REX 728X90 1

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
10:12
ΥΓΕΙΑ
Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017
Σύμβαση για την πώληση του 97,2% που κατέχει στο Ιασώ General (βασικός μέτοχος και του Ιασώ Θεσσαλίας), υπέγραψε το ΙΑΣΩ στις 5 Νομεβρίου με την Hellenic Healthcare που ανήκει στο CVC Capital.
Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017
Ο συνδυασμός άσκησης και υγιεινής διατροφής είναι ικανός να φέρει το αδυνάτισμα που τόσο επιθυμείς, φτιάχνοντας το κορμί σου, ακόμα και μέσα σε ένα μήνα. Φυσικά, μην περιμένεις τεράστιες αλλαγές, ωστόσο η διαφορά στο σουλούπι σου θα είναι εμφανής.
Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία χωροθέτησης του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017
Η επιδημική έξαρση της ιλαράς που παρατηρείται φέτος στη χώρας μας οφείλεται στην χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, ειδικά σε κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες, αλλά και στην γενικευμένη επιδημία στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα σε κοντινές μας χώρες όπως η Ιταλία και η Ρουμανία, όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο
Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017
Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από πολυανθεκτικά μικρόβια θα αποτελούν μέχρι το 2050 την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Μελέτη του Βρετανικού Υπουργείου Υγείας εκτιμά ότι εάν δεν ληφθούν μέτρα για την αντιμικροβιακή αντοχή, το 2050 θα έχουμε 10.000.000 θανάτους παγκοσμίως από 700.000 που έχουμε σή
Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017
  Ο λόγος για τα φασόλια που είναι επίσης γνωστά και ως το κρέας των φτωχών. Αποτελούν το αγαπημένο φαγητό πολλών ανθρώπων στη χώρα μας και σίγουρα το αγαπημένο πιάτο με όσπρια. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και χορταίνουν εύκολα τον καθένα, βοηθώντας και στο αδυνάτισμα.
Δευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017
Η σύσφιξη προσώπου είναι ένα θέμα στον οποίο δίνουν μεγάλη βάση όλες οι εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των καλλυντικών σε όλο τον κόσμο. Οι γυναίκες που αναζητούν άριστη προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας τους, ψάχνουν τρόπους για να επαναφέρουν την ελαστικότητα και τη σφ
Κυριακή, 05 Νοέμβριος 2017
Τα ψάρια αποτελούν μια από τις πιο υγιεινές τροφές που υπάρχουν εν αφθονία στην αγορά. Ειδικότερα τα φρέσκα ψάρια μας βοηθούν περισσότερο στο να έχουμε μια προσεγμένη διατροφή και ταιριάζουν με όλα τα μενού για όσους έχουν ξεκινήσει το αδυνάτισμα γρήγορο.
Κυριακή, 05 Νοέμβριος 2017
Το αδυνάτισμα είναι κάτι που απασχολεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αφού άλλοι θέλουν να χάσουν απλώς μερικά κιλά και άλλοι να «πετάξουν» από πάνω τους ένα μεγάλο βάρος που τους δυσκολεύει ακόμη και στα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας.
Κυριακή, 05 Νοέμβριος 2017
Πολλές φορές η αναποτελεσματικότητα συγκεκριμένων μορφών δίαιτας με αδυνατιστικά προϊόντα https://www.ifarmacy.gr/tag/adunatistika-proionta οδηγεί στην εύρεση άλλων μεθόδων, ωστόσο το αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό και συχνά προκαλείται απογοήτευση.
Σάββατο, 04 Νοέμβριος 2017
Στη συμπόνια υπάρχει μια άτυπη ιεραρχία. Προηγούνται τα μωρά, ακολουθούν τα σκυλιά και τελευταίοι είναι οι άλλοι άνθρωποι.
Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017
Με ιδιαίτερη προσοχή μελετούν γιατροί και ειδικοί επιστήμονες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) τον εντοπισμό ενός σπάνιου μύκητα που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.
Παρασκευή, 03 Νοέμβριος 2017
Το αδυνάτισμα βότανα είναι ένας κλάδος που συνεχώς εξελίσσεται, έστω κι αν σε πολλές περιπτώσεις οι επιστήμονες επιστρέφουν σε παλιές κλασικές και δοκιμασμένες συνταγές, κάνοντας ελάχιστες προσθήκες. Μια από τις πιο διαδεδομένες δίαιτες των τελευταίων ετών, είναι αυτή της αντίστροφης μέτρησης.
Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017
  Οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι λένε και κάνουν, αφού είναι αυτοί που δίνουν το καλό ή το κακό παράδειγμα στα παιδιά τους και συνήθως τους κληροδοτούν και τις αντίστοιχες συνήθειες. Όσον αφορά τη διατροφή, μια ισορροπημένη δίαιτα είναι κάτι το θετικό, ενώ το αναγκαστικό
Πέμπτη, 02 Νοέμβριος 2017
