REX 728X90 1

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
19:57
ΥΓΕΙΑ
Έντονα διαμαρτύρεται ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας και καταγγέλλει την πολιτική των πολυεθνικών εταιριών φαρμάκων για τον «απαράδεκτο τρόπο διανομής τους στον νομό της Λάρισας καθώς επίσης και σε όλη την ελληνική επικράτεια», όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μακρυγιάννης.
Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας καθώς η ιλαρά επελαύνει με σταθερό ρυθμό στη χώρα μας.
Τα μπιμπερό Nuk αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα που αγοράζουν οι νέοι γονείς κάθε χρόνο. Η συγκεκριμένη εταιρεία λανσάρει στο εμπόριο και μια σειρά συσκευών, οι οποίες λύνουν τα χέρια των γονέων σε δύσκολες καταστάσεις που δημιουργούνται.
Σημαντικό είναι το έργο προσφοράς που αναπτύσσει το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε ενήλικες και σε περισσότερα από 8.000 παιδιά, μαθητές και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, στους οποίους πραγματοποιούνται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.
Ανατροπές φέρνει στο χώρο των φαρμακείων η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, καθώς οι εκπρόσωποι των θεσμών συμφώνησαν με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας νέο πλαίσιο για το ωράριο των φαρμακείων.
Οι οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο στην εποχή μας, ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει το καταναλωτικό κοινό. Βασίζονται στις εξελιγμένες συνθέσεις τους και προσφέρουν ποιοτική φροντίδα και προστασία από όλους τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα δόντ
Οι κατσαρόλες https://www.e-dructer.com/oikiakos-eksoplismos/skevi-magirikis/katsaroles/ είναι τα μαγειρικά σκεύη που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην κουζίνα, αφού σε αυτά μαγειρεύουν τις πιο πολλές συνταγές τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες.
Τα μπιμπερό δεν είναι τα μόνα μέσα που υπάρχουν για την ασφαλή και άνετη διαδικασία του ταΐσματος των μωρών από πλευράς γονέων. Οι εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του μητρικού θηλασμού, προωθούν στην αγορά και άλλα χρήσιμα προϊόντα, τα οποία δίνουν άμεση λύση σε όλα τα ζητήματα
Στη σοβαρή έκβαση των πτώσεων στους ηλικιωμένους σε συνδυασμό με την εμφάνιση της οστεοπόρωσης εστίασαν οι Αμερικανοί επιστήμονες.
  Τα μπιμπερό χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες, ανάλογα με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα. Υπάρχουν όμως και άλλες κατηγορίες βάσει των οποίων, μπορούν να διαχωριστούν. Οι κυριότερες είναι το μέγεθος και το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη η πιπίλα. Μία ακόμη κατηγορία αφορά την
 
Σελίδα 3 από 506

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

bnb 300

radio-300x250


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336