rodopi 728x90

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
08:25
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, σήμερα Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις περιοχές: Πορταριά (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό), Μακρινίτσα (Νηπιαγωγείο), Άγιος Λαυρέντιος (Νηπιαγωγείο), Άγιος Βλάσιος (Νηπιαγωγείο) και Δράκεια (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό).
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012
 Αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου για χιλιάδες υποψηφίους η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις εφετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του δημάρχου Πύλης Κ. Κουφογάζου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα στενά της Πύλης και πάνω δε θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου για λόγους χιονόπτωσης και παγετού, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με σχολεία του δήμου Καλαμπάκας.
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2012
Οι Εφορίες της Λάρισας και των άλλων θεσσαλικών πόλεων, ξεκίνησαν από χθες τη χορήγηση του φοιτητικού επιδόματος. Πρόκειται για το ποσό των 1.000 ευρώ που καταβάλλεται, ως στεγαστικό βοήθημα, αυθημερόν και εφάπαξ στους φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες ελληνικές πόλεις, εφόσον βέβαια πληρούν τις βα
Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2012
Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλου του δήμου Τρικκαίων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Βασιλικής Κάκλα.
Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2012
Ένα πολιτικό παιχνίδι παίζεται στις πλάτες 18 μικρών Ρομά στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου βουλευτές, δήμαρχοι, τοπικοί παράγοντες και μερίδα εκπαιδευτικών έχουν συσπειρωθεί γύρω από το αίτημα να παραμείνουν και την εφετινή χρονιά τα ελληνικά σχολεία... καθαρά.
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2012
Τα ονόματα των 27 νικητών του ετήσιου διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για νέους μεταφραστές («Juvenes Translatores») ανακοινώθηκαν και η Ελληνίδα νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, είναι η Αριάδνη Τσιάκα, η οποία προέρχεται από τη Θεσσαλία (5ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας), σπάζοντας έτσι την παράδ
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2012
Στο γνωστικό αντικείμενο των μαθηματικών, των φυσικών επιστημών και της κατανόησης κειμένου θα διαγωνιστούν οι μαθητές 217 σχολείων της χώρας που θα λάβουν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα PISA του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις περιοχές: Πορταριά (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό), Μακρινίτσα (Νηπιαγωγείο), Δράκεια (Νηπιαγωγείο - Δημοτικό), Άγιος Λαυρέντιος (Νηπιαγωγείο), Άγιος Βλάσιος (Νηπιαγωγείο).
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012
Όπως και στους υπόλοιπους τρεις δήμους του νομού Τρικάλων έτσι και στο δήμο Καλαμπάκας τα σχολεία και αύριο Παρασκευή θα μείνουν κλειστά λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (χιόνι και παγετός).
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού και σε συνεννόηση με τους δημάρχους του νομού Λάρισας, όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012
Ο δήμος Φαρκαδόνας ενημερώνει τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, ότι αύριο Παρασκευή Φεβρουαρίου δεν θα λειτουργήσει καμία σχολική μονάδα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) εξ αιτίας της κακοκαιρίας.
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012
Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις περιοχές:
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2012
 Με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, τα σχολεία του νομού Λάρισας θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης.
Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2012
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Καρδίτσας ενημερώνει μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς ότι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 τα σχολεία στις περιοχές του δήμου θα παραμείνουν κλειστά για λόγους προστασίας από την κακοκαιρία, ενώ ανάλογες αποφάσεις έλαβαν και οι υπόλοιποι δήμοι του νομού Καρδίτσας.
Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2012
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία στους δήμους Τρικκαίων, Καλαμπάκας και Πύλης, μετά το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νομό από σήμερα το μεσημέρι και το οποίο θα συνεχιστεί και αύριο.
Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος 2012
Το νέο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ συζητήθηκε, σήμερα, στο υπουργείο Παιδείας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής για το νέο Λύκειο.
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα στενά της Πύλης Τρικάλων και πάνω για λόγους χιονόπτωσης και παγετού.
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012
Τη λίστα με τα 100 καλύτερα MBA στον κόσμο για το 2012 δημοσιοποίησαν χθες οι «Financial Times».
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012
Με απόφαση του Δημάρχου Βόλου κ. Πάνου Σκοτινιώτη, σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσει το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, στην περιοχή του Φυτόκου.
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012
Με Εγκύκλιό του το Υπουργείο Παιδείας (10112 /Δ4 – 30/1/2012) με Θέμα «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013» προχωρά στις προβλεπόμενες από την εκπαιδευτική νομοθεσία μεταβολές (ιδρύσεις, καταργήσεις, συγχωνεύσεις, προαγωγές, υποβιβασμοί)
Τρίτη, 31 Ιανουάριος 2012
Πρόγραμμα διανομής μικρογεύματων στα σχολεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο υποσιτισμού μαθητών ξεκινά το υπουργείο Παιδείας την ερχόμενη εβδομάδα.
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2012
Με απόφαση του δημάρχου Πύλης Τρικάλων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από τα στενά της Πύλης και πάνω δε θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου για λόγους χιονόπτωσης και παγετού.
Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2012
Τροπολογίες με κρίσιμες αλλαγές στον νέο νόμο-πλαίσιο για τα πανεπιστήμια ετοιμάζονται στο υπουργείο Παιδείας.
Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2012
Παρατείνονται έως την 28η Φεβρουαρίου 2012 οι συμβάσεις που έχουν συνάψει οι Περιφέρειες για τη μεταφορά των μαθητών ώστε να δοθεί στους δήμους επιπλέον χρόνος για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει σχετικών διαγωνιστικών διαδικασιών.
Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2012
Τη Δευτέρα 21 Μαΐου θα αρχίσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας
Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2012
Σε μια περίοδο που το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής βιωσιμότητας, σημαντική είναι η εξέταση της πορείας υλοποίησης ενταγμένων έργων και πιθανής ένταξης και άλλων στο ΕΣΠΑ, που ήταν και το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012
Ο Αλέξης Κωστάλας, πολύ παλαιός φίλος της Καρδίτσας και του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ, θα είναι ο παρουσιαστής της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών που θα πραγματοποιηθεί στην από 8 έως 12 Φεβρουαρίου 2012 στο Αμφιθέατρο των ΤΕΙ Καρδίτσας (Ξύλου και Επίπλου).
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012
Μια πρωτοφανής περίπτωση άρνησης παροχής εργασίας από υπάλληλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για λόγους...ιδεολογικούς έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από την αρθρογραφία του γνωστού δημοσιογράφου Πάσχου Μανδραβέλη στην σημερινή «Καθημερινή».
Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2012
Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ) προκηρύσσει τον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Βιολογίας 2012 για μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων και Γ΄ τάξης των ΕΠΑ.Λ.
 
Σελίδα 91 από 97

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336