rodopi 728x90

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
02:54
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Στη σύλληψη του προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας κ. Δημήτρη Σδράκα προχώρησε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pheme.gr, κλιμάκιο του ΣΔΟΕ με εντολή του εισαγγελέα  κ. Γρηγόρη Πεπόνη για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 418.000 ευρώ.  
Μια εντυπωσιακή αλλαγή στην καθημερινότητα των Ελλήνων αναδεικνύεται από στοιχεία "ρουτίνας" - τουλάχιστον ως τέτοια λειτουργούν στη διάρκεια της ύφεσης - που απεικονίζουν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) έδωσε ανακοίνωση σχετικά με το Δώρο Χριστουγέννων.
Η κρίση δείχνει τα δόντια της, η ανεργία μαστίζει κάθε οικογένεια και τα χρέη είναι βουνό. Πριν χτυπήσει την πόρτα σας ο δικαστικός κλητήρας πρέπει να διαπιστώσετε τα όριά σας και να κάνετε πλάνο ρύθμισης των οφειλών σας.
Καταπατήσεις ιδιωτικών και δημόσιων ακινήτων αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έχουν γίνει με τη βούλα του Κτηματολογίου εξετάζει η Εισαγγελία Αθηνών.
Οι εργοδότες που χρωστούν μεγάλα ποσά σε ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ είτε θα πρέπει να προχωρήσουν σε διακανονισμό των χρεών τους είτε θα οδηγούνται στο αυτόφωρο.
Δραματική μείωση στο εισόδημα τους θα δουν περίπου 4 εκατομμύρια μισθωτοί και συνταξιούχοι από την 1η Ιανουαρίου του 2012.Πριν καν προλάβουν να πάρουν -όσοι το πάρουν- το Δώρο Χριστουγέννων, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι ενημερώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών ότι θα πρέπει να προετοιμάζονται
Η Ελλάδα και ενδεχομένως αρκετές άλλες χώρες μέλη της Ευρωζώνης παραμένουν στο κοινό νόμισμα γιατί πολύ απλά και μόνο η προοπτική της αποχώρησής τους και της συνεπακόλουθης επιστροφής τους στα «παλαιά» εθνικά τους νομίσματα είναι ένας «λογιστικός εφιάλτης»!
Με το μέτρο της εργασιακής εφεδρείας να ναυαγεί και με τον αριθμό των εργαζομένων που αποχωρεί από τα υπουργεία να μην φτάνει τα επιθυμητά όρια, είναι πλέον πολύ πιθανό να ζητηθούν και απολύσεις μόνιμου προσωπικού.
Αναστάτωση επικρατεί στην αγορά του φαρµάκου, κάτι το οποίο αργά ή γρήγορα θα έχει αντίκτυπο στους πολίτες. Οι φαρµακαποθήκες, οι οποίες προµηθεύουν τα φαρµακεία µε σκευάσµατα, «βαράνε κανόνι» και χιλιάδες φαρµακεία βρίσκονται στο «κόκκινο».
 
Σελίδα 697 από 718

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336