olimpos amigdalo

ΤΡΙΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
18:04
ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
Δευτέρα, 15 Αύγουστος 2016
  Νίκος Λέφας ετών 51, κυβερνήτης πολιτικών αεροσκαφών. Παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης. Μόνιμος κάτοικος του Ντουμπάϊ. Κατάγεται από το Μοσχόφυτο Τρικάλων.
Τετάρτη, 27 Μάιος 2015
Μια σειρά φωτογραφιών από το Προεδρικό Μέγαρο, τρέλαναν τις τελευταίες ημέρες το Διαδίκτυο. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, βρισκόταν μια αιθέρια ύπαρξη.
Κυριακή, 08 Μάρτιος 2015
Σήμερα 8 Μαρτίου 2015, ημέρα της γιορτής της γυναίκας, διεξήχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου στον Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας.
Κυριακή, 11 Ιανουάριος 2015
Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου επισκέφτηκε στις 7 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας.
Τετάρτη, 13 Αύγουστος 2014
Όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι μετανάστες που ζουν και εργάζονται στη Γερμανία λαμβάνουν επίδομα ανεργίας γεγονός που προβληματίζει τη γερμανική κυβέρνηση η οποία αναζητά τρόπους περιορισμού του φαινομένου.
Τρίτη, 29 Ιούλιος 2014
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων «Ασκληπιός», διοργανώνει και φέτος το ετήσιο αντάμωμα –παγκόσμιο συνέδριο Θεσσαλών. Φέτος το αντάμωμα θα γίνει στις 23 και 24 Αυγούστου, στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.
Τετάρτη, 26 Μάρτιος 2014
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης. Δέκα Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης έχουν διοργανωθεί αντίστοιχα στις πόλεις Μόναχο (2005), Νυρεμβέργη (2006), Ζυρίχη (2007), Ντύσσελντορφ (2008), Σβάϊνφουρτ (2009), Μόναχο (2010), Γκύτερσλο (2011), Ντύσσελντορ
Τρίτη, 25 Μάρτιος 2014
Ολοκληρώθηκε το 10ο Φεστιβάλ των Θεσσαλών της Ευρώπης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου στην Κολωνία.
Σάββατο, 22 Μάρτιος 2014
Ξεκινάει σήμερα, στην Κολωνία, με διοργανωτές την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης» και τον Θεσσαλικό Σύλλογο Κολωνίας , το εορταστικό 10ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης.
Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014
Αφετηρία κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών μεταξύ της Σκιάθου και του Newport που βρίσκεται στο Rhode Island της Αμερικής, αποτελεί η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα στις δύο αδελφοποιημένες περιοχές, με στόχο τη στήριξη μιας φιλόδοξης ιδέας, της δημιουργίας, δηλαδή, Ναυτικού και Λαογρα
Παρασκευή, 31 Ιανουάριος 2014
Τριάντα τρία χρόνια παρουσίας στη Γερμανία συμπληρώνει φέτος η Ιωάννα Ζαχαράκη, στην οποία απονεμήθηκε πρόσφατα ο Χρυσός Σταυρός για τα 25 χρόνια υπηρεσίας σε κοινωνικό φορέα του γερμανικού κράτους.
Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014
Τριάντα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το θάνατο του αείμνηστου και κορυφαίου Έλληνα λαϊκού συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη!
Τετάρτη, 01 Ιανουάριος 2014
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης» α.Σ. και οι Σύλλογοι-Μέλη (Ντύσσελντορφ, Νυρεμβέργη, Βισμπάντεν, Σβάινφουρτ, Γκύτερσλο, Μπίλεφελντ, Κολωνία, Βερολίνο, Μόναχο και Ελβετία) συναντήθηκαν «ηλεκτρονικά» και έκοψαν την Βασιλόπιτα για το έτος 2014!
Σάββατο, 28 Δεκέμβριος 2013
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» Α.Σ. και ο Θεσσαλικός Σύλλογος Κολωνίας» με τη συμμετοχή των Συλλόγων-Μελών (Μονάχου, Νυρεμβέργης, Βισμπάντεν, Ελβετία, Ντύσσελντορφ, Σβάινφουρτ, Βερολίνο, Γκύτερσλο και Μπίλεφελντ) και της ομάδας Θεσσαλών Ουγγ
Τρίτη, 10 Δεκέμβριος 2013
Σπάνιο είδος η Ελληνίδα μάνα. Η αγάπη της δεν γνωρίζει σύνορα. Όπου κι αν ξενιτευτεί το παιδί της, το σπιτικό φαγητό της μαμάς του το ακολουθεί.
