olimpos amigdalo

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
23:16
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016
Υπηρεσίες προαγωγής υγείας και ασφάλειας στους εργαζομένους του, παρέχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Δευτέρα, 22 Αύγουστος 2016
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, βάζει εντός της εβδομάδας το υπουργείο Παιδείας.
Παρασκευή, 19 Αύγουστος 2016
Μάθημα κολύμβησης εισάγεται από τον Σεπτέμβριο στα δημοτικά σχολεία της χώρας που βρίσκονται σε απόσταση μέχρι και 25 χιλιόμετρα από κολυμβητήρια.
Τρίτη, 16 Αύγουστος 2016
Την επόμενη εβδομάδα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα δοθεί τέλος στην αγωνιά χιλιάδων υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, αφού 22 με 26 Αυγούστου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις των σχολών.
Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016
Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα ονόματα 2.162 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δασκάλους, Νηπιαγωγούς, εκπ/κούς Αγγλικής, Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας, Καλλιτεχνικών, Φυσικής Αγωγής, Μουσικής, Πληροφορικής και Θεατρικών Σπουδών) που αποσπώνται από ΠΥΣΠΕ (Περιφερειακά Υπηρεσιακ
Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016
Εκπτώσεις έως και 50% επί των αρχικών διδάκτρων θα παρέχει ο Δήμος Βόλου σε τρίτεκνες οικογένειες. Οι εκπτώσεις αφορούν στα δίδακτρα στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, στα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ, στα δίδακτρα των ωδείων Βόλου και Ν. Ιωνίας του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ Βόλο
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016
Σοκ προκαλεί η ετήσια έκθεση της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ), σύμφωνα με την οποία... ούτε τρεις στους δέκα φοιτητές δεν καταλήγουν να κρατήσουν στα χέρια τους το πολυπόθητο πτυχίο.
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2016
Κατεβάζει... ρολά το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας. Τα κτίρια του ιδρύματος κλείνουν από την Πέμπτη 4 έως και τις 19 Αυγούστου. Πρόκειται για μία τακτική που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.
Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016
Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου τα καλοκαιρινά αθλητικά προγράμματα του Δήμου Σκιάθου, διάρκειας 40 ημερών, στην παραλία Μικρός Βασιλιάς.
Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2016
Οι αλλαγές έρχονται από τον Σεπτέμβριο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και αλλάζουν το σκηνικό τόσο στο Δημοτικό, όσο και στο Γυμνάσιο.
Κυριακή, 31 Ιούλιος 2016
Οι «Εθελοντές» του Δήμου Τρικκαίων και το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα για πτυχιούχους ΑΕΙ του Νομού Τρικάλων με τίτλο «Ταχύρρυθμη Εκπαίδευση Οδηγών Δημιουργικών Περιηγήσεων».
Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2016
Με νέα απόπειρα, την τρίτη κατά την εικοσάμηνη διακυβέρνησή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να «κρατικοποιήσει» τα ιδιωτικά σχολεία της χώρας, με τους 80.000 μαθητές και 8.500 εκπαιδευτικούς.
Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2016 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από γονείς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».
Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016
Ορίστηκαν χθες από το υπουργείο Παιδείας, μέσω σχετικής εγκυκλίου, οι τομείς που θα λειτουργήσουν στα Επαγγελματικά Λύκεια ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Στη σχετική εγκύκλιο περιλαμβάνονται όλοι οι τομείς, όπως ελήφθησαν από τις υπουργικές αποφάσεις.
Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2016
Στα πλαίσια των δράσεων της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, υπενθυμίζουμε ότι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ ΜΕΑ συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» για το έτος 2016–2017 με καταλυτική ημερομηνία αιτήσεων την Παρασκευή 29 Ιουλίου
Τρίτη, 26 Ιούλιος 2016
Πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη μίσθωση χώρου/ων (αυτοτελών οικημάτων ή πολλών συγκεντρωμένων ή ξενοδοχειακών χώρων) στο Βόλο με Ξενοδοχειακή υποστήριξη, συνολικά μέχρι 33 κλινών (επιπλωμένων δωματίων με ιδιαίτερο λουτρό), προκειμένου να στεγάσει σ' αυτά τους φοιτητ
