rodopi 728x90

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
19:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Βουλή ζητά να διαβιβαστεί η δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με σκοπό να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες του τέως πρωθυπουργού και μελών της προηγούμενης κυβέρνησης.
Στις 18 Μαρτίου προγραμμάτισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές του νέου του προέδρου, αλλά ακόμη και τα στελέχη που συμφώνησαν σε αυτήν την ημερομηνία, επιφυλάσσονται για το αν θα επαληθευθεί μέσα στην αβεβαιότητα των διεθνών εξελίξεων και των υποχρεώσεων της χώρας μας έναντι των εταίρων της.
Με δήλωση του στο «thessalianews» o υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισημαίνει ότι δεν έλαβε αποζημιώσεις από τις μετακινήσεις του, τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2011 και για το έτος 2012, κατόπιν δικής του απαίτησης.
Πιθανό ανασχηματισμό της κυβέρνησης έβγαλε η πρώτη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά, παρά τα χαμόγελο και την προσπάθεια να περάσει προς τα έξω ότι το κλίμα ήταν θετικό, δεν υπήρξε συμφωνία ούτε για τον χρόνο των εκλογών ούτε για τα καυτά ζητήματα που θέτει η τ
Το Στρατηγείο της 1ης Στρατιάς θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος.
Αρχίζουν ένας, ένας, να εκδηλώνονται οι βουλευτές του ΠαΣοΚ εν όψει της διαδοχής. Πιο κοντά στον Βενιζέλο φαίνεται ο Τρικαλινός Χρήστος Μαγκούφης, χωρίς πάντως να λέει όχι στον Λοβέρδο.
«Πρέπει να ξεσηκωθεί η κοινωνία, να δυναμώσει η φωνή των κοινωνικών αντιστάσεων, να δυναμώσει το πείσμα και η αυτοπεποίθηση των αδύναμων, για να βαδίσουμε στο δρόμο της εναλλακτικής πολιτικής», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας χθες το βράδυ στη Λάρισα.
Ο Αστέριος Ροντούλης είναι ένα από τα πολιτικά στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που συμμετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου διατηρώντας το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, γράφει το parapolitiki.com
Σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. Οι κ.κ. Γ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαράς και Γ. Καρατζαφέρης, θα κληθούν να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους και να επαναβεβαιώσουν τη στήριξη τους στην κυβέρνηση καθώς οι διαπραγματεύσει
Περισσότερες από τρεισήμισι ώρες διήρκησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσάρλς Νταλάρα, σε ακόμα μια πράξη του μαραθώνιου διαβουλεύσεων για το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Στη Λάρισα και συγκεκριμένα σε εκδήλωση που διοργανώνει η Τοπική Οργάνωση Λάρισας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, θα μιλήσει αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΝ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
Είναι μακράν η πλέον αυτοβιογραφική και η πιο ψυχαγωγική ομιλία βουλευτή που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια, αυτή του βουλευτή Τρικάλων του ΠαΣοΚ Χρήστου Μαγκούφη χθες Κυριακή στο Εθνικό Συμβούλιο.
Παρατείνεται το μετέωρο βήμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς η διήμερη σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου απέτυχε να δημιουργήσει συνθήκες αλλαγής σελίδας του Κινήματος.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ κατά 16,5% έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει η εκτίμηση εκλογικής επιρροής της εταιρείας Public Issue που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής ενώ η αποχή προσεγγίζει το 32,5%.  
Υπεραμύνεται των αγροτικών αποζημιώσεων του 2009 ο τότε υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης, υπενθυμίζοντας ότι ο Α. Σαμαράς είχε συναινέσει και ο Γ. Παπανδρέου είχε υπερθεματίσει.
Όχι σε περαιτέρω μειώσεις μισθών το 2013, είπε ο Λουκάς Παπαδήμος σε μια βαρυσήμαντη ομιλία στο ελληνογερμανικό εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο με θέμα «το ελληνικό οικονομικό πρόγραμμα και η πρόκληση της προσαρμογής».
Οι αναπληρωτές υπουργοί Φίλιππος Σαχινίδης και Σωκράτης Ξυνίδης και οι υφυπουργοί Θάνος Μωραϊτης, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιώργος Πεταλωτής, Μανώλης Όθωνας και Μάρκος Μπόλαρης, προτείνουν το πάγωμα όλων των διαδικασιών, προκειμένου να δοθεί το βάρος στην προσπάθεια της κυβέρνησης Παπαδήμου, η οποία π
Από το αεροδρόμιο, επιστρέφοντας από το ταξίδι του στο εξωτερικό, ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε κατευθείαν στη Βουλή. Εκεί, σύμφωνα με συνεργάτες του, συνάντησε τυχαία τον πρωθυπουργό και είπαν να μιλήσουν. Να μην περιμένουν το Σάββατο για την προγραμματισμένη συνάντησή τους, στο πλαίσιο του τελευταίο
Παρότι η κρίση στην ελληνική οικονομία διεφάνη ήδη από το 2010 και ήδη από το Μάιο του 2010 οι πολίτες κλήθηκαν να συμβάλλουν εμπράκτως και με περικοπές στην αντιμετώπισή της, τα κόμματα αντί να μειώσουν, αύξησαν τις κρατικές επιχορηγήσεις που λαμβάνουν.
Έντονη κινητικότητα σε επίπεδο υποψήφιων αρχηγών και στελεχών παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο ΠΑΣΟΚ σε μια προσπάθεια να εξευρεθούν συμβιβαστικές λύσεις προτού εκδηλωθεί καταιγίδα στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος.
 
Σελίδα 279 από 291

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336