728x90 olimpos

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ 2018
16:44
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Εκτενή δήλωση για τα προβλήματα ασφάλειας που παρουσιάζουν δρόμοι τόσο στον Δήμο Λαρισαίων, όσο και στο νομό Λάρισας, έκανε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Ντίνος Διαμάντος.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Δημαρχείο Καρδίτσας. Η πρωτοβουλία για τη σύσκεψη, ανήκει στο στη Περ. Ενότητα Καρδίτσας και στο Δήμο Καρδίτσας.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Για 7η συνεχή χρονιά οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελίτσιανης διοργανώνουν την ετήσια συνάντησή τους στην Ανατολή (Σελίτσιανη) Αγιάς, την ερχόμενη Κυριακή 23 Οκτωβρίου.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Σε δήλωσή του για τα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο κέντρο του Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τονίζει τα ακόλουθα:
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Επιστημονικό Τριήμερο με γενικό τίτλο «Κτίριο και Ενέργεια» οργανώνει το ΤΕΕ στους χώρους του κτιρίου του στη Λάρισα, σε συνεργασία με το περιφερειακό Τμήμα Κ& Δ Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του ΥΠΕΚΑ και με την υποστήριξη του ΣΘΕΒ, από την Πέμπτη έως και το Σάββατο 20-22 Οκτωβρίου.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Χωρίς την ανάλογη προσέλευση κόσμου γιορτάστηκε χθες στην Καλαμπάκα η πυρπόληση και απελευθέρωση της πόλης από τα γερμανικά κατοχικά στρατεύματα στις 18 Οκτωβρίου 1943. Στην εκδήλωση μνήμης το παρών έδωσαν μαθητές, επίσημοι, εκπαιδευτικοί και κληρικοί στον ερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίων
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Έρημη πόλη είναι η Λάρισα, καθώς λόγω της πανελλαδικής απεργίας έχει παραλύσει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Πιστοί στο ραντεβού τους μέλη του ΠΑΜΕ και των άλλων φορέων της πόλης των Τρικάλων δίνουν δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε δυο κομβικά σημεία, την κεντρική πλατεία και το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Τρικάλων.
Τετάρτη, 19 Οκτώβριος 2011
Ημέρα μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων η σημερινή κι από νωρίς το πρωί άρχισαν να μαζεύονται οι τρικαλινοί απεργοί σε κομβικά σημεία της πόλης των Τρικάλων.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Τις επισκέψεις στις Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων συνεχίζει ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Ένα βήμα πριν τα επίσημα εγκαίνια του βρίσκεται στη Μάρουα του Καμερούν ο Ιερός Ναός του Αγίου Αχιλλίου, του πολιούχου της Λάρισας.
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Μπορεί να λέγονται και να ακούγονται διάφορα για τις εξελίξεις στο ζήτημα των σκουπιδιών, σε ότι αφορά την πρωτεύουσα, αλλά στη Λάρισα το μαρτύριο συνεχίζεται...
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Από χθες νωρίς το απόγευμα και μέχρι και σήμερα το πρωί η χιονόπτωση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα αυτή την ώρα το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 20 εκατοστά.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) δηλώνει ότι, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους και προχωρούν σε ενίσχυση των ομάδων περιφρούρησης στα Δημοτικά κτίρια και τους Χ.Υ.Τ.Α. που τελούν υπό κατάληψη.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Μετά την Ελάτη, σειρά παίρνει η Πύλη για την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γ. Σούρλα με τίτλο "Οι ήρωες του 1940 περιμένουν".
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, προκειμένου οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κτιμένης να μην υποστούν άδικη επιβάρυνση από την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων λόγω των λανθασμένων τετραγωνικών μέτρων που έχουν δηλωθεί στη ΔΕΗ.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Στο Δήμο Αλμυρού ανήκει τελικά το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 111 Πτέρυγας Μάχης μετά από απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δίνοντας τέλος στην 55χρονη διαμάχη, μιας και πολλοί Δήμοι φέρονταν ως "ιδιοκτήτες" του.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Σε κακή κατάσταση βρίσκεται το πάρκο στο Πεδίον του Άρεως στο Βόλο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ταχυδρόμος".
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Χωρίς εκπρόσωπο του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, του Δήμου Αθηναίων, είναι το νέο προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που εξελέγη χθες, εξ αιτίας μιας μεθόδευσης της αντιπολίτευσης στην ΚΕΔΕ της οποίας ηγείται ο δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Η δημοτική αρχή του Δήμου Σοφάδων ανταποκρινόμενη στην ανάγκη επαφής και συζήτησης με τους δημότες ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Ενημερωτική εκδήλωση για τα αυθαίρετα και τη μεταβίβαση αυτών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΄΄Κιέριον΄΄ στην Καρδίτσα, από το ΤΕΕ Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Σύμπτωση απόψεων σε θέματα που αποτελούν βασικές προτεραιότητες της πόλης, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Σε κατάληψη του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας προέβησαν χθες οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού στο Νομό Καρδίτσας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Μια... πονεμένη ιστορία για το νομό Τρικάλων έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στις 2 Νοεμβρίου θα συζητηθεί η κατασχετήρια έκθεση από τον μελετητή του έργου της έκτασης των 140 στρεμμάτων που ο δήμος Φαρκαδώνας παραχώρησε για την δημιουργία της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.).
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Εγκαταστάθηκε χθες ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του ομοιώματος της μυθικής «Αργούς», το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε σημείο εντός του Λιμένα Βόλου εδώ και ένα χρόνο.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
 Υπό κατάληψη βρίσκεται από την Τετάρτη, το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, από αρχαιολόγους, που διαμαρτύρονται, για τα νέα μέτρα, που έχουν μεγάλες επιπτώσεις στον τομέα του πολιτισμού, των εργαζομένων και της ζωής τους γενικότερα, με το νέο πολυνομοσχέδιο που σε λίγες ημέρες έρχετα
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Αναστάτωση στην οδική κυκλοφορία της Λάρισας προκαλούν τα προβλήματα, που παρατηρούνται στην λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στη πόλη.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Καρδίτσης και Παπαναστασίου, ήθελες Άγιο χθες για να στρίψεις με αυτοκίνητο και περισσότερους από έναν Αγίους αν ήσουνα με τα πόδια.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
«Ο Δήμος Λαρισαίων δεν θα μπορεί στο μέλλον να πληρώσει τους μισθούς»! Η ανατριχιαστική πρόβλεψη έγινε από έναν πολύ έμπειρο των δημοτικών μας πραγμάτων όπως είναι ο Απόστολος Καλογιάννης.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Τις δικές του προτάσεις συνέταξε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου Θεσσαλίας για τα προϊόντα που μπορούν να συμπεριληφθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο που διαμορφώνεται αυτή την περίοδο για το «καλάθι προϊόντων της Περιφέρειας Θεσσαλίας».
 
Σελίδα 194 από 197

 

sinezizoume maios 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336