REX 728X90 1

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
21:53
ΥΓΕΙΑ
Κυριακή, 23 Απρίλιος 2017
Η υψηλή διατροφική αξία του ψωμιού είναι αδιαμφισβήτητη. Το πόσο επιβαρύνει τον οργανισμό μας εξαρτάται από το αλεύρι που θα χρησιμοποιηθεί και το βαθμό επεξεργασίας του κατά την παραγωγική διαδικασία.
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017
Οι έφηβοι με τα χαμηλότερα επίπεδα σωματικής δραστηριότητας έχουν πιο αδύναμα οστά, συγκριτικά με εκείνους που ασκούνται περισσότερο.
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017
Σημαντική αύξηση περίπου στο 40% παρουσιάζουν μέσα στην περίοδο της κρίσης οι νοσηλείες ασθενών στην Πνευμονολογική Κλινική, καθώς από τις 700-800 που ήταν προ δεκαετίας, πλέον ανέρχονται στις 1.200-1300, εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούν σε περιστατικά καρκίνου του πνεύμονα, αλλά και Χρόνια Α
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017
Μητέρα 37 ετών που έπασχε από τη μυασθένεια Gravis υπέστη εγκεφαλικό θάνατο καθώς οι γιατροί αποφάσισαν να μην τη διασωληνώσουν για τη διακομιδή της από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, καθώς και να μην τη συνοδεύει αναισθησιολόγος, αλλά ειδικευόμενος παθολόγος.
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2017
Σε Υγειονομικό Κέντρο αναβαθμίζεται η Λάρισα. Μια εξέλιξη όμως που αντιστοιχεί σε υγειονομική φάρσα και μάλιστα ιδιαιτέρως επικίνδυνη.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
«Μεγάλο στοίχημα» και «πολιτικό πρόταγμα» χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, την οργάνωση του τοπίου αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, κατά την προγραμματισμένη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για το έργο του ΟΚΑΝΑ.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
Δωρεά 14 εκατομμυρίων ευρώ προς το ΕΚΑΒ ανακοίνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
Αν θέλετε να ζήσετε περισσότερα χρόνια κάντε ποδήλατο, συμβουλεύουν βρετανοί ερευνητές βάσει στοιχείων που δημοσίευσαν στο επιστημονικό έντυπο British Medical Journal.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
  Τα αντηλιακά προσφορές αποτελούν την ιδανική επιλογή για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα κάθε καλοκαίρι σε οικονομικές τιμές.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
Τα αντηλιακά για παιδιά είναι από τα πιο εξελιγμένα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάθε χρόνο οι εταιρείες καλλυντικών. Έχουν άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα.  
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017
Οι φίλοι μπορούν να επηρεάσουν ο ένας τον άλλο στο θέμα της σωματικής άσκησης, σε βαθμό που να θεωρηθεί το τρέξιμο μία κοινωνικά κολλητική δραστηριότητα. Αυτό είναι το συμπέρασμα μίας νέας αμερικανικής έρευνας με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής φυσικό Χρήστο Νικολαΐδη του Πανεπιστημίου ΜΙΤ.
Τετάρτη, 19 Απρίλιος 2017
Μετά τους Ιατρικούς Συλλόγους Αθηνών και Θεσσαλονίκης και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Κλινικοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ) αντιδρούν στις σχεδιαζόμενες αλλαγές που προβλέπει το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φρον
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017
Θλιβερός είναι ο επίλογος του κύματος της γρίπης, καθώς κατά την αποδρομή του, έχασε τη ζωή του ένα κοριτσάκι οχτώ ετών από την Αχαΐα.
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017
Καθοριστικός θα είναι το προσεχές διάστημα ο ρόλος των διοικήσεων των Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας ως εποπτικός μηχανισμός στη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, αλλά και στην παρακολούθηση - αξιολόγηση του έργου των νυν διοικητών τους.
Δευτέρα, 17 Απρίλιος 2017
Η ευεργετική επίδραση του ύπνου στον οργανισμό μας έχει μπει στο μικροσκόπιο των επιστημόνων τα τελευταία χρόνια.
