rodopi 728x90

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
05:02
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011
Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα οι 350 υπάλληλοι της εταιρείας δούλευαν στους τρεις ορόφους ενός κτιρίου στη Victoria αλλά τώρα άρχισαν να χρησιμοποιούν έναν ακόμα όροφο, τον L4 όπως το ονομάζουν, ο οποίος μοιάζει με εσωτερικό διαστημόπλοιου.
Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2011
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επέκταση του αριθμού των διευθύνσεων στο Ίντερνετ, την οποία προωθεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Διαδικτύου (ICANN). Οι πολέμιοι του σχεδίου υποστηρίζουν ότι η επέκταση θα είναι «καταστροφική» για τους χρήστες του Ίντερνετ και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποι
Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2011
Οι συνήθεις φήμες που συνοδεύουν την επικείμενη παρουσίαση νέων προϊόντων της Apple, ακόμα και με την απουσία του Steve Jobs, δεν θα μπορούσαν να μην περιλάβουν το νέο iPad 3, που λέγεται ότι μπορούμε να δούμε τον προσεχή Φλεβάρη.
Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011
Το Twitter ανανέωσε την ιστοσελίδα του για να κάνει τις υπηρεσίες του ευκολότερες στη χρήση και να βοηθήσει τις εταιρείες να αναδείξουν καλύτερα τα εμπορικά τους σήματα.
Παρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2011
Άσχημα τα νέα για όσους και όσες κρύβουν την ηλικία τους. Εφαρμογή που σχεδιάστηκε από ερευνητές του Advanced Digital Sciences Center της Σιγκαμπούρης, μπορεί και υπολογίζει την ηλικία κάποιου από τις φωτογραφίες του!
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011
Όταν το μεράκι για μάθηση και οι νέες τεχνολογίες συναντηθούν τότε δημιουργούν ένα ενδιαφέρον κράμα γνώσης.
Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2011
Το twitter έφερε στο φως της δημοσιότητας τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα θέματα που απασχόλησαν τους χρήστες του το 2011. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα εντόπισε τα πιο δημοφιλή hashtags, τις λέξεις-κλειδιά δηλαδή που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο.
Τρίτη, 06 Δεκέμβριος 2011
Συγκρατημένη αύξηση 13% παρουσίασε η online display διαφημιστική δαπάνη για το γ' τρίμηνο του 2011 (Ιούλιος-Σεπτέμβριος), φτάνοντας τα 16,7 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που πραγματοποίησε το IAB Hellas.
Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011
Στην ευρεία γκάμα των καναλιών της ΟΤΕ TV, της τηλεόρασης από τον ΟΤΕ, προστέθηκε το BBC World News, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών στα 47.
Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2011
Οι λάτρεις του ρετρό θα βρουν άκρως ενδιαφέρουσα την ιδέα που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι Dean Ekkaia και Sean Solberg. Οι δύο σχεδιαστές κατασκεύασαν μία θήκη για το iPhone η οποία μάλλον προς gadget φέρνει καθώς ουσιαστικά μετατρέπει το smartphone σε κλασσικό κασετοφωνάκι!
Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011
Η δημόσια beta έκδοση των επερχόμενων Windows 8 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου, δηλαδή σε δυόμισι περίπου μήνες από τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Microsoft.
Κυριακή, 04 Δεκέμβριος 2011
Στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εκτός από τα post με εικόνες, βίντεο και σχόλια του κάθε χρήστη ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η διακίνηση ειδήσεων και άρθρων από τα κορυφαία ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.
Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2011
Η διοίκηση του YouTube δε μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο η πρώτη ριζική μεταμόρφωση της σελίδας είναι γεγονός. Εδώ και λίγες ώρες, η κεντρική σελίδα του YouTube δε θυμίζει σε τίποτα την υπηρεσία που ξέραμε.
Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2011
Συχνά ακούμε τη φράση «χιλιάδες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για smartphones», όταν κάποιος θέλει να επιχειρηματολογήσει υπέρ των «έξυπνων κινητών».
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011
Νέα συγκλονιστικά δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο από τον χώρο της κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα από τον «βασιλιά» του social networking, το φοβερό και τρομερό facebook!
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011