Σάββατο, 30 Νοέμβριος 2013
Αύξηση, κατά 31%, παρουσιάζουν, από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, οι νέοι αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, που χορήγησε σε έλληνες μετανάστες η Βρετανία.
Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2013
Ο Στέργιος Ζαχαρούλης ξεκίνησε από τον Πλατύκαμπο της Λάρισας για το Γέιλ και το Χάρβαρντ και έχει εξελιχθεί ήδη σε καθηγητή της παιδιατρικής ογκολογίας στο Λος Άντζελες και διευθυντή της παιδονευρο-ογκολογικής μονάδας του Ρόγιαλ Χόσπιταλ στο Λονδίνο.
Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2013
Στη Νυρεμβέργη Γερμανίας, έδρα της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης, διοργανώθηκε η 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση με συμμετοχή των αντίστοιχων Δήμων από Ελλάδα και Γερμανία.
Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013
Στις 20 Οκτωβρίου 2013 εκπρόσωποι των Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης συναντήθηκαν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση στο Βισμπάντεν Γερμανίας.
Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013
Ενισχυμένη ήταν φέτος η ελληνική παρουσία στη λίστα του περιοδικού «Forbes» με τους πλουσιότερους επιχειρηματίες των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ των 400 επιχειρηματιών βρέθηκαν έξι Έλληνες των οποίων οι περιουσίες αγγίζουν από τα 1.3 δις μέχρι τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια. Οι έ
Κυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013
Σύλλογοι, οργανώσεις, επιχειρήσεις και απλοί δημότες, φαίνεται να αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία για τη συλλογή σχολικών ειδών με σκοπό τη στήριξη των άπορων μαθητών της πόλης, ενόψει της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.
Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2013
Τη στήριξη της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών της Ευρώπης, στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Βόλου για την ανάπτυξη σταθερών πτήσεων που θα συνδέουν το αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου με την Κεντρική Ευρώπη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ.Διαμαντής Γκίκας σε συνάντηση
Κυριακή, 28 Ιούλιος 2013
Για τρεις μέρες η καρδιά των Απανταχού Θεσσαλών χτύπησε στο Δήμο Πύλης. Στα Ριζά της Πίνδου, ανάμεσα στα βουνά Ίταμος και Κόζιακας, στην είσοδο ενός μεγαλόπρεπου φαραγγιού, οι Θεσσαλοί όπου γης συναντήθηκαν στο καθιερωμένο πια ετήσιο Παγκόσμιο Αντάμωμά τους.
Κυριακή, 14 Ιούλιος 2013
Ο νέος Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος επισκέφτηκε στις 13 Ιουλίου 2013 τη Νυρεμβέργη και παρευρέθηκε στη συνάντηση που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Νυρεμβέργης, όπου συμμετείχαν όλοι οι φορείς των ελληνικών τοπικών οργανώσεων (π.χ. Εκκλησία, Έλληνες Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ελληνικ
Σάββατο, 13 Ιούλιος 2013
Στην Πύλη Τρικάλων θα γίνει το 5ο Αντάμωμα των Απόδημων Θεσσαλών το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου 2013.
Τρίτη, 28 Μάιος 2013
Στην άλλη άκρη της γης έφτασε ένας Λαρισαίος ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Φαίρμπανκς στην Αλάσκα με ελληνική κουζίνα με το όνομα «Bobby'S Downtown».
Δευτέρα, 13 Μάιος 2013
Το Έθνος της Κυριακής παρουσίασε τον πλουσιότερο Έλληνα, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, που όμως ελάχιστοι τον γνωρίζουν. Το όνομα του είναι Filaret Galchev, δραστηριοποιείται στη Ρωσία, είναι φίλος του Πούτιν και του Σαμαρά και το ελληνικό του όνομα είναι Φιλάρετος Καλτσίδης.
Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2013
Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε εκ μέρους των Απόδημων Θεσσαλών Ευρώπης ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Διαμαντής Γκίκας, στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2013
Ηχηρό μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας εστάλη από τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας για το μέλλον της πολιτιστικής κληρονομιάς μας με βασικούς πρεσβευτές της τη Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης που από νωρίς κατέκλυσε την αίθουσα Eventhalle στο Gartenstadt της Νυρεμβέργης.
