rodopi 728x90

ΤΡΙΤΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
05:29
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τρίτη, 04 Σεπτέμβριος 2018
Καλοκαιρινός θα διατηρηθεί ο καιρός στη Μαγνησία, για όλη την εβδομάδα, με τη θερμοκρασία μάλιστα να αγγίζει υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Σε τρεις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων προχωρά ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Την ένταξη δύο σημαντικών για τα διδακτήρια έργων αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, σηματοδοτώντας τις τελικές διαδικασίες για την υλοποίησή τους.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου πρόκειται να ξεκινήσουν τα έργα οριστικής επιδιόρθωσης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Νότιο Πήλιο, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας του περασμένου Φεβρουαρίου.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Στο Μουσείο Τσιτσάνη συνεδρίασε την Κυριακή ο συνδυασμός «Τρίκαλα Συμπολιτεία» με τον πρώην δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης Χρήστο Λάππα, να ξεκαθαρίζει οριστικά ότι δεν θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, στηρίζοντας όμως αυτόν που θα επιλεγεί.
Δευτέρα, 03 Σεπτέμβριος 2018
Πλήρως ικανοποιημένος από την πρωτοβουλία να διοργανωθεί "Λευκή νύχτα" στο Βόλου δίνοντας τη δυνατότητα στους καταστηματάρχες της τοπικής αγοράς να προβούν σε ειδικές προσφορές προς τους καταναλωτές, δηλώνει στο magnesianews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Απόστολος Οντόπουλος.
Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018
Μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις χρόνων, ο δρόμος Λάρισα- Φάρσαλα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει να ανακατασκευάζεται και οι πολίτες της επαρχίας, έχοντας θρηνήσει όλα αυτά τα χρόνια αρκετά θύματα τροχαίων, λόγω της κατάστασης του δρόμου, προχώρησαν σε κινητοποίηση σήμερα το πρωί στην είσοδο της πό
Σάββατο, 01 Σεπτέμβριος 2018
Ριζικές κυκλοφοριακές αλλαγές από σήμερα στο κέντρο της Λάρισας καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής των κεντρικών οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων, καθώς και ενός τμήματος της οδού Δήμητρας.
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Ολο το καλοκαίρι συνεχίστηκαν οι εργασίες για συντήρηση, επισκευές και διαμορφώσεις σε διδακτήρια του Δήμου Τρικκαίων. Ο Δήμος και η Σχολική Επιτροπή ανέλαβαν, βάσει συγκεκριμένου προγραμματισμού, να ετοιμάσουν τα σχολεία που χρειάζονταν αλλαγές ή συντηρήσεις.
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Τους πρώτους επισκέπτες τους υποδέχθηκε το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων, που βρίσκεται στο Μύλο του Παππά.
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Καταστροφική χαρακτηρίζουν την πολιτική της δημοτικής αρχής Βόλου, με κοινή δήλωσή τους, οι τρεις βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι πίσω από την απόπειρα τρομοκράτησης που επιχειρείται στην δημοτική αντιπολίτευση και στην όποια διαφορετική φωνή, κρύβεται η προσπάθεια της δημοτικής
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018
Σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας θα μετατραπούν εντός των προσεχών μηνών οι κεντρικές οδοί Βενιζέλου και Φιλελλήνων, όπως άλλωστε και η Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Την πρόσληψη 12 υπαλλήλων (ΥΕ Εργατών Καθαριότητας), μέσω ΑΣΕΠ, προωθεί ο δήμος Τεμπών. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Μετά το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έρχονται στα Τρίκαλα. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ELVITEN και ως δράση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2018, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ παρουσιάζουν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου τα πρώτα αυτά οχήματα.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Ο Δήμος Τυρνάβου σχεδιάζει τη δημιουργία ενός δικτύου υπόγειων κάδων προκειμένου να αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα εναλλακτικού συστήματος συλλογής απορριμμάτων και να καλυφθούν οι ανάγκες υγιεινής αποθήκευσής τους.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής των κεντρικών οδών Βενιζέλου και Φιλελλήνων καθώς και ενός τμήματος της οδού Δήμητρας.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Άφρισε χθες το απόγευμα ο χείμαρρος Ξηριάς. Αφροί αγνώστου προελεύσεως και συστάσεως εμφανίστηκαν στην κοίτη του χειμάρρου που μετά την πρωινή καταιγίδα κατέβαζε μεγάλες ποσότητες νερού.
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018
Χωρίς στέγη παραμένει εδώ και καιρό το περίφημο αρχοντικό Σβαρτς στα Αμπελάκια Λάρισας.
Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018
Από χθες το βράδυ ο Βόλος και ειδικότερα η περιοχή του Αναύρου και της Νέας Δημητριάδας μυρίζει έντονα καμένο λάστιχο. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018
Να αποσυρθεί κάθε κατηγορία εναντίον των συλληφθέντων με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου, ζητά με ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας παράλληλα, ότι «η δημοτική αρχή Βόλου, έχει δυσανεξία σε κάθε διαδικασία δημοκρατικού διαλόγου».
Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018
Eνα χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των έργων που εκτελούνται στο κέντρο της Λάρισας δόθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας.
Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018
Η χθεσινή πρωινή νεροποντή και οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην ευρύτερη παρολύμπια περιοχή της Επαρχίας Ελασσόνας φυσικό ήταν να «φουσκώσουν» για τα καλά τον Ελασσονίτη ποταμό, που χθες το μεσημέρι και για αρκετές ώρες παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα από τη συνηθισμένη της καθημεριν
Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου για το θέμα της πρότασης εκκαθάρισης της ΔΕΥΑΜΒ, όταν πολίτες που είχαν δώσει από νωρίς το παρών στην αίθουσα συνεδριάσεων επιδίωξαν να πάρουν το λόγο και να τοποθετηθούν, αλλά απωθήθηκαν από άγνωστα άτομ
Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018
Σε πλήρη αναμόρφωση της πλατείας Αριστοτέλη Αντωνίου προχωρά από σήμερα το πρωί ο Δήμος Τρικκαίων.
Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018
Περισσότεροι από 600 χορευτές και πάνω από 7.500 θεατές δίνουν και φέτος το καλοκαίρι ραντεβού στη Σκόπελο.
Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018
Το μεσημέρι και... βλέπουμε αναμένεται να επανέλθει η ηλεκτροδότηση στην Ύδρα:
Κυριακή, 26 Αύγουστος 2018
Έργα σε 9 κεντρικούς δρόμους ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), για την αντικατάσταση του παλαιού, με νέο δίκτυο ύδρευσης.
Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018
Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες εβδομάδες λειτουργίας και η νέα παιδική χαρά στην πλατεία της Φαρκαδόνας έχει γίνει επανειλημμένα στόχος βανδαλισμών.
Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018
Εντονα επεισόδια μέσα και έξω από το κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ στον Βόλο και «μάχες» σώμα με σώμα στις σκάλες του κτιρίου μεταξύ υπάλληλων και μελών της Κίνησης Πολιτών για το νερό του Πηλίου, σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης
Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, με επίκεντρο την περιοχή του Κόζιακα.
 
Σελίδα 5 από 210

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336