rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
04:29
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Πιστοί στο ραντεβού τους μέλη του ΠΑΜΕ και των άλλων φορέων της πόλης των Τρικάλων δίνουν δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε δυο κομβικά σημεία, την κεντρική πλατεία και το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Ημέρα μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων η σημερινή κι από νωρίς το πρωί άρχισαν να μαζεύονται οι τρικαλινοί απεργοί σε κομβικά σημεία της πόλης των Τρικάλων.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Τις επισκέψεις στις Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων συνεχίζει ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Ένα βήμα πριν τα επίσημα εγκαίνια του βρίσκεται στη Μάρουα του Καμερούν ο Ιερός Ναός του Αγίου Αχιλλίου, του πολιούχου της Λάρισας.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Μπορεί να λέγονται και να ακούγονται διάφορα για τις εξελίξεις στο ζήτημα των σκουπιδιών, σε ότι αφορά την πρωτεύουσα, αλλά στη Λάρισα το μαρτύριο συνεχίζεται...
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Από χθες νωρίς το απόγευμα και μέχρι και σήμερα το πρωί η χιονόπτωση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα αυτή την ώρα το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 20 εκατοστά.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) δηλώνει ότι, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους και προχωρούν σε ενίσχυση των ομάδων περιφρούρησης στα Δημοτικά κτίρια και τους Χ.Υ.Τ.Α. που τελούν υπό κατάληψη.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Μετά την Ελάτη, σειρά παίρνει η Πύλη για την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γ. Σούρλα με τίτλο "Οι ήρωες του 1940 περιμένουν".
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, προκειμένου οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κτιμένης να μην υποστούν άδικη επιβάρυνση από την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων λόγω των λανθασμένων τετραγωνικών μέτρων που έχουν δηλωθεί στη ΔΕΗ.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Στο Δήμο Αλμυρού ανήκει τελικά το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 111 Πτέρυγας Μάχης μετά από απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δίνοντας τέλος στην 55χρονη διαμάχη, μιας και πολλοί Δήμοι φέρονταν ως "ιδιοκτήτες" του.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Σε κακή κατάσταση βρίσκεται το πάρκο στο Πεδίον του Άρεως στο Βόλο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ταχυδρόμος".
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Χωρίς εκπρόσωπο του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, του Δήμου Αθηναίων, είναι το νέο προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που εξελέγη χθες, εξ αιτίας μιας μεθόδευσης της αντιπολίτευσης στην ΚΕΔΕ της οποίας ηγείται ο δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Η δημοτική αρχή του Δήμου Σοφάδων ανταποκρινόμενη στην ανάγκη επαφής και συζήτησης με τους δημότες ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Ενημερωτική εκδήλωση για τα αυθαίρετα και τη μεταβίβαση αυτών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΄΄Κιέριον΄΄ στην Καρδίτσα, από το ΤΕΕ Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Σύμπτωση απόψεων σε θέματα που αποτελούν βασικές προτεραιότητες της πόλης, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Σε κατάληψη του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας προέβησαν χθες οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού στο Νομό Καρδίτσας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Μια... πονεμένη ιστορία για το νομό Τρικάλων έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στις 2 Νοεμβρίου θα συζητηθεί η κατασχετήρια έκθεση από τον μελετητή του έργου της έκτασης των 140 στρεμμάτων που ο δήμος Φαρκαδώνας παραχώρησε για την δημιουργία της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.).
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Εγκαταστάθηκε χθες ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του ομοιώματος της μυθικής «Αργούς», το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε σημείο εντός του Λιμένα Βόλου εδώ και ένα χρόνο.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
 Υπό κατάληψη βρίσκεται από την Τετάρτη, το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, από αρχαιολόγους, που διαμαρτύρονται, για τα νέα μέτρα, που έχουν μεγάλες επιπτώσεις στον τομέα του πολιτισμού, των εργαζομένων και της ζωής τους γενικότερα, με το νέο πολυνομοσχέδιο που σε λίγες ημέρες έρχετα
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Αναστάτωση στην οδική κυκλοφορία της Λάρισας προκαλούν τα προβλήματα, που παρατηρούνται στην λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στη πόλη.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Καρδίτσης και Παπαναστασίου, ήθελες Άγιο χθες για να στρίψεις με αυτοκίνητο και περισσότερους από έναν Αγίους αν ήσουνα με τα πόδια.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
«Ο Δήμος Λαρισαίων δεν θα μπορεί στο μέλλον να πληρώσει τους μισθούς»! Η ανατριχιαστική πρόβλεψη έγινε από έναν πολύ έμπειρο των δημοτικών μας πραγμάτων όπως είναι ο Απόστολος Καλογιάννης.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Τις δικές του προτάσεις συνέταξε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου Θεσσαλίας για τα προϊόντα που μπορούν να συμπεριληφθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο που διαμορφώνεται αυτή την περίοδο για το «καλάθι προϊόντων της Περιφέρειας Θεσσαλίας».
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Και τυπικά έπεσαν χθες οι τίτλοι τέλους για την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Καρδίτσας, με την έλευση του νέου Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρίζου Κομήτσα.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων χθες στη Λάρισα, ενδεικτική της «πυρακτωμένης» κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο κλάδος.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Τρόπους με τους οποίους ο Δήμος Λαρισαίων θα μπορέσει να βοηθήσει τους πολίτες ενόψει της κρίσης παρουσίασε η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» μέσω πρότασης που κατατέθηκε χθες από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννη Σάπκα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Τελετών του 3ου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011
Συνεχίζουν και αυτήν την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στους δήμους της Μαγνησίας τις κινητοποιήσεις αντιδρώντας στο καθεστώς της εφεδρείας και των απολύσεων.
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011
Τον κίνδυνο να ματαιωθεί ένα σημαντικό έργο για το νομό Καρδίτσας επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο περιφερειακός σύμβουλος Καρδίτσας, Φώτης Αλεξάκος.
Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2011
Αποκλεισμένα συγκοινωνιακά είναι σήμερα τα νησιά των Β. Σποράδων, καθώς λόγω των θυελλωδών ανέμων, εντάσεως 8 έως 9 μποφώρ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, έκρινε επισφαλές το ταξίδι των πλεούμενων και απαγόρευσε τον απόπλου από το λιμάνι του Βόλου.
 
Σελίδα 208 από 210

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336