Σάββατο, 23 Ιούλιος 2016
«Τα δημόσια πανεπιστήμια είναι χώροι εκπαίδευσης και έρευνας και είναι υποχρέωση της πολιτείας να τα προστατεύσει στην αποστολή τους. Η πολιτεία δεν έχει καμία δικαιολογία για την ολιγωρία της» τονίζει το Συμβούλιο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αφορμή το No Border Camp.
Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016
Εξι θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού προκηρύσσονται από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλίας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Παρασκευή, 22 Ιούλιος 2016
Με τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ορκίστηκε χθες η απόφοιτος πλέον φοιτήτρια Ιωάννα Ναυπλιώτη, η οποία διάβασε και τον όρκο στη χθεσινή τελετή ορκωμοσίας των τελειοφοίτων του Οικονομικού.
Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016
Τον πολυπόθητο τίτλο σπουδών πήραν σήμερα στα χέρια οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κατά την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.
Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016
Την... κατηφόρα τραβούν οι Βάσεις 2016 στην πλειονότητα των υψηλόβαθμων και περιζήτητων σχολών των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, με την πτώση να φτάνει ή και να ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις τα 500 μόρια.
Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2016
Μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν μπει και οι τελευταίες πινελιές στο κτίριο Ματσάγγου, το οποίο από το νέο ακαδημαϊκό έτος αναμένεται να υποδεχθεί τους φοιτητές του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που επιτέλους αποκτούν τη δική τους μόνιμη στέγη.
Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης και μουσικών σχολείων. Συνολικά 92.850 εκπαιδευτικοί κατέθεσαν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για εργασία ως αναπληρωτές και 52.451 ως ωρομίσθιοι.
Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016
Η διανομή των διδακτικών βιβλίων του Γυμνασίου ξεκίνησε στις αρχές της εβδομάδας και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η διανομή των σχολικών βιβλίων σε γενικά Λύκεια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης εκδόσεων του Διόφαντου και
Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016
Σε κινήσεις ανανέωσης και επέκτασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εργαστηρίων του, προχωράει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, ο οποίος μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, και από το 2015 την Κρήτη, επεκτείνεται πλέον και στ
Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2016
Το ποσό των 20 εκατ. ευρώ κατανεμήθηκε από τον λογαριασμό του υπουργείου που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων» αποκλειστικά για δράσεις επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων.
Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016
Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης και με σχολές σε Βόλο, Λάρισα και Ιωάννινα, το «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος», επεκτείνει τις δραστηριότητες του στη Δυτική Θεσσαλία καλύπτοντας τον φυσικό του χώρο με καινούργιο εκπαιδευτήριο στην πόλη των Τρικάλων από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.
Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2016
Στο σπουδαίο έργο που επιτελεί εδώ και 21 χρόνια το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αναφέρεται στη συνέντευξή του στο trikalaenimerosi.gr ο Κοσμήτορας της Σχολής, Καθηγητής κ. Γιάννης Κουτεντάκης.
Δευτέρα, 18 Ιούλιος 2016
Στα πλαίσια των δράσεων της Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται η συμμετοχή των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» 2016-17.
Κυριακή, 17 Ιούλιος 2016
Το πρώτο βραβείο στον Διαγωνισμό Καινοτομίας της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς "ΚΥΨΕΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ" απέσπασαν τρεις πρώην σπουδάστριες της Σχολής ΣΤΕΓ (Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας) του ΤΕΙ Θεσσαλίας, παρουσιάζοντας ένα φυσικό και ακίνδυνο για τον άνθρωπο ζιζανιοκτόνο.
 
Σελίδα 5 από 87

 

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336