olimpos amigdalo

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2018
23:47
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018
Ανοιχτό παραμένει και την πρωτομαγιά το Ρολόι στο Κάστρο των Τρικάλων.
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018
Το σχέδιο της δημοτικής αρχής Βόλου για τη μεταφορά των δραστηριοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ στον Δήμο Βόλου, παρουσίασε σήμερα στο Σωματείο Εργαζομένων της Επιχείρησης ο Αχ. Μπέος, ο οποίος χαρακτήρισε τη ΔΕΥΑΜΒ ως την «πιο αμαρτωλή εταιρεία».
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του επαρχιακού οδικού από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018
Μια νέα κοινωνική δομή ξεκινά τη λειτουργία της από το Δήμο Λαρισαίων. Πρόκειται για το Κοινωνικό Φαρμακείο που έρχεται να προσφέρει δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη σε άπορους, μετανάστες και άστεγους.
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018
Ο δήμος Νοτίου Πηλίου θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου(δίμηνα) , συνολικού αριθμού δεκαπέντε (15) ατόμων, προς κάλυψη των έκτακτων αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας.
Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018
Ανάμεσα στις δώδεκα καλύτερες παραθαλάσσιες πόλεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κατατάσσει τον Βόλο σε σημερινό της δημοσίευμά η βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν.
Κυριακή, 29 Απρίλιος 2018
Στη δράση εθελοντικού καθαρισμού "Let's do it Greece" συμμετέχει ο Δείμος Καρδίτσας και από τις 9:30 το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν σχετικές δράσεις σε τρία σημεία της πόλης.
Κυριακή, 29 Απρίλιος 2018
Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων ενεργοποιεί πολίτες, εθελοντές, ομάδες και φορείς, που συμμετέχουν στην εθελοντική δράση Let’s do it Greece.
Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018
Με αφορμή γραπτά και προφορικά αιτήματα γονέων, κηδεμόνων και πολιτών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ενημερώνει ότι κατόπιν σχετικών εκθέσεων των εμπλεκομένων παραγόντων στην αντιμετώπιση των αρνητικών επιδράσεων της κακοκαιρίας του περασμένου Φεβρο
Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018
Στην αγορά τριών μηχανημάτων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Καρδίτσας εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ" με το οποίο επιχορηγείται με το ποσό των 235.000 ευρώ.
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018
Μία ακόμη ανάπλαση σε απομακρυσμένη γειτονιά των Τρικάλων ξεκινάν ο Δήμος Τρικκαίων. Μετά τη συνοικία του Εργοστασίου Γάλακτος και τα όσα ανήγγειλε στους κατοίκους ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, σειρά έχει η συνοικία της Νέας Ζωαγοράς.
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018
Σε προσλήψεις 30 ατόμων προχωρά ο Δήμος Βόλου.
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018
Δεν έλαβε τελικά καμία απόφαση το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για το θέμα της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του πρώην «Ξενία» από τον Δήμο Καλαμπάκας, μια που τέθηκαν διάφορα θέματα.
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018
Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη οι εκλογές ανάδειξης νέας διοίκησης στην Ένωσης Αστυνομικών Τρικάλων, καθώς και αντιπροσώπων στην ΠΟΑΣΥ.
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018
Η ΔΕΥΑΜΒ οδηγείται σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης και οι εργαζόμενοι εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο του Δήμου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Α. Μπέου, που σε συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στην πρόεδρο του δικαστηρίου η οποία εξέδωσε απόφαση εις βάρος της επιχείρησης.
Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2018
Aποφασισμένος να προχωρήσει την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και στο Δημαρχείο της Λάρισας εμφανίστηκε στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Απ. Καλογιάννης.
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018
Συνέχεια αντιδράσεων από τους κατοίκους του Ξυλοπάροικου στην προοπτική εγκατάστασης υδρομέτρων από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Τ.).
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018
Σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης οδηγείται η ΔΕΥΑΜΒ και η λειτουργία της όπως και οι εργαζόμενοι θα ενταχθούν στον Δήμο Βόλο.
Πέμπτη, 26 Απρίλιος 2018
Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση του έργου κατασκευής κυκλικού κόμβου στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, άναψε χθες μετά και τον ορισμό αναδόχου.
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Οι Ρομά Χωρίς Σύνορα» συμμετέχουν στη Πανελλήνια Δράση εθελοντικού Καθαρισμού που διοργανώνει το Let's do it Greece σε 600 σημεία της Ελλάδας την Κυριακή 10:00 πμ στο παλιό οικισμό Σοφάδων.
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018
Το δίκτυο ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων μεγαλώνει και ένα 11ο ΚΔΑΠ στη συνοικία της Φιλιππούπολης προστίθεται στο δίκτυο των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου.
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018
Πέντε χρόνια μετά τη ριζική αναδιάρθρωση των οικονομικών υπηρεσιών του νομού που οδήγησε στη σταδιακή συρρίκνωση των ελεγκτικών δομών της και στην κατάργηση πέντε συνολικά Δ.Ο.Υ., της Γ' Λάρισας και των επαρχιακών Φαρσάλων, Ελασσόνας, Αγιάς και του Τυρνάβου αλλά και δύο χρόνια μετά τη διάλυση του
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018
Ο Οργανισμός Λιμένα Βόλου από σήμερα κλείνει τις δημόσιες τουαλέτες που υπάρχουν στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, δεδομένου ότι χρήζουν έργου συντήρησης και ανάλογης επισκευής και έχει παρατηρηθεί δυσοσμία ενοχλητική για τους περιοίκους και τους επισκέπτες του πάρκου.
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην οδό Ηπείρου σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018
«Βομβαρδισμός» τηλεφώνων στο τηλεφωνικό κέντρο του «100» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με τους αστυνομικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων και τις Υπηρεσίες να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη.
Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018
Τρεις νέες θεματικές ενότητες αφιερωμένες σε ιστορικές μάχες του Ελληνικού Στρατού, εγκαινιάστηκαν σήμερα στο Στρατιωτικό Μουσείο της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς.
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018
Επιμένει στην τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου ο Δήμος Τρικκαίων.
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018
Σκληρό "πόκερ" από την ΕΡΓΗΛ σε βάρος της πόλης του Βόλου και της ΔΕΥΑΜΒ.
Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018
Τοπικό αστυνόμο πρόκειται να αποκτήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Αργαλαστή.
Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018
Ο Δήμος Κιλελέρ ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας με ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).
 
Σελίδα 3 από 196

 

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336