728x90 olimpos

ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
13:35
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Με μητέρα τη θεατρική παιδαγωγό-σκηνοθέτη Δήμητρα Τσουκαρέλα και πατέρα τον μουσικό Σπύρο Τσουκαρέλα, η Λαρισαία σοπράνο και ηθοποιός Margarita Tsoukarelas ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική σε ηλικία 7 ετών.
Οι Λαρισαίοι αγκάλιασαν την παράσταση για το έργο και τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη «Δεν φοβάμαι, δεν ελπίζω, είμαι...» που παίχτηκε έξι φορές στο Μικρό Θέατρο Λάρισας και αυτό φάνηκε από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού αλλά και από τις εντυπώσεις που άφησε.
Τα τελευταία χρόνια οι κομματικές ηγεσίες της χώρας μας έχουν αποδυθεί σε μια νέα προσπάθεια νομιμοποίησης των πολιτικών τους προτάσεων μέσα από την έξαρση συναισθημάτων παρά την πρόταξη επιχειρημάτων.
Συνέντευξη στο πανθεσσαλικό ένθετο «ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», που κυκλοφόρησε από την εφημερίδα «Κόσμος», της Λάρισαςπαραχώρησε ο Δήμαχος της Αγιάς Λάρισας, Αντώνης Γκουντάρας.
Σε πέντε ερωτήματα του πανθεσσαλικού ενθέτου «ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», που κυκλοφόρησε από την εφημερίδα «Κόσμος», της Λάρισας, κλήθηκε να απαντήσει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός για την μέχρι τώρα θητεία του.
Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε χθες καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση «Από την πρώτη στιγμή», που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Ροές αλλά και για τον τόπο του, την Λάρισα, που υπεραγαπά!
Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας θα βρεθεί σήμερα ο Αλέκος Αλαβάνος όπου, «συγκροτείται η πρώτη πλατιά επιτροπή στήριξης του Σχεδίου Β», όπως ο ίδιος ονομάζει μια άλλη πολιτική, μακριά από το ευρώ και τα δάνεια των ευρωπαίων εταίρων της χώρας μας.
Μια συνέντευξη με αρκετό ενδιαφέρον με τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων και προέδρου της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ, Τάκη Σαράντη, δημοσιεύει το Τρικαλινό περιοδικό ΙΔΕΕΣ.
Τη στρατηγική σημασία που έχει το προϊόν της φέτας για την τοπική οικονομία της Ελασσόνας, αλλά και του νομού Λάρισας συνολικά, αναπτύσσει με συνέντευξή του στον «Κ» ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος.
Αναμφισβήτητα ο Θάνος Τζήμερος είναι ένα από τα πρόσωπα που αναδείχθηκαν στην πολιτική σκηνή της χώρας, μέσα στην περιπετειώδη πορεία των τελευταίων μηνών.
Προσκλητήριο για συστράτευση στις δυνάμεις της Κεντροδεξιάς «που έχουν πρόταση, σχέδιο και κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου» απευθύνει ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ και βουλευτής Μαγνησίας κ. Θανάσης Νάκος με τη συνέντευξη που παραχωρεί στο «Thessalianews.
Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις περικοπές πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο δήμος Ελασσόνας δεν επιβάρυνε τους πολίτες με πρόσθετα τέλη το 2011, αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Thessalianews.gr.
Για ένα νέο κύμα μετανάστευσης Θεσσαλών και Ελλήνων γενικότερα προς τη Γερμανία κάνει λόγο ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων «Ασκληπιός» κ. Διαμαντής Γκίκας, στη συνέντευξη που παραχωρεί στο «Thessalianews.gr».
Στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του μεγαλύτερου αγροτικού δήμου της χώρας αναφέρεται ο δήμαρχος Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας στη συνέντευξη που παραχωρεί στο Thessalianews.gr. Όπως τονίζει τα 67 νέα έργα και τα 39 συνεχιζόμενα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2012 θα δώσο
Την διάθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου Καρδίτσας αποκαλύπτει ο Κώστας Παπαλός στη συνέντευξη που παραχωρεί στο «Thessalianews.gr».
Στην ανάγκη ο Δήμος Βόλου να αποκαταστήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία και να λειτουργεί ως παράγοντας ενότητας και συνοχής της κάτι το οποίο αποτελεί και προσωπικό του στοίχημα, αναφέρεται ο δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης στη συνέντευξη που παραχωρεί στο Thessalianews.gr.
Αναμφίβολα τεράστια η επιτυχία που σημείωσε ο «Μύλος των Ξωτικών» κατά την εορταστική περίοδο στα Τρίκαλα και τα στοιχεία που παραθέτει ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρ. Λάππας στο «Thessalianews.gr» είναι αποκαλυπτικά...  
 

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336