Στο 1,7 δισ. ευρώ εκτιμάται ότι θα ανέλθουν το 2011 οι online αγορές των Ελλήνων καταναλωτών σημειώνοντας αύξηση κατά 30% έναντι του 2010, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την «καταγραφή της συνολικής αγοράς B-C ηλ
Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σκοπεύει να προωθήσει μια νέα Οδηγία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων προκειμένου να βάλει τέλος στην ανεξέλεγκτη συλλογή και μεταπώληση σε διαφημιστές, πληροφοριών των χρηστών του Διαδικτύου, από social media όπως το Facebook.
Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2011
H ΤΗΣ , δημοσίευσε λίστα με τα έξυπνα κινητά, τα οποία είναι εύκολο να δεχθούν επιθέσεις από χάκερς. Οι συσκευές αν και «έξυπνες» είναι πιο ευάλωτες καθώς οι χρήστες αμελούν να ενημερώσουν τη συσκευή τους, ή επειδή η συσκευή τους είναι παλιά και η εταιρία δεν παρέχει πλέον υποστήριξη για το συγκεκ
Κυριακή, 27 Νοέμβριος 2011
Σημαντικό εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας αποτελεί και η χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (social media), και συγκεκριμένα των επαγγελματικών δικτύων, καθώς η χρήση τους αυξάνει τις πιθανότητες εύρεσης εργασίας.
Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2011
Nέα επιστημονική μελέτη εξέτασε τις επιπτώσεις που έχουν στα παιδιά οι σκηνές βίας των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και τα συμπεράσματά της είναι άκρως ανησυχητικά.
Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2011
Τον τελευταίο καιρό ακούτε πολύ συχνά για το Twitter όμως πολλοί είναι οι χρήστες που δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τη λειτουργία του ή είναι καινούριοι και θέλουν να μάθουν τα βασικά στοιχεία και κόλπα του κοινωνικού αυτού δικτύου.
Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2011
Η Google καλεί σπουδαστές και φοιτητές από όλον τον κόσμο να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό «Google Photography Prize» μέσω του Google+, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012 και δίνει τη δυνατότητα στους νικητές να εκθέσουν τα έργα τους στη διεθνούς φήμης γκαλερί Saatchi στο Λονδίνο.
Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011
Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με τα προϊόντα της Apple, το iPad τρίτη γενιάς ενδέχεται να είναι παχύτερο από το υπάρχον μοντέλο.
Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011
Η τεχνολογική εταιρία SplashData που ασχολείται μεταξύ άλλων με το password management (!) έβγαλε μια έρευνα για τα χειρότερα password που μπορεί να έχει κανείς κι έτσι να πέσει θύμα απάτης μέσω internet.
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011
Φτάσαμε στην εποχή που από το Facebook μπορούμε πλέον να στείλουμε και λεφτά! Η PayPal ξεκίνησε μία νέα εφαρμογή για το Facebook που επιτρέπει να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε στη λίστα φίλων σας, με τη συνηθισμένη λίστα όρων και προϋποθέσεων, που απαιτεί η Paypal.
Κυριακή, 20 Νοέμβριος 2011
Άνδρας, με κατοικίδιο και λάτρης των video games είναι σύμφωνα με δημογραφική ανάλυση του καταναλωτικού κοινού από την εταιρεία μάρκετινγκ BlueKai, ο πιθανότερος αγοραστής ενός iPad, τη στιγμή που πρόσφατη έρευνα της Nielsen για την αμερικανική αγορά φέρνει την ταμπλέτα της Apple στην πρώτη θέση τ
Κυριακή, 20 Νοέμβριος 2011
Μη φτύνετε στον κόρφο σας. Δύο μακάβριες υπηρεσίες είναι ήδη online από την εταιρεία i-Postmortem Limited. Το i-Tomb ή «Facebook των νεκρών» και το i-Memorial ή «Facebook του μνημείου» διατίθενται σε 16 διαφορετικές γλώσσες με ετήσια συνδρομή 50 και 120 δολάρια για κάθε λογαριασμό αντίστοιχα.
Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2011
Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία της Innews, οι ενεργοί χρήστες του facebook στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.500.000, οι ενεργοί χρήστες του twitter σε 85.000 και οι ενεργοί χρήστες του Youtube σε 340.000. Ειδικότερα, οι Ελληνες αναρτούμε περί τα 180.000 tweets, 240.000 status updates και comments στο fa
Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2011
Για πρώτη φορά, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το Facebook «ακολουθεί» τους χρήστες του σε όλο το διαδίκτυο.
Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2011
Αμερικανοί ερευνητές παρουσίασαν το ελαφρύτερο υλικό του κόσμου, αποτελούμενο από 99,9% άδειο χώρο και 0,01% μέταλλο.
 
Σελίδα 41 από 42

 

BANNERS AGET B 300x250 SELECTION

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336