rodopi 728x90

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
01:05
ΥΓΕΙΑ
Σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στη Λάρισα, παραδόθηκε όχημα στο Κέντρο Στήριξης Αυτιστικών Ατόμων Μαγνησίας.
Οι έφηβοι, που περνούν πολύ χρόνο στις κονσόλες των ηλεκτρονικών τους παιχνιδιών εμφανίζουν διαφορές στη δομή του εγκεφάλου, αλλά και στη διέγερση περιοχών του οργάνου, που σχετίζονται με την ανταμοιβή, κάνοντας τους επιστήμονες να υποθέσουν ότι αποκομίζουν περισσότερη ικανοποίηση από ότι όσοι παί
Χειρουργός καταδικάστηκε από το Δευτεροβάθμιο Εφετείο Θεσσαλονίκης, σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, με 3ετή αναστολή, επειδή ξέχασε χειρουργική σπάτουλα στην κοιλιά ασθενούς.
Την αγωνία τους εκφράζουν οι θαλασσαιμικοί του νομού Τρικάλων αλλά και της υπόλοιπης χώρας για τις τροποποιήσεις του Κανονισμού Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας (ΚΕΒΑ) που προτείνει η Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης.
Το κενό της Πολιτείας έρχεται να καλύψει ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων αναλαμβάνοντας μια σημαντική πρωτοβουλία. Παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας αποφάσισε να προχωρήσει σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και σε καταγραφή της στοματικής υγείας των νηπίων του νομού μας (2.000 νή
Μεγάλωσε στο Βόλο και από την αρχή ήξερε πως θα ασχοληθεί με τον άνθρωπο. Με τις ασθένειες που τον ταλανίζουν και τον ανθρώπινο πόνο. Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος όχι μόνο έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, αλλά βρίσκεται στην Ιατρική Σχολή του Harvard και ερευνά τρόπους αντιμετώπισης των καρκίν
Ενώ η πλειοψηφία των μελετών έχει ασχοληθεί με τα άτομα που έχουν εθιστεί στη χρήση πορνογραφικού υλικού από το Διαδίκτυο, λίγες μελέτες έχουν διερευνήσει ζευγάρια που χρησιμοποιούν διαδικτυακό πορνογραφικό υλικό περιστασιακά.
Τις πτυχές μιας υπόθεσης, με απολαβές πάνω σε πτώματα νεκρών, ερευνούν μετά από καταγγελίες το υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά και εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση αφορά στη διαδικασία ταρίχευσης νεκρών που επρόκειτο να μεταφερθούν για ταφή από το Βόλο στις Βόρειες Σποράδες.
Έχασε σχεδόν 50 κιλά μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες. Ωστόσο, τα χάπια αδυνατίσματος που έπαιρνε καθημερινά και η έλλειψη επαρκούς τροφής οδήγησαν μια 24χρονη φοιτήτρια από τον Βόλο στον θάνατο.
Όμηροι των εξαρτήσεων αναδεικνύονται οι έφηβοι στη χώρα μας, καθώς σύμφωνα με νέα μελέτη είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στο κάπνισμα τσιγάρου, ενώ αύξηση καταγράφεται την τελευταία τετραετία και στην κατανάλωση αλκοόλ. Μάλιστα, 3% των εφήβων παραδέχεται ότι έχει κάνει ακόμη και χρήση ηρεμιστικών και υ
 
Σελίδα 434 από 438

 

bregovic-video-overlay

markovic-video-overlay

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336