rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
15:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για εκλογές στις 29 Απριλίου προσανατολίζεται πλέον η χώρα με συμφωνία των δύο μεγάλων κομμάτων.
Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε σειρά επαφών με Ευρωπαίους ομολόγους του, με στόχο να αποδυναμώσει αυτήν την αμφισβήτηση. Οπως ανακοίνωσε χθες ο κ. Π. Καψής, ο κ. Παπαδήμος είχε μακρά συνομιλία με την κ. Μέρκελ.
Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε την σύγκληση Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος για το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου.
Πτώση των ποσοστών της ΝΔ και σταθεροποίηση του ΠΑΣΟΚ στην πέμπτη θέση εμφανίζεται στην δημοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα. Συμφωνα με την έρευνα η ΝΔ συγκεντρώνει 27,5%, και δεύτερο κόμμα είναι η ΔΗΜΑΡ με 16%. Αναλυτικά από την έρευνα προκύπτει ότι:
Με το βλέμμα στις προσεχείς εκλογές, αλλά και με δεδομένη την ανάγκη να εξηγηθεί η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να στηρίξει – με σοβαρές απώλειες – την υπερψήφιση του δεύτερου Μνημονίου ο τοπικός βουλευτής και γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Μάξιμος Χαρακόπουλος παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι συνέντευ
Ως προπομπός εκλογών εκλαμβάνεται η χθεσινή κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, βάσει της οποίας συγκροτείται Ομάδα Διοίκησης Εργου (ΟΔΕ), με αντικείμενο την ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος. Πρόκειται για το απαραίτητο εκείνο ηλεκτρονικό σύστημα, το οποίο θα υποστηρίξει πιθανή
Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, ο Καρδιτσιώτης βουλευτής του κόμματος Κων. Τσιάρας γίνεται επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού της ΝΔ, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις τομεαρχών ορίζονται ως εξής:
Η ηθοποιός κυρία Αννα Βαγενά έκανε ίσως τη πλέον βραχύβια θητεία που είχε ποτέ βουλευτής του ΠαΣοΚ. Ορκίσθηκε βουλευτής του ΠαΣοΚ, την Κυριακή, στις 12.30 μετά το μεσημέρι και διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, με απόφαση του κ. Γ. Παπανδρέου γιατ
Στην επιτάχυνση των ενδοκομματικών διαδικασιών φαίνεται ότι οδηγούν η διαγραφή 22 και η παραπομπή εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο πειθαρχικό, μετά την καταψήφιση του συνόλου ή σκέλους του νέου Μνημονίου, αλλά και η οριστικοποίηση των εθνικών εκλογών εντός του Απριλίου.
Η κυβέρνηση, που εκτίμησε ως «θετικό» το γεγονός ότι το Μνημόνιο έλαβε 199 ψήφους και υπερψηφίστηκε από τα 2/3 της Βουλής, χθες φάνηκε να διχάζεται σχετικά με τη διάρκεια του βίου της και τον άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.
 
Σελίδα 545 από 579

 

BANNERS AGET B 300x250 SELECTION

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336