REX 728X90 1

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΪΟΥ 2017
11:53
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τρίτη, 23 Μάιος 2017
  Τα κινητά τηλέφωνα και γενικά όλες οι μοντέρνες συσκευές προηγμένης τεχνολογίας που λανσάρουν στο εμπόριο οι διάφορες εταιρείες, έχουν ανάγκη από προστασία, αφού αποτελούνται από ευαίσθητα μέρη, τα οποία κινδυνεύουν από μια σειρά εξωτερικών παραγόντων. Οι πιο επικίνδυνοι από αυτούς είναι η φθορ
Κυριακή, 21 Μάιος 2017
Τέλος στις ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις που κυκλοφορούν καθημερινά στο ίντερνετ επιχειρεί να βάλει η ιδέα - εγχείρημα 20χρονου φοιτητή που φοιτά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία στο τμήμα Πληροφορικής.
Σάββατο, 20 Μάιος 2017
Πρόστιμο ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ επέβαλε η Κομισιόν στο Facebook, επειδή η αμερικανική εταιρεία παρείχε ανακριβείς πληροφορίες στη διάρκεια της έρευνας που αφορούσε την εξαγορά του WhatsApp.
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017
Το Instagram παίρνει τη χειρότερη βαθμολογία ανάμεσα στα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το YouTube την καλύτερη, όσον αφορά την επίπτωση που έχουν στην ψυχική υγεία των νέων. Το Facebook βρίσκεται κάπου στη μέση.
Τρίτη, 16 Μάιος 2017
  Η εποχή στην οποία ζούμε χαρακτηρίζεται από την τεχνολογική έκρηξη, που αναμφίβολα κυριαρχεί με πολλούς και διάφορους τρόπους στην καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων, κάθε ηλικιακής κλίμακας. Οι θήκες Huawei αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους διαθέτουν τέτοιες συσκευές, ενώ η ζήτ
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Θύμα της κυβερνοεπίθεσης με ιό ransomware, που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες σε παγκόσμιο επίπεδο, έπεσε και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Στην κινητή τηλεφωνία με ένα μείγμα νοσταλγίας και μέλλοντος επιστρέφει η Nokia, η εταιρεία που για περίπου δύο δεκαετίες αποτελούσε μια από τις κυρίαρχες δυνάμεις στην κατηγορία.
Σάββατο, 13 Μάιος 2017
Περισσότερες από 45.000 επιθέσεις έχουν καταγραφεί σε 99 χώρες, στον «κυβερνοπόλεμο» που εξαπέλυσαν χάκερ ζητώντας λύτρα και ίσως να ξεκίνησε από την κλοπή «κυβερνο-όπλων» από την NSA, την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.
Παρασκευή, 05 Μάιος 2017
Με κακόβουλο περιεχόμενο γέμισαν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία χρηστών του Gmail από μια απάτη «ηλεκτρονικού ψαρέματος» στο Google Docs, η οποία – όπως φαίνεται – είναι ευρέως διαδεδομένη.
Παρασκευή, 05 Μάιος 2017
Οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του Facebook έφθασαν τα 1,94 δισεκατομμύρια στις αρχές Απριλίου, δηλαδή περίπου το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ όσοι το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, είναι πια σχεδόν 1,3 δισεκατομμύρια.
Πέμπτη, 04 Μάιος 2017
  Όλα τα κινητά τηλέφωνα καθώς και οι συσκευές τύπου tablet έρχονται καθημερινά σε επαφή με διάφορες επιφάνειες, ενώ τραβούν σκόνη και μπορεί να δεχθούν κάποιο χτύπημα ή κάποια γρατζουνιά. Για να αποφευχθούν τυχόν ζημιές, πρέπει να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα προστατευτικά αξεσουάρ. Οι θήκες Sam
Τετάρτη, 03 Μάιος 2017
Δεδομένου, λοιπόν, ότι το Facebook είναι το πλέον το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο χρησιμοποιείται από δισεκατομμύρια χρήστες, είναι σημαντικό οι τελευταίοι να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να προφυλάσσονται από επιτήδειους που χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα
Τρίτη, 02 Μάιος 2017
Η Google και το Facebook παραδέχτηκαν δημοσίως ότι έπεσαν θύματα μιας διαδικτυακής απάτης που τους κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια.
Δευτέρα, 01 Μάιος 2017
Μπερδεύονται, μας σπάνε τα νεύρα, αλλά υπάρχουν και πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τα ακουστικά του iPhone που πολλοί δεν γνωρίζαμε.
Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017
