REX 728X90 1

ΤΡΙΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
00:04
ΥΓΕΙΑ
Δευτέρα, 11 Δεκέμβριος 2017
Μια συνήθεια που αναβαθμίζει την ποιότητα της διατροφής και συνδέεται με πολλαπλά οφέλη για την υγεία αποτελεί η κατανάλωση προϊόντων δημητριακών ολικής άλεσης, έναντι των αντίστοιχων επεξεργασμένων.
Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς η ιλαρά επελαύνει με σταθερό ρυθμό στη χώρα μας. Οι δύο θάνατοι λόγω επιπλοκών της νόσου, ενός βρέφους και ενός 17χρονου και τα εκατοντάδες κρούσματα ιλαράς ανησυχούν και προβληματίζουν τους εμπλεκόμενους φορείς.
Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017
Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα τη μαζική ανάκληση γαλάτων βρεφικής ηλικίας που παράγει ο όμιλος Lactalis, τα οποία προορίζονταν όχι μόνο για τη γαλλική αγορά αλλά και για άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να έχουν μολυνθεί με σαλμονέλα.
Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017
Τη σημασία του να καταναλώνουμε τροφές υψηλής ποιότητας επισημαίνουν οι επιστήμονες του Harvard μέσα από τα συμπεράσματα έρευνας που έκαναν αναφορικά με τα κριτήρια τα οποία επιλέγουμε τα φαγητά μας.
Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017
Αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός για όσους θέλουν να διατηρήσουν καθαρή τη στοματική τους κοιλότητα και να απαλλαγούν από την κακοσμία και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα δόντια και τα ούλα. Οι οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στις μέρες μας στην αγορά καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τις αυξημένες
Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017
Οι οδοντόκρεμες, οι οποίες διατίθενται στην αγορά, αποτελούνται σε μεγάλο ποσοστό από φυτικά συστατικά και προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία στα δόντια και τα ούλα. Οι εταιρείες λανσάρουν στο εμπόριο προϊόντα που απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά.
Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017
Δύο γονίδια που είναι συχνότερα στους γκέι και φαίνεται να επηρεάζουν τον σεξουαλικό προσανατολισμό των αγοριών, αυξάνοντας την πιθανότητα ομοφυλοφιλίας, ανακάλυψαν οι επιστήμονες στο πλαίσιο της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα μελέτης πάνω στο γενετικό υπόβαθρο του σεξουαλικού προσανατολισμού. Είναι η π
Σάββατο, 09 Δεκέμβριος 2017
Τα νέας γενιάς μπιμπερό έχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με αυτά του παρελθόντος. Χάρη σε αυτές κάνουν την όλη διαδικασία του ταΐσματος πιο φυσιολογική και άνετη, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα βρέφη. Οι εταιρείες διαθέτουν στην αγορά ποιοτικά προϊόντα που παρέχουν πολλές λύσεις σε όλα τα ζητήμ
Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017
Τα οφέλη του μελιού για την υγεία είναι πολλά και σημαντικά αποτελώντας μια από τις πιο παλιές γλυκαντικές ουσίες πάνω στη γη.
Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017
Εντονη ανησυχία προκαλούν τα περιστατικά φυματίωσης που σημειώνονται, πλέον, σε σταθερή βάση σε όλη τη Θεσσαλία και υπολογίζονται σε 80 περίπου ετησίως, σύμφωνα με τα δεδομένα που καταγράφονται στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.
Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017
Έντονα διαμαρτύρεται ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λάρισας και καταγγέλλει την πολιτική των πολυεθνικών εταιριών φαρμάκων για τον «απαράδεκτο τρόπο διανομής τους στον νομό της Λάρισας καθώς επίσης και σε όλη την ελληνική επικράτεια», όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μακρυγιάννης.
Παρασκευή, 08 Δεκέμβριος 2017
Υγειονομικός συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας καθώς η ιλαρά επελαύνει με σταθερό ρυθμό στη χώρα μας.
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017
Σημαντικό είναι το έργο προσφοράς που αναπτύσσει το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε ενήλικες και σε περισσότερα από 8.000 παιδιά, μαθητές και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, στους οποίους πραγματοποιούνται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017
Ανατροπές φέρνει στο χώρο των φαρμακείων η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, καθώς οι εκπρόσωποι των θεσμών συμφώνησαν με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας νέο πλαίσιο για το ωράριο των φαρμακείων.
Πέμπτη, 07 Δεκέμβριος 2017
Οι οδοντόκρεμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο στην εποχή μας, ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει το καταναλωτικό κοινό. Βασίζονται στις εξελιγμένες συνθέσεις τους και προσφέρουν ποιοτική φροντίδα και προστασία από όλους τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα δόντ
Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017
Τα μπιμπερό δεν είναι τα μόνα μέσα που υπάρχουν για την ασφαλή και άνετη διαδικασία του ταΐσματος των μωρών από πλευράς γονέων. Οι εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του μητρικού θηλασμού, προωθούν στην αγορά και άλλα χρήσιμα προϊόντα, τα οποία δίνουν άμεση λύση σε όλα τα ζητήματα