Δευτέρα, 17 Απρίλιος 2017
Κατάθλιψη, κοινωνική απομόνωση, ιδέες ενοχής, αναξιότητας... Στο κατώφλι της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου οδηγεί δεκάδες πολίτες η οικονομική κρίση.
Δευτέρα, 17 Απρίλιος 2017
Με το τέλος της γιορτής του Πάσχα, οι εκδρομείς θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής. Μαζί με αυτή την επιστροφή έρχεται το ταξίδι με το αυτοκίνητο και της ναυτίες. Λίγο οι στροφές, λίγο το σταμάτα-ξεκίνα της κίνησης, οι ναυτίες είναι ικανές να κάνουν το ταξίδι της επιστροφής ακόμα πιο δυσάρεστο.
Παρασκευή, 14 Απρίλιος 2017
Μια διατροφή πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες μπορεί, σύμφωνα με τους επιστήμονες, να είναι ευεργετική στον οργανισμό μας, καθώς του προσφέρει υψηλές ποσότητες μαγνησίου και φυτικών ινών, στοιχεία που συμβάλλουν θετικά και ωφέλιμα στη λειτουργία του.
Παρασκευή, 14 Απρίλιος 2017
Σειρά παραβάσεων, ορισμένων μικρής κλίμακας και άλλων που χρήζουν της επέμβασης των ελεγκτικών μηχανισμών της πολιτείας, εντόπισε πρόσφατος τακτικός έλεγχος της αρμόδιας τοπικής επιτροπής σε τέσσερα Κέντρα Αποκατάστασης της περιοχής της Λάρισας.
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017
Το τρέξιμο μπορεί να είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να παρατείνει κανείς τη ζωή του, καθώς όσοι τρέχουν, μπορούν να ζήσουν έως τρία παραπάνω χρόνια. Αυτό ισχύει ακόμη κι αν τρέχουν αργά και σποραδικά, αν καπνίζουν, πίνουν ή είναι υπέρβαροι, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτ
Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017
Ο οικογενειακός γιατρός είναι συστατικό στοιχείο του νέου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με το νομοσχέδιο που δίνεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017
Περίπου το 8% των παιδιών εμφανίζουν τροφικές αλλεργίες καθιστώντας το ένα σύνηθες πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γονείς.
Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017
Εκμεταλλευτείτε τις θεραπευτικές ιδιότητες της λεβάντας και καταπολεμήστε την πιτυρίδα και την ακμή. Το αιθέριο έλαιο της μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα αδιάλυτο, σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα αιθέρια έλαια.
Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017
Στην ανάκληση ελαιολάδου από την αγορά προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017
H μπανάνα αποτελεί ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα και οι διατροφολόγοι την εκθειάζουν συχνά για τις ευεργετικές ιδιότητές της.
Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017
Αχ αβγά! Σε όποια μορφή και εάν μας τα σερβίρουν όταν πηγαίνουμε για το αγαπημένο μας κυριακάτικο brunch, είναι πάντα υπέροχα -και έτοιμα να φωτογραφηθούν για το Instagram.
Σάββατο, 08 Απρίλιος 2017
Τη Μεγάλη Εβδομάδα οι περισσότεροι από μας νηστεύουμε. Όσοι έχουμε μικρά παιδιά αναρωτιόμαστε ωστόσο αν επιτρέπεται να νηστέψουν κι εκείνα. Η απάντηση προέρχεται από ειδικούς και μάλιστα είναι 100% θετική αρκεί φυσικά το παιδί να είναι πάνω από 5 ετών!
Πέμπτη, 06 Απρίλιος 2017
Ένα νέο τεστ αίματος, που είναι πιο ευαίσθητο από τα υπάρχοντα τεστ στη διάγνωση της ζημιάς που προκαλείται στο μυοκάρδιο από το έμφραγμα, ανέπτυξαν Βρετανοί επιστήμονες.
Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017
Για τη Μεγάλη Τετάρτη ορίστηκε η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.
Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017
Κάμερες ασφαλείας στα πιο επίφοβα σημεία με σημαντικό εξοπλισμό αναμένεται να τοποθετηθούν σύντομα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Την απόφαση πήρε το Δ.Σ του νοσοκομείου μετά από πρόταση του διοικητή Παναγιώτη Νάνου με αφορμή το τελευταίο περιστατικό κλοπής.
 
Σελίδα 1 από 150

 

peiraios 2017300x250

banner carmex

LITROKAPIS 21 4 2017

thessalia economy

coffee food 300 neo

aggelia

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336