REX 728X90 1

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
00:02
[22:31] Η τελευταία παράσταση του Ιβκοβιτς [22:01] Δύο συλλήψεις για απάτη και πλαστογραφία[21:29] Νέα παράταση για τη ρύθμιση αυθαιρέτων[21:00] Καλή χρονιά για τα μήλα στη Ζαγορά[20:31] "Η Ελλάδα ανακάμπτει"[20:00] Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό ΔΕΥΑΤ[19:30] Κανένας ομογενής στους νεκρούς του σεισμού[19:00] Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρά ξενοδοχεία από την Εξέλιξη[18:30] Δημιουργία μητρώου δοτών μυελού των οστών[18:00] Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί και σήμερα[22:31] Η τελευταία παράσταση του Ιβκοβιτς [22:01] Δύο συλλήψεις για απάτη και πλαστογραφία[21:29] Νέα παράταση για τη ρύθμιση αυθαιρέτων[21:00] Καλή χρονιά για τα μήλα στη Ζαγορά[20:31] "Η Ελλάδα ανακάμπτει"[20:00] Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό ΔΕΥΑΤ[19:30] Κανένας ομογενής στους νεκρούς του σεισμού[19:00] Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μικρά ξενοδοχεία από την Εξέλιξη[18:30] Δημιουργία μητρώου δοτών μυελού των οστών[18:00] Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί και σήμερα
ΥΓΕΙΑ
Τετάρτη, 20 Σεπτέμβριος 2017
Το Ελληνικό Κέντρο Γονιδιωματικής του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) και η Ελληνική Αιματολογική Εταιρία (ΕΑΕ) ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία.
Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017
Πρόσφατα είχαμε αναφερθεί σε μελέτη που έγινε στη Γιούτα των ΗΠΑ η οποία διαπίστωσε ότι οι καυγάδες και οι εντάσεις που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι μέσα στο γάμο του δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στην υγεία των γυναικών.
Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017
Έντεκα θέσεις γιατρών στις ΤΟΜΥ της Λάρισας παραμένουν κενές καθώς δεν υποβλήθηκε καμία απολύτως αίτηση!
Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017
Σε επαγρύπνηση βρίσκονται οι Έλληνες παιδίατροι σε ό,τι αφορά την ιλαρά, καθώς εκτιμούν πως το κύμα της νόσου στη χώρα είναι πολύ υψηλότερο από όσο δείχνουν τα επίσημα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017
Τα τρόφιμα που καταναλώνουν τα παιδιά συνδέονται στενά με τη στοματική υγεία, καθώς υπάρχουν κάποια που μπορεί να προκαλέσουν φθορά των δοντιών και άλλα, που δρουν προστατευτικά.
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017
H αδιαφορία που επιδεικνύουν πολλοί γιατροί στο να στελεχώσουν δημόσιες μονάδες Υγείας της περιφέρειας «χτύπησε» και το νέο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ).
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017
Τα αντιφθειρικά προϊόντα είναι απαραίτητα για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος με τις ψείρες στο τριχωτό της κεφαλής. Απευθύνονται κατά βάση σε παιδιά μικρή ηλικίας, ωστόσο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τους μεγάλους.
Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017
Ένας στους δύο ανθρώπους εμφανίζει κάποια στιγμή εξανθήματα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα οποία κάποιες φορές είναι εντελώς ακίνδυνα αλλά κάποιες άλλες χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση για να μην εξελιχθούν σε κάτι πολύπλοκο.
Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017
Τα συμπτώματα που έχει πάντα ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη, είναι πολύ ενοχλητικά για μικρούς και μεγάλους, πολύ περισσότερο αν υπάρχει και κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας. Ο έντονος βήχας, το μπούκωμα, η καταρροή https://www.parapharmacie.gr/cat/katarroi/ της μύτης, αλλά και η δύσπνοια προκαλούν εκνευρι
Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017
Το κρυολόγημα είναι μία κατάσταση, που δημιουργείται τις περισσότερες φορές, όταν κάποιος ιός εισβάλλει στον οργανισμό και εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα, κάτι που συνηθίζεται πιο πολύ το χειμώνα.
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017
Σε αναμμένα κάρβουνα τα πληρώματα του ΕΚΑΒ στον Βόλο περιμένοντας να ενισχυθεί τοπικά το παράρτημα του Εθνικού Φορέα Άμεσης Βοήθειας με νέα οχήματα. Εδώ και ένα μήνα, ο στόλος του ΕΚΑΒ παραμένει αποδεκατισμένος, με τουλάχιστον πέντε οχήματα να είναι καθηλωμένα ακόμη στα συνεργεία.
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017
Συνολικά 22.678 αιτήσεις υποβλήθηκαν στο πλαίσιο προκήρυξης για την πρόσληψη 2.868 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ)» για την αναδιάρθρωση τ
Παρασκευή, 15 Σεπτέμβριος 2017
Οι βιταμίνες είναι πολύ σημαντικές ουσίες για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και τη διατήρηση της καλής υγείας του, βοηθώντας στην ομαλότητα όλων των απαραίτητων διεργασιών, που πρέπει να γίνονται σε καθημερινή βάση.
Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017
Η γρίπη είναι μια οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος που προκαλείται από διάφορους ιούς. Αυτοί έχουν συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους εισβάλουν στον ανθρώπινο οργανισμό. Η διαδικασία αυτή γίνεται με την εισπνοή σταγονιδίων που εκπέμπονται με την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα των ατ
Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017
Το κοινό κρυολόγημα εμφανίζεται υπό τη μορφή μικροεπιδημίας, αφού μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα. Η μετάδοσή του γίνεται με την εισπνοή σταγονιδίων, τα οποία εκπέμπουν τα άτομα που έχουν πρόβλημα. Αυτό γίνεται με την ομιλία, τον βήχα ή το φτέρνισμα, καθώς και μεταφέροντας μολυσμένο υλικό με τα χέρ
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017
Επικίνδυνη χαρακτηρίζει την αναζωπύρωση της ιλαράς, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, επισημαίνοντας ότι «οι συνέπειες του αντιεμβολιαστικού κινήματος, τα πλοκάμια του οποίου έχουν φθάσει μέχρι την Ελλάδα, έκαναν την εμφάνισή τους».
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017
Τα συμπληρώματα διατροφής βιταμίνες περιέχουν τις πιο σημαντικές ουσίες για την υγεία του ανθρώπου και τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του οργανισμού του. Εξάλλου, οποιασδήποτε μπορεί να εμφανίσει έλλειψη κάποιων θρεπτικών ή άλλων στοιχείων.
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017
Στις κάλπες θα οδηγηθούν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., Εξελεγκτικής Επιτροπής, Πειθαρχικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων Π.Ι.Σ.
Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017
Υπάρχουν πολλοί μύθοι που κυκλοφορούν σχετικά με τη διατροφή και τις συνήθειες που πρέπει ή δεν πρέπει να υιοθετήσουμε προκειμένου να βελτιώσουμε την υγεία μας ή να χάσουμε κιλά.
Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017
  Η κακή διατροφή, οι περιβαλλοντικοί ρύποι, το άγχος και το στρες είναι στοιχεία που δημιουργούν καθημερινά προβλήματα σε όλους. Οι βιταμίνες για μαλλιά είναι ένα προϊόν ειδικά μελετημένο για τα προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής.
Δευτέρα, 11 Σεπτέμβριος 2017
Η βιταμίνη Ε είναι ένα συστατικό, το οποίο οι επιστήμονες θεωρούν άκρως απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.  Πρέπει να λαμβάνεται σε καθημερινή βάση, είτε μέσω των τροφών, είτε μέσω των συμπληρωμάτων διαστροφής, που κυκλοφορούν στα φαρμακεία.
Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017
Πάνω από το ένα τέταρτο (27,5%) των Ευρωπαίων εργαζομένων σε κλειστούς χώρους -γραφεία, καταστήματα και εργοστάσια- εκτίθενται στο παθητικό κάπνισμα και το ποσοστό αυτό εμφανίζει ανοδική τάση διαχρονικά.
Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017
  Η γρίπη είναι μία οξεία ιογενής λοίμωξη της μύτης, του λαιμού και των πνευμόνων. Πρόκειται για μια κοινή αιτία της οξείας αναπνευστικής νόσου. Επηρεάζει τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους σε ηλικία ανθρώπους. Συνήθως ξεκινάει από τα μέσα του φθινοπώρου και κορυφώνεται το χειμώνα και την ά
Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017
Κάθε άνθρωπος εκπέμπει τη δική του οσμή σύμφωνα με τους επιστήμονες η οποία πιθανότατα τον κάνει να ξεχωρίζει όπως ξεχωρίζουν τα δακτυλικά αποτυπώματα.
Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017
  Οι βιταμίνες για παιδιά ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία προϊόντων, τα οποία έχουν εξελιγμένες συνθέσεις. Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά τέτοια σκευάσματα, τόσο για βρέφη, όσο και για μικρά αγόρια και κορίτσια. Το Quest Bright Start Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη D3 & DHA για Βρέφη & Παιδιά, 2
Κυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017
  Η γρίπη και οι διάφορες ιώσεις που απειλούν την υγεία μικρών και μεγάλων, βρίσκονται συνήθως σε έξαρση το χειμώνα ή την άνοιξη. Στην εποχή μας υπάρχουν πολλά φαρμακευτικά και άλλα βοηθητικά προϊόντα, τα οποία θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού.
Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017
Οι βιταμίνες για μαλλιά μπορούν να βοηθήσουν σε προβληματικές καταστάσεις που παρουσιάζονται στο τριχωτό της κεφαλής, ένα θέμα που απασχολεί εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες στις μέρες μας.
Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017
Οι βιταμίνες για παιδιά είναι ένα από τα σκευάσματα που σημειώνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα φαρμακεία κάθε χρόνο, αφού ο σύγχρονος τρόπος διατροφής δεν καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των μικρών ηλικιών.
Σάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2017
  Το κρυολόγημα αποτελεί ένα πρόβλημα που βασανίζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο. Μπορεί να εμφανιστεί σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ειδικά από το τέλος του φθινοπώρου μέχρι το τέλος του χειμώνα. Τα πορτοκάλια μαζί με άλλα φρούτα και λαχανικά (λεμόνια, γκρέιπφρουτ, κουνουπίδι μαϊντανός, σέλι
Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017
Οι βιταμίνες για μαλλιά είναι απαραίτητες, ώστε να διατηρείται η υγεία στο τριχωτό της κεφαλής. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και η κακή διατροφή, το άγχος και το στρες είναι οι κυριότεροι εχθροί για τον οργανισμό μας.
 
Σελίδα 1 από 161

 

banner olimpos

300x250pazari

thessIEK web banner 300x250 geniko

foit 300x250

thessalia economy

300x250

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336