rodopi 728x90

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
23:34
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018
Δύο τοπικές επιχειρήσεις που με πρωτότυπους τρόπους προωθούν και ενθαρρύνουν τη χρήση του ποδηλάτου για τις αστικές μετακινήσεις και συμμετείχαν στο σχετικό διαγωνισμό που προκήρυξε ο Δήμος Καρδίτσας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας βραβεύτηκαν στο περιθώριο του 22ου Ποδηλατικού
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018
Mε μια μεγάλη γιορτή που θα στηθεί την Κυριακή στην πόλη της Λάρισας και με κυρίαρχο το Βαλκανικό ηχόχρωμα, ξεκινάει το Παζάρι της Λάρισας, που θα διαρκέσει από τις 24 εως τις 30 Σεπτεμβρίου.
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018
Στην προκήρυξη του έργου που αφορά την περίφραξη της σιδηροδρομικής γραμμής στη Λάρισα προχώρησε ο ΟΣΕ.
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018
Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων.
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018
Η ικανοποίηση του αιτήματος του συνόλου των λειτουργών της Δικαιοσύνης του Πρωτοδικείου Βόλου για την έκτακτη ενίσχυσή του με πρωτοδίκες, έχει δρομολογηθεί.
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018
Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης.
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018
Σε Εκθεσιακό Πολυχώρο ξανα-μετονομάζει το Συνεδριακό Κέντρο (πρώην εκθεσιακό) η Δημοτική Αρχή Βόλου μετά την εκ του προχείρου απόφαση να το μετατρέψει σε συνεδριακό, χωρίς να πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις που ορίζονται σχετικά με την λειτουργία των συνεδριακών κέντρων.
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018
Με σαφείς αιχμές για την παρούσα Δημοτική Αρχή του Βόλου, παρουσία πολλών αυτοδιοικητικών στελεχών της Ν.Δ., άλλων πολιτικών χώρων και πλήθους πολιτών, η Νάνσυ Καπούλα, ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα, την υποψηφιότητά της για το Δήμο Βόλου.
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018
Δύο νέα απορροφητικά σάρωθρα και ένα απορριμματοφόρο όχημα για τα ανακυκλώσιμα των μπλε κάδων, εντάσσονται στον στόλο του Δήμου Λαρισαίων.
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018
Υπογράφτηκε στο δημαρχείο Πύλης η σύμβαση έργου με τίτλο «Κατεδάφιση και απομάκρυνση επικίνδυνων κτισμάτων στην τοπική κοινότητα Ροπωτού», μεταξύ του δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του αναδόχου του έργου κ. Ανδρέου Στεργίου, εκπροσώπου της εταιρίας ΑΙΞΩΝΗ Σ.Π. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡ
Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018
Τρεις μέρες χρειάστηκαν οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου S.C.A.R.S. (Second Chance Animal Rescue Society) τον περασμένο Ιούλιο για να οργανώσουν την επιχείρηση διάσωσης δεκάδων γατιών, σκυλιών και μιας κατσίκας που κάποιος εγκατέλειψε στο ακατοίκητο νησάκι Αλατάς.
Κυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018
Στη διαχείριση της στάθμευσης αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Λαρισαίων οργανώνοντας εκ νέου κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης.
Κυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018
Σε βαλκανικούς ρυθμούς θα κινηθεί η πόλη της Λάρισας, την ερχόμενη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα έναρξης του παζαριού.
Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018
Ξενάγηση σε πραγματικό τόπο και χρόνο στον Βόλο θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν επισκέπτες της πόλης ακόμη και από τον τόπο κατοικίας τους!
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018
Ο Δήμος Μουζακίου ζητά την άμεση αποστολή ειδικού κλιμακίου προκειμένου να γίνει η αποτίμηση των ζημιών που υπέστησαν δημοτικά και ιδιωτικά κτίρια από το σεισμό της Παρασκευής 31 Αυγούστου.
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018
Απορρίφθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας η προσφυγή κατά της απόφασης για την αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ Καλαμπάκας.
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018
Γιορτή θα αποτελέσει για το Δήμο Καρδίτσας η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενόψει της έναρξης της εμποροπανήγυρης απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Τρικκαίων, στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και στον Αστυνομικό διευθυντή Τρικάλων για την εντατικοποίηση των ελέγχων και τον περιορισμό του παράνομου εμπορίου.
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018
O Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ενέκρινε την υπογραφή σύμβασης για την προμήθεια υπερηχοτομογράφου υψηλής ευκρίνειας με τεχνική ελαστογραφίας για το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο».
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018
Στην 110 Πτέρυγα Μάχης βρέθηκε χθες πολυμελές τεχνικό κλιμάκιο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ εξετάζοντας υποδομές προκειμένου να η στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας και ΗΠΑ για την αξιοποίηση περισσότερων υποδομών από την Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018
Δράση διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων ενόψει του παζαριού την προσεχή Κυριακή, καλώντας τους πολίτες να κατευθυνθούν προς το παζάρι με ποδήλατο μέσω μίας ξεχωριστής διαδρομής.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018
Από σήμερα ξεκινά η συλλογή σχολικών ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας για να δοθούν σε μαθητές που είναι σε ευάλωτη κατάσταση.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018
«Παράθυρο» για να μειωθούν ή να απαλλαγούν από τα τέλη επιχειρήσεις και επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου που πλήττονται το τρέχον διάστημα από τα έργα άνοιξε ο δήμαρχος Λαρισαίων.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018
Τις απόψεις του αναφορικά με την πόλη, την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, την αντιμετώπιση της ανεργίας, αλλά και το ενδιαφέρον του, να τεθεί επικεφαλής μιας κίνησης που θα διεκδικήσει τον δήμο Βόλου, κατέθεσε συνομιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», με τον Γ. Καρεκλίδη, ο διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρί
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018
Εναρξη της σχολικής χρονιάς σήμερα με τους καθιερωμένους αγιασμούς στις σχολικές μονάδες των Τρικάλων.
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018
Τελευταία πινελιά σήμερα Δευτέρα στην παραλιακή του Αη - Γιάννη που είχε καταρρεύσει τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από σφοδρή θαλασσοταραχή. Ο δρόμος είχε κοπεί στην κυριολεξία στα δύο και μαζί και η επικοινωνία του παραλιακού οικισμού από άκρη σε άκρη.
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018
Διακοπές νερού θα γίνουν την Τρίτη σε σημεία της Λάρισας.
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018
Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα βρεθούν, έκτος συγκλονιστικού απροόπτου, στους λογαριασμούς των δικαιούχων, τα επιδόματα Πρόνοιας για το 4ο δίμηνο του 2018.
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018
Κάτι άφησε και πάλι το Τζόκερ στη Λάρισα. Το ποσό των 13.736,62 ευρώ κέρδισε Λαρισαίος στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ.
Κυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018
Επιδείξεις ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων θα φιλοξενήσουν στις 18 του μήνα ο δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ, μετά το λεωφορείο χωρίς οδηγό, που αποτέλεσε παγκόσμια πρωτοτυπία.
 
Σελίδα 4 από 210

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336