rodopi 728x90

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
12:48
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018
Στην πρόσληψη συνολικά 18 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην Υπηρεσία Κοιμητηρίων, θα προχωρήσει ο Δήμος Βόλου.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018
Την ένταξη στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙ, της Πράξης: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 650.000 € με φορέα υλοποίησης το Δήμο Καρδίτσας υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτσης.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018
Πράκτορες του FBI, ελεύθεροι σκοπευτές, ελικόπτερα, drones, 67 διμοιρίες ΥΜΕΤ και ΥΑΤ (ελαφρά και σκληρά ΜΑΤ) και συνολικά 5500 αστυνομικοί συνθέτουν το παζλ των μέτρων ασφαλείας για την 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018
Μία αξέχαστη νύχτα για όσους βρέθηκαν στο AEL FC ARENA θα μείνει η χθεσινή, καθώς έζησαν από κοντά μία μαγευτική συναυλία με τους Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλενα Παπαρίζου, όπως την Ειρήνη Παπαδοπούλου να ξεσηκώνουν απόψε τον κόσμο με τεράστιες επιτυχίες.
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018
Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους Καρδιτσιώτες να συμμετάσχουν στην συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνεται αύριο στις 8.30 μ.μ. το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με πρωτοβουλία του Δήμου και την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών σχημάτων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018
Προχωρούν με ταχείς ρυθμούς οι προετοιμασίες για το περίφημο Τρικαλινό παζάρι.
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018
Την ασφαλτόστρωση των κύριων εισόδων της πόλης και ειδικότερα των οδών Βόλου, Φαρσάλων και Καρδίτσης, περιλαμβάνει το έργο που θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και τον ανάδοχο του έργου.
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018
Eιδικές ρυθμίσεις για την τροφοδοσία των καταστημάτων στο κέντρο της Λάρισας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων σε Βενιζέλου και Φιλελλήνων εξέδωσε ο Δήμος Λαρισαίων.
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018
Εργασίες καθαρισμού χωμάτινων αποστραγγιστικών τάφρων (καναλιών) υλοποιεί ο Δήμος Φαρκαδόνας το τελευταίο διάστημα.
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018
Τον τίτλο της πόλης του ποδηλάτου σε πανελλαδικό επίπεδο -και όχι άδικα- διεκδικεί η πόλη της Καρδίτσας, καθώς ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της χρησιμοποιούν καθημερινά ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους.
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018
Η παραίτηση του Μάριου Ξηρομερίτη από το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής στα δημοτικά έδρανα στον εκπαιδευτικό Χρήστο Αγορίτσα.
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018
Με γοργούς ρυθμούς ξεκίνησαν τα έργα διαμόρφωσης ενός ακόμη πάρκου και χώρου αναψυχής στα Τρίκαλα.
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018
Με μια πολύπλευρη προσέγγιση και με φρέσκο πνεύμα, η βρετανική εφημερίδα Guardian αφιερώνει εκτενέστατο ρεπορτάζ στον Δήμο Τρικκαίων.
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018
Καλοκαιρινός θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησία, για όλη την εβδομάδα, με τη θερμοκρασία μάλιστα να αγγίζει υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Σε τρεις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων προχωρά ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Την ένταξη δύο σημαντικών για τα διδακτήρια έργων αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, σηματοδοτώντας τις τελικές διαδικασίες για την υλοποίησή τους.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα έργα οριστικής επιδιόρθωσης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Νότιο Πήλιο, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας του περασμένου Φεβρουαρίου.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Στο Μουσείο Τσιτσάνη συνεδρίασε την Κυριακή ο συνδυασμός «Τρίκαλα Συμπολιτεία» με τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης Χρήστο Λάππα, να ξεκαθαρίζει οριστικά ότι δεν θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, στηρίζοντας όμως αυτόν που θα επιλεγεί.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Πλήρως ικανοποιημένος από την πρωτοβουλία να διοργανωθεί "Λευκή νύχτα" στο Βόλου δίνοντας τη δυνατότητα στους καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς να προβούν σε ειδικές προσφορές προς τους καταναλωτές, δηλώνει στο magnesianews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος.
Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018
Μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις χρόνων, ο δρόμος Λάρισα- Φάρσαλα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει να ανακατασκευάζεται και οι πολίτες της επαρχίας, έχοντας θρηνήσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά θύματα τροχαίων, λόγω της κατάστασης του δρόμου, προχώρησαν σε κινητοποίηση σήμερα το πρωί στην είσοδο της πό
Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018
Ριζικές κυκλοφοριακές αλλαγές από σήμερα στο κέντρο της Λάρισας καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής των κεντρικών οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων, καθώς και ενός τμήματος της οδού Δήμητρας.
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Ολο το καλοκαίρι συνεχίστηκαν οι εργασίες για συντήρηση, επισκευές και διαμορφώσεις σε διδακτήρια του Δήμου Τρικκαίων. Ο Δήμος και η Σχολική Επιτροπή ανέλαβαν, βάσει συγκεκριμένου προγραμματισμού, να ετοιμάσουν τα σχολεία που χρειάζονταν αλλαγές ή συντηρήσεις.
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Τους πρώτους επισκέπτες τους υποδέχθηκε το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων, που βρίσκεται στο Μύλο του Παππά.
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Καταστροφική χαρακτηρίζουν την πολιτική της δημοτικής αρχής Βόλου, με κοινή δήλωσή τους, οι τρεις βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι πίσω από την απόπειρα τρομοκράτησης που επιχειρείται στην δημοτική αντιπολίτευση και στην όποια διαφορετική φωνή, κρύβεται η προσπάθεια της δημοτικής
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας θα μετατραπούν εντός των προσεχών μηνών οι κεντρικές οδοί Βενιζέλου και Φιλελλήνων, όπως άλλωστε και η Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Την πρόσληψη 12 υπαλλήλων (ΥΕ Εργατών Καθαριότητας), μέσω ΑΣΕΠ, προωθεί ο δήμος Τεμπών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Μετά το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έρχονται στα Τρίκαλα. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ELVITEN και ως δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ παρουσιάζουν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου τα πρώτα αυτά οχήματα.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Ο Δήμος Τυρνάβου σχεδιάζει τη δημιουργία ενός δικτύου υπόγειων κάδων προκειμένου να αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικού συστήματος συλλογής απορριμμάτων και να καλυφθούν οι ανάγκες υγιεινής αποθήκευσής τους.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής των κεντρικών οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων καθώς και ενός τμήματος της οδού Δήμητρας.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Άφρισε χθες το απόγευμα ο χείμαρρος Ξηριάς. Αφροί αγνώστου προελεύσεως και συστάσεως εμφανίστηκαν στην κοίτη του χειμάρρου που μετά την πρωινή καταιγίδα κατέβαζε μεγάλες ποσότητες νερού.
 
Σελίδα 5 από 210

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336