rodopi 728x90

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
03:51
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Μείωση 4% κατέγραψαν οι καταθέσεις ιδιωτών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Το αργότερο μέχρι αύριο Τρίτη θα εκδοθεί η εγκύκλιος για το τέλος ακινήτων και τις κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται, σύμφωνα με δηλώσεις στο MEGA του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη.
Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού, στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΠ «Ψηφιακή Σύγκλιση» ανακοινώνουν την έναρξη της νέας δράσης ψηφιακών ενισχύσεων «digi-mobile».
Πρεμιέρα, σήμερα, για το μέτρο της εφεδρείας στο Δημόσιο, με περίπου 20.000 μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους να απομακρύνονται από τις υπηρεσίες τους και εκπροσώπους φορέων να κάνουν λόγο για πιθανές δυσλειτουργίες λόγω της υποστελέχωσης των μονάδων.
«Έλλειμμα» 20.907 συνταξιούχων εμφανίζει η απογραφή του ΙΚΑ. Οι απόντες εμφανίζονται να λαμβάνουν σύνταξη από το Ιδρυμα, αλλά δεν προσήλθαν στη διαδικασία της απογραφής που είναι σε εξέλιξη στα υποκαταστήματα.
Με την ανεργία να εκτινάσσεται μήνα με το μήνα στα ύψη καταγράφοντας το ένα αρνητικό μετά το άλλο και με το Δημόσιο να μην αποτελεί πλέον -μετά τα νέα μέτρα- ένα ασφαλές καταφύγιο, η στροφή στην επιχειρηματικότητα αποτελεί για πολλούς ανέργους υποχρεωτική επιλογή.
Με όλα τα σενάρια για το μέλλον της Ευρωζώνης στο τραπέζι, από τη σωτηρία έως τη διάσπαση ή ακόμη και τη διάλυσή της, για την Ελλάδα είναι μονόδρομος να στοιχηματίσει στην επιβίωση του ευρώ και να αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου τους επόμενους μήνες, προκειμένου να εξασφαλίσει τη θέση της στη νέα αρ
Την αυξανόμενη δυσπραγία των ιδιωτών και των επιχειρήσεων να ανταποκριθούν στις τραπεζικές τους υποχρεώσεις, καταγράφει η ενδιάμεση έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία, η εξέλιξη στην ποιότητα των δανειακών χαρτοφυλακίων των τραπεζών, επιδεινώνεται μήνα με το μήνα.
Εκρηκτική η κατάσταση από το απόγευμα της Παρασκευής στην Ευρωζώνη καθώς οι οικονομίες των ισχυρότερων χωρών δέχονται ισχυρές πιέσεις από τις αγορές. Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στο Παρίσι καθώς σήμερα η Ιταλία και η Ισπανία δανείστηκαν με απαγορευτικά επιτόκια.
Την ημέρα του σχηματισμού της νέας κυβέρνησης είχαμε γράψει για την Λαρισινή καταγωγή του νέου υφυπουργού Οικονομικών και συνεργάτη του Αντ. Σαμαρά, Γιάννη Μουρμούρα. Ο δεύτερος, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ως γνωστόν είναι βουλευτής Λάρισας και παρέμεινε αναπληρωτής υπουργός στο ίδιο υπουργείο.
 
Σελίδα 703 από 718

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336