kefir olimpos 728x90

ΤΡΙΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
15:32
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Πραγματοποιείται και αύριο Πέμπτη 10 Νοεμβρίου η καθιερωμένη νυχτερινή ποδηλατοβόλτα στους δρόμους της Λάρισας.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Πρωτοβουλία για τη διερεύνηση του προβλήματος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που διαπιστώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη, ανέλαβε ο Δήμος Βόλου, παρά τις ελάχιστες αρμοδιότητες που διαθέτει στο θέμα αυτό.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Έναρξη σήμερα της δωρεάν εξέτασης μαστογραφίας και test pap από εξειδικευμένο προσωπικό της κινητής μονάδας του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας στον χώρο του δημαρχείου της Πύλης στα Τρίκαλα.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Συχνή εικόνα πια τα κρουαζιερόπλοια στο Βόλο. Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα το κρουαζιερόπλοιο "Queen Victoria" με σημαία Βερμούδων κατέπλευσε το πρωί στο λιμάνι του Βόλου.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Κάθε ρεκόρ έχουν σπάσει φέτος οι πυρκαγιές σε καμινάδες τζακιών στο Πολεοδομικό συγκρότημα και από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν κάηκε ακόμη κάποιο σπίτι.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Περί τα 1685 μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας προσήλθαν το πρωί της Κυριακής στις κάλπες προκειμένου να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Υπερβαίνει το 1,5 εκ ευρώ η τρύπα που δημιουργήθηκε από την παράνομη διαχείριση καταθέσεων πελατών στο κατάστημα της Γιούρομπανκ, της οδού Κονδύλη, στα Τρίκαλα, με δράστη διευθυντικό στέλεχος του συγκεκριμένου καταστήματος.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
«Ήταν αυθόρμητο ό,τι έγινε. Δεν μου είπε κανείς να το κάνω, ούτε βέβαια η οικογένειά μου. Ειδικά στον πατέρα μου δεν άρεσε αυτό που έκανα», λέει στο «Πρώτο Θέμα» o 16χρονος Αχίλλειος, ο οποίος έγινε γνωστός για τη χειρονομία του προς τους επίσημους κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Στην αίθουσα των Δικαστηρίων της Ευελπίδων θα βρεθούν αντιμέτωπες ΟΤΟΕ-Εργαζόμενοι και διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, καθώς αύριο, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί η προσφυγή της τράπεζας εναντίον της διαιτητικής απόφασης του ΟΜΕΔ για την κλαδική σύμβαση εργασίας της ΟΤΟΕ.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Μένεα κατά υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων πνέουν κάτοικοι της συνοικίας των Πυροβολικών που διαμένουν γύρω απ' την πλατεία Ελευθερίας. Αιτία η πλήρης αδιαφορία των αρμοδίων να καθαρίσουν την συγκεκριμένη πλατεία για χρονικό διάστημα που φτάνει πριν την εκκίνηση της απεργίας των δημοτικών υπαλλήλων.
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο δήμος Βόλου, την αξιολόγηση της διαχειριστικής του επάρκειας για την υλοποίηση τεχνικών έργων, μελετών, υπηρεσιών και προμηθειών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και πιστοποιήθηκε από την Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας και Ανάπτυξης Μετάλλων (ΕΒΕΤΑΜ) σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:200
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011
Στην αποτίμηση του έργου που έχει γίνει μέχρι σήμερα και στον καθορισμό των επόμενων βημάτων προχώρησαν από τα Γιάννενα οι εκπρόσωποι των δήμων που μετέχουν στη CitiesNet (στις 11 ψηφιακές πόλεις της Κεντρικής Ελλάδας).
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Συνεργεία του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποιούν καθημερινά αποκομιδές κλαδιών και κομμένων χόρτων από πεζοδρόμια και άλλους κοινόχρηστους χώρους.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Χωρίς την παρουσία του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη, λόγω των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, παρουσιάστηκε σήμερα το βράδυ το νέο βιβλίο του Περικλή Βασιλού.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Μια βλάβη σε υπόγειο καλώδιο της ΔΕΗ ήταν η αιτία για μπλακ άουτ σε τμήμα της Λάρισας χθες αργά τη νύχτα.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρ. Λάππα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Μορφωτικός Ακόλουθος της Αμερικάνικης Πρεσβείας Τζορτζ Φρόγουικ.