olimpos amigdalo

ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
16:50
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018
Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 άτομα, για την αντιμετώπιση εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού Έργου.
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018
To ανακαινισμένο Κτηνιατρείο επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018
Στην ανάγκη να «ξεφορτωθεί» ο Δήμος Βόλου την ευθύνη λειτουργίας και συντήρησης της σήραγγας Γορίτσας, συμφώνησαν δημοτική αρχή και αντιπολιτεύσεις στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τη λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής παροχής υπηρεσιώ
Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018
Σε ένα σύγχρονο δρόμο, από δρόμο - «καρμανιόλα» όπως χαρακτηριζόταν τα τελευταία χρόνια , μετατρέπεται η λεωφόρος Καραμανλή, όπως έχει μετονομασθεί η παλαιά εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης, που διασχίζει τη Λάρισα.
Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018
Λύσεις σε θέμα που ταλαιπωρεί κατοίκους χωριών, έδωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Από την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 λειτουργεί ειδικός χώρος εγκατάστασης ανεπιτήρητων ζώων.
Δευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η Δημοτική Αρχή Λάρισας τα σχέδιά της για τη δημιουργία πολιτιστικών πυρήνων στο κέντρο της Λάρισας.
Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018
Νέες αντιδράσεις από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πλατανιά «Η Σηπιάδα» για το έργο το αλιευτικού καταφυγίου στον Πλατανιά, προκάλεσε η πρόσφατη συνάντηση της δημοτικής αρχής Νοτίου Πηλίου με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.
Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018
Τα δάκρυα συγκίνησης του Δημήτρη Καβράκου, η κοσμοσυρροή των τρικαλινών και η άψογη μουσική βραδιά, χαρακτήρισαν την τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων με το όνομα του μεγάλου βαθύφωνου.
Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018
Στο γραφείο της, στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, σε συνέχεια και άλλων συναντήσεων, ο πρόεδρος κ. Μαμμάς και τα μέλη του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου «Φίλοι του Πλατανιά», προκειμένου να συντονίσουν από κοινού με
Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2018
«Έκρηξη» κατάθεσης πινακίδων από ιδιοκτήτες οχημάτων του νομού για να γλιτώσουν τα φετινά τέλη κυκλοφορίας και τις φορολογικές επιβαρύνσεις, καταγράφηκε το 2017 στις εφορίες της Λάρισας...
Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018
Στηρίζει τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην Καρδίτσα ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.
Τετάρτη, 24 Ιανουάριος 2018
Κατατέθηκε προς έγκριση η μελέτη για την αποκατάσταση του Α’ Αρχαίου Θεάτρου, ενός έργου πνοής για την πόλη της Λάρισας.
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018
Λόγω βλάβης σε αγωγό η υπηρεσία ύδρευσης της ΔΕΥΑΤ θα προβεί αύριο Τετάρτη σε διακοπή νερού στο δίκτυο υδροδότησης.
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018
H γεωπονική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών και συγκεκριμένα το εργαστήριο σηροτροφίας μελισσοκομίας με επικεφαλής τον διευθυντή του εργαστηρίου, καθηγητή κο Πασχάλη Χαριζάνη και τους συνεργάτες του θα πραγματοποιήσει στην Καρδίτσα σεμινάριο 100 ωρών σε είκοσι νέους Καρδιτσιώτες ηλικίας 18-40 ετών
Τρίτη, 23 Ιανουάριος 2018
Η οδός Καραμπατζάκη «πρωταγωνίστησε» για μια ακόμη φορά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου καθώς στην τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος του δήμου Βόλου περιλαμβάνεται η μετατροπή των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη σε ήπιας κυκλοφορίας με 1,1 εκ. ευρώ χωρίς ωστόσο να αναφέρεται τη χρηματοδότη
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της Πύλης με μοναδικό θέμα συζήτησης την αιφνίδια απόφαση του κλεισίματος και παύσης λειτουργίας του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην έδρα του Δήμου Πύλης, στην Πύλη.
