REX 728X90 1

ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
11:01
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δευτέρα, 26 Ιούνιος 2017
Την Παρασκευή ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων και σύμφωνα με ένα πρώτο δείγμα επιδόσεων βαθμολογιών, που έχει συλλεχθεί από βαθμολογικά κέντρα, αναμένεται -μεταξύ άλλων- άνοδος των βάσεων στα παιδαγωγικά τμήματα, πτώση στα πολυτεχνικά και διατήρηση των ιατρικ
Κυριακή, 25 Ιούνιος 2017
Θερμοκρασία νερού επιφανείας, που μειώνονταν όσο το σκάφος βυθίζονταν μέτρο με το μέτρο, δείκτης πίεσης που έδειχνε ότι πράγματι αυξάνονταν με το βάθος και φωτεινότητα lux που μειώνονταν, όσο οι ακτίνες του ήλιου δεν έφταναν δυνατές σε βαθιά νερά, αποτυπώθηκαν και καταγράφηκαν στη βάση δεδομένων τ
Σάββατο, 24 Ιούνιος 2017
Ο Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίων δημοσίευσε την αξιολόγηση Βρετανικών Πανεπιστημίων για το 2018 αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων πέραν της συνολικής τους βαθμολογίας, σε ποια είναι πιο εύκολο και σε πια πιο δύσκολο να γίνει κανείς αποδεκτός για φοίτηση.
Πέμπτη, 22 Ιούνιος 2017
Την Παρασκευή 30 Ιουνίου ή την Τρίτη 4 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι επιδόσεις των υποφηψίων που μετείχαν φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017
Τo Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 20.30, στην παραλία του Βόλου (έμπροσθεν κτηρίου Παπαστράτου), η Φοιτητική Ομάδα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Π.Θ. CentaurusRacingTeamθα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου αγωνιστικού μονοθέσιου ThireusR.
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017
Από αύριο, Τετάρτη, μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου θα μπορούν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο.
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017
Κραυγή αγωνίας βγάζουν με επιστολή τους 471 προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με επιστολή που έστειλαν στον κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής Κωνσταντίνο-Βασίλειο Κατσάμπαλο και τον πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα.
Τρίτη, 20 Ιούνιος 2017
Την απώλεια του εξαιρετικού Αρχιτέκτονα και Καθηγητή Γιώργου Π. Τριανταφυλλίδη πενθεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017
Μπορεί οι αριθμοί να μην λένε πάντα την αλήθεια αλλά στην περίπτωση που σήμερα παρουσιάζουμε είναι αδιάψευστοι μάρτυρες ενός δυσάρεστου φαινομένου.
Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017
Με θέματα για καλά προετοιμασμένους ολοκληρώθηκαν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις στα βασικά μαθήματα για τους περίπου 86.000 υποψηφίους των Γενικών Λυκείων. Ειδικότερα, σήμερα εξετάστηκαν τα Μαθηματικά και η Ιστορία Γενικής Παιδείας.
Δευτέρα, 19 Ιούνιος 2017
Συνεχίζονται και σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Ενιαίων Λυκείων, ωστόσο η αγωνία λαμβάνει σήμερα τέλος ουσιαστικά, μιας και είναι η τελευταία μέρα των εξετάσεων στα ΓΕΛ.
Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017
Η μείωση των γεννήσεων στη Μαγνησία λόγω της οικονομικής κρίσης αποτυπώνεται πλέον ξεκάθαρα και στη φοίτηση των μαθητών στα σχολεία. Τα φετινά στοιχεία από τις εγγραφές των μαθητών στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά δείχνουν συρρίκνωση του μαθητικού δυναμικού, μια δυσμενής τάση, που αναμένεται να συν
Κυριακή, 18 Ιούνιος 2017
Θεαματικές βουτιές στις βάσεις και έντονος ανταγωνισμός είναι το τοπίο που διαμορφώνεται βάσει των φετινών Πανελλαδικών.
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017
Το πτυχίο τους παρέλαβαν σήμερα 48 νέοι τεχνολόγοι τροφίμων, απόφοιτοι του ομώνυμου τμήματος ΤΕΙ που εδρεύει και λειτουργεί στην Καρδίτσα.
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017
Μεγάλη είναι η πιθανότητα η Ιατρική Αθήνας να "πέσει" από τα 19.000 μόρια, καθώς η σημερινή ημέρα στο μάθημα της βιολογίας ήταν δύσκολη. Επίσης δυσκολότερα σε σχέση με πέρσι ήταν και τα θέματα της Χημείας.
Παρασκευή, 16 Ιούνιος 2017
Στο μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.
Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2017
Σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων.
Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017
Το υπουργείο Παιδείας μελετά αλλαγές στο νομοσχέδιο για τη λειτουργία των ΑΕΙ υπό την πίεση των θεσμών, αλλά και της πανεπιστημιακής κοινότητας.
Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017
Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποίησε ότι λόγω της ισχυρής δόνησης που έπληξε τα νησιά της Λέσβου και της Χίου αναβάλλει την Τρίτη τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στα δύο αυτά νησιά.
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017
Μετά την απόφαση του υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης να επιτραπεί η καλλιέργεια ποικιλιών της βιομηχανικής κάνναβης για ερευνητικούς-πειραματικούς σκοπούς στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, το Εργαστήριο των Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Θεσσαλίας,
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017
Με Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα, οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων.
Κυριακή, 11 Ιούνιος 2017
Κόπωση. Υπερένταση. Άγχος. Και τελικά... κατάρρευση. Στα πρόθυρα «νευρικής κρίσης» βρίσκονται αυτή την περίοδο χιλιάδες υποψήφιοι των πανελλαδικών που βιώνουν την πίεση των εξετάσεων για να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και αρκετοί... λυγίζουν.
Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017
Σαφή και ξεκάθαρα χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος τα θέματα στα μαθήματα των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης και των Σύγχρονων Γεωργικών Επιχειρήσεων, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Σάββατο, 10 Ιούνιος 2017
Στους 235 ανέρχονται συνολικά οι εκπαιδευτικοί του νομού, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, που διεκδικούν 157 θέσεις διευθυντών στις σχολικές μονάδες της Μαγνησίας. Η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων έχει ολοκληρωθεί και ήδη από τις δύο διευθύνσεις εκπαίδευσης ξεκίνησε η μοριοδότηση των υποψηφίων.
Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017
Στα Αρχαία Ελληνικά και στα Μαθηματικά εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει τις ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, εξετάστηκαν στα Μαθηματικά.
Παρασκευή, 09 Ιούνιος 2017
Στη «μάχη» για τη θέση του διευθυντή, σε μία από τις 181 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Λάρισας, μπαίνουν 327 εκπαιδευτικοί.
Πέμπτη, 08 Ιούνιος 2017
Στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) εξετάστηκαν  οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, κατά τη δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεών τους.
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017
Χωρίς προβλήματα άρχισε η διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων στο νομό Καρδίτσας χθες με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ και σήμερα με τους υποψήφιους των ΓΕΛ.
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017
Τον ρόλο της επιστήμης στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών στη Νεοελληνική Γλώσσα.
Τετάρτη, 07 Ιούνιος 2017
Η «Κοσμητεία της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» κατά την 65η/31-05-2017 συνεδρίασή της και έπειτα από διεξοδική συζήτηση κατέληξε ομόφωνα σε ψήφισμα, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι «ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχα
 
Σελίδα 1 από 94

 

thesIEK thessalianews klirosi2017 300x300 ANIMATED

banner carmex

LITROKAPIS 9 6 2017

thessalia economy

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336