rodopi 728x90

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
09:58

Μεθόδευσαν δήλωση της μητέρας μου

E-mail Εκτύπωση PDF

Απάντηση σε "υποτιθέμενη δήλωση της μητέρας του Δανάης", όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει, απέστειλε στο kosmoslarissa.gr o πρώην Ευρωβουλευτής και εκ των κληρονόμων της εφημερίδας "Ελευθερία" Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Η δήλωση της μητέρα του, εκδότρια της "Ελευθερίας", η οποία φιλοξενείται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας (σ.σ. δημοσιεύεται παρακάτω), αφορά στο επεισόδιο που είχε ο ίδιος όταν επιχείρησε να την επισκεφτεί στο σπίτι της, αλλά και στις σχέσεις με τον γιο της.

Ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρει τα εξής:

"Με αφορμή την δήθεν δήλωση της μητέρας μου Δανάης Δημητρακόπουλου που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας που αφορά εμένα και την σύζυγο μου έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

«Η σημερινή δήθεν δήλωση της μητέρας μου είναι αδύνατον να έγινε από την ίδια, με το συκοφαντικό για εμένα και τη σύζυγο μου περιεχόμενο. Μεθοδεύτηκε , όπως μεθοδεύτηκε και η δήθεν κατάθεσή της στους αστυνομικούς , χωρίς την παρουσία εισαγγελέως όπως θα έπρεπε , από τα δύο αδίστακτα πρόσωπα που γνωρίζει όλη η Λάρισα, τα οποία σφετερίζονται την οικογενειακή μας περιουσία.

Η μητέρα μου, κατά γενική ομολογία, πάσχει από γεροντική άνοια και είναι συνεπώς αδύνατον και να καταθέσει και να συντάξει δηλώσεις. Καθοδηγείται συνεπώς από τα δύο αυτά αδίστακτα πρόσωπα που έχουν δημιουργήσει γύρω της ασφυκτικό κλοιό για την εξυπηρέτηση των δικών τους σκοπιμοτήτων.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης και ο νομικός μου σύμβουλος κ. Αλέξης Κούγιας θα ενημερώσει άμεσα τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Πέπα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Δημητρίου για τα όσα παράνομα συμβαίνουν στη Λάρισα και τα οποία έχουν άμεσο πολιτικό αντίκτυπο αφού η εφημερίδα της οικογενείας μας δεν είναι τυχαία αλλά είναι η μεγαλύτερη στην Περιφέρεια.

Για περισσότερες διευκρινήσεις παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον κ. Α. Κούγια».

Η δήλωση της κας Δανάης Δημητρακοπούλου

"Με αφορμή δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο για υποτιθέμενες καταγγελίες εις βάρος μου και εις βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της εφημερίδας κ. Μιχαλόπουλου με σεβασμό στους αναγνώστες και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να δηλώσω ότι: ουδεμία ανάμιξη έχει οποιοσδήποτε στις προσωπικές σχέσεις μου και ποτέ δεν παρεμποδίστηκα να έρθω σε επαφή με τον γιό μου Γεώργιο Δημητρακόπουλο.

Οι καταγγελίες αυτές ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παραποιούν την αλήθεια και όπως αποδεικνύεται, κατασκευάστηκαν με άλλες σκοπιμότητες .

Και τούτο διότι είναι γνωστό ότι ουδεμία προσωπική σχέση έχω με τον γιό μου από δεκαετίας και πλέον –με υπαιτιότητά του –και η μόνη σχέση του μαζί μου είναι οι επανειλημμένες και οξύτατες αντιδικίες (που κρίθηκαν τελικά στην δικαιοσύνη εις βάρος του )με τελευταία την αξίωσή του, ενώπιων δικαστηρίων, να υποχρεωθώ να καταβάλω διατροφή για τα ανήλικα τέκνα του επικαλούμενος αδυναμία του, την οποία πάντως, καταβάλω ανελλιπώς.

Περιβάλω δε με εμπιστοσύνη το ΔΣ της εφημερίδας, που ενεργεί κατόπιν δικών μου εντολών. Όσον αφορά δε τις συκοφαντικές αναφορές σε βάρος του Διευθύνοντα Συμβούλου της εφημερίδας μας , το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη .

Δανάη Δημητρακοπούλου, εκδότης, πρόεδρος ΔΣ

του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Ελευθερία»

 

 

LITRO 2018 STO KOKKINO

coffee food 300 neo

selfhelpbanner

ski report 01

radio-300x250

bnb 300


ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΛΗΣ
 
  
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΑΣΟΣ ΠΛΕΝΤΖΑΣ
 

ΜΑΚΕΤΕΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΚΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:
 

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ:
tbnews@thessalianews.gr
 ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΤΒ NEWS M.EΠΕ
Δευκαλίωνος 1 - Λάρισα
Τηλ. 2411 115336