rodopi 728x90

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
09:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαζικές ανυπόγραφες επιστολές με έντονη κριτική κατά του προέδρου και βουλευτών του κόμματος λαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες στελέχη του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και στη Λάρισα με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στο χώρο καθώς πολλοί είναι εκείνοι που διερωτώνται από πού προέρχονται
Απορρίφθηκε με διαδικασία-θρίλερ στη Βουλή αργά χθες το βράδυ η διάταξη της τελευταίας στιγμής, την οποία κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και αφορά την απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων και παρέδωσε το πόρισμα της Επιτροπής για την περίοδο 2010-2011.
«Όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα, η επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, πρέπει να είναι κυβέρνηση προγραμματικής συμφωνίας και με πρωθυπουργό τύπου Παπαδήμου», ανέφερε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην ανοικτή δημόσια εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας «Για την Ε
«Μία εικόνα χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι. Οσοι είδαν τους κκ. Γ. Καρατζαφέρη και Αντ. Σαµαρά να βγαίνουν προ ηµερών από το Μέγαρο Μαξίµου και να συνοµιλούν κατ' ιδίαν αναγνώρισαν τη σηµειολογική σηµασία της εικόνας αυτής, που έδωσε το έναυσµα να ξεκινήσει στο παρασκήνιο και σε κύκλους της ευρύτε
«Μεταξύ µας, όποιος νοµίζει ότι ενδιαφέρεται ο κόσµος για αυτά που κάνουµε εδώ µέσα, πιστεύοντας µάλιστα ορισµένοι από εµάς ότι έτσι θα επιβιώσουν πολιτικά, τότε είναι βαθιά νυχτωµένος» έλεγε «γαλάζιος» βουλευτής κληθείς να σχολιάσει τη (διφορούµενη) στάση της Ν∆ – υπερψήφισε επί της αρχής, απειλώ
Σε δύο ή, το πολύ, τρεις υποψηφίους επιτρέπει το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ να θέσουν υπο-ψηφιότητα κατά τη διαδικασία για την εκλογή αρχηγού από τη βάση στις 18 Μαρτίου.
Σε υπογραφή τεσσάρων μίνι Μνημονίων που θα ενοποιηθούν σε ένα κείμενο θα πρέπει να προβούν οι αρχηγοί των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου προκειμένου να διασφαλιστούν τα χρήματα που θα επιτρέψουν την ομαλή εφαρμογή του PSI.
Στη Βουλή ζητά να διαβιβαστεί η δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, με σκοπό να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες του τέως πρωθυπουργού και μελών της προηγούμενης κυβέρνησης.
Στις 18 Μαρτίου προγραμμάτισε το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές του νέου του προέδρου, αλλά ακόμη και τα στελέχη που συμφώνησαν σε αυτήν την ημερομηνία, επιφυλάσσονται για το αν θα επαληθευθεί μέσα στην αβεβαιότητα των διεθνών εξελίξεων και των υποχρεώσεων της χώρας μας έναντι των εταίρων της.
 
Σελίδα 556 από 581

 

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336