rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
05:19
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
 Την άμεση παρακράτηση του ΦΠΑ από τις τράπεζες, σε κάθε συναλλαγή, και την απόδοση κατ ευθείαν στο Δημόσιο, εξετάζει το υπουργείο οικονομικών.
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
Tα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, την ώρα που η κυβέρνηση δήλωνε την ικανοποίησή της για τη συμφωνία «κουρέματος» του ελληνικού χρέους κατά 50%, κάποιοι επιφανείς επιχειρηματίες και τραπεζίτες της χώρας διαπίστωναν με οδύνη και οργή ότι έχαναν οριστικά ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους. &n
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2011
Τσουνάμι θα χτυπήσει το Δημοσίου, καθώς έρχεται γερό κούρεμα σε φορείς, οργανισμούς, υπουργεία και ανεξάρτητες αρχές. Το δεύτερο χτύπημα είναι αυτό της εργασιακής εφεδρείας, που θα συμπαρασύρει τουλάχιστο το 50% των υπαλλήλων των υπουργείων.
Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011
 Το παγκάρι... πρόδωσε τους ιεράρχες. Το ίδιο και οι μετοχές, που τόσα χρόνια έπαιζαν νομίζοντας ότι είναι ακλόνητες. Το «κούρεμα» που επέρχεται θα σαρώσει και τα ομόλογα του Δημοσίου που διαθέτει η Εκκλησία.
Σάββατο, 29 Οκτώβριος 2011
Με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ συγκρίνεται πλέον το ύψος των καταθέσεων που έχουν οι Έλληνες στις εγχώριες τράπεζες.
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Σε εφαρμογή τίθεται από την 1η Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Αυτό σίγουρα δεν ξανάγινε, αλλά δείχνει και το μέγεθος της κατάντιας της χώρας μας. Περίπου τριάντα χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν υπάρχουν!
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Οι αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου δεν θίγουν το ύψος των συντάξεων και την ασφαλή καταβολή τους ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα και σχόλια σε σχέση με την επίπτωση των αποφάσεων στα ασφαλιστικά ταμ
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Φαίνεται πως είναι οριστικό. Το «κούρεμα» στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και στο πιο δύσκολο κομμάτι του (Καλαμπάκα-Εγνατία) είναι οριστικό. Όπως έγινε γνωστό την περικοπή του φυσικού αντικειμένου δύο εκ των πέντε οδικών αξόνων που κατασκευάζονται με σύμβαση παραχώρησης περιλαμβάνει το τελικό σχέδιο για
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Από βιοπαλαιστής που προσπαθεί να αντεπεξέλθει με δυσκολία στα καθημερινά του έξοδα και να συντηρήσει τα έξι όλα κι όλα ενοικιαζόμενα δωμάτιά του στη Σκιάθο, ο 54χρονος Σταύρος Φραγκούλας βρέθηκε εκατομμυριούχος, έχοντας μάλιστα καταθέσεις 8,5 εκ. ευρώ στην Ελβετία!
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
Ξεπερνά κάθε όριο η φαντασία των υπεύθυνων στο υπουργείο Οικονομικών για την είσπραξη της έκτακτης εισφοράς. Έτσι, ορμώμενοι από την ανάγκη να μαζευτεί...ζεστό χρήμα για τα ταμεία του κράτους, αναγκάζουν τους κληρονόμους των πεθαμένων να πληρώσουν την έκτακτη εισφορά!  
Παρασκευή, 28 Οκτώβριος 2011
«Όμηρος» στο ίδιο το πλοίο του παραμένει από τις αρχές καλοκαιριού ο Βολιώτης πλοίαρχος του, που «φυλάττει Θερμοπύλας», προκειμένου ο εφοπλιστής, για τον οποίο εργάζεται, να μην πουλήσει το παροπλισμένο πλοίο και ο ίδιος χάσει τα οφειλόμενα, που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες Ευρώ.  
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στα διόδια των Αφιδνών, όταν η αστυνομία προσπάθησε να κατασχέσει το αυτοκίνητο μέλους του κινήματος «Δεν Πληρώνω», το οποίο χρωστάει στην εταιρεία «Νέα Οδός» 10.600 ευρώ.
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Από το Τόκιο μέχρι τη Νέα Υόρκη είναι θετικές οι αντιδράσεις για τη συμφωνία των Βρυξελλών τόσο για το «κούρεμα» 50% του ελληνικού χρέους όσο και για την ενίσχυση του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος και του μηχανισμού στήριξης.
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Ανοιχτό το ενδεχόμενο μικρής παράτασης για τους ημιυπαίθριους άφησε χθες ο υπουργός Περιβάλλοντος. Οπως υποστήριξε, θα πρόκειται για ολιγοήμερη παράταση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι σήμερα εμποδίζονται από καταλήψεις στις πολεοδομίες.
