rodopi 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
13:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011
Δεν έθεσα θέμα διαδοχής στο ΠαΣοΚ διαμηνύει στο Thessalianews.gr η βουλευτής του ΠαΣοΚ Ν. Πέλλας κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, σχετικά με πρωινή μας ανάρτηση που βασίστηκε σε ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011
Αντιμέτωπη με έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας βρίσκεται η ΝΔ μετά τη διαγραφή του Σωτήρη Χατζηγάκη και την άρνηση του Πάνου Καμμένου να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011
Δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό διατείνεται με δήλωσή του στα «ΝΕΑ» στέλεχος του άμεσου περιβάλλοντός του.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2011
Κείμενο με το οποίο τάσσονται κατά της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στον Λ. Παπαδήμο υπογράφουν 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2011
Τέθηκε και οριστικά εκτός της ΝΔ, ο Σωτήρης Χατζηγάκης, μετά από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος.
Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2011
«Ο Χατζηγάκης έχει θέσεις και δύναμη» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, στο ερώτημα τι θα κάνει πολιτικά μετά την διαγραφή του από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά.
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011
Η απόφαση που πήραν την περασμένη εβδομάδα οι πολιτικοί αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ήταν ένα σημαντικό βήμα συναίνεσης και συνεννόησης για τη σωτηρία της χώρας, τόνισε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης στη Βουλή
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011
Την διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα του βουλευτή Τρικάλων και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011
Καμπανάκια αφύπνισης έχουν ηχήσει στο ΠΑΣΟΚ μετά και τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας πρωτοφανή για την ιστορία του χαμηλά ποσοστά.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011
Στα βαθιά καλείται να κολυμπήσει από σήμερα το βράδυ ο νέος Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, καθώς η ομιλία που θα εκφωνήσει απόψε στη Βουλή κατά την έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης οφείλει – κατά τους δανειστές μας – να είναι ξεκάθαρη «στην κατεύθυνση της εφαρμογής των μεταρρυθμίσ
Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2011
Φίλοι και... άσπονδοι φίλοι συμφωνούν ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, υπερέβη εαυτόν με τη ριζική αλλαγή στρατηγικής στην οποία προχώρησε μέσα σε μία εβδομάδα, υπό το δραματικό τελεσίγραφο των δανειστών για πτώχευση της χώρας – ως αποτέλεσμα των πρόσφατων χειρισμών του Γ. Παπα
Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2011
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται πλέον οι σχέσεις των «δελφίνων» του ΠΑΣΟΚ, παρά τη φαινομενική ηρεμία που επιχειρούν να μεταδώσουν τα «στρατόπεδα» όσων επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις της επόμενης μέρας.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2011
Η φωτογραφία* τους έκανε τον γύρο του κόσμου. Τέσσερις νέοι, τέσσερις δεκαετίες πριν στην Αμερική. Η πορεία των δύο εξ αυτών (Παπανδρέου – Σαμαράς) γνωστή: από τη φοιτητική συγκατοίκηση στις θυελλώδεις διαπραγματεύσεις για τη συγκυβέρνηση. Τι απέγιναν όμως οι άλλοι δύο νέοι της παρέας;
Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2011
Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής το νέο υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
Αναμφίβολα το πρόσωπο της τοπικής επικαιρότητας είναι ο Λαρισαίος βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης.
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
Το όνομα του ακούστηκε πολύ τις δύο τελευταίες μέρες, καθώς είναι ο άνθρωπος – κλειδί από τη Νέα Δημοκρατία, που καλείται πλέον να συνεργαστεί με το υπάρχον οικονομικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς υπάρχουν στα δύο κόμματα διαφορετικές προσεγγίσεις για το οικονομικό μοντέλο.
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
Τρεις Θεσσαλοί φαίνεται να έχουν κλειδώσει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
Άφησε τη βουλή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Η κίνησή του αυτή έχει ως συνέπεια τη θέση του να καταλάβει η Έλενα Κουντουρά, ως πρώτη επιλαχούσα.
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
Η αρχική αισιοδοξία που δημιούργησε η χωρίς προβλήματα, όρους και εμπόδια επιλογή του κ. Παπαδήμου έδωσε και πάλι τη θέση της στην απογοήτευση των μικροκομματικών παζαριών για τη στελέχωση της κυβέρνησης.
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011
  Mε εξαντλητικό μαραθώνιο 100 ημερών καλείται να αντεπεξέλθει με επιτυχία η υπό τον Λουκά Παπαδήμο νέα κυβέρνηση της χώρας. Σε αυτό το τρίμηνο θα κριθεί η προσπάθεια που κάνει η χώρα να αποφύγει την χρεοκοπία.
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που δέχθηκε το τηλεφώνημα του εντολοδόχου πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου.
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011
Δεν ξέρουμε τι θα μας βγει ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αλλά τα πρώτα δείγματα του λόγου του ήταν αξιόλογα. Λιτός, κατανοητός, χωρίς χαρτιά και χωρίς κομπιάσματα, είπε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας τα αυτονόητα.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Για τις 10 πρωί της Πέμπτης αναβλήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, αφού κατά τα φαινόμενα υπήρξε αδιέξοδο στις συνομιλίες του απερχόμενου πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Πρωτοφανείς εξελίξεις στο θέμα της συγκρότησης νέας κυβέρνησης. Λίγο μετά τις 7 αποχώρησε οργισμένος από το προεδρικό μέγαρο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, καταγγέλλοντας ότι Παπανδρέου και Σαμαράς διαβουλεύονται με τον κ. Παπούλια σε διπλανό δωμάτιο και αυτόν τον είχαν ξεχάσει.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Μεταξύ των προσωπικοτήτων που θεωρούνται φαβορί για τη θέση του πρωθυπουργού είναι πλέον και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, καθώς ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Τη θρυαλλίδα αλλεπάλληλων εσωτερικών εκρήξεων, οι οποίες πλέον διατρέχουν το σύνολο της κομματικής πυραμίδας, προκάλεσε χθες στη Ν.Δ. η πληροφορία ότι το κόμμα θα συμμετείχε τελικώς διά στελεχών του στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Mε το όνομα του Λουκά Παπαδήμου να παραμένει και χθες ως το ισχυρό φαβορί για την πρωθυπουργία (παρά το γεγονός ότι χθες δεν είχε τηλεφωνική επαφή με τον Γιώργο Παπανδρέου), υπήρξε ένα ολόκληρο γαϊτανάκι «υποψηφιοτήτων» οι οποίες προστέθηκαν στις ήδη γνωστές των Νικ.Διαμαντούρου και Τ. Ρουμελιώτη:
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Μην περιμένετε επιβεβαίωση ή... δηλώσεις. Απλώς το σενάριο φαίνεται να έχει βάση, έστω και αν στο thessalianews.gr έφτασε ύστερα από... αθέμιτη διαρροή.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Η ταχύτατη δρομολόγηση των πολιτικών εξελίξεων σε κεντρικό επίπεδο έχει πολλαπλές επιπτώσεις σε διάφορα πεδία. Ενα από αυτά είναι εκείνο των εσωτερικών εξελίξεων στο κυβερνών κόμμα.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Tελειώνει, κατά τα φαινόμενα, σήμερα, πριν από το μεσημέρι, το θρίλερ που παίχθηκε όλη τη χθεσινή ημέρα σχετικά με τη συγκρότηση της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας.
 
Σελίδα 191 από 194

 

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336