονισμός στη Μαγνησία (ώρα 7.45).
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017
Το απόλυτο ψύχος και οι πολικές θερμοκρασίες που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες και στη Λάρισα, είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημίες στα υδραυλικά συστήματα και τις σωληνώσεις, σε αρκετά σχολεία της πόλης.
Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017
Σε επιφυλακή βρίσκεται ο μηχανισμός του Δήμου Λαρισαίων για το νέο κύμα χιονοπτώσεων που αναμένεται στην περιοχή μας από σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις του ΑΤΑ.
Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017
Παραμένουν και σήμερα πολλά σπίτια χωρίς νερό, εξαιτίας της παγωνιάς και η ΔΕΥΑΜΒ επισημαίνει ότι αρκεί μία σταγόνα να στάζει για τη διασφάλιση της καλής λειτουργίας του εσωτερικού δικτύου των ακινήτων και δεν χρειάζεται να τρέχουν αλόγιστα οι βρύσες που μόνο περισσότερα προβλήματα (επάρκεια νερού
Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017
Οι ασυνήθιστα χαμηλές για τη χώρα μας θερμοκρασίες, δημιουργούν ήδη πολλά σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του νομού Λάρισας σε συνδυασμό με την χιονόπτωση του Σαββάτου.
Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2017
Οι πολικές θερμοκρασίες και οι συνθήκες ολικού παγετού θα έχουν σαν αποτέλεσμα να μην ανοίξουν τα σχολεία σε πολλούς Δήμους της χώρας, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, αλλά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου.
Παρασκευή, 06 Ιανουάριος 2017
Μείωση τόσο στους θανάτους και τις γεννήσεις, όσο και στους γάμους και τα διαζύγια είχαμε το 2016 στο Δήμο Καρδίτσας σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του Ληξιαρχείου. Αυξητική τάση καταγράφουν μόνον τα σύμφωνα συμβίωσης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι τομείς δείχνουν σημαντική μείωση.
Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017
Το νωρίτερο την ερχόμενη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του 6ου διμήνου του 2016 στους δικαιούχους από το Δήμο Καρδίτσας.
Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017
Τις δύο πρώτες αγωγές για την αναδρομική δικαστική διεκδίκηση Δώρων Εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και Επιδόματος Αδείας, κατέθεσαν σήμερα μέλη του Ανεξάρτητου Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.
Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017
Με την απονομή των βραβείων στους νικητές που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 3/1 στο Δημαρχείο, ολοκληρώθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Εορταστικής Βιτρίνας εμπορικού καταστήματος και Πρόσοψης καταστήματος εστίασης και αναψυχής που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας.
 
Σελίδα 1 από 190

 

peiraios 2017 300x250

larisa-feb-300x250

banner carmex

ekptoseis 2017

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300

ski report 01


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336