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017
Στη σοβαρή έκβαση των πτώσεων στους ηλικιωμένους σε συνδυασμό με την εμφάνιση της οστεοπόρωσης εστίασαν οι Αμερικανοί επιστήμονες.
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017
Η σύσφιξη στήθους χρειάζεται υπομονή και προσοχή, προκειμένου να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να μην υπάρχουν προβλήματα. Οι περισσότερες γυναίκες μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα όσες είναι μεγαλύτερης ηλικίας, παρατηρούν μια χαλάρωση στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος.
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017
Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα όσον αφορά την εξωτερική τους εμφάνιση από μια ηλικία και έπειτα. Η κατακράτηση υγρών, η χαλάρωση του δέρματος και η κυτταρίτιδα σε συνδυασμό με τη συσσώρευση λίπους, δημιουργούν μια ενοχλητική κατάσταση. Η σύσφιξη γλουτών
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017
Το αδυνάτισμα δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία για πολλούς, αφού αρέσκονται να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους φαγητά ή σνακ ακόμη και το βράδυ. Η δίαιτα θα τους στερήσει κάποιες γλυκές ή πικάντικες απολαύσεις, οπότε την απορρίπτουν. Υπάρχουν όμως μερικά φαγητά που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα κα
Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017
Η ηλεκτρική κουβέρτα για σκέπασμα https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ αποτελεί ακόμα μία επιλογή για το καταναλωτικό κοινό. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές θέλουν να περάσουν στα ζεστά το χειμώνα, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη λύση, που θεωρείται οικονομική.
Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017
Νέα βρετανική επιστημονική μελέτη δείχνει ότι ο γάμος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης άνοιας. Ο κίνδυνος μάλιστα αφορά στους αιώνιους εργένηδες και στους χήρους, αλλά όχι στους χωρισμένους.
Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017
  Πολλές γυναίκες από μια ηλικία και μετά εμφανίζουν μεγαλύτερη χαλάρωση της επιδερμίδας σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Η σύσφιξη στήθους είναι μια από τις πιο πολύπλοκες διαδικασίες. Για να γίνει σωστά και να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να επιλεχθούν τα κατάλληλα σκευάσματα.
Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017
Η ηλεκτρική κουβέρτα διπλή https://www.e-dructer.com/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να ζεσταίνονται στο κρεβάτι τους οικονομικά. Την αγοράζει ένα σημαντικό μέρος των καταναλωτών. Στην αγορά υπάρχουν πολλές συσκευές, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις
Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017
Περισσότερες κατά 1.341 είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι οι επισκέψεις των ανασφάλιστων πολιτών στα Επείγοντα και τα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Βόλου, όπου έχουν δωρεάν περίθαλψη.
Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017
Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν τους κατάλληλους τρόπους, προκειμένου να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση και να αποκτήσουν υγεία και ευεξία. Τόσο η γυμναστική, όσο και η ισορροπημένη διατροφή είναι λίγο πολύ δύσκολο να ακολουθηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζ
Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017
Η ηλεκτρική κουβέρτα https://www.e-wish.gr/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ αποτελεί μία επιπλέον λύση για όσους επιθυμούν να ζεσταίνονται στο κρεβάτι τους το χειμώνα. Την επιλέγει στις μέρες μας όλο και πιο μεγάλο μέρος του καταναλωτικού κοινού. Στην αγορά θα βρείτε πολλές συσκευές, που ικανοπο
Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017
Η σύσφιξη στήθους είναι μια επιλογή που κάνουν αρκετές γυναίκες από μια ηλικία και έπειτα, εφόσον θέλουν να διατηρήσουν τη συγκεκριμένη περιοχή ανορθωμένη και χωρίς χαλάρωση. Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορα καινοτόμα προϊόντα, που κάνουν τη διαφορά.
Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017
Αποζημίωση 40.000 ευρώ για ιατρικό λάθος θα πληρώσει το Νοσοκομείο Βόλου, σε ασθενή που κατέθεσε αγωγή εναντίον του νοσηλευτικού Ιδρύματος, ο οποίος έχασε την όραση από το αριστερό του μάτι.
Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017
Πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν μια σειρά από προβλήματα, τα οποία δημιουργούνται από την διόλου κολακευτική εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία τους και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τρόπους για να πετύχουν σύσφιξη γλουτών και άλλων σημείων του σώματος, παράλληλα με το πολυπόθητο
 
Σελίδα 1 από 169

 

banner olimpos

afigrantires

thessalia economy

bnb 300

radio-300x250


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336