REX 728X90 1

ΤΡΙΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017
15:14
ΥΓΕΙΑ
Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017
Ο καφές αποτελεί την αγαπημένη πρωινή, και όχι μόνο, συνήθεια πολλών ανθρώπων. Πρέπει, βέβαια, να καταναλώνεται με μέτρο ενώ έχει συζητηθεί πολλές φορές ότι βάζοντας γάλα αυξάνεται η ποσότητα ασβεστίου που αποβάλλει ο οργανισμός.
Δευτέρα, 16 Οκτώβριος 2017
Περισσότερες από 3.000 καταγγελίες καταναλωτών για νοθευμένα και ακατάλληλα τρόφιμα που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει λάβει μέσα στο 2017 το τμήμα Καταναλωτή του Πανελληνίου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ).
Παρασκευή, 13 Οκτώβριος 2017
Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα τυποποιημένα προϊόντα περιέχουν ζάχαρη. Ακόμη όμως και κάποιες τροφές που δεν φανταζόμαστε μπορεί να είναι πηγές ζάχαρης, η οποία κρύβεται.
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017
Οι λιγούρες είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει κάποιος όταν θέλει να χάσει κιλά είναι να διατηρήσει αυτά που έχει.
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017
Αυξάνονται τα κρούσματα ιλαράς στη χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), έχουν καταγραφεί 250 κρούσματα ιλαράς, με μεγαλύτερη συχνότητα στη Ν. Ελλάδα.
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017
Σύμφωνα με το υπόμνημα που επέδωσε στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, κατά την χθεσινή επίσκεψή τους Κ.Υ. Βελεστίνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας, Γιάννης Γατής, τα προβλήματα στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας είναι φοβερά.
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017
Αν και πολύ νωρίς, για τα δεδομένα της Ελλάδας, το πρώτο περιστατικό γρίπης έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας.
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017
Η ανάγκη δημιουργίας οργανωμένου κέντρου για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στην περιοχή μας, σε μια εποχή κατά την οποία μία στις δέκα γυναίκες διαγιγνώσκεται με τη συγκεκριμένη νόσο, διατυπώθηκε στη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε προχθές στο ξενοδοχείο «Παρκ»
Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017
Τα συμπτώματα (βήχας, συνάχι, κ.ά.) που προκαλούν οι διάφορες εποχικές ιώσεις, το κοινό κρυολόγημα, αλλά και οι αλλεργίες, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά για όλους. Στην εποχή μας μπορεί ο καθένας να βρει πολλά φαρμακευτικά σκευάσματα που θα τον βοηθήσουν άμεσα. Οι καραμέλες για το λαιμό ανήκουν σε αυτή
Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017
Ο βήχας αντιμετώπιση του απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους και μάλιστα αυτό μπορεί να συμβεί αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια ενός έτους. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα αυτό προκαλείται εξαιτίας μια εποχικής ίωσης ή ενός απλού κρυολογήματος. Ως μία ακόμη αιτία υπολογίζεται και η ρύπανση της ατμόσφ
Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017
Εξαρση των εποχιακών ιώσεων παρατηρείται λόγω αλλαγής της θερμοκρασίας, ενώ στο μεταξύ πολλοί Βολιώτες σπεύδουν να εμβολιαστούν έγκαιρα, προκειμένου να αναπτύξουν «ασπίδα προστασίας» κατά της γρίπης.
Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017
Οι αρνητικές επιπτώσεις της κρίσης και των παραγόντων που επιβαρύνουν την ψυχολογία και υπολογίζεται ότι έχουν προκαλέσει ψυχικές διαταραχές στο 1% του πληθυσμού, δηλαδή σε 1.000 περίπου Βολιώτες, υπογραμμίστηκαν στη διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες στην πόλη.
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017
Ο πονόλαιμος είναι μια ενοχλητική κατάσταση που δεν πρέπει να την πάρει κανείς αψήφιστα. Πολλές φορές ο συνδυασμός με άλλα συμπτώματα μπορεί να είναι ένα καμπανάκι κινδύνου του ανθρώπινου οργανισμού για κάτι πιο σοβαρό, που είτε υπάρχει ήδη, είτε τείνει να δημιουργηθεί.
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017
Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υγείας, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων στο Κ.Υ. Βελεστίνου, η οποία έχει ως επακόλουθο να παραμένει ακινητοποιημένο το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο που δώρισε η ΕΒΟΛ.
Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017
Ο πονόλαιμος και η αντιμετώπιση του αφορούν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. Όλες οι κατηγορίες των ανθρώπων έρχονται αντιμέτωποι με αυτήν την ενοχλητική κατάσταση. Όλοι όσοι αντιμετωπίζουν χρόνιες παθήσεις και οι λεγόμενες ευπαθείς ομάδες, βρίσκονται σε πιο δύσκολη θέση όταν προκλ
Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017
