kefir olimpos 728x90

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
09:20
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Σχεδόν το σύνολο των Δήμων της χώρας έχουν υποβάλλει ένα ή παραπάνω αιτήματα για χρηματοδότηση από τα Προγράμματα ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ». Αυτό σημειώνουν πηγές του Υπουργείου Εσωτερικών και δίνουν αναλυτικά στοιχεία για την πορεία του προγράμματος.
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Αγώνας δρόμου προκειμένου τα προνοιακά επιδόματα να φθάσουν στα χέρια των δικαιούχων στο τέλος της εβδομάδας, ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα στο Δήμο Καρδίτσας.
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Ευθύνες στον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, ότι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου «Κλεισθένης», «επιχείρησε να αποπροσανατολίσει τον δημόσιο διάλογο από το νομοσχέδιο, θέτοντας στον πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ.
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Με την ακρόαση φορέων συνεχίζεται από το πρωί η συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα «Κλεισθένης», που προβλέπει την καθιέρωση της απλής αναλογικής και την κατάτμηση της Β' Αθήνας σε τρεις μικρότερες περιφέρειες και το
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2018
Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Ευφημιανού Λύσης και Παναγίας Ξενιά, στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής Βόλου, θα τελέσουν οι Μητροπολίτες Ταμασσού και Ορεινής (Κύπρου) κ. Ησαΐας και Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη και του Δημάρχο
Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018
Είκοσι λεπτά στάθηκαν αρκετά για να καταστρέψει η έντονη βροχόπτωση, το χαλάζι και οι δυνατοί άνεμοι τους κόπους των αγροτών.
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018
Παρατείνονται τα έργα στην οδό Μανδηλαρά στο κέντρο της Λάρισας.
Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018
Ο Δήμος Καλαμπάκας, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης των διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου, προβαίνει στην αποκατάσταση και επανάχρηση του κτιριακού συγκροτήματος Ξενία Καλαμπάκας, σε κτίριο διοικητικών υπηρεσιών του Δήμου και σε χώρο αναψυκτηρίου, σύμφωνα με τη δράση «Δ
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018
«Πράσινο φως» για να καταστούν προσβάσιμες από άτομα με κινητικές αναπηρίες τρεις ακόμη παραλίες του Δήμου Βόλου, πλην του Αναύρου όπου ήδη υπάρχουν υποδομές αν και θα αναβαθμιστούν, άναψε στη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018
Την αντίθεσή της στο πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι» του υπουργείου Εσωτερικών, που συζητείται αυτές τις μέρες στη Βουλή, εξέφρασε η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018
Για την ασφάλεια των μικρών μαθητών φροντίζει ο Δήμος Τρικκαίων. Την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης εμποδίων στην έξοδο σχολείων, προκειμένου μαθητές και μαθήτριες να αποτρέπονται από την ξαφνική και ταχεία έξοδό τους στον δρόμο.
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018
Aνακοινώνεται η πρόθεση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λαρισαίων να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου, 5 ατόμων στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση – ESTIA χρονικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/12/2018.
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018
Στο μεγαλύτερο ποσοστό για παράνομη στάση και στάθμευση, στάθμευση σε πεζοδρόμους, φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων εκτός επιτρεπόμενου ωραρίου, κατάληψη λεωφορειόδρομων.
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018
Πρωτοβουλία καρδιάς είναι η βράβευση του μαθητή του Γενικού Λυκείου Αλμυρού, Στάθη Ηλιάκη, πρώτου των πρώτων για τη Μαγνησία στις φετινές πανελλαδικές, από τον Δήμο Αλμυρού.
Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018
Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το θέμα της μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων.
Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018
Έντονο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για το πότε θα αφιχθεί στην πόλη μας η σορός του μακαριστού Ιγνατίου.
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018
Στις 12 Αυγούστου στην Καρδίτσα θα πραγματοποιηθεί φέτος το 10ο συνέδριο της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών.
Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018
Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν στην άντληση και στο τροφοδοτικό σύστημα των τριών γεωτρήσεων του Σ.Σ. Φαρσάλων απ΄ όπου υδρεύεται η πόλη των Φαρσάλων.
Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018
Δέκα ακτές του Δήμου Βόλου βραβεύτηκαν με “Γαλάζια Σημαία”.
Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018
Η Σκιάθος είναι ένα νησί με πλούσιο δασικό οικοσύστημα και μεγάλο αριθμό επισκεπτών κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ μεγάλος και η φύλαξη του νησιού, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες, είναι ανύπαρκτη.
Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018
«Θερινή Σκηνή Λουκιανός Κηλαηδόνης» ονομάζεται από το βράδυ της Κυριακής ο ανοιχτός χώρος πίσω από το Πολιτιστικό Κέντρο του Μεταξοχωρίου στην προσπάθεια των κατοίκων να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου αυτού μουσικοσυνθέτη, που συνδέθηκε μαζί τους και με το χωριό με πολυετή παρουσία του ιδίου και
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018
Με 137 ποδήλατα, εκ των οποίων τα 92 συμβατικά, τα 42 ηλεκτρικά και τρία για άτομα με αναπηρίες, εξοπλίζεται ο δήμος Βόλου, προκειμένου να τα διαθέτει προς χρήση δωρεάν στους δημότες για να μετακινούνται με οικολογικό τρόπο μέσα στην πόλη, αποφεύγοντας τη χρήση αυτοκινήτου.
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Στρατού (ΣΜΥ) την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, μεταξύ του Ταξίαρχου κου Κωστόπουλου Δ., του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Μπακούρα Λ. και της Δ/ντριας Ανάπτυξης Δικτύου και Νέων συνδέσεων Θεσσαλίας κας Καλογήρου Ε., στις εγκατασ
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018
Σημαντικές φθορές αλλά και κλοπές ηλεκτρολογικού υλικού στις τρεις γεωτρήσεις απ' όπου υδρεύεται η πόλη των Φαρσάλων σημειώθηκαν χθες το βράδυ. Ήδη συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών εντός της ημέρας.
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018
Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, όπως φαίνεται άλλωστε και απ΄ την αντίστοιχη φωτογραφία, το έργο του παραλιακού δρόμου στον Άη Γιάννη Πηλίου.
Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018
«Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι». Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε εκατοντάδες φορολογουμένους οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκαν την Εφορία τους προκειμένου να υποβάλουν αίτηση για να εισπράξουν την επιστροφή του φόρου εισοδήματος που προέκυψε από την εκκαθάριση της φορολογικής του
Κυριακή, 01 Ιούλιος 2018
Τον ερχόµενο Οκτώβριο ξεκινά η λειτουργία της Γαλακτοκοµικής Σχολής της Ελασσόνας που αποτελεί εδώ και δεκαετίες όραµα των κατοίκων της περιοχής, σύµφωνα µε όσα ανέφερε στην εφηµερίδα Agrenda ο δήµαρχος Ελασσόνας, Νίκος Ευαγγέλου.
Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018
Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του Απόστολου Καλογιάννη και της Ρένας Καλαραριώτου έχει ξεσπάσει στον Δήμο Λαρισαίων με αφορμή τα έργα για την ανάδειξη του Πηνειού ποταμού.
Σάββατο, 30 Ιούνιος 2018
Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου μετά τις θεομηνίες του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου υπέστη σοβαρές ζημιές και για να καλύψει τις ανάγκες απαιτούνται 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα.
Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018
Κλειστό θα παραμείνει για ένα περίπου μήνα, τμήμα της οδού Φαρσάλων, για να εκτελεστούν εργασίες αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης.
 
Σελίδα 4 από 204

 

ΠΟΥ PHC 300x250

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336