rodopi 728x90

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
20:02

Εμποροβιοτεχνική έκθεση και Εκπτωτικό Χωριό

E-mail Εκτύπωση PDF

Από τις 12 έως τις 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 16η Εμποροβιοτεχνική έκθεση Καρδίτσας, ενώ από τις 20 έως τις 27 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά «Εκπτωτικό Χωριό» στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο Καρδιτσιώτες έμποροι.

Και οι δυο διοργανώσεις, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Γ. Ντενίσης, τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής κ Βασιλείου, Στεργιούλης, Παπαδάκος, Λαμπρόπουλος, Ρόβας και ο υπεύθυνος διοργάνωσης της έκθεσης κ. Καραμπίκας, θα γίνουν στο χώρο των Καπναποθηκών.

Ο στόχος για τη 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση είναι να ξεπεραστούν οι συμμετοχές των επιχειρήσεων και των επισκεπτών σε σχέση με την περσινή διοργάνωση η οποία στέφθηκε με επιτυχία, αφού συμμετείχαν 130 επιχειρήσεις με τους επισκέπτες να φτάνους τους 25.000.

Η φετινή Έκθεση Καρδίτσας εμπλουτίζεται με νέες παράλληλες εκδηλώσεις που αφορούν ευρύ ηλικιακό κοινό και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.

Highlights της 16ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας

• Δωρεάν Σεμινάρια με ευρεία θεματολογία που αφορούν όλους.

• Εκδηλώσεις Μαγειρικής & Κεράσματα και από γνωστούς σεφ.

• Βραβεύσεις επιχειρηματιών & συμμετοχών.

• Πολιτιστικές εκδηλώσεις.

• Τιμώμενη χώρα.

Τομείς Έκθεσης:

Τρόφιμα – Ποτά – Παραγωγική Φυσιογνωμία Θεσσαλίας

Γεωργία – Κτηνοτροφία

Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός- Δόμηση – Ανακαίνιση

Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος – Εναλλακτικές μορφές ενέργειας

Τουρισμός – Αγροτουρισμός- Εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Αυτοκίνητο – Μοτοσυκλέτα – Αξεσουάρ- Ποδήλατο

Οικογένεια- Παιδί- Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά

ΜΜΕ – Διαφήμιση – Πληροφορική.

Οι Παράλληλες Εκδηλώσεις

Δωρεάν Σεμινάρια με ευρεία θεματολογία που αφορούν όλους.

Δωρεάν σεμινάρια με θέματα που απασχολούν τους επισκέπτες της Έκθεσης (επαγγελματίες και μη)

• Η τέχνη του Καφέ (σεμινάριο barista)

• Κοκτέιλ Masterclass (η τέχνη του κοκτέιλ)

• Social Media Marketing (Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσετε την επιχείρησή σας)

Εκδηλώσεις Μαγειρικής & Κεράσματα και από γνωστούς σεφ.

• Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Έκθεση φιλοξενούμενοι σεφ παρουσιάζουν ένα γευστικό ταξίδι στην κουζίνα της Ελλάδας και όχι μόνο.

• Κεράσματα για όλους τους επισκέπτες και προβολή των προϊόντων των εκθετών

Βραβεύσεις επιχειρηματιών & συμμετοχών.

Στην Έκθεση θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης σημαντικών επιχειρήσεων και ανθρώπων της Θεσσαλίας

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Μουσικοχορευτικές παραστάσεις θα προσδώσουν έναν πολιτιστικό χαρακτήρα στην Έκθεση και θα προσελκύσουν επισκέπτες. Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν στο www.karditsaexpo.gr

Τιμώμενη χώρα.

Η 16η χρονιά της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας αποκτά πλέον διεθνή χαρακτήρα και φιλοξενείται τιμώμενη χώρα η οποία θα προβάλλει την παραγωγικότητα, τον πολιτισμό και την κουζίνα της.

Μείνετε συντονισμένοι με την 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση της Καρδίτσας καθώς οι εκπλήξεις που περιμένουν τόσο τους εκθέτες όσο και τους επισκέπτες είναι πολλές και θα ανακοινωθούν σύντομα!

Οι τιμές για τα μέλη του ΕΒΕ Καρδίτσας είναι 12 ευρώ/τμ για εκθεσιακό χώρο που στεγάζεται από τέντα χωρίς δομή (20 ευρώ για τα μη μέλη) και 32 ευρω για τους χώρους με δομή (45 ευρώ για τα μη μέλη).

Σε ό,τι αφορά το εκπτωτικό χωριό, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ντενίσης μίλησε για μεγάλο στοίχημα και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια, στην οποία θα συμμετέχουν μόνο Καρδιτσιώτες επαγγελματίες. Ο κ. Στεργιούλης μιλώντας και για τις δυο διοργανώσεις, τόνισε: Το ΕΒΕ Καρδίτσας δίνει σήμερα το έναυσμα στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο, σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα επιμονής και ζήλου, για ένα καλύτερο αύριο για να μπορέσουν να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Με την 16η εμποροβιοτεχνική έκθεση από τις 12 ως τις 16 Οκτωβρίου και το 1ο εκπτωτικό χωριό απο τις 20 ως τις 27 Οκτωβρίου, ο έμπορος, ο επιχειρηματίας και ο συνδυασμός γαστρονομίας ως πολιτισμός θα γίνουν ένα και θα γιορτάσουν όλοι μαζί.

Για να αποδείξουμε ότι η Καρδίτσα είναι ακόμη ζωντανή επιχειρηματικά, εμπορικά και πολιτιστικά και ότι η έξοδος από τις δυσκολίες περνάει μέσα από τα δικά μας χέρια, με σκηρη δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Καλούμε όλους τους επιχειρηματιες και εμπόρους του νόμου μας να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

ert.gr

 

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336