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018
Με 90.000 ευρώ από το ταμείο του, 415 οικογένειες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, 43.860 γεύματα από το Κοινωνικό Εστιατόριο και 36.467 ευρώ αξία φαρμάκων, ο Δήμος Τρικκαίων και το 2017 υλοποίησε κοινωνική πολιτική.
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018
Τις πρώτες ρυθμίσεις για να ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής στην οδό Ηπείρου στη Λάρισα κάνουν αυτή την ώρα τα συνεργεία. Ήδη, από παρακαμπτήρια διαδρομή κινούνται τα αυτοκίνητα που «πατούν» την Ανθίμου Γαζή και κατευθύνονται προς την Παπαναστασίου.
Δευτέρα, 22 Ιανουάριος 2018
Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα της προμελέτης για την αποκατάσταση του δρόμου στον Αϊ Γιάννη που «κατάπιε» η σφοδρή θαλασσοταραχή, με αποτέλεσμα ο παραλιακός οικισμός να κοπεί στα δύο.
Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018
Συνεδριάζει εκτάκτως, τη Δευτέρα το πρωί, το δημοτικό συμβούλιο Πύλης μετά την απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς να προχωρήσει στην κατάργηση λειτουργίας του υποκαταστήματός της που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους και επιχειρήσεις της περιοχής.
Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018
Ταλαιπωρία για τους διερχόμενους στο κέντρο της πόλης καθώς ξεκινούν αύριο τα έργα για την ανακατασκευή της οδού Ηπείρου, στη Λάρισα.
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018
Ιώβεια υπομονή από τους κατοίκους της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, που για περισσότερα από 25 χρόνια αναγκάζονται να συνυπάρχουν μία φορά την εβδομάδα, επί τέσσερις μήνες τον χρόνο, με τους πάγκους της λαϊκής αγοράς ένδυσης και υπόδησης που γίνεται κάθε Παρασκευή.
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018
Μια νέα δομή, το Κεντρικό Μαγειρείο του Δήμου Λαρισαίων, εγκαινιάστηκε σήμερα το οποίο παρασκευάζει σε καθημερινή βάση περισσότερες από 2.000 μερίδες φαγητού. Τα εγκαίνια έγιναν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απ. Καλογιάννη.
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018
Παράνομες χωματερές στα πέριξ του Βόλου και συγκεκριμένα, σε απόσταση 50 μέτρων από τη γέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και στην όχθη του Ξηριά, πολύ κοντά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ανάμεσα σε πιστοποιημένες αθλητικές εγκαταστάσεις, εντόπισε η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγν
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος 2018
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4 ρίχτερ, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της αυτόματης λύσης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε τη νύχτα στο Βόλο και έγινε αισθητός και στη Λάρισα.
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018
Σκιέρ στη σειρά προκειμένου να κόψουν εισιτήριο και να απολαύσουν όσο περισσότερο μπορούν το πλούσιο χιόνι, βρήκαν με το «καλημέρα» χθες οι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018
Το μένος ορισμένων Φαληριωτών εναντίον του γλυπτού Phylax φαίνεται ότι δεν είχε κανένα όριο.
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018
Σε ιστορία ατελείωτης ταλαιπωρίας έχει μετατραπεί το ταξίδι για όσους θέλουν αεροπορικώς να μεταβούν, από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», σε προορισμούς είτε του εξωτερικού, είτε του εσωτερικού αλλά και να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη.
Πέμπτη, 18 Ιανουάριος 2018
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο Λιμενικό όταν ενημερώθηκε ότι το παροπλισμένο πλοίο Παναγιά Αγιάσου που ήταν στο αγκυροβόλιο από το λιμάνι του Πειραιά πλέει ακυβέρνητο.
Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018
Aμετακίνητη η Hellenic Seaways. Δεν άφησε κανένα περιθώριο επαναλειτουργίας της ακτοπλοϊκής γραμμής, που συνέδεε τα νησιά των Βορείων Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη. Μεγάλο το πλήγμα για τον τουρισμό των Σποράδων.
 
Σελίδα 3 από 187

 

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336