olimpos amigdalo

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
00:53
ΥΓΕΙΑ
Τα περισσότερα από τα τυποποιημένα προϊόντα περιέχουν ζάχαρη και πολλές φορές μπορεί να μην το γνωρίζουμε καν.
Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης βρίσκεται πλέον η χώρα μας σύμφωνα με επιδημιολογικά στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Φέτος, επικρατούντες υπότυποι του ιού της γρίπης μέχρι τώρα φαίνεται να είναι ο Β και ο A (H1N1)pdm09.
Στις 29 ανέρχονται οι κενές θέσεις φαρμακείων στον νομό Μαγνησίας, σύμφωνα με τον κατάλογο που κατάρτισε με στοιχεία έως και 31 Δεκεμβρίου 2017, το τμήμα φαρμάκων και φαρμακείων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας - Βορείων Σποράδων.
Την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων στο προσωπικό που αγγίζει ακόμη και τις 180 θέσεις ζήτησε ο Σύλλογος Εργαζομένων από τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, ενώ την ίδια στιγμή επικρατεί ανησυχία για ενδεχόμενη περικοπή του επιδόματος για την ανθυγιεινή εργασία.
Απαξιωτικές για τους γιατρούς χαρακτήρισε τις νέες συμβάσεις που καλούνται να υπογράψουν με τον ΕΟΠΠΥ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι με την εφαρμογή του νέου συστήματος απαξιώνεται επί της ουσίας η Πρωτοβάθμια Υγεία αντί να αναβαθμίζεται.
Γιατροί με... προσωπικότητα η οποία θα κρίνεται από έξι κομβικά σημεία στη διάρκεια προφορικής συνέντευξης, ζητούνται για να στελεχώσουν τα δημόσια νοσοκομεία.
Νέο εξοπλισμό αποκτά σύντομα το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου καθώς μετά την έγκριση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού ξεκινά ο διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου.
Eνταση επικράτησε πριν λίγη ώρα στην κεντρική είσοδο του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους καθώς συνδικαλιστές μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Στις διοικήσεις των νοσοκομείων του ΕΣΥ πρέπει να αναζητηθεί η ευθύνη για τα δεκάδες κρούσματα ιλαράς σε επαγγελματίες υγείας, καθώς η ενίσχυση του εμβολιασμού γενικά στο ανθρώπινο δυναμικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων είναι μια απο τις αρμοδιότητες των επικεφαλής τους.
Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης καλοήθους όγκου εγκεφάλου (κρανιοφαρυγγιώματος) με τη βοήθεια τρισδιάστατης κάμερας (3D camera) και μόνιτορ και με τη χρήση γυαλιών που παρέχουν στον χειρουργό τρισδιάστατη εικόνα πραγματοποιήθηκε για πρώτη σε δημόσιο νοσοκομείο της Ελλάδας, στη Νευροχειρουργική Κλι
 
Σελίδα 5 από 415

 

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336