kefir olimpos 728x90

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
12:51
ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011
Από χθες νωρίς το απόγευμα και μέχρι και σήμερα το πρωί η χιονόπτωση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα αυτή την ώρα το ύψος του χιονιού να φτάνει τα 20 εκατοστά.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) δηλώνει ότι, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνεχίζουν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους και προχωρούν σε ενίσχυση των ομάδων περιφρούρησης στα Δημοτικά κτίρια και τους Χ.Υ.Τ.Α. που τελούν υπό κατάληψη.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Μετά την Ελάτη, σειρά παίρνει η Πύλη για την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Γ. Σούρλα με τίτλο "Οι ήρωες του 1940 περιμένουν".
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, προκειμένου οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κτιμένης να μην υποστούν άδικη επιβάρυνση από την επιβολή του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων λόγω των λανθασμένων τετραγωνικών μέτρων που έχουν δηλωθεί στη ΔΕΗ.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Στο Δήμο Αλμυρού ανήκει τελικά το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 111 Πτέρυγας Μάχης μετά από απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, δίνοντας τέλος στην 55χρονη διαμάχη, μιας και πολλοί Δήμοι φέρονταν ως "ιδιοκτήτες" του.
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Σε κακή κατάσταση βρίσκεται το πάρκο στο Πεδίον του Άρεως στο Βόλο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Ταχυδρόμος".
Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2011
Χωρίς εκπρόσωπο του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, του Δήμου Αθηναίων, είναι το νέο προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που εξελέγη χθες, εξ αιτίας μιας μεθόδευσης της αντιπολίτευσης στην ΚΕΔΕ της οποίας ηγείται ο δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Η δημοτική αρχή του Δήμου Σοφάδων ανταποκρινόμενη στην ανάγκη επαφής και συζήτησης με τους δημότες ξεκίνησε από το απόγευμα της Τετάρτης επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Ενημερωτική εκδήλωση για τα αυθαίρετα και τη μεταβίβαση αυτών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΄΄Κιέριον΄΄ στην Καρδίτσα, από το ΤΕΕ Θεσσαλίας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Σύμπτωση απόψεων σε θέματα που αποτελούν βασικές προτεραιότητες της πόλης, καταγράφηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Σε κατάληψη του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας προέβησαν χθες οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Πολιτισμού στο Νομό Καρδίτσας.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Μια... πονεμένη ιστορία για το νομό Τρικάλων έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Στις 2 Νοεμβρίου θα συζητηθεί η κατασχετήρια έκθεση από τον μελετητή του έργου της έκτασης των 140 στρεμμάτων που ο δήμος Φαρκαδώνας παραχώρησε για την δημιουργία της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.).
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
Εγκαταστάθηκε χθες ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο συντήρησης και αποκατάστασης του ομοιώματος της μυθικής «Αργούς», το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο σε σημείο εντός του Λιμένα Βόλου εδώ και ένα χρόνο.
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2011
 Υπό κατάληψη βρίσκεται από την Τετάρτη, το Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, από αρχαιολόγους, που διαμαρτύρονται, για τα νέα μέτρα, που έχουν μεγάλες επιπτώσεις στον τομέα του πολιτισμού, των εργαζομένων και της ζωής τους γενικότερα, με το νέο πολυνομοσχέδιο που σε λίγες ημέρες έρχετα
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Αναστάτωση στην οδική κυκλοφορία της Λάρισας προκαλούν τα προβλήματα, που παρατηρούνται στην λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στη πόλη.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Καρδίτσης και Παπαναστασίου, ήθελες Άγιο χθες για να στρίψεις με αυτοκίνητο και περισσότερους από έναν Αγίους αν ήσουνα με τα πόδια.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
«Ο Δήμος Λαρισαίων δεν θα μπορεί στο μέλλον να πληρώσει τους μισθούς»! Η ανατριχιαστική πρόβλεψη έγινε από έναν πολύ έμπειρο των δημοτικών μας πραγμάτων όπως είναι ο Απόστολος Καλογιάννης.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Τις δικές του προτάσεις συνέταξε ο Δήμος Ρήγα Φεραίου Θεσσαλίας για τα προϊόντα που μπορούν να συμπεριληφθούν στο επιχειρησιακό σχέδιο που διαμορφώνεται αυτή την περίοδο για το «καλάθι προϊόντων της Περιφέρειας Θεσσαλίας».
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Και τυπικά έπεσαν χθες οι τίτλοι τέλους για την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Καρδίτσας, με την έλευση του νέου Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρίζου Κομήτσα.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων χθες στη Λάρισα, ενδεικτική της «πυρακτωμένης» κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο κλάδος.
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011
Τρόπους με τους οποίους ο Δήμος Λαρισαίων θα μπορέσει να βοηθήσει τους πολίτες ενόψει της κρίσης παρουσίασε η δημοτική παράταξη «Λαρισαίων Πόλις» μέσω πρότασης που κατατέθηκε χθες από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Γιάννη Σάπκα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Τελετών του 3ου ορόφου του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011
Συνεχίζουν και αυτήν την εβδομάδα οι εργαζόμενοι στους δήμους της Μαγνησίας τις κινητοποιήσεις αντιδρώντας στο καθεστώς της εφεδρείας και των απολύσεων.
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2011
Τον κίνδυνο να ματαιωθεί ένα σημαντικό έργο για το νομό Καρδίτσας επισημαίνει σε γραπτή του δήλωση ο περιφερειακός σύμβουλος Καρδίτσας, Φώτης Αλεξάκος.
Δευτέρα, 10 Οκτώβριος 2011
Αποκλεισμένα συγκοινωνιακά είναι σήμερα τα νησιά των Β. Σποράδων, καθώς λόγω των θυελλωδών ανέμων, εντάσεως 8 έως 9 μποφώρ το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, έκρινε επισφαλές το ταξίδι των πλεούμενων και απαγόρευσε τον απόπλου από το λιμάνι του Βόλου.
Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2011
Τέσσερα μέτωπα πυρκαγιών εκδηλώθηκαν σήμερα στο νομό μας, τα οποία οφείλονται σε αμέλεια των αγροτών στο κάψιμο σιτοκαλαμιών.
Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2011
Για την υψηλή ποιότητα των παραλιών θα βραβευτεί ο Δήμος Αλοννήσου, από τη Διεθνή Επιτροπή Αξιολόγησης παραλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης Παράκτιων και Θαλάσσιων Περιοχών (E.U.C.C), σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Ιεράπετρας στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 8 Οκρωβρίου.
Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2011
 Από αισθήματα αλληλεγγύης για τους συνδημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα εμφορείται τελευταία ο δήμαρχος κ. Τζανακούλης.
Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2011
Η Μάχη των Στενών του Σαρανταπόρου αποτελεί ίσως το κορυφαίο ιστορικό γεγονός στη νεότερη ελληνική ιστορία που έλαβε χώρα στην ευρύτερη περιοχή του νεοσύστατου Καλλικρατικού Δήμου της Ελασσόνας.
Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2011
Αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς νερού πολλοί καταναλωτές της ΔΕΥΑΜΒ, ακόμη και όταν μετά από πρωτοβουλία τους σε συνεργασία με την Επιχείρηση προχωρούν σε ρύθμιση των οφειλών τους.
 
Σελίδα 202 από 204

 

ΠΟΥ PHC 300x250

PROSFORES 2018

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336