REX 728X90 1

ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
13:42
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν προτίθεται να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου. Αυτό διατείνεται με δήλωσή του στα «ΝΕΑ» στέλεχος του άμεσου περιβάλλοντός του.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Κείμενο με το οποίο τάσσονται κατά της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στον Λ. Παπαδήμο υπογράφουν 101 στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Τέθηκε και οριστικά εκτός της ΝΔ, ο Σωτήρης Χατζηγάκης, μετά από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας του κόμματος.
«Ο Χατζηγάκης έχει θέσεις και δύναμη» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, στο ερώτημα τι θα κάνει πολιτικά μετά την διαγραφή του από τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντ. Σαμαρά.
Η απόφαση που πήραν την περασμένη εβδομάδα οι πολιτικοί αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ήταν ένα σημαντικό βήμα συναίνεσης και συνεννόησης για τη σωτηρία της χώρας, τόνισε ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης στη Βουλή
Την διαγραφή από την κοινοβουλευτική ομάδα του βουλευτή Τρικάλων και πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη αποφάσισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Καμπανάκια αφύπνισης έχουν ηχήσει στο ΠΑΣΟΚ μετά και τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγράφοντας πρωτοφανή για την ιστορία του χαμηλά ποσοστά.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Στα βαθιά καλείται να κολυμπήσει από σήμερα το βράδυ ο νέος Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, καθώς η ομιλία που θα εκφωνήσει απόψε στη Βουλή κατά την έναρξη των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης οφείλει – κατά τους δανειστές μας – να είναι ξεκάθαρη «στην κατεύθυνση της εφαρμογής των μεταρρυθμίσ
Φίλοι και... άσπονδοι φίλοι συμφωνούν ότι ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, υπερέβη εαυτόν με τη ριζική αλλαγή στρατηγικής στην οποία προχώρησε μέσα σε μία εβδομάδα, υπό το δραματικό τελεσίγραφο των δανειστών για πτώχευση της χώρας – ως αποτέλεσμα των πρόσφατων χειρισμών του Γ. Παπα
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται πλέον οι σχέσεις των «δελφίνων» του ΠΑΣΟΚ, παρά τη φαινομενική ηρεμία που επιχειρούν να μεταδώσουν τα «στρατόπεδα» όσων επιδιώκουν να πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις της επόμενης μέρας.
Tags: ΠΑΣΟΚ
Η φωτογραφία* τους έκανε τον γύρο του κόσμου. Τέσσερις νέοι, τέσσερις δεκαετίες πριν στην Αμερική. Η πορεία των δύο εξ αυτών (Παπανδρέου – Σαμαράς) γνωστή: από τη φοιτητική συγκατοίκηση στις θυελλώδεις διαπραγματεύσεις για τη συγκυβέρνηση. Τι απέγιναν όμως οι άλλοι δύο νέοι της παρέας;
Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής το νέο υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.
Αναμφίβολα το πρόσωπο της τοπικής επικαιρότητας είναι ο Λαρισαίος βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Αστέριος Ροντούλης.
Το όνομα του ακούστηκε πολύ τις δύο τελευταίες μέρες, καθώς είναι ο άνθρωπος – κλειδί από τη Νέα Δημοκρατία, που καλείται πλέον να συνεργαστεί με το υπάρχον οικονομικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ στο υπουργείο Οικονομικών, καθώς υπάρχουν στα δύο κόμματα διαφορετικές προσεγγίσεις για το οικονομικό μοντέλο.
Τρεις Θεσσαλοί φαίνεται να έχουν κλειδώσει στο νέο κυβερνητικό σχήμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.
Άφησε τη βουλή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Η κίνησή του αυτή έχει ως συνέπεια τη θέση του να καταλάβει η Έλενα Κουντουρά, ως πρώτη επιλαχούσα.
Η αρχική αισιοδοξία που δημιούργησε η χωρίς προβλήματα, όρους και εμπόδια επιλογή του κ. Παπαδήμου έδωσε και πάλι τη θέση της στην απογοήτευση των μικροκομματικών παζαριών για τη στελέχωση της κυβέρνησης.
  Mε εξαντλητικό μαραθώνιο 100 ημερών καλείται να αντεπεξέλθει με επιτυχία η υπό τον Λουκά Παπαδήμο νέα κυβέρνηση της χώρας. Σε αυτό το τρίμηνο θα κριθεί η προσπάθεια που κάνει η χώρα να αποφύγει την χρεοκοπία.
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος που δέχθηκε το τηλεφώνημα του εντολοδόχου πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου.
Δεν ξέρουμε τι θα μας βγει ο νέος πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, αλλά τα πρώτα δείγματα του λόγου του ήταν αξιόλογα. Λιτός, κατανοητός, χωρίς χαρτιά και χωρίς κομπιάσματα, είπε μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας τα αυτονόητα.
 
Σελίδα 292 από 297

banner olimpos

300x250pazari

thessIEK web banner 300x250 geniko

foit 300x250

thessalia economy

300x250

selfhelpbanner

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336