REX 728X90 1

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
11:20
ΟΙΚΟΝΟΜΙA
Ραγδαία αύξηση στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη σημειώνει η πώληση λαθραίου καπνού, στερώντας εκατομμύρια ευρώ από τους κρατικούς προϋπολογισμούς, εξαιτίας μη καταβληθέντων φόρων.
Κέρδος 7 εκατ. ευρώ από συνεχιζόμενες δραστηριότητες που αναλογεί στους μετόχους ανακοίνωσε για το β' τρίμηνο του 2017 η Τράπεζα Πειραιώς, σε σύγκριση με οριακή ζημία 7 εκατ. ευρώ το α' τρίμηνο.
Να μην αποκλείουν την Ελλάδα καλεί τους επενδυτές το δίκτυο CNBC, σε δημοσίευμά του με τίτλο «Η ευρωπαϊκή περιφέρεια επέστρεψε από το χείλος του γκρεμού. Πού πρέπει να επενδύσετε;».
Την εξαίρεση της προσωπικής διαφοράς από τον υπολογισμό των συντάξιμων αποδοχών των ειδικών μισθολογίων στο Δημόσιο που οδηγεί σε μειωμένη σύνταξη, καθώς και την αύξηση του ποσοστού εισφοράς των δημοσίων υπαλλήλων στο ΜΤΠΥ (Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων), με παράλληλη αλλαγή της βάσης υπολογ
Έτοιμο για την προκήρυξη 10 «εμβληματικών» χρηματοδοτικών προγραμμάτων, που κατά κύριο λόγο απευθύνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Σε ισχύ τίθενται από την 1η Σεπτεμβρίου οι νέες διατάξεις για τις αναλήψεις μετρητών, στο πλαίσιο της νέας «χαλάρωσης» των κεφαλαιακών περιορισμών, η οποία ανακοινώθηκε στις αρχές Αυγούστου, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου.
Σοβαρές εξελίξεις σημειώνονται σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr στην έρευνα για την κοστολόγηση των σηράγγων της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στην περιοχή μας και στην ενδεχόμενη ζημία του ελληνικού Δημοσίου, καθώς, όπως προκύπτει από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, καταβλήθηκαν ποσά π
Ποσό 70.335 ευρώ ΕΝΦΙΑ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» «ένα δυσβάσταχτο και παράλογο ποσό, που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τον μηνιαίο προϋπολογισμό του Οργανισμού, όπως επιβαρύνει και χιλιάδες συμπολίτες μας» όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Αύξηση για τρίτο συνεχόμενο μήνα εμφάνισαν τον Ιούλιο οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα στις ελληνικές τράπεζες, όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.
Στην παροχή διευκρινίσεων για την επίσπευση της διαδικασίας επιστροφής τόσο του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, όσο και του ΦΠΑ, για ποσά τα οποία δεν υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ, προχώρησε με εγκύκλιο του, ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής.
 
Σελίδα 5 από 756

 

banner olimpos

300x250pazari

thessIEK web banner 300x250 geniko

foit 300x250

thessalia economy

300x250

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336