Συστήνεται ως «ο γιατρός της Αριστεράς». Ο «ανθρωπιστής» και επιστήμονας που δήλωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι «όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χρεώνω τους ασθενείς μου με αμοιβή» και προς επίρρωση του λόγου του ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φορώντας μπλούζα ιατρική και καπέλο με τ
Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017
  Το πιο συνηθισμένο παράπονο που ακούει κάποιος όταν ανοίξει συζήτηση για το αδυνάτισμα, είναι πως οι περισσότερες δίαιτες είναι στερητικές, με αποτέλεσμα να χάνεται η απόλαυση του φαγητού. Όμως, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, που μπορούν να μας βοηθήσουν να χάσουμε το περιττό βάρος, χ
Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017
Η πιπεριά καγιέν (cayenne pepper) είναι μέλος της οικογένειας Capsicum των λαχανικών. Στις μέρες μας γίνεται όλο και πιο γνωστή η χρήση του πιπεριού καγιέν, το οποίο έχει τεράστια οφέλη για την υγεία μας. Ένα από αυτά είναι και το αδυνάτισμα γρήγορο.
Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017
Για παράβαση καθήκοντος κατηγορείται από τους Επιθεωρητές Υγείας αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Λάρισας και ιατρός-μέλος ΔΕΠ (Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης, καθώς σύμφωνα με πόρισμά τους, φέρεται να ασκούσε π
Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017
Είτε πληρώνουν από την τσέπη τους οι πολίτες τα εμβόλια για τη γρίπη και την ιλαρά, είτε περιμένουν να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, με αποτέλεσμα να στήνονται στις ουρές στα φαρμακεία.
Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017
Το μπούκωμα στη μύτη είναι ένα πρόβλημα, το οποίο βασανίζει πολλούς ανθρώπους όλων των ηλικιακών ομάδων, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, για το συγκεκριμένο σύμπτωμα μπορεί να ευθύνεται και η χρήση του κλιματιστικού.
Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017
Ο πονόλαιμος είναι ο πόνος στο οπίσθιο τοίχωμα του φάρυγγα που εμφανίζεται με ή χωρίς την κατάποση. Συνδέεται συνήθως με λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, αλλά μπορεί να οφείλεται σε πολλές αιτίες.
Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017
Το σιρόπι για βήχα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λύσεις στις οποίες στρέφονται μικροί και μεγάλοι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος.
Σάββατο, 28 Οκτώβριος 2017
Σημαντικό ιατρικό επίτευγμα χαρακτηρίζεται η λεπτή επέμβαση συγκόλλησης του χεριού 20χρονης κοπέλας, που τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη σε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Γιόφυρου Κρήτης.
Παρασκευή, 27 Οκτώβριος 2017
Μία από τις πιο ενοχλητικές παρενέργειες που αποτελούν φυσικό επακόλουθο όταν υποφέρουμε από αλλεργία ή κάποιο κρυολόγημα, είναι το μπούκωμα στην μύτη, το οποίο δυσχεραίνει την αναπνοή. Το συγκεκριμένο πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο το βράδυ, αφού μας υποχρεώνει να ξυπνάμε μέσα στον ύπνο μας, κάθε λί
Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
Η συστηματική άσκηση μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη της εμφάνισης κατάθλιψης.
Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
Περίπου 5.000 παράνομες συνταγογραφήσεις πραγματοποίησε γιατρός σε νοσοκομείο της Βόρειας Ελλάδας, προκαλώντας ζημιά σε βάρος του ΕΟΠΥΥ ύψους 2.181.352 ευρώ.
Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
  Οι καραμέλες για το λαιμό έχουν ισχυρή δράση, αφού στην εποχή μας κυκλοφορούν στα φαρμακεία προϊόντα με εξελιγμένες συνθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν όλες οι απαραίτητες ουσίες, οι οποίες δρουν άμεσα και αποτελεσματικά όσον αφορά τις περιπτώσεις που απασχολούν το ανώτερο αναπνευστικό σύστη
Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
Ο βήχας αντιμετώπιση του απασχολεί κάθε χρόνο όλες τις ηλικίες. Ωστόσο, τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα και συνήθως αφορούν τα μικρά παιδιά.
Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
Ο βήχας αντιμετώπιση του απασχολεί κάθε χρόνο όλες τις ηλικίες. Ωστόσο, τα περισσότερα προβλήματα δημιουργούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα και συνήθως αφορούν τα μικρά παιδιά.
Τετάρτη, 25 Οκτώβριος 2017
Ποιος δεν θα ήθελε να έχει άσπρα δόντια, λίγοι όμως είναι εκείνοι που κάνουν κάτι παραπάνω για αυτό πέρα από το καθημερινό βούρτσισμα.
 
Σελίδα 5 από 169

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

bnb 300

radio-300x250


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336