olimpos amigdalo

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
04:24
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018
Στη συμβολή της οδού Βόλου με την παλαιά εθνική Λάρισας- Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν χθες δεκάδες κάτοικοι της συνοικίας για να τιμήσουν τη μνήμη της 28χρονης Πωλίνας Τσαπακίδου, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από φορτηγό την προηγούμενη εβδομάδα.
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2018
Δέκα χρόνια χρειάστηκαν για να καταφέρει το «Gaea Lifestyle Center», το πάλαι ποτέ εμπορικό κέντρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας, να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του και να καταστεί σημείο αναφοράς για την περιοχή...
Κυριακή, 11 Μάρτιος 2018
Σε μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης, η Καρδίτσα απέδειξε ότι πρωτοπορεί στον πολιτισμό και ήδη βρίσκεται στο επίκεντρο του πανελλαδικού ενδιαφέροντος με μια διοργάνωση αντάξια του κύρους του θεσμού που είναι ο πιο επιτυχημένος και ο μακροβιότερος στο είδος του.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018
Συνωστισμός χθες από το πρωί στον τρίτο όροφο στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, όπου δεκάδες πολίτες έσπευσαν με την έναρξη της προθεσμίας να ενημερωθούν ή και να καταθέσουν τις αιτήσεις τους διεκδικώντας μία από τις 50 θέσεις εργασίας οκτάμηνης διάρκειας που ανοίγουν στην επιχείρηση.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018
Στα καθήκοντά του ως Δήμαρχος Βόλου επέστρεψε ο Αχιλλέας Μπέος, καθώς εκδόθηκε σήμερα η διαπιστωτική πράξη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας με την οποία ανακαλείται η απόφαση βάσει της οποίας τέθηκε σε αργία πριν από δύο χρόνια.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018
Ολοκληρώνεται το έργο «Διαμόρφωση Κοινόχρηστων Χώρων – Πεζοδρομίων Οικισμού Μουζακίου» μέσω του οποίου γίνεται ανάπλαση και αναβάθμιση της πόλης του Μουζακίου και το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρω.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018
Σε μια σειρά παρεμβάσεων προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων στην περιοχή των Κουτσομυλίων, με έργα που εκτελούνται ήδη από τη Διεύθυνση Επιχειρησιακού Εργου.
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018
Στην πρόληψη προσωπικού για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών του προχωρά ο Δήμος Τυρνάβου. Θα προσληφθούν συνολικά 22 άτομα, με σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (2 μήνες).
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018
Επανέρχεται στη γραμμή Βόλου -Βορείων Σποράδων το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «Εξπρές Σκιάθος», από το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου.
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018
Ο Δήμος Μουζακίου ξεκίνησε τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες, προκειμένου να αποστείλει αίτημα επιχορήγησης στο Υπουργείο Εσωτερικών για την αποζημίωση των ζημιών.
Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018
Άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται στις 23 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 8.166 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, Συνδέσμους και ΝΠΔΔ αυτών, καθώς και σε ΝΠΙΔ των ΟΤΑ.
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018
Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Καρδίτσας, Φώτη Αλεξάκο.
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μείζονος Περιοχής Βόλου ανακοινώνει πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 50 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα.
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018
Κλιμάκιο του ΙΓΜΕ αποτελούμενο από τους Γεωλόγους κ.κ. Ναταλία Σπανού και Λάμπρο Πυργιώτη επισκέφθηκε χθες την περιοχή της Πιαλείας στην θέση «ΑΛΠΙΝΑ», προκειμένου να ελέγξει και να χαρτογραφήσει τα φαινόμενα που έλαβαν χώρα, να προβεί σε συμπεράσματα αναφορικά με το μηχανισμό γέννησης τους και τα
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018
Στα πλαίσια της επίσκεψης και των επαφών του υφυπουργού πολιτισμού και αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη με φορείς της περιοχής της Καρδίτσας, αντιπροσωπεία του Ομίλου Καρδίτσας Σύγχρονο Τάβλι με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ανδρέα Καραμπινά και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομοσπονδίας Χρ. Γρ
