REX 728X90 1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
13:15
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Δριμύτατη επίθεση κατά της διακεκριμένης ελληνίδας καθηγήτριας Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνάτιος, με αφορμή όσα υποστήριξε η κυρία Αρβελέρ στην πρόσφατη επίσκεψή της στο Βόλο, για την εκκλησιαστική περιουσία και την συμβολή που θα έπρεπε να έχει η εκκλη
Ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τις φορολογικές αρχές της Βουλγαρίας στήνει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Ο λόγος; Τα όλο και περισσότερα πολυτελή αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους και φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας της γειτονικής χώρας.
Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ), σύμφωνα με πληροφορίες, οριστικοποίησε αμετάκλητα ότι είναι διετής ο χρόνος παραγραφής των αξιώσεων των δημοσίων υπαλλήλων από διαφορές αποδοχών, επιδομάτων, κ.λπ..
Από υπαλλήλους των δήμων αντικαθίστανται οι αστυνομικοί οι οποίοι θα μετείχαν στις τριμελείς επιτροπές που θα κρίνουν τα αιτήματα εξαίρεσης από το ειδικό τέλος ακινήτων και θα λαμβάνουν αποφάσεις περί αναστολής των διακοπών ρεύματος σε φορολογούμενους οι οποίοι αποδεδειγμένα δεν μπορούν να καταβάλ
Την καλύτερη λύση για να διαχειριστούν τα χρέη από το «πλαστικό χρήμα» αναζητά σήμερα ο ένας στους δύο κατόχους πιστωτικών καρτών, καθώς οι περικοπές στο εισόδημα προκαλούν μεγάλες δυσκολίες στους καταναλωτές για την εξυπηρέτηση των δόσεων που «τρέχουν» κάθε μήνα για πιστωτικές κάρτες και κάθε είδ
Με τα μάτια στραμμένα στην Σύνοδο Κορυφής οι κεντρικές ευρωπαϊκές τράπεζες και με το φόβο της ενδεχόμενης κατάρρευσης του ευρώ, εξετάζουν την πιθανότητα να υπάρξει επιστροφή στα εθνικά νομίσματα.
Στο 17,5% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας το Σεπτέμβριο του 2011, από 12,6% που ήταν το Σεπτέμβριο του 2010 και 18,4% τον Αύγουστο του 2011, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.
Aγώνα δρόμου διεξάγει το ΙΚΑ για την καταβολή της σύνταξης και του δώρου των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδρυμα για πρώτη φορά θα καθυστερήσει τουλάχιστον τρεις ημέρες την καταβολή της σύνταξης.
Σενάρια απολύσεων τροφοδοτούν τα πρώτα στοιχεία για την εφαρμογή του μέτρου της προσυνταξιοδοτικής εφεδρείας.
Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης είναι πολύ σοβαρές στη ζωή των συμπολιτών μας καθώς αρχίζουν να περιορίζουν σιγά - σιγά ακόμη και τις βασικές ιατρικές εξετάσεις μιας και δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα μειωμένα έσοδα που έχουν.
 
Σελίδα 756 από 776

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

bnb 300

radio-300x250


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336