Πριν από μερικές ημέρες η Google ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων στη μηχανή αναζήτησής της, οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την αξιοπιστία του περιεχομένου που εμφανίζεται.
Παρασκευή, 28 Απρίλιος 2017
Πριν από μερικές ημέρες η Google ανακοίνωσε μια σειρά βελτιώσεων στη μηχανή αναζήτησής της, οι οποίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την αξιοπιστία του περιεχομένου που εμφανίζεται.
Πέμπτη, 27 Απρίλιος 2017
Το Instagram προσέθεσε πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε τέσσερις μόνο μήνες, έχοντας πλέον φθάσει τα 700 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες.
Τρίτη, 25 Απρίλιος 2017
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το bootcamp της Nasa στην πόλη της Λάρισας που διοργανώθηκε από το κέντρο Βιομιμητισμού Ελλάδος Έρευνα και Καινοτομία σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το πρόγραμμα MSC in Management Science and Technology του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών
Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017
Το έκανε και πάλι το θαύμα της η Google, βοηθώντας με με ένα κλικ να μεταφερθούμε και να... περπατήσουμε στον Ολυμπο!
Σάββατο, 22 Απρίλιος 2017
Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών του Facebook πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Σαν Χοσέ όπου παρουσιάστηκαν ορισμένα νέα χαρακτηριστικά τα οποία αναμένεται σύντομα να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
To Facebook αποκάλυψε για πρώτη φορά τι «μαγειρεύει» από πέρυσι μια μυστική ομάδα ερευνητών του: αναπτύσσει τεχνολογία που θα επιτρέπει στους ανθρώπους να πληκτρολογούν κείμενα, όπως SMS και e-mails, με το νου τους και όχι με τα χέρια τους.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
Ένα στεγνωτήριο που χρησιμοποιεί υπερήχους υψηλής συχνότητας αντί για θερμότητα στεγνώνει τα ρούχα στο μισό χρόνο και με 70% λιγότερη ενέργεια, υποστηρίζουν οι δημιουργοί του στην εταιρεία General Electric και το αμερικανικό Εθνικό Εργαστήριο του Όουκ Ριτζ.
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017
  Τα κινητά έχουν γίνει τόσο απαραίτητα στη ζωή μας που κανείς δεν τολμάει πια να φύγει από το σπίτι του χωρίς να βάλει στην τσάντα του το πολυπόθητο αντικείμενο της επικοινωνίας του με τον έξω κόσμο. Οι εποχές που κυκλοφορούσαμε ανέμελοι και κλείναμε τα ραντεβού μας μέσω του σταθερού τηλεφώ
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017
Δύο ελληνικής κατασκευής μικροδορυφόροι, οι UPSat και DUTHSat θα εκτοξευθούν μαζί με άλλους 26 από το ακρωτήριο Κανάβεραλ!
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2017
Να «σερφάρουν» ξέγνοιαστοι, να στέλνουν μηνύματα και να μιλούν χωρίς επιπλέον χρεώσεις θα μπορούν από το φετινό καλοκαίρι οι χρήστες κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών, καθώς καταργούνται από τις 15 Ιουνίου οι λιανικές χρεώσεις περιαγωγής.
Πέμπτη, 13 Απρίλιος 2017
Για πρώτη φορά μια επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι οθόνες αφής «κλέβουν» τον ύπνο ακόμη και μωρών έξι μηνών.
Τρίτη, 11 Απρίλιος 2017
Οι χάκερς σύμφωνα με έρευνες μπορούν να διασπάσουν τους κωδικούς που έχει εισάγει ο εκάστοτε χρήστης μόνο από τον τρόπο με τον οποίο κρατά το κινητό του ή πληκτρολογεί.
Δευτέρα, 10 Απρίλιος 2017
«Εμφύλιος» στην επιστημονική κοινότητα έχει ξεσπάσει για τις ενδεχόμενες βιολογικές βλάβες από την έκθεσή μας σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από κεραία ή κινητό τηλέφωνο.
Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017
Το Twitter, σχεδιάζει να εισαγάγει σύντομα μία νέα προεπιλεγμένη φωτογραφία ουδέτερου φύλου. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εγκαταλείπει το άβαταρ με το αυγό σε μια προσπάθεια «προτροπής της αυτό-έκφρασης».
Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017
Το Android της Google αποκαθήλωσε τα Windows της Microsoft από την κορυφής της λίστας των κυρίαρχων λειτουργικών συστημάτων στον κόσμο.
 
Σελίδα 1 από 43

 

animus 1

banner carmex

 ITROKAPIS 25 5

thessalia economy

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336