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018
Δεσμευμένα είναι τα χρήματα για τον Περιφερειακό όπως υποστήριξε μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5» ο Υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
Εμφαση στην αστική καινοτομία δίνει πλέον η Ευρώπη, μέσω δράσεων για τη βελτίωση της κινητικότητας και προσβασιμότητας στις πόλεις.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
Κρούσματα ιλαράς και στη Λάρισα καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα. Γιατρός και εργαζόμενος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας νόσησαν, ενώ και ένας ακόμη ενήλικος νοσηλεύτηκε με ιλαρά στο Πανεπιστημιακό.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
Συνεχίζεται από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου η αποξήλωση "κενωθέντων" περιπτέρων και συγκεκριμένα το προηγούμενο χρονικό διάστημα απομακρύνθηκαν δέκα συνολικά "σχολάζοντα" περίπτερα.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
Ένα φοβερό ρεκόρ κατέγραψε τις προηγούμενες μέρες η Ζαγορά, που μόνο τον Φεβρουάριο δέχτηκε διπλάσια βροχή απ' ότι καταγράφεται κατά μέσο όρο στο Λονδίνο μία ολόκληρη χρονιά έπεσε τον Φεβρουάριο.
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
Τον δικό του αγώνα αλλά και της πολιτείας, για την απαγόρευση του καπνίσματος σε καταστήματα και εσωτερικούς χώρους, είδε να υπονομεύεται από τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών ο δήμαρχος Τρικάλων.
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018
Αίτημα για κήρυξη περιοχών του Δήμου Σοφάδων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των έντονων βροχοπτώσεων κατατέθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018
Τη μεταφορά ορισμένων κομβικών υπηρεσιών από την κατεστραμμένη Β' ΔΟΥ στην Α' ΔΟΥ ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, στον απόηχο της σύσκεψης στη Λάρισα υπό την υφυπουργό Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου και τον διοικητή της ΑΔΑΕ κ. Γιώργο Πιτσιλή.
Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018
Μετά την πρόσφατη θεομηνία και τις έντονες βροχοπτώσεις το Λεφόκαστρο εκπέμπει SOS με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστης αξίας και τις επιδιορθώσεις να κρίνονται επιτακτικές, αλλιώς η φετινή καλοκαιρινή σεζόν για τον κλάδο του τουρισμού θα είναι δύσκολη.
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018
Την παροχή υπηρεσιών για τη ναυαγοσωστική κάλυψη παραλιών του Δήμου Νοτίου Πηλίου ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή για τη νέα τουριστική σεζόν.
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018
Πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι προκλήσεις της νέας περιόδου» διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» το Σάββατο το απόγευμα στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.
Κυριακή, 04 Μάρτιος 2018
Συνολικά 507 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ.) βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου τον μήνα Φεβρουάριο.
Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018
Δύο σημαντικές ειδήσεις για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου Καρδίτσας και μία η οποία αφορά στην Αναγέννηση, «βγήκαν» από την επίσκεψη του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στο νομό Kαρδίτσας.
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018
Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Δήμου Καρδίτσας μπορούν πλέον πέραν του τηλεφωνικού αριθμού 2441076000, να αναφέρουν μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, προβλήματα που εντοπίζουν στην περιοχή τους, καταχωρώντας τα αιτήματα τους, προτείνοντας λύσεις και ελέγχοντας την εξέλιξη αυτών μέχρι την ολοκλήρ
Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018
Χρειάζεται εμπεριστατωμένη μελέτη για να αντιμετωπιστεί επιτυχώς το κατολισθητικό φαινόμενο στον οικισμό «Αλπίνα» της Πιαλείας, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημοσίων Εργων (ΚΕΔΕ) του υπουργείου Υποδομών.
 
Σελίδα 2 από 190

 

Web-Banner2018opencall

banner olimpos

litrokapis martios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336