olimpos amigdalo

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
23:31
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2016
Νέες ασφαλτοστρώσεις θα ξεκινήσουν άμεσα από το Δήμο Λαρισαίων, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη.
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016
Ο Τομέας Υγείας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο διεξαγωγής Προγραμμάτων Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας δωρεάν προληπτικό δερματολογικό έλεγχο, από ειδικό Δερματολόγο και από ειδικά εκπαιδευμένους Επαγγελματίες Υγείας, για τη διερεύνηση
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016
Λύσεις στα προβλήματα καταναλωτών σε διάστημα το πολύ έως δύο μήνες από την ημέρα υποβολής του αιτήματος υπόσχεται Τριμελής Επιτροπή Καταναλωτών, που συστήνεται για πρώτη φορά στη ΔΕΥΑΜΒ.
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016
Ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση της Αβερωφείου σχολής σε συνεργασία με τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ θα φέρει σύντομα στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή.
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016
Από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016
Αμεσα ξεκινάει η εκπόνηση της μελέτης για την αποκατάσταση του Α' Αρχαίου Θεάτρου της Λάρισας, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ του Σωματείου «Διάζωμα» και της ομάδας των μελετητών.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016
Στην ανακύκλωση θα καταλήξουν το επόμενο διάστημα, περισσότερα από 540 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα καθώς ξεκίνησε η εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων και ιδιωτικής εταιρίας ανακύκλωσης αυτοκινήτων που πλειοδότησε στον τελευταίο διαγωνισμό.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2016
Εντυπωσιακό θέαμα υπόσχεται η Πολεμική Αεροπορία την ημέρα εορτασμού τους προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην παραλία του Βόλου.
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016
Δύο νέα έργα εγκαινιάστηκαν την Κυριακή στα Αμπελάκια του Δ.Τεμπών. Πρόκειται για το ανακαινισμένο δημοτικό γηπέδο 5Χ5 και το νέο υπαίθριο δημοτικό θεάτρο.
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2016
Κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, δυναμική, ακούραστη, με πείσμα, με φιλοδοξίες και όνειρα, μια ντίβα που λατρεύτηκε, μια γυναίκα που μίλησε στις καρδιές με τη φωνή της. Το ημερολόγιο έδειχνε 10 Φεβρουαρίου 1910.
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2016
Μνήμες ιστορικές για την απελευθέρωση της, από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής, ανέσυρε η πόλη της Λάρισας, κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο δήμος Λαρισαίων.
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2016
Δακτύλιος για την κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο Βόλο θα ενεργοποιείται κάθε φορά που θα καταμετρείται ατμοσφαιρική ρύπανση πάνω από τα επιτρεπτά όρια στην πόλη, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου.
Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2016
Πολύχρωμη αγάπη από την Κατερίνη. Πέντε νέα, καλαίσθητα και με όμορφα χρώματα παγκάκια δώρισε ο Δήμος Κατερίνης στον Δήμο Τρικκαίων.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016
Το ιατρείο του Ζαππείου του Δήμου Κιλελέρ παραχωρήθηκε, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, στην 5η ΥΠΕ για να λειτουργήσει και ως βάση ασθενοφόρου.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016
Στην οριοθέτηση δακτυλίου στο Βόλο, μέτρο που θα ενεργοποιείται κάθε φορά που υπάρχει επεισόδιο ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην πόλη, προχώρησε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016
Ένας γάμος και μια... διαμαρτυρία χθες το μεσημέρι, έξω από το Δημαρχείο Βόλου.
Παρασκευή, 21 Οκτώβριος 2016
Δεν συζητήθηκε τελικά η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Λάρισας με το «Ποτάμι» Κ. Μπαργιώτα για την εξέλιξη των έργων στη Μεσοχώρα καθώς ο αρμόδιος υπουργός Π. Σκουρλέτης απουσίαζε.
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016
Μείωση του προβλήματος της στάθμευσης και συνθήκες ευκολίας για τους οδηγούς ΙΧ, προωθεί ο Δήμος Τρικκαίων. Χωρίς να υποβαθμίζει καθόλου την προσπάθεια για μια πόλη για πεζούς και ποδηλάτες, ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να βελτιώσει τις συνθήκες για όσους πραγματικά έχουν ανάγκη να χρησιμοποιήσουν
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016
Η ετήσια εμποροπανήγυρη που φιλοξενούν πολλές Θεσσαλικές πόλεις, άνοιξε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου τις πύλες της και στην Καρδίτσα.
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016
Σε δύο κατηγορίες μπορεί κανείς να κατατάξει τις δημοτικές υπηρεσίες των οποίων οι υπάλληλοι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο προωθούμενο ενιαίο σύστημα κινητικότητας στο Δημόσιο, καθώς με την τελική μορφή που παίρνει το σχετικό νομοσχέδιο που αναμένεται σύντομα να ψηφιστεί στη Βουλή, αλλάζουν ο
Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν χθες ο π. Χαρίλαος Παπαγεωργίου και ο π. Καλλίνικος Γεωργακόπουλο.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016
Mαραθώνια η χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα των κοινωνικών δομών με τους εργαζόμενους αλλά και τους μετέχοντες σε αυτές να μένουν ξεκρέμαστοι από την 1η Νοεμβρίου.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016
Στην πρόσληψη επτά (7) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του προχωρά ο Δήμος Καλαμπάκας. Οι προσληφθέντες θα εργαστούν από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι τις 8 Μαΐου 2017.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016
Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 72η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Βόλου από τα στρατεύματα Κατοχής των Γερμανών διοργανώνει ο Δήμος Βόλου με τη συμμετοχή αντιστασιακών οργανώσεων σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2016
Ο κ. Λαμπριανίδης Λόης, Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων στο υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας, θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη στον Βόλο, όπου θα είναι εισηγητής στα πλαίσια του σεμιναρίου των μεταπτυχιακών προγραμμάτων «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016
Στο στόλο των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, εντάχθηκε από σήμερα ένα μικρό σάρωθρο, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της υπηρεσίας σε κοινόχρηστους χώρους και πεζόδρομους.
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016
Στον αέρα χιλιάδες ωφελούμενοι αλλά και 850 εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των Δήμων. Από 1η Νοεμβρίου σταματά η χρηματοδότηση των δομών αυτών από το κράτος, κάτι που απειλεί την ίδια την ύπαρξή τους. Η αγανάκτηση εργαζομένων που απασχολούνται σε κοινωνικά παντοπωλεία κι άλλες κοινωνικές δομές
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016
Πραγματοποιείται αύριο, Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, στις 7 το βράδυ, στο «Αχίλλειο» (Κουμουνδούρου – Ιάσονος) η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου στη διάρκεια της οποίας θα γίνει απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το χρονικό διάστημα από 1η Αυγούστου 2015 έως 31 Αυγο
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016
Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μπαλάφας και ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Πουλάκης θα μετέχουν εκ μέρους της Κυβέρνησης στο θεματικό συνέδριο της ΚΕΔΕ που ξεκινά σήμερα τις εργασίες του στον Βόλο.
Κυριακή, 16 Οκτώβριος 2016
Πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης θα εφαρμόσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την ΠΑΔΥΘ ΑΕ με στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και ενεργοποίηση των πολιτών ως προς την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων στην πηγή.
 
Σελίδα 5 από 187

 

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336