kefir olimpos 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
06:35
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία της Innews, οι ενεργοί χρήστες του facebook στην Ελλάδα ανέρχονται σε 1.500.000, οι ενεργοί χρήστες του twitter σε 85.000 και οι ενεργοί χρήστες του Youtube σε 340.000. Ειδικότερα, οι Ελληνες αναρτούμε περί τα 180.000 tweets, 240.000 status updates και comments στο fa
Για πρώτη φορά, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες σχετικά με το πώς το Facebook «ακολουθεί» τους χρήστες του σε όλο το διαδίκτυο.
Αμερικανοί ερευνητές παρουσίασαν το ελαφρύτερο υλικό του κόσμου, αποτελούμενο από 99,9% άδειο χώρο και 0,01% μέταλλο.
Ένα ποντίκι της HP φέρνει το Facebook, κυριολεκτικά στο χέρι του χρήστη, αφού έχει ενσωματωμένο ειδικό κουμπί που τον μεταφέρει αυτομάτως στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Το google, ένας από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς τόπους παγκοσμίως, εισχώρησε και στη μουσική βιομηχανία, καθώς αγόρασε πλατφόρμα μέσω της οποίας οι επισκέπτες του θα μπορούν να αγοράζουν εκατομμύρια μουσικά κομμάτια.
Ένα πρωτότυπος και δίχως καμία απολύτως τροποποίηση, Apple II του 1977, κατάφερε και έπιασε την τιμή των 6.100 δολαρίων (περίπου 4.530 ευρώ) στο Ebay.
Εικόνες ακραίας βίας και σκληρού πορνό κατέκλυσαν τις τελευταίες δύο ημέρες τους λογαριασμούς χρηστών του facebook και έγιναν ορατές από χιλιάδες μέλη του κοινωνικού δικτύου, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι.
Έρευνα που διεξήχθη σε ΗΠΑ και Βρετανία, απέδειξε ότι οι άντρες την «πατάνε» πιο εύκολα από ό,τι οι γυναίκες σε απατές στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook.
Η Google σαν επιχείρηση που είναι λογικό είναι να επιθυμεί να προσελκύσει όσον το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες έχει αρχίσει ήδη να ανακοινώνει τις διάφορες συνεργασίες της με νέα κανάλια.
  Μας είχαν υποσχεθεί μια τηλεόραση με απεριόριστες δυνατότητες και μια εικόνα διαυγέστατη, σχεδόν εξωπραγματική. Πέρασαν όμως πέντε μήνες από τότε που η Digea εξέπεμψε ψηφιακό σήμα στη Θεσσαλία και είναι στιγμές που δυσκολεύεται κανείς να ακούσει και να δει το κανάλι που επέλεξε.
Φαίνεται ότι το Facebook κουράστηκε να λαμβάνει καθημερινά χιλιάδες e-mails διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που έκανε πριν από περίπου δύο μήνες και αρχίζει να υποχωρεί!
Το γεγονός ότι η Nintendo δεν έχει καταλήξει ακόμη στα πλάνα της για το Wii U επιβεβαιώνεται κάθε μέρα που περνάει.
Η Vodafone θα διαθέσει το iPhone 4S στην Ελλάδα από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.
Η Google ανακοίνωσε κι επίσημα πλέον, ότι ξεκινάει η διαδικασία ανασχεδιασμού της υπηρεσίας G-mail.
Η Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε την έναρξη του «Imagine Cup 2012», του διεθνούς φοιτητικού διαγωνισμού τεχνολογίας, ο οποίος προσκαλεί για δέκατη φορά τους νέους από όλο τον κόσμο να αναπτύξουν καινοτόμες εφαρμογές.  
Από ένα ανώνυμο βιομηχανικό πάρκο στη Βιρτζίνια, η CIA παρακολουθεί όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο, και μέχρι πέντε εκατομμύρια tweets κάθε ημέρα.
Την επανενεργοποίηση της εταιρείας που κατασκεύαζε το, ελληνικού σχεδιασμού, αυτοκίνητο «Pony» στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, εξετάζει το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας όπως προκύπτει από έγγραφο του Σωκράτη Ξυνίδη.  
«Εγκλημα διά του Τύπου δεν συντελείται στην περίπτωση των ιστολογίων». Aυτή η δικαστική άποψη οδήγησε στην αθώωση του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου της Ελευθεροτυπίας ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια για ανάρτηση στο blog του μετά από μήνυση του πρώην αντιδημάρχου Ζαχάρως,.
Οι φήμες που έκαναν λόγο για νέα τηλεοπτικά κανάλια στο YouTube τελικά επιβεβαιώθηκαν. Η διοίκηση της υπηρεσίας ανακοίνωσε και επίσημα ότι σε λίγο καιρό θα κάνουν ντεμπούτο τα πρώτα κανάλια με τηλεοπτικό περιεχόμενο πρώτης προβολής.
 «Όλα επιτρέπονται στον έρωτα και στον πόλεμο» λέει ο λαός μας και στον πόλεμο των... προσλήψεων το εν λόγω ρητό επιβεβαιώνεται στο έπακρο. Τα δεδομένα της ψηφιακής εποχής αλλάζουν δραματικά τον τρόπο αξιολόγησης των υποψηφίων με τρόπους που συχνά ούτε οι ίδιοι δεν αντιλαμβάνονται.
 
Σελίδα 62 από 63

ΠΟΥ PHC 300x250

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336