Τρίτη, 26 Φεβρουάριος 2013
O Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας επισκέφτηκε στις 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013 το Δουβλίνο Ιρλανδίας και μεταξύ άλλων συνάντησε την Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας κα. Θωμαΐδα Κακούλη, η οποία διετέλεσε Πρόεδρος στην Ελληνική Κοινότητα για πολ
Παρασκευή, 01 Φεβρουάριος 2013
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» α.Σ. επισκέφτηκε την Τετάρτη τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Κώστα Τσιάρα με στόχο την συζήτηση των προτάσεων που είχε καταθέσει στα πλαίσια της δημόσιας διαβούλευσης για το προσχέδιο νόμου για την οργάνωση του ΣΑΕ
Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» συμμετέχει στην δημόσια διαβούλευση για το προσχέδιο νόμου για την οργάνωση του ΣΑΕ (Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού) που κάλεσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κώστας Τσιάρας.
Τρίτη, 01 Ιανουάριος 2013
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης» και οι Σύλλογοι - Μέλη (Ντύσσελντορφ, Νυρεμβέργη, Βισμπάντεν, Σβάινφουρτ, Γκύτερσλο, Μπίλεφελντ, Κολωνία, Βερολίνο, Μόναχο και Ελβετία) συναντήθηκαν... «ηλεκτρονικά» και έκοψαν την Βασιλόπιτα για το έτος 2013.
Τετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012
Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάρακ Ομπάμα, για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. επισκέφτηκε την πολιτεία του New Hampshire. Εκεί έγινε δεκτός θερμής υποδοχής από τον ομογενή βουλευτή των Δημοκρατικών της πολιτείας του New Hampshire Τομ Κατσιαντώνη, ο οποίο
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012
Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το 9ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στη Νυρεμβέργη το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013.
Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012
Ο σύλλογος των Θεσσαλών της Αυστραλίας κλείνει φέτος τα πενήντα του χρόνια ως μέλος της Ελληνικής κοινότητας της Αυστραλίας.
Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2012
Tον Καρδιτσιώτη υφυπουργό Εξωτερικών επισκέφτηκε στις 4 Οκτωβρίου η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ». Συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Τσιάρας δέχτηκε τον Πρόεδρο κ. Διαμαντή Γκίκα, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εξωτερικών και συνομίλησε μαζί του.
Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2012
Tον Δήμο Καλαμπάκας επισκέφτηκε χθες αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ».
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2012
Tον Καρδιτσιώτη υφυπουργό Εξωτερικών επισκέφτηκε σήμερα η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ». Συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Τσιάρας δέχτηκε τον Πρόεδρο κ. Διαμαντή Γκίκα, στο γραφείο του στο Υπουργείο Εξωτερικών και συνομίλησε μαζί του για αρκετή ώρα.
Τρίτη, 31 Ιούλιος 2012
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης προγραμματίζει με ειδική αποστολή να επισκεφτεί τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο 2012 που κατάγονται από την Θεσσαλία με σκοπό να τιμηθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους.
Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2012
Tην αδελφή πόλη Schwabach της Γερμανίας επισκέφτηκαν 49 άτομα από την Καλαμπάκα, όπου γιορτάστηκαν τα δέκα χρόνια της αδελφοποίησης των αντίστοιχων Δήμων Schwabach και Καλαμπάκας.
Κυριακή, 22 Ιούλιος 2012
Η αρχική ιδέα που είχε Έλληνας εστιάτορας στη Γερμανία, να συγκεντρώσει χρήματα, από συναδέλφους του Έλληνες εστιάτορες της Γερμανίας, για την ενίσχυση συσσιτίων της Εκκλησίας στην Αθήνα, είχε απρόσμενη επιτυχία.
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2012
Το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο «Αντάμωμα Θεσσαλών» πραγματοποιείται στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012, με θέμα «Ελληνικές γέφυρες σωτηρίας με εμπειρίες και γνώσεις απ’ όλο τον κόσμο».
Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2012
Στο Δήμο Βόλου θα γίνει φέτος το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο - Αντάμωμα Θεσσαλών στις 16 Ιουλίου 2012 από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλών «Ασκληπιός» σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2012
Θεσσαλοί απ΄ όλη τη Γη θα συναντηθούν φέτος στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βόλου στις 16 Ιουλίου 2012 για το καθιερωμένο πια Παγκόσμιο Συνέδριο-Αντάμωμα, που έχει διανύσει μια δυναμικά εξελισσόμενη πορεία τα τελευταία τρία συναπτά χρόνια σε διαφορετικούς δήμους της Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 24 Μάιος 2012
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας σε σημερινή τηλεφωνική σύσκεψη συνεχάρη την Ελευθερία Ελευθερίου για την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision 2012 και της ευχήθηκε εκ μέρος όλων των Θεσσαλών της Ευρώπης καλή επιτυχία.
Παρασκευή, 18 Μάιος 2012
Την βούλησή των Ελλήνων της διασποράς να στηρίξουν τον τόπο τους εξέφρασε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θεσσαλών κ. Γεώργιος Πουρνάρας στη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στην έδρα της Περιφέρειας.
Τρίτη, 17 Απρίλιος 2012
Την Αυστραλία θα επισκεφτεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας και θα παρευρεθεί μεταξύ άλλων στην εορταστική χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Αυστραλίας.
Δευτέρα, 02 Απρίλιος 2012
Με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος, οι Θεσσαλοί και ιδιαίτερα η Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης, πραγματοποίησαν στις 31.03.2012 το 8ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσσελντορφ Γερμανίας, που ήταν αφιερωμένο στις μαθηματικές διακρίσεις και επιτυχίες μαθητών του τόπου μας.
Σάββατο, 24 Μάρτιος 2012
Την Βουδαπέστη της Ουγγαρίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας και μεταξύ άλλων συνάντησε τον Θεσσαλό κ. Κώστα Ριζογιάννη, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος στην πόλη Μπελογιάννη για δώδεκα χρόνια και τιμήθηκε από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλικώ
Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης «Βασίλης Τσιτσάνης» ανέδειξε το πέμπτο κατά σειρά Διοικητικό Συμβούλιο από την ίδρυσή της το 2004.
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2012
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» και ο Σύλλογος Θεσσαλών Ντύσσελντορφ «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ» με τη συμμετοχή των Συλλόγων-Μελών διοργανώνουν το 8ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσσελντορφ στις 31 Μαρτίου 2012.
Σάββατο, 25 Φεβρουάριος 2012
Τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γεώργιο Κωτσό επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών κ. Διαμαντής Γκίκας.
Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012
Ο Ελασσονίτης Νίκος Συκλόγλου είναι οδοντίατρος. Ζει στην Ρώμη και στο ιατρείο του σπεύδει για θεραπεία η ελίτ της ιταλικής πρωτεύουσας.
Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2012
Χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα ζει και αναπνέει μια κοινωνία συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχουν φτιάξει τις ζωές τους σε άλλες χώρες, όμως δεν ξεχνούν την ιδιαίτερή τους πατρίδα, τη Θεσσαλία.
Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2012
Η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Γερμανίας και άλλων κρατών της Ευρώπης «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ» και ο Σύλλογος Θεσσαλών Ντύσελντορφ «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ» με τη συμμετοχή των Συλλόγων-Μελών, διοργανώνουν το 8ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στο Ντύσελντορφ στις 31 Μαρτίου 2012.
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011
Με αφορμή τα εκατό χρόνια από το θάνατό του και τον απαιτούμενο σεβασμό στο πρόσωπο και το έργο του λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, οι Θεσσαλοί της Ευρώπης τίμησαν το σκιαθίτη «άγιο» των ελληνικών γραμμάτων.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
 Οι εκπρόσωποι των Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων Ευρώπης, Αυστραλίας, Καναδά και Ελλάδας κατά την Γενική Συνέλευση στις 26 Αυγούστου 2011 στην Αγιά Λάρισας εξέλεξαν το νέο Δ.Σ. της συνομοσπονδίας και τη νέα Εξελεγκτική επιτροπή.
Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2011
 Στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2011, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποίησε οδοιπορικό μνήμης και τιμής στους πεσόντες του Υψώματος 731 στην Κλεισούρα κατά τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο του 1940-41, στο οποίο η Γενική Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών
Κυριακή, 11 Σεπτέμβριος 2011
Tον υφυπουργό Εξωτερικών επισκέφτηκε η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Θεσσαλικών Ομοσπονδιών και Συλλόγων «Ασκληπιός» λίγες μέρες μετά το πετυχημένο συνέδριο που πραγματοποίησαν στην Αγιά Λάρισας.
 
Σελίδα 1 από 2

 

banner olimpos

ektposeis litrokapis 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336