rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
03:15
ΥΓΕΙΑ
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018
Αντιμέτωπος με κυρώσεις βρίσκεται γιατρός που υπηρετεί σε δημόσια δομή του Βόλου, για ανάρτηση που έκανε στο facebook, θίγοντας προσωπικά δεδομένα συναδέλφου του γιατρού, που βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα», όταν δέχτηκε προσωπική επίθεση από αντεξουσιαστές που εισέβαλαν στο ΠΕΔΥ Βόλου και πέταξαν
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018
Νέα κρούσματα περιστατικών ιλαράς στην Ελλάδα καταγράφει η τελευταία επιδημιολογική έκθεση του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Από τις 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και σήμερα έχουν καταγραφεί δύο νέα κρούσματα της ασθένειας.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018
Στο πειθαρχικό συμβούλιο, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στην Εισαγγελία Λάρισας, στέλνει ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας την περίπτωση Λαρισαίου γιατρού, στελέχους κλινικής του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης, ο οποίος όχι μόνο δεν εμφανιζόταν στην εργασία του στο νοσοκομείο αλλά την είχε κοπανήσει
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018
Σύσκεψη με θέμα τον ιό του Δυτικού Νείλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Λάρισα, με στόχο την πρόληψη της μετάδοσης νοσημάτων μέσω κουνουπιών.
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018
Από τις 17 Σεπτεμβρίου αρχίζει να λειτουργεί το Κέντρο Πολλαπλής Σκλήρυνσης και Νευροαποκατάστασης που δημιουργήθηκε με απόφαση της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και ανήκει στη Νευρολογική Πανεπιστημιακή κλινική.
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018
Την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας του έργου «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού στις κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, προϋπολογισμού 325.350 €.
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018
Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του στην Ελλάδα ο ιός του Δυτικού Νείλου, μέσω των πληθυσμών των μολυσμένων κουνουπιών που τον μεταφέρουν και τον μεταδίδουν στους ανθρώπους.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018
Αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν Αλτσχάιμερ και άνοια αργότερα στη ζωή τους παρουσιάζουν οι άνδρες που καπνίζουν επί χρόνια, σύμφωνα με νέα νοτιοκορεατική επιστημονική έρευνα.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018
Με στόχο την πρόληψη της μετάδοσης νοσημάτων μέσω κουνουπιών, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας (Α.Δ.Θ.Στ.Ε.), Νικόλαος Ντίτορας, συγκαλεί σύσκεψη, για τον ιό του Δυτικού Νείλου (ΙΔΝ),στο κτίριο της Α.Δ.Θ.Στ.Ε.,την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 11 π.μ.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2018
Συνεχίζεται το «μπαράζ» προσλήψεων στον χώρο της Υγείας. Προσφέρονται με δύο προκηρύξεις, συνολικά 113 νέες θέσεις.
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018
Στους 21 ανέρχονται οι νεκροί και σε 178 τα κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου που έχουν καταγραφεί από την αρχή της περιόδου 2018 έως και 6 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).
Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018
Συναγερμός στις κοινωνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου τις τελευταίες μέρες. Βρίσκονται στην αναζήτηση των συγγενών ενός αλλοδαπού εργάτη που απεβίωσε και παραμένει στο ψυγείο του νεκροτομείου του Αχιλλοπουλείου, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, είτε για τη μεταφορά του στην ιδιαίτερη πατ
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Στα εξήντα ανέρχονται πλέον τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Κεντρική Μακεδονία, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου κατά τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εκτελεστικών επιτροπών της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Την 4η και 5η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) στην περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης, που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) και τέθηκαν σε λειτουργία στις 11 Ιουνίου, εγκαινίασε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός. 'Ηδη στην 4η ΤΟΜΥ έχουν εγγραφεί 330 πολίτες και σ
Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018
Τον αντίκτυπο της προσφυγικής κρίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας καταδεικνύει ανασκόπηση που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «International Journal of Environmental Research and Public Health».
Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018
Ως την πιο μολυσμένη πόλη στη γη παρουσιάζει το Κάιρο μελέτη που παρουσιάστηκε από την ιστοσελίδα του περιοδικού Forbes και διεξήχθη από την εταιρεία The Eco Experts.
Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018
Σε νέα βάση το ΤΕΠ στο Αχιλλοπούλειο από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ξεκινά η αυτόνομη λειτουργία του Τμήματος που θα επανδρωθεί με 10 γιατρούς.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία του προγράμματος «Δωρεάν Μαστογραφικού ελέγχου σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ». Για τον σκοπό αυτό συνεργάστηκαν Κοινωνικοί Λειτουργοί της Δ/νσης Κοιν. Προστασίας & Πολιτισμού, υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καρδίτσας για τον προγραμματισμό των ραντ
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προσφέρει από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Οργανισμού και την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των πολιτών.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Μεγάλη έλλειψη ειδικευόμενων γιατρών σε πολλές ειδικότητες, όχι μόνο στην επαρχία, αλλά και σε νοσοκομεία πρώτης γραμμής στο Λεκανοπέδιο, επισημαίνει το προεδρείο της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας - Πειραιά.
Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018
Ολα τα επιδημιολογικά δεδομένα που αφορούν την κυκλοφορία του ιού του Δυτικού Νείλου τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη παρουσιάστηκαν σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018
Σε 40 ανέρχονται τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου, φέτος, στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως ανέφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερώνοντας το σώμα, ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Δημήτρης Χατζηβρέττας.
Κυριακή, 26 Αύγουστος 2018
Με αφορμή τον θάνατο του 5χρονου κοριτσιού, μετά από αλλεργία σε αντιβιοτικό, στη Φλώρινα, ειδικοί εξηγούν για το τι πρέπει να προσέχουμε στις φαρμακευτικές αλλεργικές αντιδράσεις.
Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018
Άσχημα τα νέα για όσους πιστεύουν ότι ένα ποτηράκι κρασί την ημέρα κάνει καλό. Μία νέα παγκόσμια έρευνα επιβεβαίωσε παλαιότερα συμπεράσματα που υποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει κανένα ασφαλές όριο στην κατανάλωση αλκοόλ.
Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018
Οικονομική απάτη και υγειονομικού ενδιαφέροντος «βόμβα» εντοπίστηκε και εξαρθρώθηκε από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής (ΣΔΟΕ), σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), σε επιχείρηση με είδη τροφίμων σε περιοχή της Αττικής.
Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018
Μέχρι το τέλος Σεπτέμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι κρίσεις για την πρόσληψη 54 μόνιμων γιατρών στα τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα νοσοκομεία της 5ης Υγεινομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας.
Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018
Υγειονομικό συναγερμό για τους Αμερικανούς πολίτες που βρίσκονται ή θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα σήμανε η αμερικανική πρεσβεία μετά τα αυξημένα κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου στη χώρα.
Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018
Την ίδρυση παιδοχειρουργικής κλινικής μελετά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να ενδυναμώσει περαιτέρω την παροχή υπηρεσιών υγείας στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.
Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018
Αυξάνεται σταθερά ο αριθμός των δήμων της χώρας που έχουν πληγεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Ηδη, από τις αρχές αυτής της εβδομάδας, στον «χάρτη» με τις επηρεαζόμενες από τον ιό περιοχές έχουν προστεθεί έξι δήμοι, μεταξύ των οποίων, οι Καλλιθέας, Αιγάλεω και Πειραιώς.
Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018
Την απαγόρευση διάθεσης και διακίνησης των συμπληρωμάτων διατροφής BOXED HARD MAN, BOXED GOLD MAX PINK, BIG BANG, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
 
Σελίδα 2 από 147

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336