rodopi 728x90

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
23:39
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Απέφυγαν, τόσο η εταιρεία «μασούτης» όσο και τα σούπερ μάρκετ «ΛΑΡΙΣΑ», να διαψεύσουν το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Thessalianews.gr για την πρόθεση εξαγοράς της δεύτερης από την πρώτη, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι το θέμα είναι υπαρκτό και προχωρημένο.
Σταματούν έως το τέλος του μήνα την λειτουργία τους, δύο υποκαταστήματα Τραπεζών στα Τρίκαλα.
Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας κατατέθηκε η προκαταβολή ποσού 1.053.000 ευρώ από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, χρήματα τα οποία αφορούν αποκλειστικά και μόνο την πληρωμή των πρώτων συμβατοποιημένων έργων της πρώτης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος.
Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες λαμβάνουν χώρα τελευταία στο ελληνικό λιανεμπόριο, κάποιες εκ των οποίων αναμένεται να καταλήξουν σε ηχηρούς «γάμους».
Μπορεί η οικονομική κρίση να μην επηρέασε ακόμα σε μεγάλο βαθμό την πανελλαδική κινηματογραφική αγορά, αφού το 2011 τα εισιτήρια στις αίθουσες των κινηματογράφων μειώθηκαν μόλις 7%, δηλαδή μια μείωση που κρίνεται ικανοποιητική στις μέρες μας, ωστόσο έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται εμφανείς οι επιπτώ
Ένα Τελωνείο, αυτό των Τρικάλων, θα λειτουργεί σε επίπεδο Δυτικής Θεσσαλίας από την 1η Φεβρουαρίου. Μετά την χθεσινή απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να βάλει λουκέτο σε δεκάδες μικρά τελωνεία σε όλη τη χώρα, οι αρμοδιότητες του καταργηθέντος πλέον τελωνείου Καρδίτσας περιέρχονται στη δικαιοδοσί
Πότε θα γεμίσει η Θεσσαλία με φρουτάκια; Θα αργήσει λίγο ακόμη. Η καθυστέρηση στη λειτουργία των... 16.500 μηχανημάτων οφείλεται στη μετ' εμποδίων ολοκλήρωση της τελικής συμφωνίας του ΟΠΑΠ με τους πράκτορες αλλά και στην ανάγκη να βρεθούν πολλοί κατάλληλοι χώροι σε όλη την Ελλάδα.
Με στόχο τη διαμόρφωση κοινών θέσεων εν όψει του κοινωνικού διαλόγου για εργασιακά συνεδρίασαν οι εργοδοτικοί φορείς (ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ, ΣΕΤΕ) στα γραφεία του ΣΕΒ.
Mεγάλες προσφορές και μειώσεις τιμών που φτάνουν έως και το 70% ξεκίνησαν οι καταστηματάρχες αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, προσπαθώντας να προσελκύσουν τους καταναλωτές, ενώ αντίστοιχο θα είναι το μέγεθος των μειώσεων στις τιμές και μετά τις 15 Ιανουαρίου 2012, οπότε ξεκινά επίσημα, βάσει του νόμου
Τις ελπίδες τους στην τύχη εναποθέτουν όλο και περισσότεροι το τελευταίο χρονικό διάστημα προκειμένου να βρουν παρηγοριά και διέξοδο από τα οικονομικά προβλήματα που τους βαραίνουν.
 
Σελίδα 207 από 222

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 



ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336