REX 728X90 1

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
05:11
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ 6ΠΜ ΕΩΣ 6ΠΜ

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός κυπέλλου

E-mail Εκτύπωση PDF

Οριστικά πια ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Στην σημερινή δεύτερη άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, πάρθηκαν αποφάσεις τόσο για τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δυο ομάδες, ενώ δόθηκαν και απαντήσεις για τα εύλογα ερωτήματα που υπάρχουν, καθώς το Πανθεσσαλικό είναι ένα Στάδιο με προβλήματα και ελλείψεις που όλοι θα τρέξουν να τις καλύψουν και να είναι όλα στην εντέλεια στις 6 Μαΐου.

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Ηλίας Γεροντίδης, Παναγιώτης Πλιάτσικας, ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου ήταν εκεί εκ μέρους της ΑΕΚ. Κατ' αρχάς, αποφασίστηκε να δοθούν από 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα, συν μικρός αριθμός προσκλήσεων, όπου ο αριθμός τους ακόμα δεν έχει καθοριστεί. Η ΕΠΟ αναμένεται να διαθέσει 2.460 εισιτήρια.

Περίπου 4.200 κόπηκαν από την Αστυνομία για τη δημιουργία τριών ζωνών ασφαλείας μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την τοποθέτηση επιπλέον διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων. Στόχος είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και να μην έρθουν για κανένα λόγο κοντά οι οπαδοί των δυο "Δικεφάλων".

Από 'κει και πέρα, έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν οι εσωτερικές κάμερες από την εταιρεία Europa Security, που είχε την φύλαξη του σταδίου στο παρελθόν. Το Στάδιο διαθέτει εξωτερικές κάμερες και τώρα θα τοποθετηθούν και εσωτερικές, στα σημεία που προβλέπει ο νόμος Κοντονή, προκειμένου να μην υπάρχει ζήτημα με την τέλεσή του. Γίνεται αγώνας δρόμου από την εταιρεία για να προλάβει!

Τα σημεία αυτά σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 2 στην ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β 1802/20.08.2015) είναι: ο αγωνιστικός χώρος, οι κερκίδες, οι διάδρομοι των αποδυτηρίων, ο αμέσως εξωτερικά περιβάλλων χώρος, οι βοηθητικές εγκαταστάσεις (όπως βοηθητικά γήπεδα, χώροι αναψυχής κ.ά.), οι εγγύς της αθλητικής εγκατάστασης χώροι προσέγγισης των θεατών προς την αθλητική εγκατάσταση και οι χώροι στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γηπέδου Τάσο Μιλάνο, την σεζόν 2014-15 που η Νίκη Βόλου αγωνίζονταν στην Super League και χρησιμοποιούσε το Πανθεσσαλικό, είχε εγκατασταθεί κλειστό σύστημα με κάμερες αλλά ξηλώθηκε μόλις οι "γαλάζιοι" υποβιβάστηκαν και σταμάτησαν να χρησιμοποιούν το γήπεδο.

Επίσης, θα τοποθετηθούν περίπου 2.000 καθίσματα στην θέση των σπασμένων που υπάρχουν σε κομμάτια της κερκίδας που θα έχει κόσμο, ενώ υπάρχουν εγγυήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτήριων και δεν αναμένεται να υπάρχει πρόβλημα ούτε με αυτό το θέμα.

Τέλος, θυμίζουμε από χθες (29/4) ότι σε ό,τι αφορά στις τουαλέτες που δεν υπάρχουν σε μία από τις θύρες του γηπέδου, θα τοποθετηθούν χημικές, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2007 ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό, προσφορά του δήμου Βόλου, που έχει εκδώσει και ανακοίνωση υπέρ του τελικού, όπου ζητά από την αστυνομία να μην βάλει κανένα "φρένο" στην τέλεσή του στον Βόλο.

Πηγή: Sport24

 

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

bnb 300

radio-300x250


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336