REX 728X90 1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
12:50
ΥΓΕΙΑ
Πέμπτη, 17 Αύγουστος 2017
Πέντε άνθρωποι νοσηλεύονταν μέχρι την Τετάρτη σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με λοίμωξη από ιό του Δυτικού Νείλου και από αυτούς, οι δύο βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ).
Τετάρτη, 16 Αύγουστος 2017
Μια ακόμη επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα τη μέρα μπορεί να σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, ενώ επιβεβαίωσε ότι η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, επιβαρύνοντας σοβαρά την υγεία.
Τρίτη, 15 Αύγουστος 2017
Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανέπτυξαν ένα τέο τεστ αίματος για την ταχεία διάγνωση του καρκίνου, το οποίο θα μπορούσε να μεταμορφώσει τον τρόπο που η νόσος παρακολουθείται και αντιμετωπίζεται. Το τεστ μπορεί να ανιχνεύσει γρήγορα τις γενετικές μεταλλάξεις σε μικροσκοπικά τμήματα του DNA, τα οποία απελευθ
Σάββατο, 12 Αύγουστος 2017
Επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το τυρί περιέχει μια χημική ουσία που βρίσκεται και στα ναρκωτικά και η οποία δημιουργεί εθισμό.
Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2017
Πέντε γιατρούς οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί στην επειγοντολογία ζήτησε να προσληφθούν το Νοσοκομείο Βόλου, καθώς το υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο της αναβάθμισης των Τμημάτων Επειγόντων περιστατικών σχεδιάζει την πρόσληψη 465 ειδικευμένων για αυτό το κομμάτι γιατρών.
Πέμπτη, 10 Αύγουστος 2017
Την άρνησή τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία της αξιολόγησης, την οποία χαρακτηρίζουν «παρωδία», δηλώνουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ είναι καθολική η συμμετοχή στην απεργία-αποχή κατά της αξιολόγησης με ποσοστό 98%. Μέχρι τώρα 50.000 εργαζόμενοι επέστρεψαν ασ
Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017
Η μοναξιά όχι μόνο μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρο θάνατο, αλλά είναι πιο επικίνδυνη και από την παχυσαρκία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη. Η έρευνα, η μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα, αναδεικνύει τη μοναξιά σε μείζον πρόβλημα για τη δημόσια υγείας διεθνώς.
Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017
  Τα αντιφθειρικά www.my-pharmacy.gr/antifthirika/ ανήκουν σε μια κατηγορία προϊόντων, τα οποία επιλέγουν οι γονείς όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με την ενοχλητική παρουσία των ψειρών στα κεφάλια των παιδιών τους.
Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017
  Τα αντικουνουπικά για παιδιά www.mamacorner.gr/cat/antikounoupika-gia-paidia και τα άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ενάντια στις επιθέσεις των κουνουπιών, των σκνιπών, των μυγών και των άλλων εντόμων, ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία εξειδικευμένων προϊόντων. Έχουν περάσει από ειδικούς και αυ
Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017
Έκκληση για δωρεά αίματος στους πολίτες κάνει ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καρδίτσας.
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017
Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι μια πολύ σημαντική πηγή βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών ενώ παράλληλα προσφέρουν σημαντική ενυδάτωση στον οργανισμό, η οποία είναι απαραίτητη κυρίως τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017
Ενισχύεται με μόνιμο ιατρικό προσωπικό το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Είναι σε εξέλιξη άλλη μία προκήρυξη με δύο θέσεις ειδικών ιατρών ΕΣΥ.
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017
Τα τσιμπήματα από κουνούπια, σκνίπες και άλλα έντομα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για μικρούς και μεγάλους κάθε καλοκαίρι. Όσο πλησιάζει η άνοιξη και το καλοκαίρι έρχεται πιο κοντά, οι περισσότεροι γονείς αποφασίζουν να κάνουν έρευνα αγοράς για να βρουν το κατάλληλο εντομοαπωθητικό σκεύασμα, που
Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2017
  Τα αντιφθειρικά www.mamacorner.gr/cat/antiftheirika που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά είναι πολύ αποτελεσματικά σκευάσματα και μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τα υπόλοιπα καλλυντικά προϊόντα.
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος προσέφυγε και πάλι στο Συμβούλιο Επικρατείας (ΣτΕ) κατά της Υπουργικής Απόφασης 1942/6.6.2017 για τον νέο προσδιορισμό της βάσης υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών ιατρών από 1.1.2017.