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Ο Δήμος Σοφάδων, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί όλους όσοι έχουν οφειλές προς το Δήμο να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές διατάξεις του Ν.3979/2011 προκειμένου να τις ρυθμίσουν, το αργότερο μέχρι 27-12-2011.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου το θέμα της έγκρισης μελετών κατασκευής πέντε νέων πλατειών στο πολεοδομικό συγκρότημα που αναμένεται να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ, ενώ οι μελέτες προέγκρισης, θα υποβληθούν οι και από τις παρατάξεις του Δημοτικού Συ
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Τη διαβεβαίωση ότι δεν υφίσταται θέμα στατικότητας και δεν υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του κτιρίου Σπίρερ, έδωσε σε απάντησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Ν. Μόσχος σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε η μείζονα μειοψηφία, του δημοτικού συμβουλίου.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Το ποσό των 40.000 ευρώ το χρόνο θα λαμβάνει ο Δήμος Καρδίτσας από την συνεκμετάλλευση του Δημοτικού κινηματοθεάτρου ενώ θα εισπράττει και το 22% από την καθαρή αξία της τιμής τους εισιτηρίου.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Στους περισσότερους μπορεί να δείχνει απίστευτο, ειδικά στις μέρες μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πρώην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Λάρισας είχε στη κατοχή της ένα αεροπλάνο τύπου τσέσνα, το οποίο κληρονόμησε η νέα Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας τους προχώρησαν οι καθηγητές κ.κ. Τσαγκάρη, Καρέτσος και Προύτσος στα πλαίσια του 15ο Δασολογικού Συνεδρίου που διεξήχθη στην Καρδίτσα, σχετικά με την ύπαρξη πυρκαγιών κατά τα έτη 1983-2005.
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές των Εφοριακών του νομού Λάρισας ξεκίνησε. Αν και η «προεκλογική περίοδος» επί της ου σίας άρχισε με το πέρας της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων στις 21 Οκτωβρίου, ωστόσο η ανακήρυξη των συνδυασμών και η συγκρότηση των ψηφοδελτίων με τα ονόματα των υποψηφίων
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
«Θα μπορούσε ο Δήμος Αθηναίων να αναζητήσει κονδύλια μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Ωστόσο, είναι γνωστό πως το προσωπικό που διαθέτει δεν έχει τη δυνατότητα να συντάξει τέτοιους είδους ολοκληρωμένες προτάσεις».
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Ανακηρύχτηκαν χθες από την εκλογική επιτροπή οι υποψήφιοι των συνδυασμών που θα δώσουν τη μάχη για την ηγεσία στο Επιμελητήριο Μαγνησίας. Τέσσερις συνδυασμοί με επικεφαλής τους Ευ. Πλαστάρα, Απ. Αθανασό, Αρ. Μπασδάνη και Ι. Μολόχα, θα δώσουν τη μάχη της κάλπης το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου, ενώ έ
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011
Στο νομό Τρικάλων βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο «ο ποδηλάτης του κόσμου» ή αλλιώς Γρηγόρης Βεροιώτης.
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011
Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βόλο η ετήσια πανελλήνια συνάντηση λεσχών, ιστορικών & κλασικών οχημάτων. Τα πανέμορφα κλασικά οχήματα απόλαυσαν χθες στην παραλία του Βόλου δεκάδες Βολιώτες, κάθε ηλικίας, που παρακολούθησαν και την εκκίνηση του 5ου Ιστορικού Ράλι Πηλίου.
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011
Μήνυση κατά γνωστής εταιρίας απορρυπαντικών και κατά παντός υπευθύνου, θα καταθέσει ο Δήμος Βόλου, για τη ρύπανση του χειμάρρου Σεσκουλιώτη, όπως αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε το μεσημέρι.
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011
Η οικονομική κρίση συνδέεται άρρηκτα με την εγκληματικότητα, που καταγράφει αυξημένα ποσοστά, όμως δεν αποτελεί το μοναδικό παράγοντα και τη γενεσιουργό αιτία.
Δευτέρα, 07 Νοέμβριος 2011
«Πενία τέχνας κατεργάζεται» καθώς εντείνονται οι εξελίξεις για το μέλλον της χώρας, με συνέπεια οι πολίτες, για οικονομικούς λόγους, να στρέφονται στη «φουφού», στις ξυλόσομπες και τα τζάκια, που παρανόμως εφοδιάζονται με ξύλα που προέρχονται από ομάδες λαθροϋλοτόμων που «ανασυστήνονται» σε όλη τη
 
Σελίδα 194 από 204

 

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336