Οι ειδικοί τονίζουν πως είναι πολλές οι πιθανές αιτίες από τις οποίες μπορεί να προκληθεί ο βήχας. Έτσι, σε περιπτώσεις που αφορούν τα παιδιά, είναι πιθανό οι γονείς να μην μπορούν να κάνουν τη σωστή διάγνωση, αλλά να πρέπει να απευθυνθούν σε έναν παιδίατρο, ο οποίος θα εξετάσει το παιδί και θα συ
Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017
Και ποιος δεν είναι αγχωμένος στην Ελλάδα του 2017; Λίγο η ανεργία, λίγο ο ΕΝΦΙΑ και οι μειωμένες -αν όχι ανύπαρκτες- συντάξεις κάνουν το μέλλον να φαντάζει αβέβαιο και την επίσκεψή μας σε ψυχαναλυτή σχεδόν επιτακτική. Πριν κλείσεις όμως ραντεβού (ποιος ξέρει και εάν θα το καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ), βάλε
Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017
Το άγχος μέχρι κάποιο βαθμό μπορεί να είναι ακόμη και δημιουργικό. Όταν όμως ξεπερνάει τα όρια και συνδυάζεται με αρνητικές σκέψεις, τότε αυτό έχει κακό αντίκτυπο στα συναισθήματα και τη συμπεριφορά σας.
Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017
Οι καραμέλες για το λαιμό έχουν μεγάλη ζήτηση από το τέλος του φθινοπώρου μέχρι τα μέσα της άνοιξης. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ιδιαίτερα επίφοβο λόγω των διαφόρων ιώσεων και της γρίπης που συχνά βρίσκονται σε έξαρση και προκαλούν διάφορα προβλήματα στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα. Α
Παρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017
Ο πονόλαιμος και η αντιμετώπιση του χρειάζονται προσοχή, Μπορεί στις περισσότερες των περιπτώσεων να αφορά ένα απλό σύμπτωμα που ολοκληρώνει τον κύκλο του και φεύγει, υπάρχουν όμως και πιο σοβαρά περιστατικά, τα οποία χρειάζονται τη συμβουλή γιατρού και τη χρήση φαρμακευτικών σκευασμάτων.
Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017
Ο βήχας και η αντιμετώπιση του μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα, ειδικά στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες. Πάντως σε περίπτωση που αντιμετωπιστεί άμεσα και με τα κατάλληλα μέσα, τότε δεν προκαλεί ανησυχία.
Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017
Περίπου 200 είναι τα καταγεγραμμένα κρούσματα της ιλαράς στην χώρα μας, όπως αναφέρθηκε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου επίσης έγινε γνωστό από τους επιστήμονες πως στην Ελλάδα ο ιός έφτασε μέσω μετακινούμενων πληθυσμών Ρομά από την Ρουμανία
Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017
Στα 200 έχουν ανέλθει πλέον τα κρούσματα της ιλαράς στη χώρα μας, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, την Τρίτη.
Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017
Στην ανάκληση σοκολατούχου ροφήματος το οποίο περιέχει τα μη εγκεκριμένα για τα τρόφιμα συστατικά «Rhodiola rosea» και «ρίζα Gonyak» προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017
Το πρώτο κρούσμα ιλαράς στον Βόλο, επιβεβαιώθηκε χθες από παιδίατρο σε παιδάκι τριών ετών. Η διάγνωση έγινε από τον παιδίατρο Γιώργο Χαρίτο και δηλώθηκε στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017
Το μπούκωμα στη μύτη για μακρό χρονικό διάστημα, μπορεί να φέρει μία εξοικείωση του ασθενούς με το συγκεκριμένο φαινόμενο, με αποτέλεσμα αυτός να φτάσει να διαμαρτύρεται για πονοκέφαλο, κούραση, στεγνό λαιμό, βήχα ή ενοχλήσεις στα αυτιά.
Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017
Στο εμπόριο διατίθενται πολλά προϊόντα, τα οποία ενισχύουν τον ανθρώπινο οργανισμό, προστατεύοντας τον από τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Το σιρόπι για βήχα είναι η συνηθέστερη επιλογή για όλες τις ηλικιακές ομάδες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017
Το σιρόπι για βήχα αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή μικρών και μεγάλων, για να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, μειώνοντας τον ερεθισμό και τον πόνο που τους προκαλεί.
Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017
Οι καραμέλες για το λαιμό σημειώνουν κάθε χρόνο μεγάλες πωλήσεις από το τέλος του φθινοπώρου μέχρι και τις αρχές της άνοιξης. Τα τελευταία έτη οι διάφορες εποχικές ιώσεις, η γρίπη και οι αλλεργίες βρίσκονται σε έξαρση και αυτό επιφέρει μια σειρά από ενοχλητικά συμπτώματα σε μικρούς και μεγάλους.
Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017
Το μπούκωμα στη μύτη σε παιδιά και βρέφη αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τα ίδια συμπτώματα, όταν αυτά απασχολούν έναν ενήλικα. Για τα νεογνά και τα βρέφη, τα οποία δεν μπορούν να φυσήξουν τη μύτη τους, μπορείτε να προμηθευτείτε ρινικές σταγόνες φυσιολογικού ορού.
 
Σελίδα 1 από 163

 

banner olimpos

thessIEK web banner 300x250 geniko

afigrantires

thessalia economy

300x250

onlarissa

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336