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Σε συμφωνία για την απομείωση του ελληνικού χρέους ήρθαν η ευρωζώνη και οι τράπεζες μετά από μαραθώνιες συνομιλίες και διαπραγματεύσεις.
Πέμπτη, 27 Οκτώβριος 2011
Πάνω από 30% αυξήθηκε η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό μας μέσα σε ένα χρόνο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του τμήματος Εμπορίου της αντιπεριφέρειας Τρικάλων τον Οκτώβριο του 2010 η τιμή διάθεσης του καυσίμου στην περιοχή μας ήταν στα 68,8 λεπτά το λίτρο και φέτος έφτασε τα 93 λεπτά το λ
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011
Στα 0,935 λεπτά το λίτρο κυμαίνεται κατά μέσο όρο φέτος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Λάρισας (σε σχέση με 0,696 που κυμάνθηκε αντίστοιχα τον Οκτώβριο του 2010).
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011
Σε κούρεμα κατά 30% των οργανικών μονάδων του Δημοσίου προχωρά η κυβέρνηση, ανοίγοντας τον δρόμο για μείωση κατά 10.000 των θέσεων προϊσταμένων
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011
Ένα σκληρό παζάρι μεταξύ κυβέρνησης και τραπεζιτών εξελισσόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες, με επίδικο αντικείμενο το ποσοστό του κουρέματος του ελληνικού χρέους.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Παράταση έως τις 11 Νοεμβρίου για την καταβολή της δεύτερης δόσης της έκτακτης εισφοράς και των δόσεων του φόρου εισοδήματος πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών. Η σχετική προθεσμία εκπνέει τη Δευτέρα 31/10.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Με ενέχυρο ....ντοματοπελτέ θα δώσει το Δημόσιο την εγγύησή του στις επιχειρήσεις του κλάδου που χρειάζονται δάνεια από τράπεζες για να επιβιώσουν. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Φ. Σαχινίδη .
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
23χρονη Ελληνίδα νομικός συμμετείχε σε γκρουπ άνεργων επιστημόνων που συναντήθηκαν πρόσφατα στο Λονδίνο με τον ηγέτη της βρετανικής αντιπολίτευσης. Τι λέει για τις συνθήκες αναζήτησης δουλειάς στη Μεγάλη Βρετανία
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Μια μορφή επιδόματος ανεργίας και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, που αποδεδειγμένα διακόπτουν το επάγγελμά τους για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών, θεσπίστηκε πρόσφατα με τον τελευταίο ασφαλιστικό νόμο.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Σκληρό παζάρι μεταξύ των τραπεζιτών και των κυβερνήσεων της ευρωζώνης βρίσκεται σε εξέλιξη, πάνω σε μια λύση που σύμφωνα με τις τελευταίες χθεσινές πληροφορίες θα οδηγεί σε αξιοσημείωτη ελάφρυνση του χρέους, αλλά θα συνοδεύεται από ένα αυστηρότατο πλαίσιο λιτότητας και εποπτείας για τη χώρα, ενώ θ
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Πρόστιμα συνολικού ύψους 260.000 ευρώεπιβλήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, κατ' εφαρμογή της νομοθεσίας για την «προστασία των καταναλωτών», στις τράπεζες Αγροτική, Eurobank και Πειραιώς διότι προέβαιναν σε μονομερείς αναλήψεις από τους λογαριασμούς μισθοδοσίας του τελευταίου μισθού ή σ
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
Άρθρο που δημοσιεύεται στο site του Πανεπιστημίου του Warwick και υπογράφεται από τον γνωστό Έλληνα οικονομολόγο και καθηγητή Ηρακλή Πολεμαρχάκι ο οποίος έχει διατελέσει και οικονομικός σύμβουλος του νυν Έλληνα πρωθυπουργού, ανακηρύσσει την Λάρισα πρωτεύουσα των Cayenne.
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
Στην αποφυγή ενός «πιστωτικού γεγονότος», έπειτα από ένα μεγάλο κούρεμα του ελληνικού χρέους που το θεωρούν δεδομένο, εστιάζονται πλέον οι δια πραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης – και κατ' επέκταση των κρατών-μελών της ευρωζώνης.
Δευτέρα, 24 Οκτώβριος 2011
 Δεν θα υποστούν τελικά μείωση της σύνταξής τους οι απόστρατοι που δεν έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους αλλά έχουν 35 έτη συντάξιμης υπηρεσίας, σύμφωνα με τροπολογία του Ευάγγελου Βενιζέλου που συμπεριελήφθη στο πολυνομοσχέδιο μετά από εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλ
Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2011
Μικρή παραμένει η ζήτηση για πετρέλαιο θέρμανσης στα Τρίκαλα, καθώς ο κόσμος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα.
 
Σελίδα 238 από 240

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336