Πέμπτη, 03 Αύγουστος 2017
Ακόμη ένας άνθρωπος υπέκυψε στη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου, ανεβάζοντας μέσα σε λίγες ώρες το αριθμό των θυμάτων σε δύο. Αργά το βράδυ ένας 76χρονος που είχε προσβληθεί από τον ιό, άφησε την τελευταία του πνοή σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην Αθήνα.
Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017
Ο θηλασμός προστατεύει τις γυναίκες από τον καρκίνο του μαστού, επιβεβαιώνει μεγάλη αμερικανική ανασκόπηση του Αμερικανικού Ινστιτούτου για την Έρευνα του Καρκίνου (AICR). Μάλιστα, όφελος προκύπτει και για τα παιδιά καθώς μειώνεται ο δια βίου κίνδυνος να νοσήσουν επίσης από καρκίνο.
Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017
Στο λιμάνι του Βόλου διακομίσθηκε ένα 7χρονο κοριτσάκι από την παραλία Κουκουναριές της Σκιάθου καθώς έχρηζε άμεσης νοσηλείας.
Τετάρτη, 02 Αύγουστος 2017
  Τα διάφορα τσιμπήματα από τα έντομα και κυρίως από τα κουνούπια και τις σκνίπες, δημιουργούν εκνευρισμό και προβλήματα σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Τα εντομοαπωθητικά και τα συναφή προϊόντα κρίνονται στην εποχή μας άκρως απαραίτητα για μικρούς και μεγάλους, ιδιαίτερα κατά τη διάρκει
Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017
Από την Πέμπτη, 3 Αυγούστου, θα καθίστανται αποδεκτές οι αιτήσεις συμμετοχής στο ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στον δημόσιο τομέα της Υγείας.
Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017
Τα τσιμπήματα από κουνούπια, σκνίπες και άλλα έντομα αποτελούν για όλες τις ηλικιακές ομάδες ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο εντείνεται ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα εντομοαπωθητικά είναι μια κατηγορία προϊόντων που έχει πολλές ιδιαιτερότητες.
Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2017
  Τα εντομοαπωθητικά προϊόντα ανήκουν σε μια ευαίσθητη κατηγορία, η οποία χρειάζεται να περάσει από συγκεκριμένους ειδικούς ελέγχους, πριν λάβει την απαραίτητη έγκριση για να κυκλοφορήσει στο εμπόριο. Έτσι, οι διάφορες εταιρίες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με τη σύνθεση των σκευασμάτων τ
Κυριακή, 30 Ιούλιος 2017
Το σπανάκι και η συχνή κατανάλωσή του έχει ευεργετικά αποτελέσματα για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Κυριακή, 30 Ιούλιος 2017
Πως θα σάς φαινόταν αν μπορούσατε να διώξετε από πάνω σας μερικές περιττές θερμίδες χωρίς να κουνηθείτε (ιδιαίτερα);
Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017
Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλοί όταν βρίσκονται σε δίαιτα είναι ότι πρέπει να απαρνηθούν το αγαπημένο τους κέικ σοκολάτας ή την εβδομαδιαία τους πίτσα.
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017
Μέσα στις επόμενες ημέρες προκηρύσσονται 3.100 προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού που θα στελεχώσουν τις πρώτες Μονάδες Υγείας. Θα ακολουθήσουν επιπλέον προσλήψεις με σαφή κριτήρια μοριοδότησης και διετείς συμβάσεις για τις συνολικά 240 νέες αποκεντρωμένες Δομές, προανήγγειλε μιλώντας
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017
Ένα νέο αντικαρκινικό και αντιφλεγμονώδες φάρμακο, που προορίζεται για ασθενείς με διάφορες μορφές καρκίνου ανακάλυψαν ερευνητές και η πορεία του θα φανεί μέσα στα επόμενα χρόνια, όπως αποκάλυψε από το Βόλο, ο Βολιώτης στην καταγωγή, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου UCLA και Διευθυν
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017
Ένα λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη πρόσφατα μια γυναίκα στα παράλια του Δήμου Τεμπών ήταν αρκετό για να αναδείξει τις ανάγκες σε ιατρική κάλυψη των παραλίων, σε καθημερινή βάση και καθ' όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017
  Οι ψείρες και οι κόνιδες αποτελούν μια ενοχλητική κατάσταση για τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχουν παρθεί τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα, με αποτέλεσμα να έχουν πολλαπλασιαστεί στο τριχωτό της κεφαλής. Μεταφέρονται στο κεφάλι του ανθρώπου και προκαλούν φα
Παρασκευή, 28 Ιούλιος 2017
Οι ψείρες είναι μικροσκοπικά έντομα που προσκολλώνται συνήθως στο τριχωτό της κεφαλής των ανθρώπων, ειδικά των μικρών παιδιών. Στις μέρες μας μπορούν να αντιμετωπιστούν με πολλούς και διάφορους τρόπους.
 
Σελίδα 1 από 158

 

banner olimpos

LI1

thessalia economy

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336